Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
616 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 616 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 30 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 39]

ΔώραΝι25

ΔώραΝι25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
GEODATOU έγραψε:Καλημερουδια!!!!!Εγω εχω απιθανα σχεδια για σαβ/κο.Ο ανηρ σημερα ειναι βραδινος και ο Γιαννης απο χτες ειναι με 38.5 πυρετο!!!!!Μια χαρα!!!!!Εσεις κανονισατε κατι???

Καλημέρα.....πωωωω εύχομαι περαστικά κοπέλα μου για το παιδάκι σου...Αυτες οι ιώσεις τέτοιες εποχές είναι ότι χειρότερο για τα παιδάκια....Κουράγιο!!!

n@n@

n@n@
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα!!!Περαστικούλια!Αμάν πια μ'αυτές τις ιώσεις.Εμείς έχουμε μιξόυλες εδώ και 1ευδομάδα και δε βλέπω να μειώνονται.Το μόνο που έχω κανονήσει είναι να πάω μάρκετ το απόγευμα!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 22 654316

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Α,ΚΑΙ ΓΩ ΦΟΒΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΧΩ!ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΔΟΥΛΕΙΕΣ(Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΩ)ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΗ!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ Σ/Κ!ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ!

GEODATOU

GEODATOU
Να ειστε καλα κοριτσακια μου!!!Δωρα και εμενα με μυξες ξεκινησε απο την αρχη της εβδομαδας αλλα τελικα απο χτες εκανε και πυρετο.Ας ελπισουμε μεχρι τη Δευτερα να ειναι καλα το ζουζουνι.Χτες εφαγε παλι τα μουτρα του!!!!Με τη βοηθεια της Μαριας παντα.Παιζανε μεσα σε μια σκηνη που εχουν και του εριξε μαλλον μια αυτη και τον εφτασε στο τραπεζακι του σαλονιου!!!!Καναμε εναν μωλωπα ΄΄να΄΄ με το συμπαθειο κιολας.Ευτυχως του εβαλα αμεσως βουτυρακι και δεν πρηστηκε αλλα φαινεται μια κοκκινιλα ακριβως κατω απο το ματι!!!!!Καθε εβδομαδα και μια καινουργια.Μεχρι να φυγει το ενα χτυπημα κανει αλλο.Και ολα στο κεφαλι γ@@@το!!!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!βλεπω ολες φοβερο ΣΚ.TZOπεραστικα στο μικρο σου!εμεις το ξενυχτησαμε...βγαζει η Μαρια δοντια και ηταν μεσα στη γκρινια!!!!!!!για το ΣΚ εμεις δεν εχουμε κανονισει τιποτα!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σε ολες!!!!!!!!!τι κανετε?εγω ειχα εφημερια χθες και γυρισα σπιτι το πρωι μετα απο τα κλασικα σαββατιατικα ?(βλεπε σουπερ λαικη κρεοπωλειο ψαρα φουρνο),εβαλα πλυντηριο,απλωσα καθαρισα ψαρια και τωρα που εβαλα το φαι στη φωτια ειπα να χαλαρωσω λιγο.η πεθερα "φεεεεεεεεεετα" στον καναπε,δε κουνιεται καθολου αλλαξε και τα κινουμενα σχεδια που εβλεπε ο κωνσταντινος για να δει "μες στην καλη χαρα"...........
τα νευρα μου ειναι νααααααααααααααααααααααα με το συμπαθειο!!!(ειδες τι μεγαλο να εγραψα τζω???) Razz

Kalliopi

Kalliopi
Α ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ!ΠΟΤΕ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ΄;;;;;;;;;;;;;;;

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα και απο μένα!!!!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:καλημερα σε ολες!!!!!!!!!τι κανετε?εγω ειχα εφημερια χθες και γυρισα σπιτι το πρωι μετα απο τα κλασικα σαββατιατικα ?(βλεπε σουπερ λαικη κρεοπωλειο ψαρα φουρνο),εβαλα πλυντηριο,απλωσα καθαρισα ψαρια και τωρα που εβαλα το φαι στη φωτια ειπα να χαλαρωσω λιγο.η πεθερα "φεεεεεεεεεετα" στον καναπε,δε κουνιεται καθολου αλλαξε και τα κινουμενα σχεδια που εβλεπε ο κωνσταντινος για να δει "μες στην καλη χαρα"...........
τα νευρα μου ειναι νααααααααααααααααααααααα με το συμπαθειο!!!(ειδες τι μεγαλο να εγραψα τζω???) Razz

μηπως να φευγατε απο το σπιτι?????πολυ ενοχλητικοι εχετε γινει.........δεν σεβεστε το πονο του αλλου!

Kalliopi

Kalliopi
athina24 έγραψε:
Ευάκι έγραψε:καλημερα σε ολες!!!!!!!!!τι κανετε?εγω ειχα εφημερια χθες και γυρισα σπιτι το πρωι μετα απο τα κλασικα σαββατιατικα ?(βλεπε σουπερ λαικη κρεοπωλειο ψαρα φουρνο),εβαλα πλυντηριο,απλωσα καθαρισα ψαρια και τωρα που εβαλα το φαι στη φωτια ειπα να χαλαρωσω λιγο.η πεθερα "φεεεεεεεεεετα" στον καναπε,δε κουνιεται καθολου αλλαξε και τα κινουμενα σχεδια που εβλεπε ο κωνσταντινος για να δει "μες στην καλη χαρα"...........

μηπως να φευγατε απο το σπιτι?????πολυ ενοχλητικοι εχετε γινει.........δεν σεβεστε το πονο του αλλου!

Respect Respect Respect Razz

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:
athina24 έγραψε:

το σκεφτομαι κι εγω να σου πω!!!αφου ειπα τον αντρα μου την αλλη βδομαδα να κανω 3-4 εφημεριες να μην εχω καμια τον αλλο μηνα που ελπιζω να φυγει μεχρι τοτε...ειναι πολυ κουραστικο να ειναι ενας ξενος ανθρωπος μεσα στο χωρο σου...ουτε να μιλησουμε για κατι προσωπικο δε μας δινει χωρο...καλα για σεξ δε το συζητω...τι ειναι αυτο????????? Shocked Shocked Shocked

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
Kalliopi έγραψε:
athina24 έγραψε:

το σκεφτομαι κι εγω να σου πω!!!αφου ειπα τον αντρα μου την αλλη βδομαδα να κανω 3-4 εφημεριες να μην εχω καμια τον αλλο μηνα που ελπιζω να φυγει μεχρι τοτε...ειναι πολυ κουραστικο να ειναι ενας ξενος ανθρωπος μεσα στο χωρο σου...ουτε να μιλησουμε για κατι προσωπικο δε μας δινει χωρο...καλα για σεξ δε το συζητω...τι ειναι αυτο????????? Shocked Shocked Shocked

γιατι καλε μαζι και οι 3 κοιμαστε????????καντε το στα μουγκα!!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:
γιατι καλε μαζι και οι 3 κοιμαστε????????καντε το στα μουγκα!!!!!

δεν εμπνεομαι με αυτην στο σπιτι.περπαταει και τοσο αθορυβα και την βλεπω ξαφνικα μπροστα μου και τρομαζω.και στα μουγγα???δε μπορω στα μουγγα μ'αρεσει το μιλητο!!! Embarassed Razz

sonia1994

sonia1994
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα σας.Τι κανετε; Εγω εχω λοιμωξη αναπνευστικου.

http://www.pet2pet.gr/

annaki

annaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα απο την ηλιολουστη πια Κατερινη!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sonia1994 έγραψε:Καλησπερα σας.Τι κανετε; Εγω εχω λοιμωξη αναπνευστικου.

περαστικα σου!!!!!!!!!!!!!!δε σε φιλω να μη με κολλησεις!!!χαχαχαχαχα!!!
αντε σου στελνω ενα! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 22 417472

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ...
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΡΧΕΤΕ Η ΠΕΘΕΡΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ.....ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΠΙΣΩ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.. Wink

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nomikoula έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ...
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΡΧΕΤΕ Η ΠΕΘΕΡΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ.....ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΠΙΣΩ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.. Wink

καλημερα!!!μπα σε μενα δεν ειναι καλη η μερα απο τις 8 του μηνα,τοτε ηρθε η δικη μου πεθερα και δε λεει να φυγει!ασε και χθες ειχε υπηρεσια ο γιος της και την εφαγα στη μαπα μονη μου...η δικη σου ερχεται επισκεψη ή για να μεινει??? Twisted Evil

annaki

annaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημεραααααααααααα

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα και απο μενα !!  θελω να κοιμηθω οπως παλιαααααααααα   να ξυπνησω κατα τις 11 ρε αδερφε !!

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρααααα!!!!!!!!!!
Τι κάνετε? Εγώ πίνω καφεδάκι και σερφάρω!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα κοριτσάρες μου τι κάνετε?
Νομική μου καλό κουράγιο με την πεθερούλα!

δεν έχει κίνηση σήμερα το μαγαζί ε? Laughing εχτές δεν μπήκα γιατί επιτέλους ανεβήκαμε ΙΚΕΑ για κρεβάτι (και όχι μόνο) του μικρού! το μόνο κακό είναι ότι τελικά πήγαμε και Πειραιά χωρίς να το έχουμε προγραμματίσει, στην κουνιάδα μου και από το απόγευμα μέχρι το βράδυ για καφέ στο Πασαλιμάνι! και σκεφτόμουν μα δεν είναι γκαντεμιά να μην μπορώ να ειδοποιήσω καμία σας να συναντιόμασταν! φτου και πάλι φτου!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα μαρακι!!!εχει καλο καιρο σημερα και πηραν ολες τα ζουζουνια βολτα!!!εμεις ειμαστε πτωματα και τα βαλαμε για υπνο!πηρατε κρεβατι τελικα???

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Ευάκι μου! ναι πήραμε κρεβάτι και έκατσα σήμερα και του έφτιαξα το δωμάτιο, κάτι μερεμέτια λείπουν, και είμαι ένα με το πάτωμα, λιώμα! έχω πιαστεί κιόλας στην πλάτη και είμαι μια χαρούμενη ατμόσφαιρα από μόνη μου Laughing
εσύ πώς πας με την πεθερά? διάβασα για το εξάρτημα της ραπτομηχανής! άντε καλέ και εσύ, επάνω ήταν τόσο καιρό απλά δεν το είχες δει! Razz

Kalliopi

Kalliopi
ΜΕΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΚΙ!!!Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ;;;ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕ ΡΩΤΑΩ,ΒΟΓΓΑΣ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΗ ΔΙΑΒΑΣΑ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 30 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις