Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 39]

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Chrisi έγραψε:Αγγελικούλα καλωσόρισες τι κάνεις; Όλα καλά; Ναι χθες γιόρταζε η Αγία Χρυσή Very Happy Very Happy Very Happy Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου

ΑΑΑΧΧΧ δεν το ήξερα κι εγώ!
Χρόνια πολλά και κυρίως καλά κι ευτυχισμένα κοπέλα μου!Με το καλό το δεύτερο μωράκι σου και να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 21 40746 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 21 40746 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 21 40746

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσή πώς πας με την εγκυμοσύνη σου?
Εγώ έχω αρχίσει ήδη να αγχώνομαι...
Πλησιάζει ο καιρός... Κάναμε και την προηγούμενη Παρασκευή την πρώτη συνάντηση με τη μαία -αύριο η δεύτερη- και καταλαβαίνεις.
Πήγαμε το Σάββατο για ψώνια. Πήρα ρουχαλάκια, σεντονάκια, κουβερτούλες, καλτσάκια, μπιμπερό, αποστειρωτή, μπανιεράκι, πιπίλες, mobile για την κούνια και του κόσμου τα τσιμπρακαλάκια για τη μικρούλα!
Κάθομαι και τα κοιτάζω και ενώ ανυπομονώ και χαίρομαι απ' την άλλη αγχώνομαι ακόμα πιο πολύ...
Οι πόνοι, πόνοι... Αν με πιάσει δε σταματάει. Ούτε να περπατήσω...

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Tziz έγραψε:Χρυσή πώς πας με την εγκυμοσύνη σου?
Πλησιάζει ο καιρός... Κάναμε και την προηγούμενη Παρασκευή την πρώτη συνάντηση με τη μαία -αύριο η δεύτερη- και καταλαβαίνεις.
Πήγαμε το Σάββατο για ψώνια. Πήρα ρουχαλάκια, σεντονάκια, κουβερτούλες, καλτσάκια, μπιμπερό, αποστειρωτή, μπανιεράκι, πιπίλες, mobile για την κούνια και του κόσμου τα τσιμπρακαλάκια για τη μικρούλα!
Κάθομαι και τα κοιτάζω και ενώ ανυπομονώ και χαίρομαι απ' την άλλη αγχώνομαι ακόμα πιο πολύ...

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΡΙΑ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΡΕ ΧΑΖΟΥΛΙ,ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΟΟΟΣΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ Κ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tziz έγραψε:Χρυσή πώς πας με την εγκυμοσύνη σου?

Εντάξει τα ίδια ίσως και λίγο χειρότερα με τις αναγουλες και τους εμετούς καθότι αλλάζουμε μήνα όπως ξέρεις Shocked Shocked Shocked Shocked
Λογικό είναι να σε πιάσει το άγχος για όλα, εγώ επειδή τα πέρασα με τη Μοδεστίνα τώρα είμαι πιο ήρεμη μπορώ να πω. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να αγοράσουμε πολλα πράγματα γιατί τα είχα όλα από τη Μοδεστίνα, μονο κάποια καινουργια ρουχαλάκια γιατί ήθελα τα πρώτα της να είναι δικά της, μια καινούρια κουβερτούλα, μπιμπερά.... Ευτυχως και η Μοδεστίνα γεννήθηκε Νοέμβριο και έτσι θα φορεθούν ακριβώς τα ίδια ρουχαλακια.
Θυμάμαι πριν δύο χρόνια τέτοιο καιρό μας έφεραν τα πραγματάκια είχα ενθουσιαστεί. Το κρεβατάκι το είχα στο δωμάτιο μου και καθόμουνα και το κοίταζα και έλεγα ποτε θα μπει το μωράκι μου μεσα ασε τρελλά πράγματα....
Προχθές ετοίμασα τη βαλίτσα για την κλινική και έψαχνα τα ρουχαλάκια της Μοδεστίνας και έλεγα καλέ χωρούσε εδωμέσα;
Εχω αγχωθεί λίγο αλλά επειδή είναι καισσαρική και ξέρω τι με περιμένει

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Athin@ έγραψε:
Chrisi έγραψε:Αγγελικούλα καλωσόρισες τι κάνεις; Όλα καλά; Ναι χθες γιόρταζε η Αγία Χρυσή Very Happy Very Happy Very Happy Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου

ΑΑΑΧΧΧ δεν το ήξερα κι εγώ!
Χρόνια πολλά και κυρίως καλά κι ευτυχισμένα κοπέλα μου!Με το καλό το δεύτερο μωράκι σου και να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 21 40746 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 21 40746 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 21 40746

Αθηνούλα μου σ΄ ευχαριστώ πολύ και εσύ να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΡΙΑ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΡΕ ΧΑΖΟΥΛΙ,ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΟΟΟΣΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ Κ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!

Ευχαριστώ Καλλιόπη μου! Θέλω να ξεκουραστώ αλλά όχι πριν να έχω έτοιμο το σπίτι για τον ερχομό της μικρούλας.
Τώρα έπλυνα κάτι πατάκια κι έβαλα το πλυντήριο να πλένει μόνο του στους 90 για να καθαρίσει ο κάδος από τη βρώμα που είχαν. Κοίταζα λοιπόνν το μπάνιο κι έλεγα "τι βρώμα Θέε μου!" Άλατα παντού, χνούδια από τις πετσέτες, τρίχες -ο ανήρ κάνει τσαπατσουλιές στο καθάρισμα, αλλά τι να του πω, πάλι καλά που βοηθάει κι αυτός όσο μπορεί...

Chrisi έγραψε:Εντάξει τα ίδια ίσως και λίγο χειρότερα με τις αναγουλες και τους εμετούς καθότι αλλάζουμε μήνα όπως ξέρεις Shocked Shocked Shocked Shocked
Λογικό είναι να σε πιάσει το άγχος για όλα, εγώ επειδή τα πέρασα με τη Μοδεστίνα τώρα είμαι πιο ήρεμη μπορώ να πω. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να αγοράσουμε πολλα πράγματα γιατί τα είχα όλα από τη Μοδεστίνα, μονο κάποια καινουργια ρουχαλάκια γιατί ήθελα τα πρώτα της να είναι δικά της, μια καινούρια κουβερτούλα, μπιμπερά.... Ευτυχως και η Μοδεστίνα γεννήθηκε Νοέμβριο και έτσι θα φορεθούν ακριβώς τα ίδια ρουχαλακια.
Θυμάμαι πριν δύο χρόνια τέτοιο καιρό μας έφεραν τα πραγματάκια είχα ενθουσιαστεί. Το κρεβατάκι το είχα στο δωμάτιο μου και καθόμουνα και το κοίταζα και έλεγα ποτε θα μπει το μωράκι μου μεσα ασε τρελλά πράγματα....
Προχθές ετοίμασα τη βαλίτσα για την κλινική και έψαχνα τα ρουχαλάκια της Μοδεστίνας και έλεγα καλέ χωρούσε εδωμέσα;
Εχω αγχωθεί λίγο αλλά επειδή είναι καισσαρική και ξέρω τι με περιμένει

Είσαι τυχερή -από οικονομικής άποψης γιατί τώρα με το μισθό που παίρνει ο άντρας μου κι αυτά που πήρα από το ΙΚΑ, κλάφτα Χαράλαμπε.
Εγώ το κρεβατάκι θα το έχω στο δωμάτιό της. Κοντά μου θα έχω καλαθούνα για αρχή (μου τη χάρισαν ευτυχώς γιατί δεν έπαιζε να την αγοράσω). Όσο για τη βαλίτσα, το τρενάρω. Έχω τα πάντα, αλλά δεν την έχω φτιάξει...

Κουράγιο Χρυσή μου με τους εμετούς, αλλά και με την καισαρική. Επισκληρίδιο ή ολική?

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγγελική όλες έτσι είμασταν βρε στην αρχή.Μη σου πω οτι εγώ τώρα έχω αρχίσει να χαλαρώνω πολύ με το θέμα μητρότητα.
Αυτή που μου κάνει εντύπωση είναι η ladycat που γεννάει σε 2 εβδομάδες πάνω κάτω και δεν την βλέπω να αναφέρεται στο θέμα!Καλέεεεε...τόσο ψύχραιμα το έχεις πάρει;;;;;

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνά δε με "τρομάζει" η μητρότητα αλλά η γέννα.
Όσο για τη ladycat δίκιο έχεις...
Ίσως επειδή ξεχνιέται με τα γατάκια της.

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Αθηνά δε με "τρομάζει" η μητρότητα αλλά η γέννα.

Άντε καλέ και τι σχέση έχεις εσύ με τη γέννα;Εσύ μόνο να συνεργάζεσαι πρέπει σε ότι σου λένε χι χι Very Happy Very Happy Very Happy
Εμένα με τρόμαζε που φεύγοντας απο το μαιευτήριο θα έπερνα κάτι μαζί μου που για τουλάχιστον 18 χρόνια θα πρέπει να είναι υπο την προστασία μου και να είμαι υπέυθυνη γι'αυτό και που για όλη του τη ζωή θα με κάνει να αγχωνομαι.

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωραία τα λες Αθηνά μου,,,
Δυστυχώς δε μένουν για πάντα μικρούλια!
Έτσι μου λέει και η μάνα μου "αχ να σε είχα πάλι μωράκι να χώραγες μέσα στη χούφτα μου!" Αλλά πού?? Γίναμε κοτζάμ γαιδούρια και τώρα περιμένουμε τα δικά μας τα μωράκια.
Για σκέψου την πρώτη φορά που θα βγει μόνη της με τις φίλες της ή κάνα γκόμενο!! Η καρδιά μου θα έχει σπάσει από την αγωνία μέχρι να γυρίσει σπίτι!
Και σκέψου επίσης ότι εγώ στη μάνα μου φώναζα κι έλεγα "Έλα μωρέ άργησα λίγο και τι έγινε?"

Τι σκατόκαιρος είναι αυτός?
Το πρωί είχε λίγο ήλιο, τώρα άστα να πάνε...

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!τι κανετε????????οι κρυωμενοι πως τα πανε?

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεραα, ποια με ματιαξε και χτες εχασα τον κοσμο μου; Razz ειμαι πολυ καλυτερα απο το κρυωμα κατι καταλοιπα τελευταια μονο αλλα μαλλον εξασθενησε ο οργανισμος ποσο φυσημασ να αντεξει χτες ζαλιζομουν το βραδυ οικτρα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μιλου ο μικρος οκ?συνηλθε?

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι τον πηγα νηπια σημερα καλα ειναι πιο βαρυ απο ολους το περασα εγω τωρα ειναι η μαμα μου χαλια

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγγελικη σε εχει πιασει το συνδρομο της φωλιας τα παντα τα βλεπεις μεσα στην βρομα και θες να τα εχεις στην εντελεια για το μωρο, εγω με την κοιλια τουρλα στο γιο μου ετριβα τους διακοπτες απο τα φωτα αν εχεις το θεο σου Razz μεχρι που με σκυλοεβρισε ο αντρας μου γιατι επρεπε να ξαπλωνω και στανιαρα

GEODATOU

GEODATOU
Καλημερα κοριτσακια !!!Τι μου κανετε???Εγω κλασικα στη δουλεια.Σημερα μου ξυπνησε και εμενα ο Γιαννης με κατι δεκατακια.Αλλα καναμε και εμβολιο χτες και το αποδιδω εκει.Πως τα περνατε??

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!μιλου περαστικα!!!κι εμειςκαπως ετσι ειμαστε φυσαμε ξαναφυσαμε!!!η μικρη ομως που δεν εχει μυξουλες παιρνει το ρουφηχτηρακι το βαζει στη μυτη ρουθουνιζει και σκοτωνεται να γελαει!!!ο μεγαλος με το που το βλεπει τρεχει ουρλιαζοντας!!!
κατα τα αλλα με την πεθερα στο σπιτι....
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Kalliopi

Kalliopi
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!

GEODATOU

GEODATOU
Ευάκι έγραψε:
ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα κοριτσάκια μου! τι κάνετε? εμένα πονάει λίγο ο λαιμάκος μου! την σκαπούλαρα που είχα πατέρα και γιο μέσα στο σπίτι άρρωστους και θα αρρωστήσω τώρα από μόνη μου μου φαίνεται! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 21 534787
κατά τα άλλα έχουμε πολύ κλάμα κάθε πρωί με το σχολειό και σήμερα πήγα και τον πήρα μια ώρα πιο νωρίς γιατί έκλαιγε και κράταγε την κοιλιά του και κοψοχολιάστηκε η δασκάλα του, τελικά από ότι κατάλαβα εγώ απλά ήθελε να κατουρήσει και δεν έλεγε τίποτα! βρε τι τραβάμε!

annaki

annaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερααααααα ολη μερααααααα

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annaki έγραψε:καλημερααααααα ολη μερααααααα

Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 21 531909

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
GEODATOU έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

merci!!!!!!!!!!!!!!

Kalliopi

Kalliopi
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ,ΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ Σ/Κ;;;;;

GEODATOU

GEODATOU
Καλημερουδια!!!!!Εγω εχω απιθανα σχεδια για σαβ/κο.Ο ανηρ σημερα ειναι βραδινος και ο Γιαννης απο χτες ειναι με 38.5 πυρετο!!!!!Μια χαρα!!!!!Εσεις κανονισατε κατι???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις