Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
628 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 628 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 25 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 39]

sonia1994

sonia1994
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Athin@ έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά;;;
Όλες σκατά;;;;;Τι είναι αυτό το πράγμα;
Σόνια μου θα περάσει εντάξει,αντίδραση είναι ο πυρετός.
Ladycat τι να πω για τα γατάκια,ελπίζω να τη γλυτώσει και το δεύτερο και προπαντώς μη στεναχωριέσαι.Μεγάλο κορίτσι είσαι,εμείς θα σου λέμε οτι δεν κάνει στην κατάστασή σου;
Μαράκι εμείς δεν έχουμε πυρετό (ούτε εγώ ούτε η μικρή) αλλά εγμένα αυτή η κατάσταση με σκοτώνει.Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.Τι έπαθε μωρέ το μικράκι σου;;;Τι είναι αυτά τώρα;;;; Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 12 534787
& η μητερα μου αυτο λεει.Περαστικα σας.

http://www.pet2pet.gr/

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
απο το στομα σας κ στου θεου το αυτι κοριτσια πιο πολυ στενοχωριεμαι για τον αντρα μου που στενοχωριεται γιατι ειναι οι γατοι του αυτοι που αρρωστησαν τα ειχε μεγαλωσει απο μια σταλια με μπιμπερο

http://www.gatospito.com

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι να πω ρε κορίτσια, ίωση στην ίωση! δεν ξέρω τι να υποθέσω! περαστικά σε όλες μας να είναι!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εμεις στο κλαμπ εγω κατι λιγα, ο μικρος βηχει εχει μυξες, η μικρη μου εβηξε μεσα στο αμαξι μαλλον θα ειχε φλεμα γιατι μετα μου εκανε εμετο, ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα και ο αντρας μου φτερνιστηκε και μαλλον ηρθε και αυτος στο κλαμπ

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ladycat περαστικα τους βρε κοριτσι μου καταλαβαινω την στεναχωρια σου και εγω το αλλο μου σκυλακι το ειχα σπιτι με ορο φαντασου αλλα δεν τα καταφερε παλια και ειχε η κακομοιρα πυον στη μητρα της καναμε ενχειρηση αλλα ειχε προχωρηση δυστιχως, ολα καλα να πανε και ηρεμα γιατι απο το στρες μπορει να γεννησεις και μετα δεν θα εισαι κοντα τους

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;;;;;ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΜΟΥΝΤΖΩΣΕ;;;;;;;;ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΓΑΤΑΚΙΑ!ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΠΥΡΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΕ;;;;ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΙΧΑΤΕ....

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;;;;;ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΜΟΥΝΤΖΩΣΕ;;;;;;;;ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΓΑΤΑΚΙΑ!ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΠΥΡΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΕ;;;;ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΙΧΑΤΕ....

φιλενάδα είχαμε μια νύχτα αξημέρωτη που λένε! άστα! δεν παλευόταν! τι να πω για τον πυρετό! όπως το λες μουτζωμένες μας έχουν όλες!

Kalliopi

Kalliopi
Μαρία έγραψε:
Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;;;;;ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΜΟΥΝΤΖΩΣΕ;;;;;;;;ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΓΑΤΑΚΙΑ!ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΠΥΡΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΕ;;;;ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΙΧΑΤΕ....

φιλενάδα είχαμε μια νύχτα αξημέρωτη που λένε! άστα! δεν παλευόταν! τι να πω για τον πυρετό! όπως το λες μουτζωμένες μας έχουν όλες!

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ!ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ!ΚΟΙΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΛΠ!ΙΚΑΝΗ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΑΛΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ!ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 12 417472

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!!!!τι κανετε?σας πλακωσε το παπλωμα????????/εγω ειμαι στο μαγαζι και πινς καφεδακι!!!!!!!!!!!!

GEODATOU

GEODATOU
athina24 έγραψε:καλημερα!!!!!!!!!τι κανετε?σας πλακωσε το παπλωμα????????/εγω ειμαι στο μαγαζι και πινς καφεδακι!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα Αθηνούλα.Εγώ παρούσα!!!!Τι κάνουν οι ζουζούνες σου¨???

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια! Αλλη μια μέρα στο γραφείο.
Χθες το βράδυ είχα τη φαεινή ιδέα να κοιμήσω τη μικρή στο κρεβάτι μας γιατί ήταν λίγο ανήσυχη. Μας πέθανε στο κλωτσίδι όλο το βράδυ. Δεν ήταν ύπνος αυτός, μαρτύριο ήταν.

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
GEODATOU έγραψε:
athina24 έγραψε:καλημερα!!!!!!!!!τι κανετε?σας πλακωσε το παπλωμα????????/εγω ειμαι στο μαγαζι και πινς καφεδακι!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα Αθηνούλα.Εγώ παρούσα!!!!Τι κάνουν οι ζουζούνες σου¨???

οι ζουζουνες μου ειναι γενικοτερα καλα,ειδικοτερα τωρα κοιμουνται με το μπαμπα τους......εσεις πως τα περασατε στο παρτυ?

GEODATOU

GEODATOU
Περάσαμε τέλεια!!!!Ελπίζω και όλοι όσοι ήρθαν.Τα μικρούλια το κατευχαριστήθηκαν!!!!!Το σπίτι βομβαρδίστηκε και έχουμε πολλά δωράκια για επιστροφή γιατί δεν μας λογαριάσανε καλά στο μέγεθος!!!!Είμαστε ψηλά παιδιά λέμε!!!!Και πολλά παιχνίδια για επιστροφή γιατί τα έχουν διπλά και τριπλά.Πολλόι φέρανε και τα ίδια μην σου πω!!!Ευτυχώς τα περισσότερα είναι από jumbo.Oπότε θα γλυτώσω τα δρομολόγια!!! Very Happy Very Happy Very Happy

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ολη μερα !! ναι !!!! κοιμηθηκα ως τις 8:30 !! απιστευτο !! ε κατι ηταν απ το να ξυπνουσα στις 6 :30 οπως καθε μερα !! βεβαια κοιμηηκα στις 2:30 οποτε μια η αλλη !

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
GEODATOU έγραψε:Περάσαμε τέλεια!!!!Ελπίζω και όλοι όσοι ήρθαν.Τα μικρούλια το κατευχαριστήθηκαν!!!!!Το σπίτι βομβαρδίστηκε και έχουμε πολλά δωράκια για επιστροφή γιατί δεν μας λογαριάσανε καλά στο μέγεθος!!!!Είμαστε ψηλά παιδιά λέμε!!!!Και πολλά παιχνίδια για επιστροφή γιατί τα έχουν διπλά και τριπλά.Πολλόι φέρανε και τα ίδια μην σου πω!!!Ευτυχώς τα περισσότερα είναι από jumbo.Oπότε θα γλυτώσω τα δρομολόγια!!! Very Happy Very Happy Very Happy

εγω για να ειμαι ειλικρινης οταν διαλεξαμε το παιχνιδι του γιαννη ημουν σιγουρη οτι θα το ειχε ξανα !! λεω αποκλειεται να μην του το εχουν ηθελα να παρω πλειμομπιλ αλλα ειχε μικρα κοματια μεσα και λέω ασε καλητερα ! της μαριας το διαλεξε η εβελινα και την ρωτησαμε κιολας αν εχει θαμπελινα και μας ειπε οχι και χαρηκα μη σου πω !!

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερούδια κορίτσια!!!!
Εγώ μόλις τάισα το γιόκα μου και θα αρχίσουμε παιχνίδια τώρα!!
Γεωργία να τα χαίρεσαι και πάλι τα ζουζουνια σου , θα ξετρελάθηκαν στο πάρτυ! Για όσες δουλεύουν υπομονή!

GEODATOU

GEODATOU
valerakievelinaki έγραψε:
GEODATOU έγραψε:Περάσαμε τέλεια!!!!Ελπίζω και όλοι όσοι ήρθαν.Τα μικρούλια το κατευχαριστήθηκαν!!!!!Το σπίτι βομβαρδίστηκε και έχουμε πολλά δωράκια για επιστροφή γιατί δεν μας λογαριάσανε καλά στο μέγεθος!!!!Είμαστε ψηλά παιδιά λέμε!!!!Και πολλά παιχνίδια για επιστροφή γιατί τα έχουν διπλά και τριπλά.Πολλόι φέρανε και τα ίδια μην σου πω!!!Ευτυχώς τα περισσότερα είναι από jumbo.Oπότε θα γλυτώσω τα δρομολόγια!!! Very Happy Very Happy Very Happy

εγω για να ειμαι ειλικρινης οταν διαλεξαμε το παιχνιδι του γιαννη ημουν σιγουρη οτι θα το ειχε ξανα !! λεω αποκλειεται να μην του το εχουν ηθελα να παρω πλειμομπιλ αλλα ειχε μικρα κοματια μεσα και λέω ασε καλητερα ! της μαριας το διαλεξε η εβελινα και την ρωτησαμε κιολας αν εχει θαμπελινα και μας ειπε οχι και χαρηκα μη σου πω !!
Με την Θαμπελίνα κοιμόμαστε από προχτές καλή μου!!!!Του Γιάννη ήταν κάτι σε Μπομπ ο Μάστορας??Αν ναι θα πάει για αλλαγή γιατί έχουμε ολόιδιο!!!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

mimika

mimika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κι απο μενα για πρωτη φορα εδωωωωωωωωωω!!!!!!!

Σημερα λεω να ξεκινησω να φτιαχνω ντουλαπες γιατι χειμωνιασε αποτομα!

Και το βραδυ θα επιχειρησω να βαλω τον μικρο να κοιμηθει μονος του, στο κρεβατι εστω και για μια ωρα....σιγα σιγα θα συνηθισει που θα παει!!!

sktv

sktv
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!μπηκα για λιγο στα κλεφτα γιατι εχω δουλεια με φουντες Mad Mad Mad Mad Mad
ειχαμε μια δυσκολη νυχτα χθες ξυπνησε στις 4παρα κ κοιμηθηκε στις 5κ30 ειμαι κομματια Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 12 688264
τι με το καλο τον πηραμε τι με το αγριο τπτ!εκλαιγε κ φωναζε!μας ζητουσε να τον βαλουμε στο ρηλαξ κ να τον κουναμε!τι θα κανω μαυτο το παιδι?ποτε θα στρωσει?
εσεις ολες καλα?

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sktv έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!μπηκα για λιγο στα κλεφτα γιατι εχω δουλεια με φουντες Mad Mad Mad Mad Mad
ειχαμε μια δυσκολη νυχτα χθες ξυπνησε στις 4παρα κ κοιμηθηκε στις 5κ30 ειμαι κομματια Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 12 688264
τι με το καλο τον πηραμε τι με το αγριο τπτ!εκλαιγε κ φωναζε!μας ζητουσε να τον βαλουμε στο ρηλαξ κ να τον κουναμε!τι θα κανω μαυτο το παιδι?ποτε θα στρωσει?
εσεις ολες καλα?

υπομονη θα κανεις....!!!!!!!

mimika

mimika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
athina24 έγραψε:
sktv έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!μπηκα για λιγο στα κλεφτα γιατι εχω δουλεια με φουντες Mad Mad Mad Mad Mad
εσεις ολες καλα?

Και εκτος απο υπομονη αν θελει ρηλαξ μην του το στερεις...
Ετσι κι εγω ηθελα να ξεμαθει αλλα τελικα δυο ρηλαξ τα βγαλαμε νοκ-αουτ μεχρι περιπου τα δυο και κατι μεχρι που αποφασισε μονος του οτι δεν βολευεται και καθοταν στο κρεββατι να κοιμηθει χωρις κουνημα χωρις τιποτα.

sktv

sktv
mimika έγραψε:
athina24 έγραψε:
sktv έγραψε:

Και εκτος απο υπομονη αν θελει ρηλαξ μην του το στερεις...
Ετσι κι εγω ηθελα να ξεμαθει αλλα τελικα δυο ρηλαξ τα βγαλαμε νοκ-αουτ μεχρι περιπου τα δυο και κατι μεχρι που αποφασισε μονος του οτι δεν βολευεται και καθοταν στο κρεββατι να κοιμηθει χωρις κουνημα χωρις τιποτα.
κ ελεγα αποψε να το κρυψω,δεν υποφερεται αλλο!
αλλα αφου το λες mimika.....
τον κουνουσε ο αντρας μου 1μιση ωρα μολις σταματουσε φωναζε "μπελα,μπελα"
υπομονη λοιπον αθηνα!

mimika

mimika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αν εχει μαθει με ρηλαξ, αστον να ξεμαθει μονος του...μην αγχωνεσαι, κι αυτα τραβανε πολλα τα καημενουλια, τι διαφορα εχει αν μαθει να κοιμαται τωρα τι σε λιγους μηνες!

Κι εσυ θα κοιμασαι ησυχη και θα εισαι πιο ξεκουραστη...ξεκινα σιγα σιγα μολις τον παιρνει για τα καλα ο υπνος, να τον βαζεις στο κρεββατι και φροντισε να μην εκνευριζεται μεχρι να παει για υπνο μπας και κοιμαται πιο ευκολα! Wink

sktv

sktv
mimika έγραψε:Αν εχει μαθει με ρηλαξ, αστον να ξεμαθει μονος του...μην αγχωνεσαι, κι αυτα τραβανε πολλα τα καημενουλια, τι διαφορα εχει αν μαθει να κοιμαται τωρα τι σε λιγους μηνες!

Κι εσυ θα κοιμασαι ησυχη και θα εισαι πιο ξεκουραστη...ξεκινα σιγα σιγα μολις τον παιρνει για τα καλα ο υπνος, να τον βαζεις στο κρεββατι και φροντισε να μην εκνευριζεται μεχρι να παει για υπνο μπας και κοιμαται πιο ευκολα! Wink
ετσι κανει οταν τον παιρνει για τα καλα ο υπνος τον μεταφερω στην κουνια του,αν ξυπνησει ομως το βραδυ σου λεει που ειναι εγω στο ρηλαξ κοιμηθηκα!κ να φανταστεις οταν ηταν μικροτερος ουτε να το φτυσει!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 25 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις