351 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! Δευ Οκτ 11, 2010 6:37 am
Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:μηπως η πεθερα σου ειχε καμια επαφη με εξωγηινους?
λες?????????????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
athina24 έγραψε:μηπως η πεθερα σου ειχε καμια επαφη με εξωγηινους?
Μιλουπακι έγραψε:εγω επειδη δεν ειχα πμ δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως εγινε
Ευάκι έγραψε:τωρα ξυπνησε η μικρη!!!
Athin@ έγραψε:Ευάκι έγραψε:τωρα ξυπνησε η μικρη!!!
Ακριβώς την ίδια ώρα ξύπνησε και η δικιά μου.Μώρέ αυτά τα δύο έχουν επαφή απο όταν ήταν σπερματοζωάρια.
manoula_24xr έγραψε:Καλημερα...τι κανετε κοριτσια?εγω εδω καθομαι δεν εχω ορεξη να κανω καμια δουλεια.μονο φαγητο θα κανω.εχω σηκωθει κ νωρις..
mimika έγραψε:manoula_24xr έγραψε:Καλημερα...τι κανετε κοριτσια?εγω εδω καθομαι δεν εχω ορεξη να κανω καμια δουλεια.μονο φαγητο θα κανω.εχω σηκωθει κ νωρις..
κι εγω παρολο που εχω ανοιξει δουλειες με ρουχα κ παπουτσια αλλα τα κανω λιγα λιγα για ναμην τα εχω ανακατεμενα μες στα ποδια μου γιατι ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!
και θα κανω μακαρονια πενταρφανα με τυρι!
manoula_24xr έγραψε:mimika έγραψε:manoula_24xr έγραψε:Καλημερα...τι κανετε κοριτσια?εγω εδω καθομαι δεν εχω ορεξη να κανω καμια δουλεια.μονο φαγητο θα κανω.εχω σηκωθει κ νωρις..
κι εγω παρολο που εχω ανοιξει δουλειες με ρουχα κ παπουτσια αλλα τα κανω λιγα λιγα για ναμην τα εχω ανακατεμενα μες στα ποδια μου γιατι ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!
α δν με νοιαζει καθολου οσες και να εχω να κανω.λειπει κ ο ''αντρας'' μου και ετσι σημερα δν κανω τιποτα.κ της μικρης μαλλον μια απο τα ιδια απο φαγητο.εγω ουτως η αλλως κανω διαιτα,αλλα κ ετσι οπως ειμαι,δν εχω διαθεση για να φαω,3μερες πινω καφεδες και χτες εφαγα μονο ενα κομματι τουρτα γτ ειχε γενεθλια η μανα μου.
mimika έγραψε:manoula_24xr έγραψε:mimika έγραψε:manoula_24xr έγραψε:Καλημερα...τι κανετε κοριτσια?εγω εδω καθομαι δεν εχω ορεξη να κανω καμια δουλεια.μονο φαγητο θα κανω.εχω σηκωθει κ νωρις..
α δν με νοιαζει καθολου οσες και να εχω να κανω.λειπει κ ο ''αντρας'' μου και ετσι σημερα δν κανω τιποτα.κ της μικρης μαλλον μια απο τα ιδια απο φαγητο.εγω ουτως η αλλως κανω διαιτα,αλλα κ ετσι οπως ειμαι,δν εχω διαθεση για να φαω,3μερες πινω καφεδες και χτες εφαγα μονο ενα κομματι τουρτα γτ ειχε γενεθλια η μανα μου.
καλε τι ειναι αυτα????μονο καφεδες????
δεν το αγαπας το στομαχακι σου καθολου?
οσα κιλα αν θες να χασεις , μην το κανεις με αυτο τονμ τροπο, υπαρχουν κι αλλοι λιγοτερο επικινδυνοι.
manoula_24xr έγραψε:mimika έγραψε:manoula_24xr έγραψε:mimika έγραψε:manoula_24xr έγραψε:Καλημερα...τι κανετε κοριτσια?εγω εδω καθομαι δεν εχω ορεξη να κανω καμια δουλεια.μονο φαγητο θα κανω.εχω σηκωθει κ νωρις..
καλε τι ειναι αυτα????μονο καφεδες????
δεν το αγαπας το στομαχακι σου καθολου?
οσα κιλα αν θες να χασεις , μην το κανεις με αυτο τονμ τροπο, υπαρχουν κι αλλοι λιγοτερο επικινδυνοι.
δεν το κανω για τα κιλα καλε...
απλα δν εχω ορεξη αυτες τις μερες..
ισα ισα που μαυτον τον τροπο δν χανεις κιλα.
καλημερα jojomajojoma έγραψε:Καλημέρα κ από μένα!!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης