Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
534 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 534 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 39]

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Chrisi έγραψε:καλημέρα και από εμένα. Χθες πέρασα μια βραδιά χάλια. Έπεσε η κόρη μου από το κρεβάτι μας, βέβαια δεν είναι η πρώτη φορα, απλά ήταν η πρώτη φορά που πραγματικά φοβήθηκα ήταν πολύ δυνατό χτύπημα. Και έτσι την έβαλα δίπλα μας στο παρκοκρέβατο της να κοιμηθεί. Όλη νύχτα την παρατηρήσουσα μην έπαθε κάτι, είχα και την ένοια της γιατί ήταν όλο το βράδυ ξεσκέπαστη και εν τω μεταξύ έκανα και εγώ εμετούς άστα.

Εσείς τι νέα πως τα περνάτε;

Καλημέρα Χρυσή. Τελικά δεν έπαθε κάτι , είναι καλά έτσι? Αχ πως φοβάμαι με αυτά.. Υπομονή με τους εμετούς , λίγος καιρός σου έμεινε.
Ούτε εγώ κοιμήθηκα καλά γιατί ξυπνούσε ο μικρός. Τώρα νυστάζω πολύ Sleep αλλά λέω να κοιμηθώ το μεσημέρι.

mimika

mimika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
athina24 έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:
mimika έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:
mimika έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:Καλημερα...τι κανετε κοριτσια?εγω εδω καθομαι δεν εχω ορεξη να κανω καμια δουλεια.μονο φαγητο θα κανω.εχω σηκωθει κ νωρις..

κι εγω παρολο που εχω ανοιξει δουλειες με ρουχα κ παπουτσια αλλα τα κανω λιγα λιγα για ναμην τα εχω ανακατεμενα μες στα ποδια μου γιατι ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!

και θα κανω μακαρονια πενταρφανα με τυρι!

α δν με νοιαζει καθολου οσες και να εχω να κανω.λειπει κ ο ''αντρας'' μου και ετσι σημερα δν κανω τιποτα.κ της μικρης μαλλον μια απο τα ιδια απο φαγητο.εγω ουτως η αλλως κανω διαιτα,αλλα κ ετσι οπως ειμαι,δν εχω διαθεση για να φαω,3μερες πινω καφεδες και χτες εφαγα μονο ενα κομματι τουρτα γτ ειχε γενεθλια η μανα μου.

καλε τι ειναι αυτα????μονο καφεδες????
δεν το αγαπας το στομαχακι σου καθολου?
οσα κιλα αν θες να χασεις , μην το κανεις με αυτο τονμ τροπο, υπαρχουν κι αλλοι λιγοτερο επικινδυνοι.

δεν το κανω για τα κιλα καλε...
απλα δν εχω ορεξη αυτες τις μερες..
ισα ισα που μαυτον τον τροπο δν χανεις κιλα.

ελα να ανεβουμε ψυχολογικα!!!!!!!!!!η ζωη ειναι ωραια και εχουμε τα παιδακια μας για τα οποια πρεπει να ειμαστε παντα καλα!!!!!!

εμενα δεν μου κοβεται η ορεξη με τιποτα!
πεντε ρημαδοκιλα θελω να χασω και πειναω συνεχεια!

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημέρα ομορφιές!Τί κάνετε;

Μαγείρεψα κρεατόσουπα,έφτιαξα και ραβανί,κι είναι μούρλια...Ανυπομονώ να πεινάσω..χαχαχα!

Σήμερα έβαλα σέλινο στην σούπα της Έλενας..Για να δούμε,θα φάει;;

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
jojoma έγραψε:
Καλημέρα Χρυσή. Τελικά δεν έπαθε κάτι , είναι καλά έτσι? Αχ πως φοβάμαι με αυτά.. Υπομονή με τους εμετούς , λίγος καιρός σου έμεινε.
Ούτε εγώ κοιμήθηκα καλά γιατί ξυπνούσε ο μικρός. Τώρα νυστάζω πολύ Sleep αλλά λέω να κοιμηθώ το μεσημέρι.

Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα. Επειδή είναι ζωηρό μωρό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, κτυπά, κλαίει, κάνει εμετό και μετά από λίγο όταν ηρεμήσει είναι σαν να μην συμνβαίνει τίποτα απλά δεν ξέρω γιατί εγώ φοβήθηκα χθες και την έβαλα μαζί μου. Είχε πέσει και από ένα παιχνίδι της καμια ώρα πριν και πάλι κτύπησε το κεφάλι ίσως γι΄ αυτό. Αλλά όλα καλά ευτυχώς. Οσο για τους εμετούς μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο.
και εγώ νυστάζω αλλά είμαι γραφείο άρα αποψε αν καταφέρω να κοιμηθώ.
Ξυπνά συχνά ο μικρός; Πόσο είναι;

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΑΑΑΑ!ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΝΥΧΤΕΣ!ΧΡΥΣΩ ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΜΙΚΡΗ;ΕΜΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΚ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ....ΕΚΑΝΕ 2 ΕΜΒΟΛΙΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΛΙΓΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΞΥΠΝΗΣΕ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ(ΕΝΩ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕΡΙ ΓΕΝΙΚΑ)ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΥΡΕΤΟ!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ...

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kalliopi έγραψε:ΑΑΑΑ!ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΝΥΧΤΕΣ!ΧΡΥΣΩ ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΜΙΚΡΗ;ΕΜΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΚ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ....ΕΚΑΝΕ 2 ΕΜΒΟΛΙΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΛΙΓΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΞΥΠΝΗΣΕ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ(ΕΝΩ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕΡΙ ΓΕΝΙΚΑ)ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΥΡΕΤΟ!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ...

Καλημερούδια Καλλιοπάκι!!!Τα διπλά εμβόλια είναι ολίγον τί περίεργα,κι η δικιά μου δυσανασχετεί 1-2 μέρες..

Η Έλενα είχε κανονικά εμβόλιο να κάνει την περασμένη εβδομάδα,αλλά λόγω ιώσεων μας το ανέβαλε η γιατρός.

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Chrisi έγραψε:

Δεν ξυπνά συχνά, μάλλον πολύ σπάνια θα έλεγα. Συνήθως κοιμάται κατά τις 9 το βράδυ και ξυπνά κατά τις 8 το πρωί συνεχόμενα. Σήμερα μάλλον έβλεπε όνειρα , δεν ξέρω. Δεν ξυπνούσε εντελώς , ήταν ανήσυχος, του έδινα πιπίλα και συνέχιζε αλλά ήμουν στο πήγαινε - έλα !! Σε μια βδομάδα κλείνουμε τον έκτο!

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kalliopi έγραψε:ΑΑΑΑ!ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΝΥΧΤΕΣ!ΧΡΥΣΩ ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΜΙΚΡΗ;ΕΜΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΚ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ....ΕΚΑΝΕ 2 ΕΜΒΟΛΙΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΛΙΓΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΞΥΠΝΗΣΕ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ(ΕΝΩ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕΡΙ ΓΕΝΙΚΑ)ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΥΡΕΤΟ!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ...

Καλημέρα Καλιοπάκι μου. Ευτυχώς καλά είναι. Να ρωτήσω κάτι πως εννοείς δύο εμβόλια για δύο ασθένειες ή δύο ξεχωριστά; Ευτυχώς που δεν σου έκανε και πυρετό, αλλά το καημένο λογικό να ήταν λίογ ανήσυχο.

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
jojoma έγραψε:
Chrisi έγραψε:

Δεν ξυπνά συχνά, μάλλον πολύ σπάνια θα έλεγα. Συνήθως κοιμάται κατά τις 9 το βράδυ και ξυπνά κατά τις 8 το πρωί συνεχόμενα. Σήμερα μάλλον έβλεπε όνειρα , δεν ξέρω. Δεν ξυπνούσε εντελώς , ήταν ανήσυχος, του έδινα πιπίλα και συνέχιζε αλλά ήμουν στο πήγαινε - έλα !! Σε μια βδομάδα κλείνουμε τον έκτο!

Μικρούλι είναι ακόμα ίσως να είναι και δοντάκια που τον ενοχλούν εμένα όταν έβγαζε δοντάκια έτσι ήμασταν

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα ομορφιές μου! τι κάνετε?
Chrisi μου εντάξει όλα με την μικρή από ότι διαβάζω ε? άσε αυτά τα χτυπήματα στο κεφάλι σε στέλνουν στον άλλο κόσμο! ξέρεις πόσες φορές με έχει στείλει ο κανακάρης μου?

Καλλιόπη μου, υπομονή, εμβολιάκι ήταν θα περάσει. όπως και να έχει για το καλό του γίνετε! πώς πάτε με τα δοντάκια. καμιά βελτίωση?

ο μικρός μου σε γενικές γραμμές καλύτερα ακούγετε, αύριο θα τον στείλω και σχολείο, πρώτα ο Θεός, μην λέω και μεγάλες κουβέντες! άντε να δω πώς θα του φανεί μετά από μιάμιση εβδομάδα απουσίας!

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία έγραψε:καλημέρα ομορφιές μου! τι κάνετε?
Chrisi μου εντάξει όλα με την μικρή από ότι διαβάζω ε? άσε αυτά τα χτυπήματα στο κεφάλι σε στέλνουν στον άλλο κόσμο! ξέρεις πόσες φορές με έχει στείλει ο κανακάρης μου?

ο μικρός μου σε γενικές γραμμές καλύτερα ακούγετε, αύριο θα τον στείλω και σχολείο, πρώτα ο Θεός, μην λέω και μεγάλες κουβέντες! άντε να δω πώς θα του φανεί μετά από μιάμιση εβδομάδα απουσίας!

Καλώς το Μαράκι. Το έχει πάθει πολλές φορές Μαρία μου απλα χθες νομίζω ήταν πιο έντονο άσε φαντάζομαι τι έχω να τραβήξω ....

Ευτυχώς που πάει καλύτερα ο μικρούλης σου. Δυστυχώς έτσι ειναι τα σχολεία αρρωστούν συνεχώς. Εμένα που είανι και σπίτι με τη μαμά μου όλη μέρα και πάλι αρρωστά τι να πεις υπομονή

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα δεν εχω κουραγιο να σας διαβασω ολες τωρα, χρισι απο οτι καταλαβα επεσε το μωρο περαστικα, μαρακι ακομα αρρωστοι; εμεις χαλια, χτες εκανα και πυρετο σημερα ακομα χαλια νιωθω αρρωστησε και η μικρη με μπουκωμα αλλα τα παιδια δεν καναν πυρετο ποτε θα γινω καλααααααα δεν μπορω αλλο Sad

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξερει καμια τι εγινε με το γατακι της ladycαt;

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chrisi εσυ που εχεις την μοδεστινα εισαι ε; σας ξεχναω φεις καλα που μου εκανες ξανα αιτημα γιατι εσβησα κοσμο και δεν θυμομουν πια εισουνα

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:Καλημερα δεν εχω κουραγιο να σας διαβασω ολες τωρα, χρισι απο οτι καταλαβα επεσε το μωρο περαστικα, μαρακι ακομα αρρωστοι; εμεις χαλια, χτες εκανα και πυρετο σημερα ακομα χαλια νιωθω αρρωστησε και η μικρη με μπουκωμα αλλα τα παιδια δεν καναν πυρετο ποτε θα γινω καλααααααα δεν μπορω αλλο Sad

περαστικούλια βρε Μαρίτσα μου! μήπως πρέπει να πάρεις καμιά αντιβίωση! περαστικά και στα μικρά σου! ελπίζω να μην σου κάνουν πυρετό τουλάχιστον! ο δικός μου καλύτερα, μόνο φλέγματα του έχουν μείνει!
δεν ξέρω τι έγινε με το 2ο γατάκι της ladycat!

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:Καλημερα δεν εχω κουραγιο να σας διαβασω ολες τωρα, χρισι απο οτι καταλαβα επεσε το μωρο περαστικα, μαρακι ακομα αρρωστοι; εμεις χαλια, χτες εκανα και πυρετο σημερα ακομα χαλια νιωθω αρρωστησε και η μικρη με μπουκωμα αλλα τα παιδια δεν καναν πυρετο ποτε θα γινω καλααααααα δεν μπορω αλλο Sad
περαστικα σας κουκλιτσα μου Ευχομαι σε μια γρηγορη αναρρωση και για εσενα και για τα παιδια.

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα γλυκές μου!!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Καλημέρα γλυκές μου!!!

καλημερα!τι κανουν τα ομορφοπαιδα?
μιλουπεραστικα!!!!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Καλημέρα γλυκές μου!!!

καλημέρα κοριτσάκι μου! πώς τα πάτε?

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μιλουπακι έγραψε:chrisi εσυ που εχεις την μοδεστινα εισαι ε; σας ξεχναω φεις καλα που μου εκανες ξανα αιτημα γιατι εσβησα κοσμο και δεν θυμομουν πια εισουνα

Ναι μαρίτσα μου εγώ είμαι. Περαστικά. Ακομά ταλαιπωρείσαι. Αχ ελπίζω να μην με πιάσει και εμένα γιατί νιώθω και εγώ λίγο παράξενα σήμερα

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωχ παστιλιες για το λαιμο πρωτα λαιμος πιανει και μετα μπουκωμα και βηχας

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σόρυ που βγηκα αποτομα αλλα ξυπνησε η μπεμπα και μετα κοίμιζα τον Κωνσταντινο.... Καλ ειναι και τα δυο η μικρη ενας αγγελος και ο ''μεγαλος'' ταρζαν χαχαχαχ!!!! Μιλουπακι αγαπακι περαστικα και απο δω!!!!

ninaki.

ninaki.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσια... περαστικα στα μικρουλακια σας που ειδα οτι ειναι αρρωστα... και τα ανιψια μου ειναι αρρωστουλια... εχει αρρωστησει καμια οταν ηταν εγκυος? εγω αρπαζω καθε χρονο την γριπουλα μου ή ιωσουλα μου τον νοεμβρη και φετος ανησυχω... επειρεαζει το μωρο αν αρρωστησω?
και κατι αλλο βρε κοριτσια... που κανονιζεται τις συναντησεις??? εχει καποιο θεμα εδω που το κανονιζεται?

dinalala

dinalala
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
irte i mama mou koritsia...eimai poli xaroumeni...distixws eprepe na rtei giati eimai ligo diskola,,,euxomai ola na pane kala

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ninaki. έγραψε:γεια σας κοριτσια... περαστικα στα μικρουλακια σας που ειδα οτι ειναι αρρωστα... και τα ανιψια μου ειναι αρρωστουλια... εχει αρρωστησει καμια οταν ηταν εγκυος? εγω αρπαζω καθε χρονο την γριπουλα μου ή ιωσουλα μου τον νοεμβρη και φετος ανησυχω... επειρεαζει το μωρο αν αρρωστησω?
και κατι αλλο βρε κοριτσια... που κανονιζεται τις συναντησεις??? εχει καποιο θεμα εδω που το κανονιζεται?

εγω αρρωστησα τη βδομαδα πριν γεννησω!πυρετο,εμμετο και διαρροια!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις