Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
539 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 539 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 39]

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΛΥΣΙΜΑΤΑ,ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΚΛΠ ΚΛΠ!ΧΡΥΣΩ ΜΟΥ ΕΝΝΟΩ 2 ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ 2 ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ!ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ,ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΛΙΓΟ!ΕΛΕΝΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΡΑΒΑΝΙΙΙΙΙΙΙΙ!ΞΕΧΝΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;;;;;;;;

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα!!!
dinalala καλώς τα δέχτηκες!!!

ninaki.

ninaki.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
athina24 έγραψε:
ninaki. έγραψε:γεια σας κοριτσια... περαστικα στα μικρουλακια σας που ειδα οτι ειναι αρρωστα... και τα ανιψια μου ειναι αρρωστουλια... εχει αρρωστησει καμια οταν ηταν εγκυος? εγω αρπαζω καθε χρονο την γριπουλα μου ή ιωσουλα μου τον νοεμβρη και φετος ανησυχω... επειρεαζει το μωρο αν αρρωστησω?
και κατι αλλο βρε κοριτσια... που κανονιζεται τις συναντησεις??? εχει καποιο θεμα εδω που το κανονιζεται?

εγω αρρωστησα τη βδομαδα πριν γεννησω!πυρετο,εμμετο και διαρροια!!!!

αλλα γεννησες και ολα καλα!!! ουφ να μην ανχωνομαι δηλαδη...

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ninaki. έγραψε:γεια σας κοριτσια... περαστικα στα μικρουλακια σας που ειδα οτι ειναι αρρωστα... και τα ανιψια μου ειναι αρρωστουλια... εχει αρρωστησει καμια οταν ηταν εγκυος? εγω αρπαζω καθε χρονο την γριπουλα μου ή ιωσουλα μου τον νοεμβρη και φετος ανησυχω... επειρεαζει το μωρο αν αρρωστησω?
και κατι αλλο βρε κοριτσια... που κανονιζεται τις συναντησεις??? εχει καποιο θεμα εδω που το κανονιζεται?
Εγώ αρρώστησα πριν ακόμα ανακαλύψω ότι ήμουν έγγυος και πήρα και αντιβιώσεις και ευτυχώς όλα καλά μην ανυσηχείς. Και στην πρώτη μου κόρη ένα μήνα πριν γεννήσω είχα ένα μικρό κρυωλόγημα που το αντιμετώπησα με βιταμίνες και χυμούς

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kalliopi έγραψε:ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΛΥΣΙΜΑΤΑ,ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΚΛΠ ΚΛΠ!ΧΡΥΣΩ ΜΟΥ ΕΝΝΟΩ 2 ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ 2 ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ!

Καλιόπη μου σε ρωτάω γιατί απ΄ ότι ξέρω δεν βάζουν την ίδια μέρα δύο ξεχωριστά εμβόλια και μου φάνηκε παράξενο

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νινακι μην ανυσυχεις και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα γριπη καπιοα στιγμη αλλα όλα καλα! Οσο για τις συναντήσεις ανακοινώνονται μερες πριν εγω στο φορουμ απο την Ολιβιά μας! Καλως τες Αθηνούλα και Πόπη!!!

Kalliopi

Kalliopi
Vivian έγραψε:Νινακι μην ανυσυχεις και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα γριπη καπιοα στιγμη αλλα όλα καλα! Οσο για τις συναντήσεις ανακοινώνονται μερες πριν εγω στο φορουμ απο την Ολιβιά μας! Καλως τες Αθηνούλα και Πόπη!!!

Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 17 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 17 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 17 417472

ninaki.

ninaki.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Vivian έγραψε:Νινακι μην ανυσυχεις και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα γριπη καπιοα στιγμη αλλα όλα καλα! Οσο για τις συναντήσεις ανακοινώνονται μερες πριν εγω στο φορουμ απο την Ολιβιά μας! Καλως τες Αθηνούλα και Πόπη!!!
thanks... παω να φτιαξω κατι να φαω λειπει ο αντρας και δεν εχω αξιωθει να φαω ακομα... πεινασμενο θα βγει αυτο το παιδι...

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια!!

Έχω μέρες να μπω και διάβασα τα νέα σας απλά περνώντας τις σελίδες στα γρήγορα.
Η dinalala όντως γέννησε βλέπω...

Περαστικά σε όσες είναι αρρωστούλες.
Κι εγώ μία από τα ίδια. Όχι πυρετό αλλά ενόχληση στο λαιμό όταν καταπίνω. Το depon κάνει έτσι????
Πήρα ένα χθες βράδυ κι ένα σήμερα το πρωί μιας και δεν ξέρω αν κάνει να πάρω κάτι άλλο. Πόσο θα ήθελα μια lysopaine ή έστω μια halls!
Ελπίζω να τη σκαπουλάρω και να μην "κατρακυλήσω", όχι τώρα που κοντεύω!!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz σου έστειλα πμ

ninaki.

ninaki.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tziz έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!

Έχω μέρες να μπω και διάβασα τα νέα σας απλά περνώντας τις σελίδες στα γρήγορα.
Η dinalala όντως γέννησε βλέπω...

Περαστικά σε όσες είναι αρρωστούλες.
Κι εγώ μία από τα ίδια. Όχι πυρετό αλλά ενόχληση στο λαιμό όταν καταπίνω. Το depon κάνει έτσι????
Πήρα ένα χθες βράδυ κι ένα σήμερα το πρωί μιας και δεν ξέρω αν κάνει να πάρω κάτι άλλο. Πόσο θα ήθελα μια lysopaine ή έστω μια halls!
Ελπίζω να τη σκαπουλάρω και να μην "κατρακυλήσω", όχι τώρα που κοντεύω!!
επαθα εξαρθρωση προχτες στο ποδι και το στραμπουληξα και παρολο που πεθανα στον πονο δεν πηρα ντεπον... δεν ημουν σιγουρη αν κανει... ευτυχως μπηκε στη θεση του και τωρα αρχιζει να περναει... γενικα η κυριαακη ηταν μια περιεργη μερα ειχα του κοσμου τα ατυχηματα... παντως οταν τσακισα το ποδι εβαλα κατι κλαματα... φοβηθικα μην τσακιστω με τα μουτρα και παθει τιποτα το μωρο! πιαστιηκα απο ενα αυτοκινητο και την γλιτωσα την τουμπα!

mimika

mimika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Chrisi έγραψε:
Εγώ αρρώστησα πριν ακόμα ανακαλύψω ότι ήμουν έγγυος και πήρα και αντιβιώσεις και ευτυχώς όλα καλά μην ανυσηχείς. Και στην πρώτη μου κόρη ένα μήνα πριν γεννήσω είχα ένα μικρό κρυωλόγημα που το αντιμετώπησα με βιταμίνες και χυμούς

Κι εγω πηρα αντιβιωση χωρις να ξερω οτι ειμαι εγκυος.
Και μετα στον 7ο με ειχε πιασει ενας παλιοβηχας για 2 βδομαδες, αφου ξυπναγε συναχεια το εμβρυο και εριχνε το κλωτσιδι της αρκουδας! Και η κοιλια πετρα, ουτε τα αντιβηχικα με επιασαν ουτε τιποτα, αλλα ολα πηγαν καλα εννοειται.

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ninaki μου φαίνεται η τούμπες κοντά στην 30ή εβδομάδα παίρνουν και δίνουν!
Περαστικά σου.
Εγώ πάντως κατά την 26εβδομάδα που πονούσε η κοιλιά μου χαμηλά και το είχα πει στο γιατρό, μου είχε πει να πάρω ένα ντεπονάκι, οπότε και τώρα θεώρησα ότι δε θα μου κάνει κακό.
Ούτως ή άλλως το δίνουν και στα μωράκια, είναι ήπιο. Κι απ' το να αρρωστήσω και να κρεβατωθώ το προτιμώ...

ninaki.

ninaki.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τσαι η χαμομηλι κανει να πινουμε? σε ενα φυλλαδιο που μου δωσαν για διατροφη κατα την εγκυμοσυνη ελεγε οτι απαγορευεται! οπως και καφε κοκα κολα και ολα τα ανθρακουχα... αλλα με το τσαι δεν θα την παλεψω καθε χειμωνα πινω μια φυτια μονη μου.. ασπρο μαυρο πρασινο κοκκινο οτι θες..

ninaki.

ninaki.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tziz έγραψε:ninaki μου φαίνεται η τούμπες κοντά στην 30ή εβδομάδα παίρνουν και δίνουν!
Περαστικά σου.
Εγώ πάντως κατά την 26εβδομάδα που πονούσε η κοιλιά μου χαμηλά και το είχα πει στο γιατρό, μου είχε πει να πάρω ένα ντεπονάκι, οπότε και τώρα θεώρησα ότι δε θα μου κάνει κακό.
Ούτως ή άλλως το δίνουν και στα μωράκια, είναι ήπιο. Κι απ' το να αρρωστήσω και να κρεβατωθώ το προτιμώ...
ευχαριστω για τα περαστικα... ειμαι δυσκολη με τα χαπια και ανησυχω για οτι παιρνω λογω του προβληματος στην καρδια του μωρου... αν ξαναχρειαστει θα ρωτησω και τον γιατρο μου να παρω ντεπον παντως γιατι προχτες με ακουσε ολη η γειτονια...

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, έκοψα το φραπέ και το γαλλικό, κι άρχισα τον ελληνικό.
Όμως επειδή ποτέ δε μου άρεσε, το γύρισα αμέσως σε τσαγάκι με γεύσεις (lipton). Η μόνη επίπτωση που μπορώ να πω ότι έχω είναι ότι η μικρή κλωτσάει. Όχι ότι και χωρίς αυτό δεν κλωτσάει... Είναι ζωηρούλα γενικότερα οπότε δεν ανησυχώ.
Και τώρα έφτιαξα ένα, για το λαιμουδάκο μου που πονάει με γεύση καραμέλα.

Όσο για τα ανθρακούχα και οινοπνευματώδη στην αρχή δεν έπινα τίποτα από φόβο.
Τώρα που ξέρω ότι όλα είναι βλακείες, καμιά κοκακολίτσα ή πορτοκαλαδίτσα την πίνω με το φαγητό μου - όχι κάθε μέρα.

ninaki.

ninaki.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αντε γιατι θελω να ξεκινησω τα τσαγακια εσστω 1-2 φλυτζανια τη μερα... γενικα επινα απο 3 μεχρι 8 την ημερα... αχ... λιπτον καραμελα πεθαινω... οπως και ενα αλλο δε θυμαμαι πως το λεει η λιπτον εχει μεσα πρασινο τσαι λευκο και ροδοπετα!!! μοσχοβολαει...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!!!τι κανετε?
νινακι πηγες και σε αλλον γιατρο?εχεις κατι νεωτερο???

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μην το παρακάνεις όμως!
Ρώτα και το γιατρό σου καλού κακού γιατί και αυτά τα "τσάγια" μη νομίζεις ότι είναι και πολύ καλά. Όλο συντηρητικά και άλλες βλακείες είναι μέσα.
Συν ότι περιέχουν καφείνη και είναι διουρητικά = περισσότερο νερό...
Εγώ ένα την ημέρα αντί για καφεδάκι και καθάρισα.
Και το πρωί έπινα ένα ποτήρι γάλα με μία κουταλιά ζάχαρη και μια nescafe. Όταν έμεινα έγκυος, επειδή ξέρω ότι γενικότερα η σοκολάτα δεν κάνει πολύ καλό, προτίμησα το Nesquik με γεύση φράουλα. Δύο κουταλίτσες μέσα στο γάλα -ούτε ζάχαρη ούτε τίποτα- και είναι τέλειο! Μπορώ να πιω ολόκληρο το μπουκάλι έτσι!

ninaki.

ninaki.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
στο ικα λεει δεν γραφουνε τετοιες εξετασεις... οποτε δεν μπορω να κανω κατι αλλο απο το να περιμενω να δω τι θα γινει που θα κανουμε εξετασεις μετα τη γεννηση... ασε που νευριασα στο ικα ηταν ενας αλλος γιατρος και δεν μου εγραψε τα φαρμακα στις ποσοτητες που περνω! εαν και κανονικα τα φαρμακα καλυπτοτε πληρως απο το ικα σε εγκυμοσυνη! μονο που δεν με εδειρε αρχισε να μου λεει οτι διαφωνει με τις ποσοτητες που μου δινει ο γιατρος και να ρωτησω το κεντρο δηλητηριασεων!!! γυρισα σπιτι τρομοκρατημενη! μου εγραψε 2 κουτια λιγοτερα απο το σιδηρο και 1 λιγοτερο απο μαγνησιο... ασε που μου κλεισαν ραντεβου για τις αιματολογικες και ουρων εξετασεις σχεδον 1,5 μηνα αργοτερα και ας εχω αιματοκριτη 29 που συνεχεια πεφτει και ας μου βρηκαν και θεμα με τα νεφρα... τα θυμηθικα και νευριασα παλι!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε: Όσο για τα ανθρακούχα και οινοπνευματώδη στην αρχή δεν έπινα τίποτα από φόβο.
Τώρα που ξέρω ότι όλα είναι βλακείες, καμιά κοκακολίτσα ή πορτοκαλαδίτσα την πίνω με το φαγητό μου - όχι κάθε μέρα.

Αχ αυτή η κοκα-κόλα, εγώ είχα απίστευτη λιγούρα για αυτό το αναψυκτικό, υποθέτω ότι θα μπορούσα να πιω όλο το μπουκάλι αν γινόταν.. tongue

ninaki.

ninaki.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tziz έγραψε:Μην το παρακάνεις όμως!
Ρώτα και το γιατρό σου καλού κακού γιατί και αυτά τα "τσάγια" μη νομίζεις ότι είναι και πολύ καλά. Όλο συντηρητικά και άλλες βλακείες είναι μέσα.
Συν ότι περιέχουν καφείνη και είναι διουρητικά = περισσότερο νερό...
Εγώ ένα την ημέρα αντί για καφεδάκι και καθάρισα.
Και το πρωί έπινα ένα ποτήρι γάλα με μία κουταλιά ζάχαρη και μια nescafe. Όταν έμεινα έγκυος, επειδή ξέρω ότι γενικότερα η σοκολάτα δεν κάνει πολύ καλό, προτίμησα το Nesquik με γεύση φράουλα. Δύο κουταλίτσες μέσα στο γάλα -ούτε ζάχαρη ούτε τίποτα- και είναι τέλειο! Μπορώ να πιω ολόκληρο το μπουκάλι έτσι!
αληθεια ειναι ωραιο? το ειχα δει αλλα σκεφτομουν μηπως δεν μου αρεσει και πηρα καοτονικ... αλλα τελικα το πινω σκετο... ε τουλαχιστον το χαμομηλι ελπιζω να μην πειραζει... διουρητικο το τσαι το ξερω οτι ειναι εαν και εγω εχω θεμα με τον καφε! ετσι και πιω 3-4 γουλιτσες μπορει να κατουρησω και 40 φορες σε μια ωρα... γιαυτο το ειχα μειωσει πολυ τα 2 τελευταια χρονια και τωρα το εχω κοψει... με κοκα κολα εχει σχεση ερωτα ο αντρας μου! αντι για νερο πινει κοκα κολα! τωρα προσπαθω να του το μειωσω να πινει και χυμους, παλι καλα που του αρεσουν!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν σου αρέσουν οι κρεμούλες οι Γιώτης τότε θα σου αρέσει κι αυτό σίγουρα!! Και είναι και παγωμένο το γάλα από το ψυγείο, δροσιστικότατο!

Όσο για την κοκακόλα εγώ είμαι σαν τα σκυλιά. Θέλω όλο το κουτάκι ή το μπουκαλάκι για πάρτυ μου!. Αν μου πει ο άντρας μου "να πιω λίγο?" γίνομαι τούρκος!
Όχι κάθε μέρα. Κάποιες φορές, ίσως έχει να κάνει με τι τρώω ή έχω φάει, ή με το αν ο οργανισμός μας έχει ανάγκη από λίγη ζαχαρίτσα, ή άλλωτε αν έχω φούσκωμα κτλ κτλ.
Τον τελευταίο καιρό την έχω καταβρεί επίσης με τις "λουξάδες" δηλαδή πορτοκαλαδά "λουξ".
Ninaki μου περιμένεις να βγάλεις άκρη με το ΙΚΑ? Πήγαινε σε κάποιο γυναικολόγο -έτσι απλά για ένα ραντεβού, απλά για να σε δει και να σου πει αν χρειάζεται να κάνεις κάτι...
Και στην αδερφή μου τα ίδια λέω που πάει στο ΙΚΑ (είναι κι αυτή εγκυος). Στην ανάγκη πλήρωσε την εξέταση αν χρειάζεται, μην το αφήνεις...

ninaki.

ninaki.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tziz έγραψε:Αν σου αρέσουν οι κρεμούλες οι Γιώτης τότε θα σου αρέσει κι αυτό σίγουρα!! Και είναι και παγωμένο το γάλα από το ψυγείο, δροσιστικότατο!

Όσο για την κοκακόλα εγώ είμαι σαν τα σκυλιά. Θέλω όλο το κουτάκι ή το μπουκαλάκι για πάρτυ μου!. Αν μου πει ο άντρας μου "να πιω λίγο?" γίνομαι τούρκος!
Όχι κάθε μέρα. Κάποιες φορές, ίσως έχει να κάνει με τι τρώω ή έχω φάει, ή με το αν ο οργανισμός μας έχει ανάγκη από λίγη ζαχαρίτσα, ή άλλωτε αν έχω φούσκωμα κτλ κτλ.
Τον τελευταίο καιρό την έχω καταβρεί επίσης με τις "λουξάδες" δηλαδή πορτοκαλαδά "λουξ".
Ninaki μου περιμένεις να βγάλεις άκρη με το ΙΚΑ? Πήγαινε σε κάποιο γυναικολόγο -έτσι απλά για ένα ραντεβού, απλά για να σε δει και να σου πει αν χρειάζεται να κάνεις κάτι...
Και στην αδερφή μου τα ίδια λέω που πάει στο ΙΚΑ (είναι κι αυτή εγκυος). Στην ανάγκη πλήρωσε την εξέταση αν χρειάζεται, μην το αφήνεις...
εχω και τον δικο μου γιατρο και εχω κανει την εξεταση 2 φορες αλλα ειναι ακριβη... και θα ηθελα να ξερω τι γινεται τωρα με την καρδια της μπεμπας αλλα δεν τη γραφουν την εξεταση και δεν μπορω να την ξαναπληρωνω ειμαι ανεργη εχει χασει και ο αντρας μου την πρωινη δουλεια... τα εχω γραψει ολα στο θεμα εδω: http://www.forum.eimaimama.gr/forum-f47/topic-t2568.htm#61400

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα!!!!!!!! Τι κάνετε σήμερα?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις