676 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! Τετ Οκτ 20, 2010 3:06 am
ladycat
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα αγαπουλες
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
dinalala έγραψε:egw me 2 aponeurwseisprwi prwi aipni apo ton mpempi me mia kori na ourliazei oli tin wra kai na xtupietai katw kai me 2h epiloxeia katathlipsi kai oles tis douleis tou spitiou na pw kalimera::::KALH SAS MERA PAREITSA MOU
Athin@ έγραψε:Καλημέρα κοπέλες μου;Έςχω μέρες να μπω και ελπίζω να είστε καλά γιατί δεν διάβασα και τα προηγούμενα.
Athin@ έγραψε:Βίβιαν τι απίστευτα ήρεμο.καθαρό και πανέμορφο φατσάκι είναι αυτό;;;;;;ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!
Ευάκι έγραψε:καλησπερα κι απο μενα...ολο το πρωι ετρεχα στο νοσοκομειο με την πεθερα,η μαγνητικη δεν ηταν πολυ καλη και πολυ φοβαμαι οτι θα ειμαστε παρεουλα κανενα τριμηνο οποτε κλαφτε με και καλο σας κουραγιο γιατι εσεις θα αναλαβετε την ψυχολογικη υποστηριξη!λεφτα για ψυχολογους δεν εχουμε...
Ευάκι έγραψε:καλησπερα κι απο μενα...ολο το πρωι ετρεχα στο νοσοκομειο με την πεθερα,η μαγνητικη δεν ηταν πολυ καλη και πολυ φοβαμαι οτι θα ειμαστε παρεουλα κανενα τριμηνο οποτε κλαφτε με και καλο σας κουραγιο γιατι εσεις θα αναλαβετε την ψυχολογικη υποστηριξη!λεφτα για ψυχολογους δεν εχουμε...
Chrisi έγραψε:Ευάκι μην αγχώνεσαι εδώ ειμαστε εμείς δίπλα σου
Vivian έγραψε:Chrisi έγραψε:Ευάκι μην αγχώνεσαι εδώ ειμαστε εμείς δίπλα σου
Τωρα διαβασα τι εγραψες πιο πανω για την μπεμπα μου.... Σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!
Athin@ έγραψε:Ευάκι δε σε φοβάμαι!!!Έχεις εκπαιδευτεί πλέον..χι χι!!!Μόνο μη σε διαβάσουμε στις εφημερίδες!
Βίκυ κάπου υπάρχει ένα θέμα νομίζω για τις κουνιάδες και είχα γράψει οτι η κακιά αδερφή είναι πολύ χειρότερη απο την κακιά πεθερά! Πάλι καλά (?) που χώρισες γιατί θα σκοτωνόσασταν.
Athin@ έγραψε:Ευάκι δε σε φοβάμαι!!!Έχεις εκπαιδευτεί πλέον..χι χι!!!Μόνο μη σε διαβάσουμε στις εφημερίδες!
valerakievelinaki έγραψε:δεν ειναι και η καλητερη μου σημερα ........... μπηκε η μανα μου στο νοσοκομειο και θα κανει μια επεμβαση μες τις επομενες μερες δεν εχω κοιμηθει καλα δεν εχω ξυπνησει καλα γενικα δεν ειμαι και πολυ καλα !! δεν εχω διαθεση για τιποτα !!
Chrisi έγραψε:Καλημέρα από την ηλιόλουστη πάντα Λεμεσό
Ευάκι έγραψε:το νεο μου αβαταρ τα λεει ολα.........
marizakismom έγραψε:καλα Viv η κορη σου ειναι καλλονη..γενικα εχουμε πανεμορφα μωρα..τι "ομορφοσογο" ειμαστε
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης