Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
572 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 572 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 39]

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:δεν ειναι και η καλητερη μου σημερα ........... μπηκε η μανα μου στο νοσοκομειο και θα κανει μια επεμβαση μες τις επομενες  μερες δεν εχω κοιμηθει καλα δεν εχω ξυπνησει καλα γενικα δεν ειμαι και πολυ καλα !! δεν εχω διαθεση για τιποτα !! 

περαστικα!ελπιζω να μην ειναι κατι πολυ σοβαρο!ολα θα πανε καλα!

ΔώραΝι25

ΔώραΝι25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="valerakievelinaki"]δεν ειναι και η καλητερη μου σημερα ........... μπηκε η μανα μου στο νοσοκομειο και θα κανει μια επεμβαση μες τις επομενες  μερες δεν εχω κοιμηθει καλα δεν εχω ξυπνησει καλα γενικα δεν ειμαι και πολυ καλα !! δεν εχω διαθεση για τιποτα !! [/quote

Περαστικά κοπέλα μου...εύχομαι να πάνε όλα καλά.Σιδερένια να'ναι η μητέρα σου.

Loner

Loner
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα και από εμένα κορίτσια!
Περαστικά στην μαμά σου.

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου, εχω χαθει αλλα η διαθεση δεν ειναι στο φουλ που λενε, αγγελικη μου ασε το παιδι να κλωτσαει μετα θα σου λειπει πιστεψε με, βαρβαρα μου περαστικα στην μανουλα σου και ψυχραιμια! Μαρακι να γινεις γρηγορα καλα και εγω ακομα εχω φλεματα μετα απο 1,5 εβδομαδα κοντευω 2 να δω ποτε θα σταματησει, γεωργια μου αν και στα ειπα θα στο ξαναπω περαστικα και σε σας

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας ευχαριστω φιλαρακια !!! θα κανει αφαιρεση γυναικολογικα και ..... βλεπουμε ! ειμαι λιγο θλιμενη αλλα εχω και τα παιδια και λιγο ξεχνιεμαι !!!

mimika

mimika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα σε ολες σας!!!

Ευχομαι περαστικα κι αγυριστα σε ολα τα προβληματα που μας ταλανιζουν!

Εμεις ειμαστε καλυτερα σημερα αν και ο μικρος εχθες γυρισε δαγκωμενος απο τον παιδικο!
Η δασκαλα μου ειπε οτι δεν τα προλαβε και του ορμηξε το αλλο παιδι και τον δαγκωσε στην μασχαλιτσα. εχει μια μελανια κοριτσια ναααααααααα!
Κι εγω απλα την ρωτησα αφου ειστε τοσες δασκαλες καμια δεν μπορουσε????

Σημερα το πρωι συζητησα με μια αλλη μαμα και μου ειπε οτι ολες οι δασκαλες ειναι καινουργιες και αδιαφορες ενω οι περσινες ηταν σουπερ και τα παιδακια πολυ δεμενα μαζι τους!
Τι να πω! Ελπιζω να προσαρμοστουν γρηγορα και να αγαπησουν και να ασχοληθουν επιτελους με τα παιδακια γιατι αλλιως δεν θα εχουμε καλα ξεμπερδεματα!

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
valerakievelinaki έγραψε:σας ευχαριστω φιλαρακια !!! θα κανει αφαιρεση γυναικολογικα και ..... βλεπουμε ! ειμαι λιγο θλιμενη αλλα εχω και τα παιδια και λιγο ξεχνιεμαι !!!

Καλημέρα σε όλες ! Περαστικά στη μανούλα σου , εύχομαι όλα να πάνε καλά.
Περαστικά σε όλα τα παιδάκια και μαμάδες που είναι άρρωστα.
Μιμίκα συμβαίνουν αυτά στους παιδικούς δυστυχώς.

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mimika έγραψε:Καλημερα σε ολες σας!!!

Εμεις ειμαστε καλυτερα σημερα αν και ο μικρος εχθες γυρισε δαγκωμενος απο τον παιδικο!
Η δασκαλα μου ειπε οτι δεν τα προλαβε και του ορμηξε το αλλο παιδι και τον δαγκωσε στην μασχαλιτσα. εχει μια μελανια κοριτσια ναααααααααα!

Σημερα το πρωι συζητησα με μια αλλη μαμα και μου ειπε οτι ολες οι δασκαλες ειναι καινουργιες και αδιαφορες ενω οι περσινες ηταν σουπερ και τα παιδακια πολυ δεμενα μαζι τους!
Τι να πω! Ελπιζω να προσαρμοστουν γρηγορα και να αγαπησουν και να ασχοληθουν επιτελους με τα παιδακια γιατι αλλιως δεν θα εχουμε καλα ξεμπερδεματα!

μα καλα δεν τα προσεχουν καθολου???????αν δεν κανω λαθος ειναι η δευτερη φορα που σου ηρθε σημαδεμενο.......ΥΠΟΜΟΝΗ

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα από την ηλιόλουστη πάντα Λεμεσό Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tziz έγραψε:
Λοιπόν θα συμφωνήσω με τη Χρυσή. Σοκολάτα με καραμέλα...
Γιαμ γιαμ!

Καλά Αγγελικούλα μου μέχρι και εδώ συμφωνουμε Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 27 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 27 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 27 215994

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πριν έξι μήνες τέτοια ώρα κράτησα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου τον άγγελο μου! Έχουν έρθει όλα στο μυαλό μου σήμερα και έχω συγκινηθεί. Είναι όλη μου η ζωή. Είναι αντράκι πια και κάθε μέρα τον λατρεύω όλο και πιο πολύ.

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivian μου ΘΕΑ η μικρούλα να την χαίρεσαι Very Happy Very Happy

mimika

mimika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
athina24 έγραψε:

μα καλα δεν τα προσεχουν καθολου???????αν δεν κανω λαθος ειναι η δευτερη φορα που σου ηρθε σημαδεμενο.......ΥΠΟΜΟΝΗ

ελα ντε!
αν ξανασυμβει οτιδηποτε παντως θα παω κατευθειαν στην προισταμενη να ξεμπερδευουμε!
Αν ειναι δυνατον 3 δασκαλες (ο θεος να τις κανει) καμια δεν ηταν εξω να τα προσεχει???
ελεος πια.... Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 27 654655 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 27 654655 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 27 654655

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mimika έγραψε:
athina24 έγραψε:

ελα ντε!
αν ξανασυμβει οτιδηποτε παντως θα παω κατευθειαν στην προισταμενη να ξεμπερδευουμε!
Αν ειναι δυνατον 3 δασκαλες (ο θεος να τις κανει) καμια δεν ηταν εξω να τα προσεχει???
ελεος πια.... Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 27 654655 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 27 654655 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 27 654655

3 δασκαλες για ποσα παιδακια?ιδιωτικος ειναι η δημοσιος(οχι οτι εχει διαφορα!)απλα μαλλον τα αφηνουν ελευθερα για να εχουν την ησυχια τους!

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!jojoma ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ!ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!!!

n@n@

n@n@
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!!Σήμερα ο μικρός ειναι καλά αν εξαιρεσουμε τη καταροή και τον πήγα παιδικό.Εχτές το βράδυ είχα και πονόδοντο και σήμερα έχω οδοντίατρο.Όλα μαζεμένα. Mad Μιμίκα μου αμάν πια με αυτές τις δασκάλες.Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά και να μη χρηαστεί να πας στη προισταμένη γιατι δε νομίζω ότι θα βγάλεις καμιά άκρη και μ'αυτή.

n@n@

n@n@
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
jojoma να χαίρεσαι το αγγελούδι σου!

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!jojoma ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ!ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!!!

n@n@ έγραψε:jojoma να χαίρεσαι το αγγελούδι σου!

ευχαριστώ πολύ κορίτσια ,να είστε καλά. κι εσείς να χαίρεστε τα δικά σας!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jojoma έγραψε:Πριν έξι μήνες τέτοια ώρα κράτησα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου τον άγγελο μου! Έχουν έρθει όλα στο μυαλό μου σήμερα και έχω συγκινηθεί. Είναι όλη μου η ζωή. Είναι αντράκι πια και κάθε μέρα τον λατρεύω όλο και πιο πολύ.

να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!!

μανουλα

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερααα greece

mimika

mimika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
athina24 έγραψε:
mimika έγραψε:
athina24 έγραψε:

ελα ντε!

3 δασκαλες για ποσα παιδακια?ιδιωτικος ειναι η δημοσιος(οχι οτι εχει διαφορα!)απλα μαλλον τα αφηνουν ελευθερα για να εχουν την ησυχια τους!

Δημοσιος ειναι δεν εχω ιδεα τελικα ποσα παιδακια εχουν αλλα νομιζω οτι ειναι το πολυ 20.
Δεν μας αφηνουν να μπαινουμε μεσα, δεν μας δινουν χρονο να μιλησουμε νιωθουμε σαν μ@λ@κες καθε φορα που αφηνουμε εκει τα παιδακια μας και δεν ξερουμε πως θα γυρισουν! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 27 654655 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 27 654655 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 27 654655

Μου ειπαν οτι ειναι συμβασιουχες και δουλευουν πρωτη φορα.
Ακομα και το φαγακι τους, οι μαγειρισσες τους το δινουν και καθονται μαζι τους για να φανε.

Τι να πω ή εγω ειμαι τρελη ή αυτες θελουν ενα γερο ξεχεσιμο!
Σορυ για τα "γαλλικα" μου!

mimika

mimika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
jojoma έγραψε:Πριν έξι μήνες τέτοια ώρα κράτησα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου τον άγγελο μου! Έχουν έρθει όλα στο μυαλό μου σήμερα και έχω συγκινηθεί. Είναι όλη μου η ζωή. Είναι αντράκι πια και κάθε μέρα τον λατρεύω όλο και πιο πολύ.

Μα δεν ειναι το πιο ομορφο συναισθημα του κοσμου?????
Να τον χαιρεσαι κουκλιτσα μου και που να δεις τωρα που θα μεγαλωνει ραγδαια τι αντρακι θα γινει! Very Happy

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια τι κανετε,εγω δν πολυμπαινω αυτες τις μερες γτ βοηθαμε τους κολλητους μας στις ετοιμασιες του γαμου και γυρναμε ργα καθε μερα.

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια..

dinalala

dinalala
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
egw me 2 aponeurwseisprwi prwi aipni apo ton mpempi me mia kori na ourliazei oli tin wra kai na xtupietai katw kai me 2h epiloxeia katathlipsi kai oles tis douleis tou spitiou na pw kalimera::::KALH SAS MERA PAREITSA MOU

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις