Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
646 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 646 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 39]

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mimika έγραψε:
Chrisi έγραψε:Αγγελικούλα πως πάει; Ηρέμησε λίγο με τις δουλειές ....... Δεν είναι ανάγκη να κουράζεσαι άσε να σε βοηθήσει καποιος. Εγώ ευτυχώς έχω τη μαμά μου και δεν κάνω τίποτα, έχω και μια κοπέλα που με βοηθά με τις δουλειές κάθε 1 με 2 εβδομάδες μέχρι να γεννήσω Very Happy Very Happy Very Happy

Ετσι ειναι οι εγκυουλες με τις δουλειες, ολες παθαινουν το συνδρομο της "φωλιας"! Να ειναι ολα στην εντελεια οταν ερθει το νινι!

Αυτό είναι σίγουρο εγώ και στην πρώτη εγκυμοσύνη και τώρα επέβλεπα τη μαμά μου να το κάνει και της θύμωνα κιόλας αν δεν το έκανε όπως ήθελα εγώ. Αχ τι τραβάνε και αυτές οι μάνες μας Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tziz έγραψε:Καλά μη νομίζετε ότι τρελαίνομαι κιόλας με τις δουλειές.
Το δυστύχημα είναι ότι η μανούλα μου είναι μακριά και δε μπορεί να έρχεται -πρέπει κάποιος να τη φέρει ή να πάω να την πάρω εγώ- και η πεθερά είναι σχεδόν ανεπιθύμητη..
Όχι ότι έχει τίποτα η γυναίκα, ίσα ίσα που βοηθάει αρκετά, αλλά δε θέλω να έχουμε και πολλά πολλά.
Μια καλή παροιμία λέει: "Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεβάτι".
Κι όσο πλησιάζει ο καιρός για τη γέννα, τόσο πιο πολύ κολιτσίδες μας έχουν γίνει.
Νομίζουν ότι εγώ κάνω παιδί για να έχουν αυτοί "κουκλάκι" να παίζουν και να περνάνε την ώρα τους...
Αυτά δε μπορώ...

Ευτυχώς η μαμά μου μένει δίπλα μου... Δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήταν μακριά μάλλον θα την έφερνα στο σπίτι μαζί μου και ας φώναζε ο μπαμπας μου που δεν του αρέσει να είναι μαζί μας. Για την πεθερά ούτε λόγος δεν την θέλω να ανακατώνεται στο σπίτι. Ευτυχώς δεν οδηγά άρα πρέπει κάποιος να τη φέρει και επιπλέον δουλευει άρα δεν έχει χρόνο Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 26 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 26 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 26 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 26 215994

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="dinalala"]oxi pla asvestio me ksouzimise o skatiaris,,,,koritsia kai gw kserw to ouzo den einai kalo....alla mexri aurio ti kanw;;;;esteila tin manoula na parei kati na iremisw,,,oso gia mesulit edw ta xoun apagoreusei[/quote]

περαστικα κοριτσακι μου..εαν θηλαζεις δεν κανει να βαλεις ουτε ουζο,ουτε να παρεις mesulid ετσι κι αλλιως..μονο amoxil kai niflamol αλλα κατοπιν συννενοησης με τον οδοντιατρο και με τον παιδιατρο σου(εαν θηλαζεις)..παρτο αποφαση κι εσυ και πηγαινε στο γιατρο..ομοιοπαθουσα ειμαι κι εγω..αυτο μολις συζητουσα με τη μαμα μου..και ξερεις μολις βλεπω οδοντιατρο pale Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 26 585182

αγγελικουλα,τωρα που ξερω πως ειναι,θα παρατουσα τις δουλειες και θα ελιωνα στον υπνο στη θεση σου Laughing Laughing
περαστικα στα μωρακια μας και στις μανουλες..

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marizakismom έγραψε:https://2img.net/r/ihimizer/img844/6923/pa180002.jpg

ετσι μου ερχεται να το δαγκωσω!!

Ααααα, θα τρελαθώ με αυτο το μωρό!
Και ο δικός μου αν και κοντέυει τα 2 ωρες ωρες ετσι κοιμάται!!
Ειναι ενα καραμελάκι το Μαριζάκι σου και γω θέλω να το δαγκώσω!!!!

Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 26 417472

http://www.eri-captaincook.blogspot.com

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Laughing Laughing Laughing την εχω αγκαλια και την ζουπαω αυτη τη στιγμη Laughing Laughing Laughing

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marizakismom έγραψε:αγγελικουλα,τωρα που ξερω πως ειναι,θα παρατουσα τις δουλειες και θα ελιωνα στον υπνο στη θεση σου Laughing Laughing

Θα λιώσω από την άλλη βδομάδα.
Την άλλη Δευτέρα έχω το -τελευταίο μάλλον- μηνιαίο ραντεβού με τον ντόκτορ -μετά θα έρθουν τα εβδομαδιαία- οπότε μπαίνουμε και στην τελική ευθεία.
Άλλωστε οι δουλειές του σπιτιού είναι και γυμναστικούλα γιατί με το πολύ καθισιό τόσο πιο πολύ πονάνε τα κοκαλάκια μου!
Το νινί σου είναι όντως μια γλύκα!
Κι αφού το ποπουδάκι του το προλάβατε, λέω να κατοχυρώσω τα μαγουλάκια! χιχιχιχι!

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ αυτη ειναι η πιο γλυκια περιοδος της ζωης σου!!αυτη η αναμονη ειναι το κατι αλλο!ειναι απλως η αρχη για τις πιο ομορφες στιγμες που προκειται να ζησεις!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ το ξέρω!!!

Και το περιμένω!!!!

Το Σάββατο είχε έρθει ένα φιλικό ζευγάρι στο σπίτι. Έχουν ένα γιο 14 μηνών και περιμένουν τώρα και τον δεύτερο.
Σε κάποια φάση λοιπόν καθόταν ο μικρός δίπλα μου στον καναπέ και τον βλέπω τσουπ! σηκώνεται, περνάει το ένα του πόδι πάνω από την κοιλιά μου (έχει μεγαλώσει τώρα αισθητά) σα να με καβαλάει και μου κάνει μια αγκαλιά άλλο πράγμα!!! Ακούμπησε και το κεφαλάκι του πάνω στον ώμο μου σα να είναι έτοιμος να κοιμηθεί!

Ε Λ Ι Ω Σ Α ! ! ! !

Αυτό το παιδάκι είναι τόσο όμορφο που μόλις έμαθα ότι έχω κοριτσάκι είπα "ωραία! θα τον κάνω γαμπρό μου!!"

Κάθομαι και κοιτάζω τα πραγματάκια που της ψώνισα όλη την ώρα σου λέω!!!
Είναι όλα τόσο μικροσκοπικά!!! Κι όταν σκέφτομαι ότι ένα τόσο δα πλασματάκι είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ και θα μ' αγαπάει όσο τίποτα, τρελαίνομαι!!
Τον άντρα μου να δεις πόσο χεσμένος είναι...!

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σταματααααα Laughing Laughing δε μας εφτανε εχτες το νησι,εχουμε και την αφεντια σου σημερα!! Laughing Laughing

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοροιτσακια μου ο ηλιος λαμπη κ εχω μα τρελλη διαθεση να φαω ενα παγωτο

http://www.gatospito.com

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καιμακι με βυσσινο?? tongue κι εγω θα ηθελα ενα!!

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marizakismom έγραψε:καιμακι με βυσσινο?? tongue κι εγω θα ηθελα ενα!!
κοπελια εισαι μεσα στο μυαλο μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

http://www.gatospito.com

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ladycat έγραψε:καλησπερα κοροιτσακια μου ο ηλιος λαμπη κ εχω μα τρελλη διαθεση να φαω ενα παγωτο

σοκολατα με σιροπι σοκολατας και ξηρους καρπους!

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ladycat έγραψε:
marizakismom έγραψε:καιμακι με βυσσινο?? tongue κι εγω θα ηθελα ενα!!
κοπελια εισαι μεσα στο μυαλο μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Εγώ θα ήθελα κάτι πιο κλασσικό σοκολάτα με καραμέλα Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 26 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 26 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 26 215994

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μόλις έφαγα κι έπλυνα και τα πιάτα δύο ημερών (χθες έλειπα και είχαν μείνει να βρωμίσουν στο νεροχύτη).

Λοιπόν θα συμφωνήσω με τη Χρυσή. Σοκολάτα με καραμέλα...
Γιαμ γιαμ!

Όσο για αυτή τη λιακάδα: Έχω ξεκωλωθεί με τα πλυντήρια από το πρωί αλλά τώρα δεν έχω μέρος να απλώσω.
Η απλώστρα έχει τιγκάρει και το μόνο που μένει είναι να βάλω τις καρέκλες της κουζίνας που είναι ξύλινες αντικρυστά και να απλώσω εκεί το κάλυμα του καναπέ...
Και τον πρήζω τον άντρα μου από το καλοκαίρι να μου φτιάξει την απλώστρα στα κάγκελα... Τώρα θα είχα ξεμπερδέψει...

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσάρες μου καλησπέρα! τι κάνετε?
Γεωργία μου περαστικά στην μικρή σου! δεν την πιάνουν τα αντιπυρερτικά?
Αγγελική μου τι κάνεις? βρε πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε! τι λέει η μπουμπού? κλοτσάει γερά?

εγώ συνεχίζω πόνο στην πλάτη 4 μέρα και θα αρχίσω να κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο γιατί δεν μου φτάνει ο πόνος μέ έχει πιάσει και φτέρνισμα από το πρωί και μου φαίνεται ότι θα άρπαξα και κανά κρυολόγημα (ελπίζω όχι) και περιμένω και να αδιαθετήσω αύριο! βρε τι ωραία που περνάμε!
τουλάχιστον έφτιαξα το μαλλί σήμερα και ξαναέγινα άνθρωπος! Razz

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Μαρία μου!

Κρύωσες ε? Περαστικά σου. Κι εγώ από την προηγούμενη βδομάδα ταλαιπωρούμαι με φλέματα και ένα ψιλομπουκωματάκι...

Από την άλλη βδομάδα θα τα λέμε ακόμα πιο πολύ. Ελπίζω μέχρι τότε να έχω τελειώσει με όοοοολες τις δουλειές μου...

Όσο για τη μπουμπού κλωτσάει εκνευριστικά θα έλεγα!
Ο δικός σου τι κάνει?
Όλα καλά με το σχολείο?

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με το σχολείο μια χαρά και 2 τρομάρες! άστα! τι να πω! εκεί που πηγαίναμε κύριοι στην αρχή, τώρα κλαίει απαρηγόρητα μέχρι να τον βάλω μέσα στην τάξη και να φύγω! τον λυπάται η ψυχούλα μου! και μάλλον εκτός του ότι δεν πρέπει να του αρέσει το περιβάλλον, δεν θα έχει και παρέες! τα περισσότερα είναι νηπιαγωγίου, κάνουν εργασίες και φαίνεται αυτός επειδή δεν μπορεί αισθάνεται κάπως και κομπλάρει! τον λυπάται η ψυχούλα μου αλλά τι να κάνω!

άσε την μικρή να κλοτσάει να κάνει αισθητή την παρουσία της! Very Happy

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφου δεν προλαβαινω να γραψω το πρωι γραφω τώρα και θα το δείτε το πρωί χιχι!!! Τι κανετε κοριτσακια μου;; Χαθηκαμε..

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Vivian!!
Καλά! Εσύ καλά?

Τώρα είναι η ώρα της μικρούλας μου! Άρχισε τα κλωτσομπουνίδια!
Κάθε βράδυ τα ίδια! χιχιχιχι!

Πώς είναι η δικιά σου? Εντάξει όλα?

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Γεια σου Vivian!!
Καλά! Εσύ καλά?

Τώρα είναι η ώρα της μικρούλας μου! Άρχισε τα κλωτσομπουνίδια!
Κάθε βράδυ τα ίδια! χιχιχιχι!

Πώς είναι η δικιά σου? Εντάξει όλα?

Αχ το ζουζουνακι κλοτσαει ε;;; Αντε κοριτσακι μου κοντευεις και εσυ!!! Καλα ειναι η μπεμπουλα μου μια χαρα!!!μεγαλωνει...

naysika

naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα και απο εμενα!!τη μου κανατε?

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
naysika έγραψε:καλησπερα και απο εμενα!!τη μου κανατε?

Γεια σου Λενακι!!!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σας!!τι κανετε?

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ειναι και η καλητερη μου σημερα ........... μπηκε η μανα μου στο νοσοκομειο και θα κανει μια επεμβαση μες τις επομενες  μερες δεν εχω κοιμηθει καλα δεν εχω ξυπνησει καλα γενικα δεν ειμαι και πολυ καλα !! δεν εχω διαθεση για τιποτα !! 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις