776 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! Παρ Οκτ 22, 2010 5:15 am
Tziz
Πρωταγωνιστής!!
Chrisi έγραψε:Εμένα ο παιδίατρος μου είπε από την αρχή σε κουνια έτσι την βάλαμε στο δωμάτιο μας. ...... γι΄ αυτό το μωράκι το δωμάτιο είναι έτοιμο με αυτοκόλλητα Γουινι κτλ. οπότε μόνο καθάρισμα θα χρειαστεί.
Το νόημα της κούνιας δεν είναι να την έχεις δίπλα σου. Τουλάχιστον αυτό λένε κάποιοι, αλλά το να μάθει -και καλά- το μωράκι να κοιμάται μόνο του - στο δωμάτιό του. Δυστυχώς ή ευτυχώς εγώ δεν είμαι υπέρ αυτής της άποψης, ούτε βέβαια και να την έχω στο κρεβάτι μου. Θα την έχω δίπλα μου στην καλαθούνα για όσο χωράει (και εάν και εφόσον δεν ξυπνάει το Νίκο το βράδυ) και μετά στο δωμάτιό της. Μεταξύ μας, αν είχα τα φράγκα να αγοράσω ότι ήθελα, θα είχα πάρει λίκνο που χωράνε και πιο μεγάλα εκεί και θα χώραγε και στο δωμάτιο, και θα το μετέφερα κι όπου ήθελα, αλλά τες πα...
Εσύ είσαι τυχερή από μία άποψη. Δωμάτιο έτοιμο, ρούχα έτοιμα, τι άλλο θες! Και λιγότερα έξοδα...
Vivian έγραψε:Χαχα σ'ευχαριστω Αγγελικούλα μου γλυκιά..... Α και να ξερεις οτι οι καλοί ανθρωποι δεν ματιάζουν όποτε λεγε οτι θες δεν υπαρχει πρόβλημα χιχιχι!!!
Χα! Και πού το ξέρεις ότι εγώ είμαι καλή ε?
Μπορεί να είμαι κακιά και υποχθόνια!!
Πάντως η αλήθεια είναι ότι δε θυμάμαι να έχω ματιάσει ποτέ κανέναν, αλλά και να το είχα κάνει θα μου το έλεγαν???
Μόνο πέντε-έξι περιστατικά θυμάμαι στη ζωή μου -που δεν έχουν να κάνουν με μάτι- που ότι είπα βγήκε. Πχ είχα πει στον πρώην μου -που έκανε σούζες με τη μηχανή- ότι θα σαβουριαστεί και θα γελάω Δεν πέρασαν τρεις ώρες και με πήρε τηλέφωνο από το ασθενοφόρο με σπασμένο καρπό γιατί του πετάχτηκε ένας σκύλος την ώρα φυσικά που έκανε σούζα!!!
Χαχαχαχαχα!!! Το θυμάμαι και το 'υχαριστιέμαι!!!
Είδες λοιπόν τι κακός άνθρωπος είμαι?