Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
629 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 629 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 39]

sktv

sktv
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα!!!!
μερες ειχα να μπω,πως ειστε?τα ζουζουνια σας?
δεν μπορω να διαβασω οτι εχετε πει θα με παρει μεσημερι κ εχω αρκετη δουλεια που δεν λεει να τελειωσει Mad

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευακι οι κουκλες ειναι καλα!!!!!!!ουτε ο γιος δεν αντεχει τη μανουλα?????????
βαρβαρα στρωσε!!!!!!!κανει κρυο!!!!!!

xanthie

xanthie
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kalimera poli krio simera.exo arosto ton mikro kai imaste mesa sti grinia!!!!

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια...κρυωνουμε πολυ πολυ πολυ...σημερα πρωτη μερα που δεν ξυπνησε απο τις 8 και να κλαιει συνεχως και ετσι κ α θ ο μ α ι....με το που σηκωθηκα σκεφτομαι τι να μαγειρεψω παλι... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και από μένα. Εγώ σταθερά γραφείο αλλά ρε κοριτσάκια μου θα σας την σπάσω μάλλον εμάς πάλι ζέστη έχω κουραστεί θέλω κρύο και βροχές δεν αντέχω άλλο

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα..σημερα ειμαστε καλυτερα..ευακι μου υπομονη και βαθιες ανασες Laughing ..εχτες ειχα μοσχαρακι λεμονατο με ρυζι με λαχανικα..σημερα θα φτιαξω μπιφτεκια γεμιστα με φετα,ντοματα,πιπερια..

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κουκλες

http://www.gatospito.com

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουτε ο γιος δεν την αντεχει κι ετσι σημερα της ειπε ο γιατρος οτι παρα τριχα γλιτωσε το χειρουργειο και ετοιμαζεται να φυγει!!!!!!!ειπε ο αντρας μου χθες στον αδερφο της να περασει να την παρει οπως θα πηγαινει στο χωριο!!!!!!!!!!!!!1 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 875502 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 875502 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 875502 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 893968

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 654316 flower Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 536304 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 875502 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 893968 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 604962 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 50580

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο ευακι!!!!!!!!θα ησυχασετε τωρα!!!!!!!!!οριν φυγει κοιτα και τα πραγματα της για να μη σου λειψει τιποτα και το ψαχνεις αλλους 20 μηνες!!!!!

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Με το καλό Ευάκι Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 215994

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια εφυγε!
συγκινημενη πολυ δακρυσε ευχαριστησε για ολα και τετοια...τι να πω...! Shocked
αλλα εχω ακομη περιοδο... Twisted Evil

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν πειραζει..περιοδο ας εχεις,πεθερα να μην εχεις..η περιοδος θα μεινει μαζι σας 6-7 μερουλες..η πεθερουλα ομως?? Laughing Laughing

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
it's party time!!!!!!!!!θα σταματησει και η περιοδος και θα το καψετε!!!!!!!

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η περιοδος θα τελειώσει σύντομα Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 215994

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημεροεσπέρα κορίτσια!

Είμαι μέσα πολύ ώρα αλλά διαβάζω τα άλλα θεματάκια.

Αν εξαιρέσουμε τις ιώσεις που παίρνουν και δίνουν όλα καλά βλέπω πάνε...

Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη. Χθες ήρθαν επιτέλους τα επιπλάκια μας και το καρότσι!!

Είναι πανέμορφα! Δεν το περίμενα ότι θα είναι τόσο ωραία. Όταν ολοκληρωθεί το δωμάτιο -με τη γέννηση της μικρούλας δηλαδή - θα βάλω και φωτό. Τώρα έχω πολύ καθάρισμα γιατί είναι μες τη σκόνη, πλυντήριο η προίκα, κόλλημα τα αυτοκόλλητα στους τοίχους... Τουλάχιστον έχω τελειώσει με το υπόλοιπο σπίτι. Ήρθε η μάνα και με έσωσε! 6,5 ώρες σίδερο την Τετάρτη! Ούτε κάρτα να χτυπάγαμε!

Έχω και τα χαλάκια μου πλυμένα - μου έφεραν και το τελευταίο απο το καθαριστήριο - κι έτσι λέω μετά τη γιορτή μου να στρώσω κι όλας (όσο πιο αργά γίνεται δηλαδή, για να μείνει και πιο καθαρό το σπίτι στις γιορτές)

Τα πεθερικά μου καμαρώνανε σα γύφτικα σκεπάρνια -έτσι δεν είναι η παροιμία?- χθες. Μας έχουν γίνει κυριολεκτικά κολιτσίδες τώρα που πλησιάζει ο καιρός... Άντε να δω τι θα κάνω και με το θέμα τους.
Δε θέλω να τους αποπάρω γιατί έχουν βοηθήσει πολύ με τα οικονομικά και τα γενικά στο θέμα του παιδιού, αλλά δεν τους αντέχω κιόλας.
Συν ότι μια σκέψη με βαραίνει:
Για το εγγόνι ξέρουν να δίνουν και να κάνουν...
Για το παιδί τους (το Νίκο) δεν ξέρουν ρε γα...ο? Τες πα. Στο θέμα της πεθεράς πρέπει να τα γράψω αυτά...

Σας έπρηξα αλλά έχω και τρεις μέρες να μπω...
Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 417472

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλως την Αγγελικούλα. Δεν είναι τέλεια η μέρα που φέρνουν τα πραγματάκια του μωρού; Εγώ δυστυχώς λόγω της Μοδεστίνας δεν θα στήσω από τώρα την κουνιά στο δωμάτιο μου για να μην έχουμε άλλα. Αλλά πριν 2 χρόνια στη Μοδεστίνα την έστησα και έβαλα και τα σκεπάσματα και τηνκουνουπιέρα και τα άλλα στο παιδικό δωμάτιο και καθόμουν και τα κοιτούσα..............

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου.... Αντε Αγγελικη μου εφτασε ο καιρός...............

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα κοριτσάρες μου! τι κάνετε? άντε Ευάκι ποιος σε πιάνει τώρα! ξεκουμπίστηκε η πεθερά και θα ησυχάσει το κεφαλάκι σου!
Chrisi κουράγιο με την ζέστη! μα ακόμα έχετε ζέστη βρε παιδί μου? Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 534787
Αγγελική μου με το καλό να το ετοιμάσεις το δωμάτιο της μπουμπούκας σου! και καλορίζικο τα έπιπλα!

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία έγραψε:
Chrisi κουράγιο με την ζέστη! μα ακόμα έχετε ζέστη βρε παιδί μου? Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 534787

Αχ Μαράκι μου χθες πήγε λίγο να συννεφιάσει το πρωί και μετά βγήκε ήλιος. Για να καταλάβεις μένω σε χωριό και μάλιστα μέσα στο δάσος και το βράδυ κοιμομαστε με παράθυρα ανοικτά και μόνο ένα σεντονάκι για σκέπασμα.........

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άστα Χρυσή μου μουρλαθήκαμε χθες!
Με το που ξυπνήσαμε (είχε πάλι ρεπό ο Νίκος) πήρε τηλέφωνο να δει τι ώρα θα μας τα φέρουν.
5 με 8 του λένε. Έχει πάει λοιπόν 7:30 και τίποτα ακόμα. Αγωνία! (Είχα και τα πεθερικά εδώ και περίμεναν - για την εξόφληση βεβαίως βεβαίως αφού αυτοί τα πλήρωσαν). Εντέλει ήρθαν 8:15. Κάνανε και ένα λάθος στα χρώματα του κρεβατιού αλλά δεν πειράζει βγήκε καλύτερο έτσι. Μόνο τις τραβέρσες ζήτησα να μου αλλάξουν που ήταν κι αυτές λάθος (τις θέλω καρυδί, ενώ τις έχουν κάνει ζαχαρί όπως το υπόλοιπο) αλλά έχουμε καιρό μέχρι από κούνια να μεταμορφωθεί σε κρεβάτι.

Όσο για το στολισμό και τα υπόλοιπα δε βιάζομαι κι ούτε θέλω να τα βάλω από τώρα, μιας και τον πρώτο καιρό θα την έχω στην καλαθούνα στο δωμάτιό μου (δε χωράει κούνια). Αν τα στρώσω όλα από τώρα φοβάμαι ότι θα σκονιστούν. Ούτε το στρώμα από το νάυλον δεν έβγαλα γι' αυτό το λόγο.
Αλλά τα έχω βάλει όλα μέσα στην κουνίτσα και τα κοιτάζω!!
Άφησα και τα συρτάρια της αλλαξιέρας ανοιχτά να ξεμυρίσουν από τα βερνίκια, κι αφού την καθαρίσω θα βάλω τα ρουχαλάκια της μέσα (τώρα τα έχω στην ντουλάπα).

Τρέλα σου λέω! Τρέλα!

Πότε ήταν που κοιτάζαμε με το Νίκο στα Jumbo τα ρουχαλάκια (στις αρχές ακόμα της σχέσης μας) και του έλεγα μεταξύ σοβαρού και αστείου "Εγώ πότε θα γίνω μάνα?" και πότε πέρασε ο καιρός, παντρευτήκαμε, έμεινα έγκυος και σε λίγες μέρες θα έχουμε αγκαλιά το νινί μας!!!!

Να είστε όλες ευτυχισμένες και χαρούμενες!!
Να χαίρεστε τα παιδάκια σας!
Πετάααααωωωω!!!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα vivian!
Καλησπέρα Μαρία!

Καλά η μικρή μπουμπού είναι και πολύ μπουμπού!!!! Είναι μια γλύκα! Είναι απίστευτα όμορφη! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!
Μην την ματιάσω και με κατηγοράς μετά ότι έκανα κακό στο παιδί!

Βγήκε ήλιος ή μου φαίνεται?

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:

Πότε ήταν που κοιτάζαμε με το Νίκο στα Jumbo τα ρουχαλάκια (στις αρχές ακόμα της σχέσης μας) και του έλεγα μεταξύ σοβαρού και αστείου "Εγώ πότε θα γίνω μάνα?" και πότε πέρασε ο καιρός, παντρευτήκαμε, έμεινα έγκυος και σε λίγες μέρες θα έχουμε αγκαλιά το νινί μας!!!!

τι συγκινητικό! flower να είσαστε καλά κοριτσάκι μου και να την κρατήσετε την μπουμπου στην αγκαλίτσα σας (στην ώρα της βέβαια!)

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="Tziz"]

Όσο για το στολισμό και τα υπόλοιπα δε βιάζομαι κι ούτε θέλω να τα βάλω από τώρα, μιας και τον πρώτο καιρό θα την έχω στην καλαθούνα στο δωμάτιό μου (δε χωράει κούνια). Αν τα στρώσω όλα από τώρα φοβάμαι ότι θα σκονιστούν. Ούτε το στρώμα από το νάυλον δεν έβγαλα γι' αυτό το λόγο.
Αλλά τα έχω βάλει όλα μέσα στην κουνίτσα και τα κοιτάζω!!
Άφησα και τα συρτάρια της αλλαξιέρας ανοιχτά να ξεμυρίσουν από τα βερνίκια, κι αφού την καθαρίσω θα βάλω τα ρουχαλάκια της μέσα (τώρα τα έχω στην ντουλάπα).

/quote]

Εμένα ο παιδίατρος μου είπε από την αρχή σε κουνια έτσι την βάλαμε στο δωμάτιο μας. Το δωμάτιο της Μοδεστίνας το φτοιάξαμε όταν ήταν 4 μηνών και την μετακομοίσαμε εκεί. Βέβαια τα ρουχαλάκια της ήταν στο ερμάρι στο δωμάτιο της. ΤΕλικά όμως αποφάσισα ότι θα την έβαζα στο τρίτο δωμάτιο και έτσι όταν έγινε πλέον 13 μηνών, φτοιάξαμε το άλλο δωμάτιο και την βάλαμε όποταν γι΄ αυτό το μωράκι το δωμάτιο είναι έτοιμο με αυτοκόλλητα Γουινι κτλ. οπότε μόνο καθάρισμα θα χρειαστεί...... Το ερμάρι το έχω ήδη μισοφτοιάξει μένουν να πλυθούν τα ρουχαλακαι και να ξανατοποθετηθούν πίσω

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Καλησπέρα vivian!
Καλησπέρα Μαρία!

Καλά η μικρή μπουμπού είναι και πολύ μπουμπού!!!! Είναι μια γλύκα! Είναι απίστευτα όμορφη! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!
Μην την ματιάσω και με κατηγοράς μετά ότι έκανα κακό στο παιδί!

Βγήκε ήλιος ή μου φαίνεται?

Χαχα σ'ευχαριστω Αγγελικούλα μου γλυκιά..... Α και να ξερεις οτι οι καλοί ανθρωποι δεν ματιάζουν όποτε λεγε οτι θες δεν υπαρχει πρόβλημα χιχιχι!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 31 334590

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις