101 Απ: Μανούλες κοριτσιών!!!! Δευ Ιουν 28, 2010 11:40 pm
ioanna
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΥΟ ΚΟΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΜΩΡΟ ΠΑΛΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΔΕΝ ΜΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΑΓΟΡΙ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Mamma El έγραψε:Και εγώ κοριτσομάνα!!!
Έχω τις δύο κούκλες που βλέπετε στο άβαταρ και μου έχουν πάρει το μυαλό!!!
Η Νεφέλη θα γίνει 8 τον Αύγουστο και η Ναντίνα είναι 4,5!!!
Να μας ζήσουν κορίτσια τα κορίτσια μας.
Chrisi έγραψε:Και εγώ εδώ. Έχω μια κοράκλα 19 μηνών την Μοδεστίνα μου που μας έχει τρελάνει όλους αφού είναι το πρώτο παιδί και από τις δυο οικογένειες και ειδικά τον μπαμπά μου........ Τωρα περιμένω το δεύτερο παιδάκι μου που θα ήθελα να είναι και πάλι κοριτσάκι αλλά ακόμα δεν ξέρουμε...............
faye έγραψε:καλως ορισατε καινουριες μανουλες στην παρεα μας. Να χαιρεσται τα κοριτσακια σας.Βιβιαν και το ρωτας αν σε θελουμε; ειναι ποτε δυνατον να σου πουμε εμεις οχι; Με το καλο ευχομαι να ερθει και η κορουλα σου .
ελα ντε δεν ηξερες δεν ρωταγες;; χιχιχι καλως ηρθες κουκλα μου στην ομαδα μας.anastasia έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 10 ΜΗΝΩΝ
ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ!!! ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑ????
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΘΕΛΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΩ....faye έγραψε:ελα ντε δεν ηξερες δεν ρωταγες;; χιχιχι καλως ηρθες κουκλα μου στην ομαδα μας.anastasia έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 10 ΜΗΝΩΝ
ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ!!! ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑ????
dinaki88 έγραψε:Mamma El έγραψε:Και εγώ κοριτσομάνα!!!
Έχω τις δύο κούκλες που βλέπετε στο άβαταρ και μου έχουν πάρει το μυαλό!!!
Η Νεφέλη θα γίνει 8 τον Αύγουστο και η Ναντίνα είναι 4,5!!!
Να μας ζήσουν κορίτσια τα κορίτσια μας.
πώς βγήκε ναντίνα
τέλειο είναι!!!
να αλλάξω το δικό μου ή είναι αργα:Ρ?
άσχετο αλλά τα κορίτσια είναι ίδιες εσύ!πώς το έκανες αυτό????????Chrisi έγραψε:Και εγώ εδώ. Έχω μια κοράκλα 19 μηνών την Μοδεστίνα μου που μας έχει τρελάνει όλους αφού είναι το πρώτο παιδί και από τις δυο οικογένειες και ειδικά τον μπαμπά μου........ Τωρα περιμένω το δεύτερο παιδάκι μου που θα ήθελα να είναι και πάλι κοριτσάκι αλλά ακόμα δεν ξέρουμε...............
άλλο πάλι κι εσύ?
που το βρήκες αυτό το όνομα?
μάλλον τελικά εγώ με το ελπίδα χριστίνα είμαι κοινότυπη
dinaki88 έγραψε:
πώς βγήκε ναντίνα
τέλειο είναι!!!
άσχετο αλλά τα κορίτσια είναι ίδιες εσύ!πώς το έκανες αυτό????????
Mamma El έγραψε:dinaki88 έγραψε:
πώς βγήκε ναντίνα
τέλειο είναι!!!
άσχετο αλλά τα κορίτσια είναι ίδιες εσύ!πώς το έκανες αυτό????????
Άσε μην το αλλάξεις Ντινάκι μου γιατί δεν είναι από το Κωνσταντίνα αλλά από το Αικατερίνη-Βικεντία. Μην ρωτάς πως προέκυψε. Συνομωσία παππού και νονάς
Καλέ εμένα που με είδες και λες ότι είναι ίδιες εγώ; Αλλά τι ρωτάω!!! Στο facebook φυσικά
Chrisi είχα και εγώ την ίδια απορία με την Ντίνα. Η κόρη σου έχει υπέροχο όνομα. Από που είναι η γιαγιά αλήθεια;
anastasia έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.... ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΞΕΝΟ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ.... ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΑΛΛΙΟΠΗ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ! ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΖΩ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ...
ΦΑΙΗ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΛΛΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ....
anastasia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ (ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ΄΄ ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΝΕΣ΄΄)
ΠΟΙΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ? ΤΟ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ?
ΚΑΛΛΙΑ?
ΚΕΛΛΥ?
ΟΕΟ?
Chrisi έγραψε:
Απο Κύπρο είμαστε βγαίνει από τον Άγιο Μόδεστο προστάτη των βοσκών. Ο παππούς της μαμάς μου το διάλεξε γιατί ήταν οικογένεια βοσκών..........
anastasia έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.... ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΞΕΝΟ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ.... ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΑΛΛΙΟΠΗ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ! ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΖΩ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ...
ΦΑΙΗ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΛΛΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης