126 Απ: Μανούλες κοριτσιών!!!! Πεμ Ιουλ 01, 2010 3:45 am
florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:xaxaxa και εμενα εκει με παει το κελυ στο 90210! το καλλια ειναι πολυ ωραιοοοο
Ασχετο γιατί Μιλουπάκι μόνο το δικό σου ψευδόνυμο βγαίνει έντονο?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μιλουπακι έγραψε:xaxaxa και εμενα εκει με παει το κελυ στο 90210! το καλλια ειναι πολυ ωραιοοοο
Μιλουπακι έγραψε:πλακα κανω, ειμαι συντονιστρια βρε γιαυτο!
Μιλουπακι έγραψε:θα ψαχνεις σε 18 χρονια την μικρη μου που θα ειναι διασημη μις κοσμος χαχαχαχα
κουκουβα κουκουβαγια μανααααα
Μιλουπακι έγραψε:χαχαχαχα ετσι απο τωρα, οπως στην διαφημιση με το λαβας τυρι που τα παιδακια τους θα τα παρουν στη ΝΑΣΑ χαχαχα
florentiab έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:θα ψαχνεις σε 18 χρονια την μικρη μου που θα ειναι διασημη μις κοσμος χαχαχαχα
κουκουβα κουκουβαγια μανααααα
εγώ είμαι χειρότερη. της λέω ότι θα γίνει top model και αστροφυσικός. Καλύπτω όλη τη γκάμα, ομορφιά και εξυπνάδα. Παντως η δικιά σου ήδη ποζάρει με χάρη και σκέρτσο!!
Mamma El έγραψε:Chrisi έγραψε:
Απο Κύπρο είμαστε βγαίνει από τον Άγιο Μόδεστο προστάτη των βοσκών. Ο παππούς της μαμάς μου το διάλεξε γιατί ήταν οικογένεια βοσκών..........
Αχ από τον όμορφη Κύπρο είστε;
Έτσι εξηγείται και το όνομα!
Ο Άγιος Μοδέστος που περίπου βρίσκεται;
Ο άντρας μου έχει έρθει Κύπρο για ποδοσφαιρικό αγώνα αλλά δεν με είχε πάρει μαζί του!!
kai εγω εχω αρχισει και συνηθιζω το καλλια.... ευχαριστω κοριτσια!florentiab έγραψε:anastasia έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.... ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΞΕΝΟ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ.... ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΑΛΛΙΟΠΗ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ! ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΖΩ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ...
ΦΑΙΗ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΛΛΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ....
Είχα μια φίλη Κάλλια που ήταν κούκλαρα και πολύ καλό παιδί και το έχω συνδυασμένο με ωραία πράγματα. Το Κέλυ μου θυμίζει Κέλυ Τέυλορ. Remember Beverly Hills?
καλως ηρθες στην ομαδα μας και να χαιρεσαι την Δημητρουλα σου.soula έγραψε:κου κου!!
και εγω κοριτσομάνα!!
έχω μία κούκλα 1 ετους την Δήμητρα!! και ζω σε πελάγη ευτυχίας!!!
Chrisi έγραψε:
Ναι από την ωραία Λεμεσό είμαι. Ο Αγιος Μόδεστος δεν το έχω ψάξει ακριβώς αλλά είανι μεταξύ Λεμεσού και Λαρνακας απ΄ ότι μου έχουν πει. Στην Κύπρο έχουμε πολλούς άντρες με αυτό το όνομα και λιγότερες κοπέλες. Παλιά έλεγα ότι δεν θα βγάλω τα μωρά μου με αυτό το όνομα. Τώρα όμως μου αρέσει που η κόρη μου έχει σπάνιο όνομα. Γιορτάζει 16 Δεκεμβρίου.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης