76 Απ: ποτε κοιμηθηκαν ολο το βραδυ Πεμ Νοε 25, 2010 2:30 pm
ΘεονιΜ*
Πανταχού παρούσα!
Λοιπον...κοιμαται ολοκληρο βραδυ απο 2 ημερων...εγω την ξυπναω να φαει και στη 1 το βραδυ και μετα παλι το πρωι στι 7.30
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
ΘεονιΜ* έγραψε:Λοιπον...κοιμαται ολοκληρο βραδυ απο 2 ημερων...εγω την ξυπναω να φαει και στη 1 το βραδυ και μετα παλι το πρωι στι 7.30
Στο ευχομαι Μαρια μου να κοιμαται σαν την δικια μου..τον υπνο της δεν τον χανει για κανεναν λογο η κυρια..και να πειναει που λεει ο λογος!!!!maria1985 έγραψε:ΘεονιΜ* έγραψε:Λοιπον...κοιμαται ολοκληρο βραδυ απο 2 ημερων...εγω την ξυπναω να φαει και στη 1 το βραδυ και μετα παλι το πρωι στι 7.30
θεονιΜ ποσο τυχερή μπορεί να είσαι??????? μακάρι να μου το εκανε αυτο έστω κ στισ 40ημερες... τςρα αρχίζουμε να χαλαρώνουμε απο τους κοληκούς κ ελπίζς να αρχίσει να κοιμάτε κανονικα...
sto efxomai alla gia na se proetoimaso emeis otan teleiosame tous kolikous kai eipa epitelous arxisane ta dontia kai akoma den iremisame[/quote]argyro 2 έγραψε:
θεονιΜ ποσο τυχερή μπορεί να είσαι??????? μακάρι να μου το εκανε αυτο έστω κ στισ 40ημερες... τςρα αρχίζουμε να χαλαρώνουμε απο τους κοληκούς κ ελπίζς να αρχίσει να κοιμάτε κανονικα...
Για να δω και εγω..μπορει να μου τα φυλαει ολα για οταν βγαζει δοντακια....................[/quote]ΘεονιΜ* έγραψε:sto efxomai alla gia na se proetoimaso emeis otan teleiosame tous kolikous kai eipa epitelous arxisane ta dontia kai akoma den iremisameargyro 2 έγραψε:
emena einai 5 minon kai arxisame apo 2,5 minon na rizonoume me ta dontakiaΘεονιΜ* έγραψε:Καλο δεν ειναι...για να μην ζηλευεται το ειπα! :Ρ χαχαχα και εγω ετσι πιστευω,απο 6μηνων ειναι τα δοντακια ΣΥΝΗΘΩΣ!
Εχει αρχισει να βγαζει πολλα σαλακια η δικια μου εδω και κανα 2 εβδομαδες και μασαει συνεχεια τα κουβερτακια της και τα χερακια της...αλλα δεν δειχνει να την ενοχλουν ιδιετερα..argyro 2 έγραψε:emena einai 5 minon kai arxisame apo 2,5 minon na rizonoume me ta dontakiaΘεονιΜ* έγραψε:Καλο δεν ειναι...για να μην ζηλευεται το ειπα! :Ρ χαχαχα και εγω ετσι πιστευω,απο 6μηνων ειναι τα δοντακια ΣΥΝΗΘΩΣ!
einai analoga sto moro alla ksekinane noris alla argoune
Αν μπορει στειλε την και σε μενα...δεν μπορω να ανασανω απο τον πονοthinkpink! έγραψε:ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΩ ΠΑΝΤΟΥ.
ΘεονιΜ* έγραψε:Αν μπορει στειλε την και σε μενα...δεν μπορω να ανασανω απο τον πονοthinkpink! έγραψε:ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΩ ΠΑΝΤΟΥ.
Ααχ!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης