Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
573 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 573 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 5]

Astarte

Astarte
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
1. Γελάει υπερβολικά δυνατά και υστερικά (ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΚΚΑΚΑ) με πράγματα που δεν είναι και τόσο αστεία Rolling Eyes Κοψοχολιάζομαι και μετά εκνευρίζομαι.
2. Το κλασικό - Δεν κατεβάζει ΠΟΤΕ το καπάκι της χέστρας.
3. Όταν τελειώσει το κωλόχαρτο δεν πετάει το απομεινάρι στο καλαθάκι, το φυλάει για σουβενίρ πάνω στο καζανάκι!
4. Δεν πατάει την οδοντόκρεμα από κάτω κάτω, την πατάει από τη μέση και το σωληνάριο είναι σα στραβοχυμένος λουκουμάς!
5. Κάθε πρωί που φεύγει για τη δουλειά αφήνει ένα μπάνιο σα να 'χει περάσει ο τυφώνας κατρίνα. Το χειρότερο είναι τα γένια από το ξύρισμα στο νεροχύτη.
6. Όταν πάει σούπερ μάρκετ μόνος του, επιστρέφει με ένα σωρό ανθυγιεινές βλακείες έχοντας ξεχάσει παντελώς όλα τα (απαραίτητα για το σπίτι) έχω ζητήσει.
7. Τρώει τα νύχια του θορυβωδέστατα, κάνει κάτι απότομα και δυνατά ΚΡΑΚΚΚΚ λες και έιναι νύχια γαϊδάρου. Είναι τρομερά σπαστικό να το ακούς όταν βλέπεις ας πούμε ταινία.
8. Στον ύπνο είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί: ροχαλίζει σαν τρένο, κλάνει δυνατά, μπορεί να μου χώσει καμμιά αγκωνιά χωρίς να το καταλάβει και απλώνεται στα 2/3 του κρεβατιού!

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια δεν είμαι υπερβολική όμως ο δικός μου αντρούλης είναι τέλειος!!!
Η έίμαι τόσο ερωτευμένη που και τα ελατώμματά του τα βλέπω προτερήματα ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ Η ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΜΑΣ - Σελίδα 5 669659 ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ Η ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΜΑΣ - Σελίδα 5 669659 ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ Η ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΜΑΣ - Σελίδα 5 669659 ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ Η ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΜΑΣ - Σελίδα 5 669659 ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ Η ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΜΑΣ - Σελίδα 5 669659 ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ Η ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΜΑΣ - Σελίδα 5 669659 ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ Η ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΜΑΣ - Σελίδα 5 669659 !!!!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenikal έγραψε:
tzef έγραψε:
elenikal έγραψε:
χρυσαφακι έγραψε:elenical αυτο το "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ" ΕΙΝΑΙ........ Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΥΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ 3 ΠΡΟΦΥΛ;;;;;;;;;;;;;
Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;;;;;;;

κανεις λαθος! εγω ειμαι η elenikal αυτη με τα ψευτικα προφιλ ειναι η elenica!!! Παρακαλω πολυ!!! Razz Razz Razz

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ!ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!

ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΙΛΗ ΣΤΟ FACE !Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ!!!!!!

Ευχαριστω πολυ Γεωργία μου!

θα ερθω να συμφωνησω!ολη την εγκυμοσυνη μας την περασαμε ολες μαζι εδω στο φορουμ!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Nena έγραψε:Xa xa... Και ο δικός μου δεν πάει πίσω...
Καταρχήν, αν τύχει και κρατήσει τα παιδιά κάνενα απόγευμα για να πάω για καφέ, όταν γυρίσω θα είναι λες και γύρισε από τον πόλεμο, το σπίτι άνω κάτω, αυτός μπαϊλντισμένος και με ύφος και να μου λέει "Καλά, σήμερα ήταν ανυπόφορα τα παιδιά" λές και όταν τα έχω εγώ κάθονται παναγίτσες...
Δεν μαζέυει ποτε, τίποτα, όχι γιατί βαριέται, αλλά απλά δεν το σκέφτεται, όταν του πω να κάνουμε δουλειές τις κάνει, αλλά μόνος του σκ@τ@ να βρεί στο πάτωμα δεν θα τα σκουπίσει...

Επανέρχομαι...
χαχαααχχααχαχα εχω λιωσει στο γελιο....χαχαχχαχχα

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
den eisai katholoy ypervoliki kopela moy. kai mena o antras moy thisayros o prwtos arthmos toy laxeioy. kalytero dantra den tha mporoysa na exw dypla moy.8 xronia eimaste mazi den moy edwse dikaiwmata gia tipota. kai an den ton exw psarwsei me diaora kolpa. den me afinei moni moy lepto.oxi mono twra poy eimai egkyos anekathen. ton parakalaw na vgei me toys filoys kai den vgenei.enw egw tha vgw me tis files moy o antras moy tha kathisei spiti monos toy kai tha perimenei tilefwnima moy gia na erthei na me parei apo ekei poy eime. me voithaei se oles tis doyleis apo anekathen oxi twra mono poy eimai egkyos opos sas eipa kai prin. kai den epitrepei se kanenan na me prosvalei oyte stoys idioys toys goneis moy.pws na min ton agapaw,na min ton latreyw ayton ton antra I love you I love you I love you I love you I love you I love you

morakia

morakia
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
1.....εμενα ο αντρας μου κανει μπανιο καθε μερα κ καθε μερα παιρνει καθαρη πετσετα! γιατι αφου σκουπιζεται την απλωνει κατω στο πλακακι κ μετα παταει επανω! δεν μπορει να σκουπιστει 2η φορα με την ιδια πετσετα κ με νευριαζει,,,μα του λεω νερο σκουπισες οχι λασπη!!

2.....οταν ειναι να παμε καπου,,γαμο,βαπτιση,καφε,δουλεια,φαγητο,ποτο, οπουδηποτε, μαλωνουμε παντα,
κ ο λογος ....γιατι απ΄ολα τα ρουχα που ειναι σιδερωμενα κ κολλαρησμενα θελει το συγκεκριμενο μπλουζακι που ειναι τσαλακωμενο,,κ πρεπει εγω εκεινη την ωρα που ειμαι σαν λατερνα να κατσω κ να σιδερωσω το αναθεματισμενο το μπλουζακι...
επισης μπορει να ειναι στα απλυτα κατι..εεε εκεινο θα σκεφτει οτι ηθελε να φορεσει πολυ σπασιμο!! παντα με φωνες φευγουμε απο το σπιτι ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ Η ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΜΑΣ - Σελίδα 5 875502

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
morakia. o antras einai pws tha ton matheis.emena o antras moystis arxes poy sizoysame den etrwge to idio fagito deyteri mera. twra meta apo 8 xronia oxi mono trwei to idio fagito tin deyteri mera alla kaitriti mera trwei to idio fagito.oso gia to siderw poy les emena ta royxa poy einai na fwresei ta siderwnei monos toy. ton lew ase tha sta siderwsw egw kai xsereis ti me leei. anapiros eimai den exw xeria na siderw egw? otan kanei mpanio den peftei katw oyte stagona nero les kai den ekane mpanio. einai pws tha ton matheis akoyseme. sti arxi einai ligo dyskola alla molis mathei na deis ti wraia poy einai. emena ayto me to fagito me pire mono ena mina gia na trwei 2 meres to idio fagito

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Astarte έγραψε:1. 2. Το κλασικό - Δεν κατεβάζει ΠΟΤΕ το καπάκι της χέστρας.
3. Όταν τελειώσει το κωλόχαρτο δεν πετάει το απομεινάρι

Laughing και μενα! μα τι κολημα!!! το αφηνει ετσι και το καινουργιο χαρτι το ακουμπαει πανω στο καλοριφερ. μπορει να το τελειωσει εκει αν δεν το βαλω εγω. αυτο με το καπακι τελευταια το αρχισε. ποτε μεχρι τωρα παντα το εκλεινε. αποτελεσμα 2 φορες μεστον υπνο μου πηγα και θαπεφτα μεσα!! Twisted Evil χτυπησα και τον ποπο Razz

χμμμ τι αλλο... α!! οταν κανει μπανιο λες και χορευει με νταμα το τηλεφωνο του ντουζ. οολααα μουσκεμα τριγυρω. που να μην ειχα και μεγαλη κουρτινα στη μπανιερα. τωρα τελευταια ομως μπαινω και ειναι ολα μαζεμενα και σφουγγαρισμενα! μετα απο υστεριες δικες μου Wink
καποτε δεν μαζευε ρουχα. τα αφηνα καιγω εκει που τα ειχε. δεν ειμαι κυριε υποχρεωμενη να πιανω ενα ενα ρουχο να βλεπω η να μυριζω αν θελει πλυσιμο.. εμεινε λοιπον χωρις καθαρα και απο τοτε ολα στο καλαθι τα ριχνει μονος του.

αυτα νομιζω... ειχε και αλλα αλλα δεν μπορω να πω! τα διορθωσε και με το παραπανω! να βαλουμε και ενα θεμα με τα προτερηματα βρε κοριτσια! κριμα ειναι... εκει ΕΥΤΥΧΩΣ εχω πιο πολλα να γραψω! Very Happy

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
supermama.me ta royxa poy les. emena ta mazeyei ola ta royxa toy. alla ota tha gyrisoyme apexsw kai mpoyme sto spiti bgazw to mpoyfan moy kai den prolavenw na vgalw ta papoytsia moy. arxizei mazepse to mpoyfan soy min to afineis edw.ase poly gelio rixnw. katse toy lew agorimoy akoma mesa den mpeikame. anti na ton krazw egw aytos me krazei.to pisteyeis? Laughing

mikraki

mikraki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
supermama έγραψε:
Astarte έγραψε:
3. Όταν τελειώσει το κωλόχαρτο δεν πετάει το απομεινάρι

Laughing και μενα! μα τι κολημα!!! το αφηνει ετσι και το καινουργιο χαρτι το ακουμπαει πανω στο καλοριφερ. μπορει να το τελειωσει εκει αν δεν το βαλω εγω.

Να και μια κακιά συνήθεια που έχω εγώ... Embarassed Embarassed Αν δεν το μαζεψει ο άντρας μου, μπορεί να κάτσει εκεί μέχρι να γίνει η αποσύνθεσή του... Very Happy

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να πω την αληθεια τωρα. δε θα μου αρεσε ομως να ηταν το αντιθετο. δηλ να εμπαινε και νατα ηθελε ολα τσιτα και να εκανε παρατηρησεις.. βασικα εγω ειμαι αρωστη μετο σπιτι. το θελω στην εντελεια! αλλα καιπαλι θα ειχα πολυ αγχος αν ειχα καποιον να με κρινει. τωρα τουλαχιστον και να μη κανω μια μερα κατι που λεει ο λογος δε θα μου πει τιποτα Wink εχω δει αντρα της αντιθετης πλευρας και λεω!!! απαπα!!!! καλητερα να κανει κατι ο δικος μου και να του φωναζω παρα να φωναζε εκεινος

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
supermama.eytixws exw poly kalo antra poy me katalavenei, me voithaei kai me stirizei para poly.an me elegan prin 8 xronia oti tha gnwriza enan tetoio antra tha toys elega plaka me kanete.supermama eimai poly tyxeri mono ayto lew.perasame polles dyskoles stigmes kai eimastan synexeia o enas dypla ston allon.eyxome oles oi gynaikes na einai eytyxismenes me toys antres toys kai ta paidia toys

xristinaf

xristinaf
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

3. Όταν τελειώσει το κωλόχαρτο δεν πετάει το απομεινάρι στο καλαθάκι, το φυλάει για σουβενίρ πάνω στο καζανάκι!

5. Κάθε πρωί που φεύγει για τη δουλειά αφήνει ένα μπάνιο σα να 'χει περάσει ο τυφώνας κατρίνα.

8. Στον ύπνο είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί: ροχαλίζει σαν τρένο, κλάνει δυνατά, μπορεί να μου χώσει καμμιά αγκωνιά χωρίς να το καταλάβει και απλώνεται στα 2/3 του κρεβατιού!

καλα εχω πεθανει στο γελιο ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ Η ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΜΑΣ - Σελίδα 5 536304
εμενα ο δικος μου εκτος απο το καπακι της λεκανης που ειναι κλασικο,οποτε ερχεται απο τη δουλεια δεν αλλαζει σαν ανθρωπος στο υπνοδωματιο ,ολα στην τραπεζαρια τα αφηνει..ρουχα παππουτσια κρανος κλειδια κινητο,ολα λεμε..
α και εμενα ειχε αυτο το κολλημα με την πετσετα του μπανιου,αλλα του το κοψα...ειχα καταντησει να βαζω πλυντηριο μονο με πετσετες... ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ Η ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΜΑΣ - Σελίδα 5 93981

phoenix

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αχ κι εγω τελειο τον βλεπω αλλα θα σας πω μερικα οχι κακα απλα γελαω που τα βλεπω λοιπον

1. θελει να φορεσει μια μπλουζα στο μεταξυ ψαχνει τα απλυτα τη θελω κανει σαν μωρο εγω την περνω τη χωνω στο πλυντηριο κυνηγιομαστε στο σπιτι με τη μπλουζα (τα παιδια απο πισω φανταζεστε σκηνικο) τελικα τη χωνω στο πλυντηριο
δε θελω ρε γμτ να φοραει 2η μερα μακο πως να το κανω!

2. τρωει το φαι το παστωνει με μουσταρδα μαγιονεζα και κετσαπ και μετα οταν τελειωσει λεει μη το πεταξεις θα το φαω κ αυριο τοοοοοοοινγκ το χει κανει κωλο στο μεταξυ απορω πως δεν ξερναει τελοσπαντων!

3. κλανιες ρεψιδια κτλ ενταξει κανει μερικες φορες μια φορα ξυπνησα κιολας απο την κλανια το βραδυ τρομαξα αλλα ειχε φαει 2 γιαουρτλου κεμπαμ

4. θελει το βραδυ παντα να χει το παραθυρο λιγο ανοιχτο και κοιμαται και με το σωβρακο (θερμοαιμος αντρας)
εγω κρυουλιαρα αγκαλια με κουκλια θερμοφορα λεω παναγιααααααα μου τωρα το κρυο!

οτι και να κανει ομως μας αγαπαει κ τον αγαπαμε πολυ τον λεμε χαιδευτικα κεφτεδακο με τα παιδια κ ακομα κ ας μην ειναι μπαμπας τους ειναι γλυκος και καλος εχει και τα στραβα του νευριαζει αγχωνεται αλλα ειναι αυτος που διαλεξα να μενουμε μαζι ! αυτα

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εμένα πετάει αφήνει τις οδοντογλυφίδες όπου να ναι... Και την 2η φορά που θα χρησιμοποιήσει μια πετσέτα καθαρή του μπάνιου του βρωμάει και θέλει να την αλλάζω!

Με αέρια και ρέψιμο δεν έχουμε τέτοιο θέμα ευτυχώς!

Επίσης αν τύχει και πλύνει πιάτα στην κουζίνα, οι πάγκοι μένουν με νερά παντού δεν τα σκουπίζει ποτέ...αλλά τι λέω..δεν φτάνει που πλένει και κανένα πιάτο παραπονιέμαι κιόλας χαχαχα

Astarte

Astarte
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
phoenix έγραψε:

3. κλανιες ρεψιδια κτλ ενταξει κανει μερικες φορες μια φορα ξυπνησα κιολας απο την κλανια το βραδυ τρομαξα αλλα ειχε φαει 2 γιαουρτλου κεμπαμ

αααααααααχχααχχαχααχχαχα!

Μωρέ κι ο δικός μου καλός είναι, το ότι μου ρχεται να του σπάσω το κεφάλι επειδή είναι χυμαδιό δε σημαίνει ότι δεν τον λατρεύω! Razz

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
its a boy έγραψε:supermama.eytixws exw poly kalo antra poy me katalavenei, me voithaei kai me stirizei para poly.an me elegan prin 8 xronia oti tha gnwriza enan tetoio antra tha toys elega plaka me kanete.supermama eimai poly tyxeri mono ayto lew.perasame polles dyskoles stigmes kai eimastan synexeia o enas dypla ston allon.eyxome oles oi gynaikes na einai eytyxismenes me toys antres toys kai ta paidia toys

μπραβο!! να συμπληρωσω στα πιο πανω πως κατι που μου την εσπαγε παλια ηταν οτι ηθελε οοολο το βραδυ να παιζει η τηλεοραση.οκ κοιμαμαι αλλα καποια στιγμη μεσα στη νυχτα θελω την απολυτη ησυχια βρεπαιδι μου.. τωρα βρηκαμε μεση λυση. την εχει ανοιχτη αλλα στο ενα ενταση. οταν κοιματε και τυχει να ξυπνησω τη χαμηλωνω εγω στο 0 Wink
ΑΛΛΑ κατα ταλλα εχω πολυ σημαντικους λογους και σοβαρους να πιστευω πως πραγματικα εχω μια μεγαλη καρδια διπλα μου! μου το εχει αποδειξη σε δυσκολη φαση.αλλος ναταν... τεσπα.. και καθημερινα με βοηθαει στο σπιτι απλωνει πλυντηρια αν τυχει (που σπανια να μην το κανω εγω) πλενει πιατα τωρα ειδικα με τον μπεμπη που εχουμε αλοκοτες ωρες φροντιζει τα παιδια.. οχι οχι αν εχω καιγω παραπονο αλιμονο... αυτα που λεμε μακαρι αυτα να ειναι τα μεγαλα παραπονα μας..

CHRISLA2216

CHRISLA2216
1. οταν τρωει γαριδακια, πατατακια,κτλ, μεσα απο το σακουλακι, κ ξεχναει να τα βαλει σε πιατο.. (θα μου πειτε τωρα πως αυτη ειναι δικη μου παραξενια..αλλα του εχω πει απειρες φορες οτι με ενοχλει αυτο το χρατς χρουτς απο το σακουλακι)
2. οταν θελει να βρει κατι ισα ισα ριχνει μια κλεφτη ματια στο υπερπεραν, και ενω μπορει να ειναι ακριβως μπροστα του παντα αιωρειται κ γκρινιαζει οτι δεν το βρισκει...
3. οτι παντα εμενα βαζει να του ψωνισω ρουχα, παπουτσια,εσωρουχα.. κι αν τυχει κατι να μην του αρεσει μου την λεει κιολας..

marialena

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
aaa kala apo pou na arxisw..den kserw an ftaiei pou eimai egkuos k exw neura k ta vlepw tooooso upervolika.me enoxlh pou o tan mpenei kanei mpanio k teliosi olla ta nera kata enan periergo tropo vgenoun apekso apo thn ntouziera me apotelesma na ginete xamos mesa sto mpanio apo ta nera k 8a prepei na ta mazepso me tin koilia sto stoma..aftos einai monimos kavgas mas..k ena allo 8a sas po na min sas kourazw.otan vlepei mpala erxontai k filoi tou sto spiti paragkelnoun peinoun fwnazoun ginete xamos me apotelesma na pigeno ka8e fora k na koimamai sthn mana mou.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις