151 Απ: Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 Τετ Νοε 24, 2010 1:23 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα....τι κανετε?????/πως πανε τα μικρουλια?εμενα η δικια μου χτες.....αναψε τα ματια της κουζινας!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
athina24 έγραψε:καλημερα....τι κανετε?????/πως πανε τα μικρουλια?εμενα η δικια μου χτες.....αναψε τα ματια της κουζινας!!!!!
το κομμάτι μας αντιπροσωπεύει απόλυτα!!!!litsakos έγραψε:
καλημερα!
Nena έγραψε:κι εμας μας αντιπροσωπεύει, διότι έχουμε τα δύο πλαϊνά πλέον - σας το πα???? βγάλαμε και τέταρτο δόντι, το πάνω αριστερά, έχουμε λοιπόν, δύο κάτω στη μέση και δύο πάνω στα πλάγια, και είμαστε κάπως έτσι
U--U
_ΠΠ_
επλίζω να βγήκε καλά...
litsakos έγραψε:
αααα!Κλαινε οι χηρες κλαινε και οι παντρεμενες nena?
----
-π--
παμε κοντρες?χαχα!
litsakos έγραψε:ηρεμη ειναι Αθηνα,τωρα δλδ. Οσο περναει η ωρα το παταει το χερακι της καλυτερα. Εχει την γκρινια που ειχε κ πριν λογω δοντιου,μιλαμε εξαντληθηκα σημερα.Τωρα κοιμηθηκαν κ τα δυο και εκατσα..
τι τραβηξατε και σεις με το χερι
το βραδυ θα ηρεμησω τελειως οταν την δει και η παιδιατρος.
nena 9 κιλα το θεριο?
litsakos έγραψε:καλημερα!
ολα καλα με την μικρη.Δεν χρειαζεται να την δει αλλος γιατρος.Θα την προσεχουμε λιγες μερες στο χερι.Μου εξηγησαν οτι τοσο μικρα και για τετοιο ηπιο τραυματισμο το πολυ να το εδεναν το χερακι.Αλλα αυτη το κουναει κανονικα οποτε απλως το παρακολουθω. Μου φυγε ενα βαρος. Εκαναν και εμβολια χθες και εννοειται η μικρη πλανταξε,ο μεγαλος εκατσε να τον εξετασει,στο εμβολιο εσκουξε,αλλα κατα τα αλλα μαλλον το βλεπει σαν δραστηριοτητα και μας τραβαει να παμε στην παιδιατρο καθε φορα (αναποδο πλασμα...). Αλλα το βραδυ ηταν και τα 2 ανησυχα.Παλι αυπνη ειμαι
απο κιλα το μικρο ειναι 8,150 το μεγαλο πηγε 15,200 -ξεκολλησε απο το 14 τοσους μηνες. Οποτς ολα καλα Και απο υψος παλι καλα ειναι, 73 το μικρο,97 το μεγαλο. Φτανει τωρα με τα ζυγια!
Τι αλλα νεα μανες? Μου εκανε μια συζητηση χθες η παιδιατρος (εκτελει κ χρεη ψυχοθεραπευτη ). "Κυρια Κ. ειστε πολυ κουρασμενη.Πρεπει να ασχοληθειτε με τον εαυτο σας κ τον αντρα σας.Εχετε εναν νεο συζυγο (λες και εγω ειμαι κωλογρια) και πρεπει να τον προσεχετε!Ξερετε ποσα διαζυγια εχω δει απο πελατες μου και για ανοητους λογους?Λοιπον,πατε να φτιαχτειτε ,μην ειστε τοσο "μανα" και βγειτε με τον αντρα σας" Ειπε και αλλα, δικιο ειχε δε λεω...αλλα που κουραγιο...
εσεις πως ειστε απο αυτο το θεμα κοριτσια>? Εχετε καπου να τα αφησετε και να βγειτε με τον αντρα σας?
litsakos έγραψε:καλημερα!
ολα καλα με την μικρη.Δεν χρειαζεται να την δει αλλος γιατρος.Θα την προσεχουμε λιγες μερες στο χερι.Μου εξηγησαν οτι τοσο μικρα και για τετοιο ηπιο τραυματισμο το πολυ να το εδεναν το χερακι.Αλλα αυτη το κουναει κανονικα οποτε απλως το παρακολουθω. Μου φυγε ενα βαρος.
απο κιλα το μικρο ειναι 8,150 το μεγαλο πηγε 15,200 -ξεκολλησε απο το 14 τοσους μηνες. Οποτς ολα καλα Και απο υψος παλι καλα ειναι, 73 το μικρο,97 το μεγαλο. Φτανει τωρα με τα ζυγια!
Μου εκανε μια συζητηση χθες η παιδιατρος (εκτελει κ χρεη ψυχοθεραπευτη ). "Κυρια Κ. ειστε πολυ κουρασμενη.... βγειτε με τον αντρα σας" Ειπε και αλλα, δικιο ειχε δε λεω...αλλα που κουραγιο...
εσεις πως ειστε απο αυτο το θεμα κοριτσια>? Εχετε καπου να τα αφησετε και να βγειτε με τον αντρα σας?
athina24 έγραψε:τα νεα της μικρης μου.....χθες το βραδυ φωναζε....ΝΕΝΑ....εννοουσε Λενα(τη γκομενα του αδερφου μου)......και εχω και ενα προβλημα......ειναι ατακτη,οσο και να τη μαλωνω,οσο και να φωναζω με αγνοει..........αφου σκεφτομουν να την παω σε ορυλα μηπως και ειχε προβλημα,αλλα μετα καταλαβα οτι απλα με αγνοει επιδεικτικα
athina24 έγραψε:
το συμπερασμα ειναι οτι μαλλον η παιδιατρο σε θεωρει λιγο μεγαλη που της αρεσουν τα πιπινια...........και σου ειπε και να φτιαχτεις.........
Nena έγραψε:Όσο για το θέμα συζυγικές έξοδοι, έχω να φροντίσω τη μούρη μου και το σώμα μου γενικά ουουου, μήνες, το μόνο που κάνω για μένα είναι ένα μπανιο, αφού έχω να πάω για αποτρίχωση από τα βαφτίσια του μικρού (σεπτέμβρη...). Έξοδος????? Τι είναι αυτό??? Έχουμε να τα αφήσουμε κάπου, και μαμα και πεθερά αλλά είμαστε τόσο πτώματα μεσα στη μερα που προτιμάμε να αράξουμε στον καναπέ με μια μπύρα και να τα πούμε παρά να ντυνόμαστε και να ετοιμαζόμαστε...
litsakos έγραψε:
μου χει λειψει παντως να μαι περιποιημενη και να παω καπου για φαγητο. Και για χορο πολυ θα θελα,παλια ξεβιδωνομουν στο χορο -ο αντρας μου οχι,ειναι καβος δεν κουνιεται με τιποτα.
Τωρα εχουμε γινει τσιμεντα και οι δυο σαν τις γριες ειμαστε!
Αθηνούλα, μια χαρά πεθερά θα είμαι, αρκεί να δώσουν το όνομά το δικό μου και του άντρα μου στα εγγόνια μου διότι αλλιώς δεν θα έρθω στη βάφτιση. Ή μαλλον θα έρθω και θα έχω μούτρα. Και το όνομά μου είναι από αυτά που πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν, αν με πιάνεις...athina24 έγραψε:λες Νενα να συμπεθερεψουμε????????????λυπαμε το γιοκα σου.........α!ελπιζω να εισαι καλη πεθερα....γιατι θα σε τσουρομαδησω...................
Τζένη, το εμβόλιο από μόνο του μπορεί να προκαλέσει πυρετό, και συμπτώματα παρόμοια με της ασθένειας που καταπολεμά, αλλά ο παιδίατρος θα έπρεπε πρώτα να του μετρήσει τη θερμοκρασία του μικρούλη σου και να του δεί τις αμυγδαλές και γενικά τους αδένες επειδή κυκλοφορούν ιώσεις αυτόν τον καιρό. Αν το παιδί έχει πυρετό, δεν κάνει να εμβολιαστεί. Πάντως, και με τα δόντια είναι πολύ μπερδεμένη η φάση, δεν ξέρεις αν είναι κρυωμένος ή αν έχει μυξες από τα δόντια του. Τι εμβόλια κάνατε??tzeni έγραψε:ερωτηση επρεπε μηπως να μην του κανει το εμβολιο???
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης