Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
544 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 544 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 37  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 37]

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωχ δεν το γνωριζα αυτο με τα φρουτα Embarassed τα πλενουμε μονο κ μονο για τα παιδια,τα αρπαζουν σε ανυποπτο χρονο και τρωνε,καλα η μικρη ελεγχεται ακομα αλλα ο μεγαλος ειναι σβουρας.

για το αλλο θεμα που γραφεις...ειναι πολυ ασχημα τα πραγματα. Εχω αρκετα ατομα στον κυκλο μου απληρωτα για μηνες,σε διαφορετικες δουλειες και με διαφορετικους μισθους. Στη δουλεια του αντρα μου μεχρι στιγμης πληρωνονται στην ωρα τους αλλα εδω κ 2 χρονια χωρις καμια αυξηση,δεν πληρωνονται υπερωριες και σκεφτονται να απολυσουν γυρω στα 15 ατομα...15 οικογενειες δλδ.

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα, και μη χειρότερα, όποιον ακούω όλο και κάτι ανάλογο έχουν, μειώσεις μισθών, μειώσεις ωρών, μειώσεις προσωπικού, κτλ κτλ...
Και χτες πήρα τη σύμβασή μου από τα ΙΕΚ, κι εκεί που πέρσι πληρωνόμουν 20,5 ευρώ την ώρα (μεικτά, ε?) τώρα κατέβηκα στα 18,3 ευρώ... τα οποία θα πάρω το 2012, μαζί με του Ολυμπιακούς του Λονδίνου, στο Λονδίνο θα ανάβει η φλόγα, και στον λογαριασμό μου θα μπούν τα χρήματα για το χειμερινο εξάμηνο 2010-2011...
Λέμε να μεταναστεύσουμε οικογενειακώς...
scratch scratch scratch

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
litsakos έγραψε:Γεια σου βρε Γιαννη κουκλε!Τι γελιο ομορφο ειναι αυτοοοο? Very Happy Να τον χαιρεσαι popi!Ναι,Λιτσα με λενε!Και τον γιο μου τον λενε Γιαννη!

tzeni να χαιρεσαι τον Νικολα σου!Και το θυμομουν οτι ενα απο τα μπεμπακια του γκρουπ γιορταζει! Ειδα τον αντρα σου το Σαββατο στην tv,με το γκρουπακι του σε μια εκπομπη!Και ελεγα στον αντρα μου "α!τον ξερω!" ,"απο που" με ρωταγε.απαντηση "οχι,δεν τον ξερω τον ανθρωπο ξερω τη γυναικα του", "α ποια ειναι?",ξανα εγω "οχι δεν την ξερω! απο το φορουμ την ξερω'....καταληξαμε οτι ζω μια παραλληλη πραγματικοτητα και οτι θα με στειλει σε κλινικη στην Ελβετια για απεξαρτηση απο το ιντερνετ... Cool
χαχαχαχα εχει δικιο ο ανθρωπος!!!!!!!!κατι τετοια λεω και γω του δικου μου!!!!!εγω δεν τον ειδα το σαββατο ημουν ικεα Rolling Eyes αν θυμασαι ενα τραγουδι που παιξαν ...παμε πιο ψηλα....εγω το εγραψα Embarassed Embarassed

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nena έγραψε:
tzeni έγραψε:...
νενα εισαι πολυ νοικοκυρα!!!!!!!
.....

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 585182 Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 585182 Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 585182 Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 585182 Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 585182
Δεν έχει και εικονίδιο που να δείχνει αθρωπάκι να χτυπιέται κάτω από τα γέλια...
Να'σαι καλά, γέλασα και σήμερα... και ο άντρας μου το ίδιο...
Κοίτα να δεις τι συμβαίνει... Υπάρχει εβδομάδα που μπορεί να μη μαγειρέψω καθόλου, μια η μάνα μου φτιάχνει φαγητό, μια η πεθερά μου, μια έμεινε από χτες, μια πήραμε κάτι απ'εξω, τα σαββατοκύριακα τρώμε ούτως ή άλλως στις γιαγιάδες, οπότε μπορεί να μη βγάλω κατσαρόλα από το ντουλάπι...
Υπάρχουν εβδομάδες που μαγειρεύω για όλους μας, μαμα, πεθερά, αδελφό, συν ξεχωριστό φαγητό για τη μάνα μου που νηστεύει, ή για τον αδελφο μου, σύν τα φαγητά για τα μωρά.. Και συνήθως, τις εβδομάδες που μαγειρεύω για το λόχο είναι που με πιανει η προκοπή να φτιάξω και κανένα γλυκο. Για να γεμίζει ο νεροχύτης άπλυτα...
ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, τα μπισκότα ΔΕΝ τα έχω φτιάξει. Επίσης δεν σιδερώνω εσώρουχα, πετσέτες και τέτοια... Και το νεροχύτη πλέον ΔΕΝ τον καθαρίζω από το βράδυ, διότι ο μικρός ξυπνάει με το παραμικρό, δεν θα αρχίσω εγώ τζάγκαρ-τζούγκαρ στην κουζίνα...
Αλλά ότι είμαι νοικοκυρά, είμαι!
Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 4872 Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 4872 Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 4872
Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 4872

Πόπη, φτου, σκόρδα, και σε σένα και στο μικρό!
Τζενάκι, να τον χαίρεσαι κούκλα μου, να τον καμαρώσετε όπως θέλετε. Τι γκρουπ είναι αυτό καλε του άντρα σου??? να ξέρω κι εγώ! να μη με λένε άσχετη!
Λιτσα, κι εγώ συνέχεια έτσι είμαι με τη μάνα μου κ την πεθερά μου, λέω πχ, "μια μαμά είπε αυτό κι αυτό" "α, ναι? ποια?" "μια από το φόρουμ" "τι είναι το φόρουμ???" κτλ κτλ...

Διορθώνω εργαστηριακές αναφορές τώρα, ορνιθοσκαλίσματα... Μερικοί φοιτητές παίζουν στα δάχτυλα το facebook αλλά δεν μπορούν να ανοίξουν ένα αρχείο word να γράψουν 5 λέξεις, οοοοοοχι!!!! Πρέπει εγώ να βγάλω τα μάτια μου για να καταλάβω τι γράφουν...
Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 654655 Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 654655 Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 654655 Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 654655
χαχαχαχα να σαι καλα!!!!!!παλι επιμενω οτι εισαι σουπερ νοικοκυρα Wink Winkο αντρας μου τραγουδαει σενα γκρουπακι ..λεγονται ατμα Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 215994 Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 215994

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vikoukou έγραψε:Καλημέρα κοριτσάρες!!!!
Τί κάνετε?????????

Λιτσάκι να τον στείλεις θα του αρέσει!!!Πολυ καλή ιδέα και εγω θα τη πάω οταν μεγαλώσει λίγο στο ΟΑΚΑ που είναι κοντά.

Λοιπόν....Χθές η Αναστασία περπάτησε
Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 328109 Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 328109 ναιιιιιιι
εκει που καθόμουνα τη βλέπω σηκώθηκε όρθια σταθεροποίησε τα πόδια της και έκανε 4 βήματα.Μετα απο λίγο ξανα σηκώθηκε έκανε πιο πολλα.το έκανε γυρω στις 5 φορές!!!!!!!!
Αντε τώρα καλό τρεξιμο......

Επίσης χθές έσκασε και το δόντι που την ταλαιπωρησε με τρελή μύξα για 5 μέρες αλλά ευτυχώς ολα ΟΚ.

Κατα τα άλλα ολα καλά έκανα και τη γενική αυτές της μέρες και αυριο θα φτιάξω μελομακάρονα!!!Τωρα τη θα βγούνε αυτο είναι αλλο θέμα!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!
μπραβοοοοοοοοο!!!!!!!!μεγια τα δοντακια...μεγια και τα ποδαρακια...βιαζεται η νυφουλα μου!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

gigantas

gigantas
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
να μαι και γω!και σε μας εσκασε μύτη το πρώτο μας δοντάκι εχθές!!! Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 612893 Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 612893 γιούπι!!είμαστε 9μηνών και 10 ημερών!τρώμε τα πάντα..μέχρι και μουσακά..αλλά αλεσμένα..να αρχισω να του δίνω κομματάκια λέτε?φοβάμαι μήπως πνιγεί!!

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
gigantas έγραψε:να μαι και γω!και σε μας εσκασε μύτη το πρώτο μας δοντάκι εχθές!!! Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 612893 Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 612893 γιούπι!!είμαστε 9μηνών και 10 ημερών!τρώμε τα πάντα..μέχρι και μουσακά..αλλά αλεσμένα..να αρχισω να του δίνω κομματάκια λέτε?φοβάμαι μήπως πνιγεί!!
μπραβο σας!!!!!!!!!!σιδερενιο!
και γω φοβαμαι ρε συ αλλα πρεπει να κανουμε την αρχη...την προηγουμενη βδομαδα του εδωσα αυτα τα μπισκοτακια οδοντοφυιας αλλα εινα μαλακα Crying or Very sad εκοψε κατευθειαν κομματι και πανικοβληθηκαμε και του το εβγαλα με το ζορι απο το στοματακι του και κλααααααααμα!!τσατιστηκε...δεν το ξαναεπιχειρησα Embarassed Embarassed

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γιαννα θα ερθω μια βδομαδα να κατσω δραμα στις γιορτες...παμε ονειρουπολη????

gigantas

gigantas
tzeni έγραψε:
gigantas έγραψε:να μαι και γω!και σε μας εσκασε μύτη το πρώτο μας δοντάκι εχθές!!! Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 612893 Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 612893 γιούπι!!είμαστε 9μηνών και 10 ημερών!τρώμε τα πάντα..μέχρι και μουσακά..αλλά αλεσμένα..να αρχισω να του δίνω κομματάκια λέτε?φοβάμαι μήπως πνιγεί!!
μπραβο σας!!!!!!!!!!σιδερενιο!
και γω φοβαμαι ρε συ αλλα πρεπει να κανουμε την αρχη...την προηγουμενη βδομαδα του εδωσα αυτα τα μπισκοτακια οδοντοφυιας αλλα εινα μαλακα Crying or Very sad εκοψε κατευθειαν κομματι και πανικοβληθηκαμε και του το εβγαλα με το ζορι απο το στοματακι του και κλααααααααμα!!τσατιστηκε...δεν το ξαναεπιχειρησα Embarassed Embarassed
να σαι καλά και σενα να σου ζήσει!τα μπισκοτάκια είναι μαλακά μην τα φοβάσαι τα παπαρώνουν καλά στο στόμα και μετά τα τρώνε..

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzeni έγραψε:
litsakos έγραψε:Γεια σου βρε Γιαννη κουκλε!Τι γελιο ομορφο ειναι αυτοοοο? Very Happy Να τον χαιρεσαι popi!Ναι,Λιτσα με λενε!Και τον γιο μου τον λενε Γιαννη!

tzeni να χαιρεσαι τον Νικολα σου!Και το θυμομουν οτι ενα απο τα μπεμπακια του γκρουπ γιορταζει! Ειδα τον αντρα σου το Σαββατο στην tv,με το γκρουπακι του σε μια εκπομπη!Και ελεγα στον αντρα μου "α!τον ξερω!" ,"απο που" με ρωταγε.απαντηση "οχι,δεν τον ξερω τον ανθρωπο ξερω τη γυναικα του", "α ποια ειναι?",ξανα εγω "οχι δεν την ξερω! απο το φορουμ την ξερω'....καταληξαμε οτι ζω μια παραλληλη πραγματικοτητα και οτι θα με στειλει σε κλινικη στην Ελβετια για απεξαρτηση απο το ιντερνετ... Cool
χαχαχαχα εχει δικιο ο ανθρωπος!!!!!!!!κατι τετοια λεω και γω του δικου μου!!!!!εγω δεν τον ειδα το σαββατο ημουν ικεα Rolling Eyes αν θυμασαι ενα τραγουδι που παιξαν ...παμε πιο ψηλα....εγω το εγραψα Embarassed Embarassed

ελα ρε συ! γραφεις στιχους? Καλλιτεχνικη οικογενεια,να δουμε τι θα "βγει" ο Νικολας,θα την παρει την φλεβα δεν μπορει να κανει αλλιως! Very Happy

manoula2010

manoula2010
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!Πως είμαστε σήμερα????
Εγώ ξύπνησα νωρίς νωρίς σήμερα και με το που ανοίγω πατζούρια βλέπω χιονια!!!!!
Τέλεια εικόνα αν και μη φανταστείτε πολύ χιόνι στο πάρκο απέναντι στο γκαζόν και στα αμάξια είχε αλλα ήταν αρκετό για να ξεκινήσει καλά η μέρα!!!!Σήμερα θα πάρω την μπουμπού μου και θα πάμε στο σχολέιο μου που κάνει χριστουγεννιάτικο παζάρι για φιλανθρωπικο σκοπό,κάθε χρόνο κάνει και είναι πολύ όμορφα όποια έχει κέφια παιρνει τα παιδιά και έρχεται,είναι στην Κάντζα Παλλήνης στην Εράσμειο Ελληνογερμανικη Σχολή!!!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!
Ωραιο το χιονι ε? Ειδα το πρωι χιονισμενες τις σκεπες στη γειτονια και μου φτιαξε το κεφι!Αλλααααα....εχει προβλημα η θερμανση στην πολυκατοικια...παλι...οποτε ειμαστε με κλιματιστικα αναμενα! Θα παμε και σε παρτυ γεννεθλιων το βραδακι,το πρωτο της μικρης μου,τωρα που το σκεφτομαι και του μεγαλου το πρωτο θα ναι Razz ,κοντα στην Πεντελη οποτε θα δουμε χιονι!

manoula2010

manoula2010
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Είναι απίστευτα όμορφα,εδώ στην Αγία Παρασκευή αυτή τη στιγμή έχουμε έντονη χιονόπτωση και είναι τέλεια!!!!!!!!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρες, άσπρες μέρες από ότι κατάλαβα... Κι εγώ θέλω χιόνιιιιιιιιιιιιι......
Εδώ ο ήλιος έχει βαρέσει κόκκινο, οι γονείς μου πήγαν στη θάλασσα... Shocked Shocked Shocked
'Νταξ', δεν έχει και ζέστη, με δόντια είναι, αλλα οπτικά μου θυμίζει κάτι ζεστα φθινοπωρινα μεσημέρια...
Όπως είπαν και στο ράδιο Αρβύλα, γυρω γύρω χειμώνας, εκεί που είμαστε εμεις καλοκαίρι... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Ώρα για πλυντήριο δλδ...

Vikoukou

Vikoukou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα,χιονίζει!!!!!!!!!!!!

Τι ωραία επιτέλους να δούμε και μια ασπρη μέρα!!!!!!!

Νένα και εγω που μίλησα με τη μαμά μου πριν λίγο,στη Ναυπακτο εχει ήλιο άλλος καιρός και εκεί.

Κατα τα άλλα η Αναστασία αλωνίζει το σπίτι εκει που τη βλέπω να μπουσουλάει τσουπ σηκώνεται και περπατάει...είναι απίστευτο μέγάλωσε το μπουμπουκάκι μου!!!
Οσο για μένα δουλειές,δουλειές ουφ!!!

Vikoukou

Vikoukou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tzeni έγραψε:
Vikoukou έγραψε:Καλημέρα κοριτσάρες!!!!
Τί κάνετε?????????

Λιτσάκι να τον στείλεις θα του αρέσει!!!Πολυ καλή ιδέα και εγω θα τη πάω οταν μεγαλώσει λίγο στο ΟΑΚΑ που είναι κοντά.

Λοιπόν....Χθές η Αναστασία περπάτησε
Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 328109 Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 328109 ναιιιιιιι
εκει που καθόμουνα τη βλέπω σηκώθηκε όρθια σταθεροποίησε τα πόδια της και έκανε 4 βήματα.Μετα απο λίγο ξανα σηκώθηκε έκανε πιο πολλα.το έκανε γυρω στις 5 φορές!!!!!!!!
Αντε τώρα καλό τρεξιμο......

Επίσης χθές έσκασε και το δόντι που την ταλαιπωρησε με τρελή μύξα για 5 μέρες αλλά ευτυχώς ολα ΟΚ.

Κατα τα άλλα ολα καλά έκανα και τη γενική αυτές της μέρες και αυριο θα φτιάξω μελομακάρονα!!!Τωρα τη θα βγούνε αυτο είναι αλλο θέμα!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!
μπραβοοοοοοοοο!!!!!!!!μεγια τα δοντακια...μεγια και τα ποδαρακια...βιαζεται η νυφουλα μου!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Βίαζεται το πουλάκι μου να έρθει να σας γνωρίσει!!!!!Συμπεθέρα.....!!!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νενα που ειναι ο ταφος του Μανωλη Αναγνωστακη του ποιητη στην Καβαλα?ελεος...εχω τον πατερα μου διπλα και εφαγε φλας τωρα.....ξανα ελεος...

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εδω μια χιονιζει πολυ μια το κοβει..ωραια ειναι! santa santa

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που σαι ρε Νενα?Απαντησε γιατι θα με λιωσει με τους ποιητες.....

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:Νενα που ειναι ο ταφος του Μανωλη Αναγνωστακη του ποιητη στην Καβαλα?ελεος...εχω τον πατερα μου διπλα και εφαγε φλας τωρα.....ξανα ελεος...

Υπάρχει τοιούτον τι στην Καβάλα?????
Ντρέπομαι να πω πως δεν έχω ιδέα....
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Στάσου να κάνω ένα search στο google...
Rolling Eyes Rolling Eyes

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
litsakos έγραψε:Νενα που ειναι ο ταφος του Μανωλη Αναγνωστακη του ποιητη στην Καβαλα?ελεος...εχω τον πατερα μου διπλα και εφαγε φλας τωρα.....ξανα ελεος...

Υπάρχει τοιούτον τι στην Καβάλα?????
Ντρέπομαι να πω πως δεν έχω ιδέα....
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Στάσου να κάνω ένα search στο google...
Rolling Eyes Rolling Eyes

εγω που την ακουσα μεσημεριατικα??λες και πρεπει να ξερω που ειναι ο καθε ποιητης ? Ειπα οτι εχει καλο καιρο στην Καβαλα,αφου ειδα να το γραφεις εδω και με την ευκαιρια ειπε να σε ρωτησω...spare me

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ σας ζηλευω κοριτσακια !!!!!!!θελω χιοοοονι!!!!!!εδω εχει ηλιο πολυ πολυ κρυο και εναν αεραααα......

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αΜα τιποτα δε βρισκω καλε!
Ουτε στη βιογραφία του το βλέπω πουθενά!
Είναι σίγουρο αυτό? Γιατί πραγματικά δεν είχα ιδέα.. (αλλά ότι η Βανδή είναι από την Καβάλα το ήξερα.. τσ τσ τσ Embarassed Embarassed Embarassed )

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εφυγε ο μπαμπακος,παει για υπνο.Μαλλον ειναι μετασυνταξιοδοτικη κριση χαχα!δεν επρεπε να βγει στη συνταξη,το ειπα εγω!σταματησε ο χιονις by the way!κριμα!

Gianna

Gianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Helloooooooo!!!!! Τί μου κάνετε? Ε, να βλέπετε χιόνι εσείς στην Αθήνα και εμείς εδώ τπτ, αυτό είναι άδικο!!!
Καταρχήν litsako ευχαριστώ για τα περαστικά, αλλά μάλλον δεν το έγραψα σωστά, πέρυσι το έσπασε ο Απόστολος στην παιδική χαρά και εδώ και λίγους μήνες είμαστε οκ!!! δύσκολος ο αγκώνας...
Πόπη και Νένα εννοείται ότι αξίζει να έρθετε στην Ονειρούπολη φέτος έχουμε και δεινόσαυρους και σπίτι των playmobil και 3D έργο, χιχιχι!!! Και φυσικά διοργανώνουμε και μαμαδοσυνάντηση!!!
Τζένη, εννοείται πως θα πιούμε καφέ πρωινό εγώ είμαι free και με την Μάγια κατεβαίνουμε τα πρωινά. Στείλε πμ όταν είναι να έρθεις.
Κατά τα άλλα κορίτσια ετοιμάζομαι για αύριο που έχω γενέθλια Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 328109 Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 654316 Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 875502 Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 - Σελίδα 12 604962 όπως καταλάβατε λατρεύω αυτή την ημέρα και έτσι διοργανώνω το βράδυ παρτάκι στο σπίτι!!!!
Φιλούθσκες!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 37]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις