26 Απ: ΚΟΣΤΟΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ Παρ Νοε 26, 2010 6:08 am
Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ τώρα έχω ένα που κάνει 100 ευρώ και ήταν η αφορμή για να ξεκινήσω να τα κάνω στο ΙΚΑ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
athina24 έγραψε:τι θα της κανεις τωρα?τα αλλα ποσο πληρωνες?
athina mou esu teve exeis??????athina24 έγραψε:καλε και εγω κατω απο 50 δεν εχω δωσει........σαν τη Φλωρα......
poio emvolio einai afto pou kostizei toso?Athin@ έγραψε:Εγώ τώρα έχω ένα που κάνει 100 ευρώ και ήταν η αφορμή για να ξεκινήσω να τα κάνω στο ΙΚΑ.
argyro 2 έγραψε:poio emvolio einai afto pou kostizei toso?Athin@ έγραψε:Εγώ τώρα έχω ένα που κάνει 100 ευρώ και ήταν η αφορμή για να ξεκινήσω να τα κάνω στο ΙΚΑ.
Κι εμείς ΤΕΒΕ και δεν πληρώνουμε. Αλλά είναι η γιατρός μας στο ΤΕΒΕ και την έχουμε στο βιβλιάριο. Εσάς όχι?athina24 έγραψε:ναι ζουζουνακι ΤΕΒΕ εχω........
επειδή χτες κατα λάθος απαντώντας στο θέμα αυτο δεν ξέρω αλλά άνοιξε νέο θεμα τελος πάντως το μεταφερα εδω δείτε λιγο να μάθετε όσες ενδιαφέρονται .βανια έγραψε:http://forum.eimaimama.gr/forum-f5/topic-t3260.htm
Rinoula έγραψε:Δεν πληρώνουμε τα εμβόλια, δεν έχου συμμετοχή. Δεν πληρώνουμε ούτε επισκεψη. Δεν μπορείς να βάλεις άλλον στο βιβλιάριο τουλάχιστο να πηγαίνεις να σου τα γράφει?
argyro 2 έγραψε:poio emvolio einai afto pou kostizei toso?Athin@ έγραψε:Εγώ τώρα έχω ένα που κάνει 100 ευρώ και ήταν η αφορμή για να ξεκινήσω να τα κάνω στο ΙΚΑ.
christina80 έγραψε:Μανούλες γεια σας!
Η μικρή μου πρώτη του μήνα θα κάνει το πρωτο της εμβόλιο, όπου 8α το πάρει ο παιδίατρος.
Ξέρετε να με κατατοπίσετε πόσο στοιχίζει και γενικά το κόστος των εμβολίων ποιο είναι?
Ξέρω ότι 3 συνταγογραφεί το Ικα οπότε αυτά 8α τα πάρω δωρεάν.
χ.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης