Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
604 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 604 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 7]

anastasia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="Ηλιάννα"]
χαρασ το κουραγιο σου! και για το τεταρτο αλλα και για την επιμονη σου να χασεισ τα κιλα σου...... και μπραβο που τα καταφερνεισ. μην το σταματησεισ.οταν γεννηθει και το 4ο παιδακι σου βουρ βουρ ξανα στο στοχο σου!
συγχαρητηρια πολυτεκνη μητερα αγω εχω ενα και με εχει βγαλει νοκ αουτ.....

http://FRAOU8@YAHOO.GR

Ηλιάννα

Ηλιάννα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Olivia έγραψε:
Ηλιάννα πόσο καιρό κράτησες τον δακτύλιο;;
Η τοποθετηση εγινε 08/02/07 και η αφαιρεση εγινε 22/01/09,ουτε 2 χρονια.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Ξεκινησα 103 κιλα και εφτασα(στα νορμαλ μου)στα 70,εκει ημουν μια χαρα μετα ομως ηρθε η κατω βολτα...
Μαλλον γλιστρισε την ωρα του τοκετου,την ημερα που επεστρεψα σπιτι ακουσα ενα κρακ μεσα μου και δυο μερες μετα ξεκινησαν οι εμετοι που ολοενα αυξανονταν με αποκορυφωμα τον Δεκεμβριο που νοσηλευτηκα με αφυδατωση(και θηλαζα...),δεν μπορουσε να κατεβει ουτε ενα χαπι που μου ειχαν δωσει για θεραπεια της υποτιθεμενης οισοφαγιτιδας που ειχα...κι εγω ειχα γλιστριμα

Ας ειναι καλα ο "γιατρος"που μου εκανε την επεμβαση και δεν θελησε να με δει μετα ουτε μια φορα,γιατι;;;;Γιατι δεν του εδωσα το φακελακι που μου ζητησε παραμονη του χειρουργειου....2.500 ευρω,ετσι απλα
Κι εγω δεν ειχα κανενα να με βοηθησει εδω στην Κρητη και πηγαινα απο τον ενα ασχετο στον αλλο
Να ειναι καλα μια φιλη απο Αθηνα μου ειπε να παρω τηλ.το γιατρο της και λυθηκε το θεμα

Αχ πηρα φορα!
Οποια κοπελα θελει πληροφοριες σχετικα με την επεμβαση ειμαι προθυμη να απαντησω
sorry για το μεγλο post Embarassed

ZOUZOUNITSA2

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΗΛΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!! ΞΕΚΙΝΗΣΑ 84 ΕΦΤΑΣΑ ΚΑΙ 98 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 86!! ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ !!!ΣΝΙΦ!! ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΩ ΚΑΘΟΤΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΔΕΣ!!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ! ΘΑ ΓΙΝΩ ΩΣΑΝ ΤΟ ΒΟΔΙ ΜΕΤΑ!! Embarassed

parisenia

parisenia
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Katerinaki έγραψε:Βρε Μαρινακι, αυτη η μεταβαση απο το small (και xsmall καμια φορα) στο medium εμενα μου εχει κατσει βαρια!!!
Ασε που οποτε τρωω λιγο παραπανω φουσκωνει η κοιλια λες και ειμαι 4 μηνων εγκυος...Κ οταν περιμενω ν αδιαθετησω εκει να δεις πως γινομαι....
ΟΚ ,καλες οι καμπυλες δε λεω αλλα ειναι κ εκνευριστικες!

wxou ki egw to pa8ainw auto me th koilia
otan einai na adia8ethsw ginomai
toulaxiston 5 mhnwn!!!
egw ksekinhsa 54 kila kai eftasa
79 dld 25 kila olodika mou!!!
ta 20 ta eixa parei mexri ton
7o mhna. otan gennhsa efyge mono to mwro
3800 kai tipota allo!!! otan saranthsa
eixa xasei ta 12 kai meta apo kopo alla 6
twra eima 58 kai prospa8w mhnes
na xasw ta upoloipa 4 - 5
alla den ginetai tipota
kai exw limoktonhsei kai den xanw
grammario!!! aaaxxxxx ponemenh istoria!!!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μέσα στην ατυχία μου ήμουν και τυχερή μπορώ να πω! γιατί?

ξεκίνησα από 46,5 την εγκυμοσύνη μου, στην αρχή δεν έπαιρνα καθόλου κιλά και τον τελευταίο τα πήρα όοολα μαζεμένα έπαιρνα κάθε μέρα και από ένα κιλό! πήρα συνολικά 17 κιλά στην εγκυμοσύνη! ήταν όμως και ο μικρός μου τεράστιος για το δικό μου σωματότυπο (και όχι μόνο!) γεννήθηκε 3550 οπότε καταλαβαίνετε πόσα κιλά έχασα με το που γέννησα αν υπολογίσετε και τα υγρά και όλα τα υπόλοιπα!

πριν ακόμα 40ντήσω λοιπόν έπαθα και μια "ωραιότατη" γαστρεντερίτιδα που με ταλαιπώρησε πολύυυυ καιρό και έτσι έφτασα μέσα σε 2 μήνες μετά τη γέννα περίπου 52-55 αν θυμάμαι καλά! δεν σταμάτησα όμως να θηλάζω, με αποτέλεσμα να φτάσω πάρα πολύ γρήγορα στα 50! και τώρα μετά από 4 χρόνια εξακολουθώ να είμαι 48-49. βέβαια έχουν μείνει 4 κιλά, γιατί στην αρχή ήμουν 46,5 αλλά δεν θέλω να τα χάσω γιατί πριν με σήκωνε ο άνεμος όποτε φυσούσε!!!!!!!!!!

eirini25

eirini25
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
αχχχχχχχχχχχχ ποναει αυτο το θεματακι.....anyway....λοιπον ξεκινησα(υποτιθεται) στα 60 μπορει και λιγοτερο......και μεχρι τον 7ο ειχα παρει 17 ολοκληρα κιλα.....και ο γιατρος μου με εστειλε σε διατροφολογο διαβητολογο γιατι φοβηθηκε μηπως ανεβασω σαχαρο....(ευτυχως ομως δεν ανεβασα) σε ενα μηνα ειχα χασει 4-5 κιλα μια χαρα(αλλα πεινααααααααααααα)και μολις μπηκα στον ενατο και αφου σταματησα να πηγαινω στο γιατρο τα ξανα εβαλα....οποτε φτου και παλι απτην αρχη 78-79....μολις γυρισα σπιτι μετ ατη γεννα ζυγιστηκα καμια εβδομαδα μετα και ημουν 68-69 και τωρα ειμαι 66 ουτε ανεβαινει ουτε κατεβαινει που πολυ θα το ηθελα.....θελω ομως να χασω τουλαχιστον 6-7 κιλακια ακομη μπας και μου μπει κανενα ρουχαλακι....χι χιχ ι.....

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
λοιπον εγω πηρα 21-22 κιλα..ενω στην αρχη ημουν μια χαρα γυρω στον 4ο εφαγα ενα κολλημα με τις σοκολατες κ πηρα 10 κιλα μεσα σε 1 1/2 μηνα!!!!!απο αυτα μου εχουν κατσικωθει 4..τα πρωτα 14 τα εχασα μεχρι να σαραντισω..

toulouz

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καθολου ευκολα δεν τα εχασα τα κιλα!!!Ακομη παλευω και οπως παω θα παλευω για πολυ ακομη!!!!Ουφ!!! Sad Μου εχει μεινει ενα κιλο απο την δευτερη εγκυμοσυνη και αλλα 6 απο την πρωτη και αλλα 5 απο τοτε που παντρευτηκα!!!Συνολο 12 παρακαλω!!!!Παω σε διαιτολογο αλλα την χαλαω αρκετα συχνα την διαιτα γιατι δεν αντεχω να μην τρωω γλυκα!!!!

nikoleta

nikoleta
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
toulouz έγραψε:Καθολου ευκολα δεν τα εχασα τα κιλα!!!Ακομη παλευω και οπως παω θα παλευω για πολυ ακομη!!!!Ουφ!!! Sad Μου εχει μεινει ενα κιλο απο την δευτερη εγκυμοσυνη και αλλα 6 απο την πρωτη και αλλα 5 απο τοτε που παντρευτηκα!!!Συνολο 12 παρακαλω!!!!Παω σε διαιτολογο αλλα την χαλαω αρκετα συχνα την διαιτα γιατι δεν αντεχω να μην τρωω γλυκα!!!!

Τέλειο το τικεράκι...

Olivia

Olivia
Admin
Admin
Επιτέλους βρε κορίτσια, συναντάω και άλλες που έβαλαν πάνω από 15 κιλά... Όπου αλλού και αν συναντούσα παρόμοιο θέμα στο Internet όλες δήλωναν ότι είχαν βάλει 7-10 και αισθανόμουν η απόλυτη βοδάρα, χαχα!! pig pig pig

http://www.eimaimama.gr

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Olivia έγραψε:Επιτέλους βρε κορίτσια, συναντάω και άλλες που έβαλαν πάνω από 15 κιλά... Όπου αλλού και αν συναντούσα παρόμοιο θέμα στο Internet όλες δήλωναν ότι είχαν βάλει 7-10 και αισθανόμουν η απόλυτη βοδάρα, χαχα!! pig pig pig
εγω εβαλα μονο 13 γιατι γεννησα και προωρα κατσε να γεννουσα κανονικα και θα σου ελεγα εγω ποσα θα εβαζα . Αφου ολη μερα μονο παγωτα ετρωγα. Φταιει βεβαια και το γεγονος οτι ερχοντουσαν για να με ταισουν μετα τις 6 το απογευμα που σχολουσε ο πατερας μου απο την δουλεια Razz Razz

bell

bell
Olivia έγραψε:Επιτέλους βρε κορίτσια, συναντάω και άλλες που έβαλαν πάνω από 15 κιλά... Όπου αλλού και αν συναντούσα παρόμοιο θέμα στο Internet όλες δήλωναν ότι είχαν βάλει 7-10 και αισθανόμουν η απόλυτη βοδάρα, χαχα!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Σφύριξε χαρούμενα μπορείς δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής. ... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Maya

Maya
bell έγραψε:
Olivia έγραψε:Επιτέλους βρε κορίτσια, συναντάω και άλλες που έβαλαν πάνω από 15 κιλά... Όπου αλλού και αν συναντούσα παρόμοιο θέμα στο Internet όλες δήλωναν ότι είχαν βάλει 7-10 και αισθανόμουν η απόλυτη βοδάρα, χαχα!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Σφύριξε χαρούμενα μπορείς δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής. ... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Κι εμένα μου εχουν σπασει τα νευρα στα αλλα μαμαδοφορουμς που λενε οτι εβαλαν 8-9 κιλά. Μα αν ειναι δυνατον!! Εγω στον 8ο μηνα με συνθηκες πεινας και ειμαι ηδη στα 11. Μου φαινεται μας κοροιδευουν..!!! ΧΑΣΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ? - Σελίδα 3 597524

Olivia

Olivia
Admin
Admin
bell έγραψε:

ΧΑΣΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ? - Σελίδα 3 893968 ΧΑΣΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ? - Σελίδα 3 893968 ΧΑΣΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ? - Σελίδα 3 893968 ΧΑΣΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ? - Σελίδα 3 893968 ΧΑΣΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ? - Σελίδα 3 893968 ΧΑΣΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ? - Σελίδα 3 893968 ΧΑΣΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ? - Σελίδα 3 893968 ΧΑΣΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ? - Σελίδα 3 893968

http://www.eimaimama.gr

areti1

areti1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ego pali pira 7 kila kai figane amesos...vevaia ksekinisa me polla kai eprepe na prosekso...

anastasia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
7? TOSA EINAI MONO TO AIDI KAI TA YPOLOIPA!! MPRABO!

anastasia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
anastasia έγραψε:7? TOSA EINAI MONO TO PAIDI KAI TA YGRA
!! MPRABO!

annou

annou
εγώ πάντως έβαλα 25 kg περίπου και τώρα (6 μήνες μετά) σχεδόν τα έχασα αλλά το σώμα μεγάλη αλλαγή ειδικά η κυτταρίτιδα... Mad

Gianna

Gianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στον γιο μου έβαλα 25 κιλά περίπου (στο τέλος δεν ζυγιζόμουν) και φανταστήτε γέννησα πρόωρα!!!! Περίπου στους 7-8 μήνες όμως επανήλθα με λίγο προσοχή και καλή διατροφή! Στην μικρή τώρα έβαλα "μόλις" 14 κιλά cheers cheers cheers και στους τρεις μήνες τα έχω χάσει! επανήλθα πολύ γρήγορα χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Το κακό όμως είναι ότι είχα ξεκινήσει έχοντας 5-6 κιλά παραπάνω που τώρα πρέπει να χάσω!

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω πηρα 22 κιλα ξεκινησα 48 εγινα 70 με μια κοιλαρα ναααα και τςρα 2 μηνες μετα ειμαι 57...λεω σιγα σιγα να κοψω το φαι

protoula

protoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ημουν 48 και εφτασα 62 στην εγκυμοσυνη.
με την γεννα εχασα 7 κιλα και μετα σταδιακα με τον θηλασμο εχασα κ τα υπολοιπα σε εναν χρονο μεσα!
ουτε γυμναστικες ουτε τιποτα!
κι ετρωγα και πολυ ετσι?

http://nov08mommies.forumotion.net

tsourekaki

tsourekaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ αλλη πονεμενη ιστορια..ξεκινησα 60 και εφτασα 74.5
με το που γεννησα εχασα 7 κιλα.
σημερα ειμαι 64 κιλα...εχουν κολλησει και δεν μπορω να μπω σε ρουχα...κυκλοφορω με κατι φαρδια και αρνουμαι να αγορασω καινουρια γιατι θα τα βαλω κανα 2 μηνες και μετα θα πανε χαμενα τα λεφτα που εδωσα...
αλλα ετσι οπως παω θα φοραω χρονια αυτα τα φαρδια ρουχα
χαχα!
καμια καλη δίαιτα?

Vasaki

Vasaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια εγώ θυλάζω αποκλειστικά το μωρό μου δύο μήνες τώρα. Στις σαράντα μέρες έχασα 10 κιλά (από 80 πήγα 70)και τώρα κόλλησα. Δεν χάνω πλέον γραμμάριο. Θέλω να χάσω οποσδήποτε ακόμη 5-6 κιλά, γιατί σε 3 μήνες παντρεύεται η αδερφή μου και θέλω να μπώ σε κανένα φόρεμα της προκοπής. Τι να κάνω; Δεν τρώω υπερβολικά αλλά η ζυγαριά έχει κολλήσει... Mad

https://www.facebook.com/petvaso

protoula

protoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Vasaki έγραψε:Κορίτσια εγώ θυλάζω αποκλειστικά το μωρό μου δύο μήνες τώρα. Στις σαράντα μέρες έχασα 10 κιλά (από 80 πήγα 70)και τώρα κόλλησα. Δεν χάνω πλέον γραμμάριο. Θέλω να χάσω οποσδήποτε ακόμη 5-6 κιλά, γιατί σε 3 μήνες παντρεύεται η αδερφή μου και θέλω να μπώ σε κανένα φόρεμα της προκοπής. Τι να κάνω; Δεν τρώω υπερβολικά αλλά η ζυγαριά έχει κολλήσει... Mad

εμενα ειχε κολλησει στους ιδιους μηνες με εσενα και ξαναεχασα γυρω στον 4ο μηνα.
μπορεις να δοκιμασεις καποια διαιτα απο διαιτολογο ομως γιατι πρεπει να τρως καλα για τον θηλασμο.
αλλο κολπο ειναι να μην μενεις νηστικη πανω απο 3 ωρες γιατι τοτε δινεις σημα στον οργανισμο σου να κανει κατακρατηση λιπους.

http://nov08mommies.forumotion.net

thalaki

thalaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγώ έβαλα 14 κιλά και τώρα που ο μικρός είναι 33 ημερών έχω χάσει τα 13. Τα 7 τα ειχα χάσει με το που γύρισα από το μαιευτήριο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ο αποκλειστικός θηλασμός ή οτι δεν πεινάω τρελά. Έχω χτυπήσει και αρκετά γλυκάκια αυτό το διάστημα (στην εγκυμοσύνη πρόσεχα πολύ στο 3ο τρίμηνο γιατί είχα πάρει πολλά στο 2ο) αλλά κομμένα πλέον!
Επειδή όμως είχα και 5-6 περιττά όταν έμεινα έγκυος, σκέφτομαι με το που θα σαραντήσω ή λίγο μετά να πάω σε διαιτολόγο να μου δώσει μια διατροφή για θηλασμό. Φαντάζομαι οτι θα είναι δύσκολο να φύγουν τα κιλά γιατί όλες οι φίλες μου που θήλασαν λένε οτι ο οργανισμός έχει την τάση να αποθηκεύει λίπος αυτό το διάστημα.
Επίσης σκέφτομαι κανένα γυμναστήριο με το που θα στρώσει λίγο το μωρό σε ωράρια. Αν βέβαια αντέχω!
Το χειρότερο νομίζω δεν είναι τα κιλά αλλά οτι μένουμε αγύμναστες για μεγάλο διάστημα, και ειδικα η περιοχή της κοιλιάς είναι πολύ μαλακή μετά τη γέννα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις