Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
668 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 668 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 22 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 42]

agapi

agapi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αλεξανδρα μου ποτε δεν ξερεις...μπορει και να ερθει ο μπομπιρας στις 19! σε μια γνωστη μου εγινε ετσι και γεννησε την μερα των γεννεθλιων του αντρα της!!! Very Happy Very Happy

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
agapi έγραψε:αλεξανδρα μου ποτε δεν ξερεις...μπορει και να ερθει ο μπομπιρας στις 19! σε μια γνωστη μου εγινε ετσι και γεννησε την μερα των γεννεθλιων του αντρα της!!! Very Happy Very Happy
Μπραβο agapi!!!!!συγχαρητηρια!!!!εγω δε ξερεις ποσο ανυπομωνω να παω να ξεμπερδευω με αυτην την εξεταση!!!να σου πω,αυτο που λενε οτι η εικονα του μωρου οταν γεννηθει δεν απεχει πολυ κιαπαυτο που βλεπεις στη Β Επιπεδου ισχυει;;;μου λεγε μια γνωστη μου οτι μεχρι και σε ποιον μοιαζει ειχαν δει στην β επιπεδου...!!!!για πες εσυ ως πιο εμπειρη απο μας!!!εμεις ψαρακια ακομα!!!!! Rolling Eyes

agapi

agapi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
η αληθεια ειναι οτι καταλαβαινεις πολλα απο τα χαρακτηριστικα του!! νομιζω μαλιστα οτι ο γιος θα μου μοιαζει....χαχαχα βεβαια να σου πω την αληθεια αργοτερα φαινεται καλυτερα απο οτι θυμαμαι και απο την κορη μου! φαντασου οτι περιπου απο τον 8ο μηνα και μετα η κορη μου ηταν ολοιδια με τον υπερηχο οταν γεννηθηκε!! ειχα παθει μεγαλη πλακα...περιμενω νεα σου και εντυπωσεις οταν με το καλο πας και εσυ...!!!! Very Happy

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
agapi έγραψε:η αληθεια ειναι οτι καταλαβαινεις πολλα απο τα χαρακτηριστικα του!! νομιζω μαλιστα οτι ο γιος θα μου μοιαζει....χαχαχα βεβαια να σου πω την αληθεια αργοτερα φαινεται καλυτερα απο οτι θυμαμαι και απο την κορη μου! φαντασου οτι περιπου απο τον 8ο μηνα και μετα η κορη μου ηταν ολοιδια με τον υπερηχο οταν γεννηθηκε!! ειχα παθει μεγαλη πλακα...περιμενω νεα σου και εντυπωσεις οταν με το καλο πας και εσυ...!!!! Very Happy
Ναι εννοειται οτι θα γραψω να πω τα νεα μου!!!αχ μωρε η φατσουλα φαινεται ολοκαθαρα απτον ογδοο;;;ακου πραγματα!!εγω ειμαι τοσο περιεργη για το πως θα ειναι το μικρουλι μου...αφου καθε φορα παιρνω τις φωτο που μου δινει ο γιατρος και τις χαζευω(λες και φαινεται τιποτα καθαρα,αλλα τελος παντων,κλασσικη χαζομαμα παιδι μου!!!το παραδεχομαι!)παιρναει ο καιρος...αντε να ρθει ο Απριλιος!!!!!!!!!!!!

belle

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημέρα σε όλες τις μελλουσες μαμάδες... Είμαι νέα στην παρέα σας , εγκυμονώ το πρώτο μου παιδί και η ΠΗΤ είναι στις 29 Απρίλη. Θα γεννήσω στο Ιασώ ... χαίρομαι που σας βρήκα για να ανταλλάσω απόψεις και άγωνίες μαζί σας σαν νέα μαμά έχω πολλές....
Καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όλες!

Σημερα έχω ραντεβού με τον γιατρό μου θα κάνουμε εξέταση καρδιάς στο έμβρυο... εχω μεγάλη αγωνία!!!

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
belle έγραψε:καλημέρα σε όλες τις μελλουσες μαμάδες... Είμαι νέα στην παρέα σας , εγκυμονώ το πρώτο μου παιδί και η ΠΗΤ είναι στις 29 Απρίλη. Θα γεννήσω στο Ιασώ ... χαίρομαι που σας βρήκα για να ανταλλάσω απόψεις και άγωνίες μαζί σας σαν νέα μαμά έχω πολλές....
Καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όλες!

Σημερα έχω ραντεβού με τον γιατρό μου θα κάνουμε εξέταση καρδιάς στο έμβρυο... εχω μεγάλη αγωνία!!!
Καλως ηρθες belle στην παρεα μας!!!θα σου αρεσει πολυ...εχεις δει το φυλο;;
Καλα αποτελεσματα σημερα καικαλοι χτυποι της καρδουλας!!!!

32Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! - Σελίδα 2 Empty Μαωουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! Δευ Δεκ 06, 2010 11:00 pm

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια!!!! Ειμαι η Ευη 27 ετων και ΠΗΤ ειναι 14 Απριλιου.
Ειναι το δευτερο μου παιδι και θα γεννησω στη γενεσις.

belle

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημέρα σας!
το μωράκι μας χαίρει άκρας υγείας και είναι πανέμορφό μας έιπανε και το φύλλο... κοριτσάκι...ανυπομωνώ να το σφίξω στην αγκαλιά μου!!!
μου το δώσανε και σε dvd και το βλέπω συνέχεια... τώρα πάλι σε 2 εβδομάδες που θα κάνω την Β επιπέδου!!!
Εχθές από την χαρά μου του αγόρασα κορμάκια και σεντονάκια.. πρώτη φορά του πήρα κάτι... η μαμά μου λέει οτι δεν κάνει να του αγοράσω τίποτα ακόμα αλλά δεν κρατήθηκα τρελαίνομαι για κοριτσίστικα πραγματάκια!!!!!
εσείς έχετε πάρει κάτι στο μωράκι σας; ή είμαι η μονη υπερκαταναλωτική μαμά;;;;

34Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! - Σελίδα 2 Empty Μανουλες Απριλιου 2011 Τετ Δεκ 15, 2010 12:35 am

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!! ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ.
Η ΠΗΤ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 14/4 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!!!! ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΤΗ
ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια γεια σας κι απο μενα, Very Happy
εγω εχω ΠΗΤ 23 Απριλιου (και μαλιστα φετος πεφτει το Μεγαλο Σαββατο-μιας και Πασχα εχουμε 24 Απριλη!!πασχαλιατικο το δικο μου... Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! - Σελίδα 2 215994
αντε να περασει ο καιρος και να εχουμε ολες μας μια γλυκια γλυκια γλυκια σαν καραμελα εγκυμοσυνη!!! Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! - Σελίδα 2 654316

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ? ΕΜΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΡΟΥΛΑΣ ΜΟΥ!!!!ΕΙΜΑΙ 27Ε 5Η. ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ;

agapi

agapi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ortikaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ? ΕΜΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΡΟΥΛΑΣ ΜΟΥ!!!!ΕΙΜΑΙ 27Ε 5Η. ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ;

γεια σου κοριτσακι μου! αν μεγαλωσε η κοιλιτσα λεει?? σαν μπαλονι εχω γινει...χαχαχα και εμενα ο δικος μου με εχει ταραξει στις κλωτσιες.!!! μια χαρα πανε ολα λιγο καουρες..λιγο η μεση..αλλα δεν πειραζει με το καλο να περασει ο καιρος και να εχουμε ολες μας γερα μωρακια!!!!!!

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευτυχως εγω καουρες δεν εχω αλλα η μεση και η πλατη μου με ποναει συχνα.το δωματιο του μωρου ξεκινησατε εσεις να το ετοιμαζετε η μονο εγω ειμαι πολυ βιαστηκη?

agapi

agapi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ακομα δεν ξεκινησαμε αλλα να σου πω την αληθεια δεν κρατιεμαι...τον επομενο μηνα λεω να βαλω μπροστα! εχω αρκετα πραγματα απο το πρωτο μου παιδακι οποτε δεν εχω πολυ τρεξιμο..!!!και εσενα το δευτερο ειναι ε??

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα μανουλιτσες Απριλιου 2011(και οχι μονο! Very Happy )
φουσκωσαν λετε οι κοιλιτσες σας,εε;εγω κοριτσακια κλεινω αυριο τις 27 εβδομαδες και κοιλιτσα δεν θα το ελεγα οτι εχω μεγαλη!απεναντιας δηλαδη Sad
με βλεπουνε και μου λενε "εσυ εισαι 26 και εβδομαδων;;;;;;;;;;; Shocked "
και τα κιλακια μου τα εχω παρει δε μπορεις να πεις 7 με 8 σιγουρα!!!!
Sad Sad Sad Sad
τι να πω...λετε να ξεπεταχτει αργοτερα μπαμ μπαμ;;;;θα δειξει!!!
το να εχεις μικρη κοιλιτσα σε βοηθαει στον τοκετο;;;κατι τετοιο ακουσα...
κοριτσια (ασχετο) αλλα θελω να ρωτησω καμια πιο εμπειρη απο μενα...τα κιλα τους τελευταιους μηνες τα παιρνεις δυο δυο;;;ή αν προσεξεις εισαι οκ!!γιατι εγω πρεπει ως 12 να παρω και εχω παρει ηδη 7 με 8 οπως προειπα!

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ALEXANDRA STR. έγραψε:Καλημερα μανουλιτσες Απριλιου 2011(και οχι μονο! Very Happy )
φουσκωσαν λετε οι κοιλιτσες σας,εε;εγω κοριτσακια κλεινω αυριο τις 27 εβδομαδες και κοιλιτσα δεν θα το ελεγα οτι εχω μεγαλη!απεναντιας δηλαδη Sad
Sad Sad Sad Sad
κοριτσια (ασχετο) αλλα θελω να ρωτησω καμια πιο εμπειρη απο μενα...τα κιλα τους τελευταιους μηνες τα παιρνεις δυο δυο;;;ή αν προσεξεις εισαι οκ!!γιατι εγω πρεπει ως 12 να παρω και εχω παρει ηδη 7 με 8 οπως προειπα!
σορυ που σας βομβαρδισα με απανωτες ερωτησεις!!!φιλακια!!! Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! - Σελίδα 2 417472 και thanks προκαταβολικα!

agapi

agapi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ALEXANDRA STR. έγραψε:Καλημερα μανουλιτσες Απριλιου 2011(και οχι μονο! Very Happy )
Sad Sad Sad Sad

αλεξανδρα μου τι να σου πω εγω και στις δυο μου εγκυμοσυνες ειχα απο νωρις μεγαλουτσικη κοιλιτσα τωρα ειναι και στην καθε γυναικα νομιζω..εχω δει και γυναικα στο μηνα της να εχει μικρη κοιλιτσα σχετικα!!! οσο για τα κιλα?? ασε δεν ειμαι καθολου καλη για συμβουλες....στην κορη μου ειχα παρει 25 κιλα και ο γιατροσ κοντεψε να παθει εμφραγμα...χαχαχα τωρα ειμαι παλι στα + 12 θα τα φτασω παλι τα εικοσι μου φαινεται ετσι οπως παω....απο οτι θυμαμαι ομως και απο την κορη μου εβαζα πολυ πιο ευκολα κιλα τον τριτο τριμηνο...ασε ασε παραδειγμα προς αποφυγη ειμαι!!!

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! ΕΙΜΑΙ 30Ε ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΖΥΓΙΖΕΙ 1498ΓΡ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ!!!! ΑΧ ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ 10Ε ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ....

44Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! - Σελίδα 2 Empty PHT 16/04/2011 Τετ Φεβ 02, 2011 12:41 am

victoria..

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
GEIA SAS KORITSIA....SES EUXOMAI MIA KALH SUNEXEIA THS EGUMOSUNHS SAS KAI ME ENAN PONO....EIMAI LIGO STENAXWRHMENH GIATI THN PERASMENH EVDOMADA HMOUN 28 EVDOMADA TO MWRAKI MOU ZUGIZE 1185...STHN ARXH O GIATROS EIPE PAME KALA...AKOLOU8HSE H EKSETASH DOPPLER K EDEIKSE PWS H MIA ARTHRIA EPAPSE NA LEITOURGEI.....MOU MILHSE AKOMA KAI GIA PRWWRO TOKETO...EXW AGXW8EI...TO KSERW DEN PREPEI ALLA......APO TOTE AN MIA MERA DEN THN NIWSW THN MIKROULA MOU STENAXWRIEMAI.....ZHTW THN EMPSUXWSH SAS....

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΛΑ ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!! ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΠΡΟΩΡΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ. Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! - Σελίδα 2 315810

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
victoria.. έγραψε:GEIA SAS KORITSIA....SES EUXOMAI MIA KALH SUNEXEIA THS EGUMOSUNHS SAS KAI ME ENAN PONO....EIMAI LIGO STENAXWRHMENH GIATI THN PERASMENH EVDOMADA HMOUN 28 EVDOMADA TO MWRAKI MOU ZUGIZE 1185...STHN ARXH O GIATROS EIPE PAME KALA...AKOLOU8HSE H EKSETASH DOPPLER K EDEIKSE PWS H MIA ARTHRIA EPAPSE NA LEITOURGEI.....MOU MILHSE AKOMA KAI GIA PRWWRO TOKETO...EXW AGXW8EI...TO KSERW DEN PREPEI ALLA......APO TOTE AN MIA MERA DEN THN NIWSW THN MIKROULA MOU STENAXWRIEMAI.....ZHTW THN EMPSUXWSH SAS....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΣΤΑ ΚΙΛΑ Κ ΣΕ ΟΛΛΑ!!!
ΞΕΡΩ ΣΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ....
ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Wink
ΓΕΝΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ Κ ΟΜΟΡΦΟ ΜΩΡΑΚΙ...
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΕ ΕΣΕΝΑ Wink
ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ Κ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ!!!

victoria..

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
SE EUXARISTW POLU...ETSI PREPEI NA GINEI... Smile

agapi

agapi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
victoria μου,μην στεναχωριεσαι το μωρο σου σε χρειαζεται ηρεμη και χαρουμενη. εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις σαν τη δικη σου και ολα πηγαν καλα!ολα θα πανε τελεια και σε λιγο καιρο θα εχεις στην αγκαλια σου ενα ομορφο και γερο ζουζουνι που θα σου παρει τα μυαλα....!!!!!!!οσο για το βαρος του ειναι μια χαρα απο οσο γνωριζω! Very Happy
Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! - Σελίδα 2 215994

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ειιιιι κοριτσακια!!!!τι κανετε;;;πως παει η εγκυμοσυνη σας;;για πειτε τα νεα σας μανουλες Απριλιου 2011!!!!!!
εγω ειμαι τωρα 29εβδομαδων και 4ημερων!!ανυπομωνω να γεννησω...την αλλη βδομαδα εχω ραντεβου στο γιατρο για τα τυπικα του μηνα!ολα καλα γενικα,τα κιλα που εχω παρει ειναι εννια ως τωρα αλλα κανω διατροφη την οποια θα πρεπει να ακολουθησω ως το τελος της κυησης γιατι δεν εχω ζαχαρο αλλα προδιαθεση κι ετσι καλου κακου πηγα σε ενδοκρινολογο και μου εδωσε διατροφη...(πολυ υγιεινα)...οποτε δε βλεπω να ξεπερναω τα 12 κιλα που απο την αρχη μου εθεσε ο γιατρος! Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! - Σελίδα 2 215994 Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! - Σελίδα 2 215994 Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! - Σελίδα 2 215994 αυτα τα νεα μου κοριτσακια!περιμενω τα δικα σας,εεε;;;φιλακιααααααααα Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! - Σελίδα 2 417472 Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! - Σελίδα 2 417472 Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! - Σελίδα 2 417472

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ειιιιι κοριτσακια!!!!τι κανετε;;;πως παει η εγκυμοσυνη σας;;για πειτε τα νεα σας μανουλες Απριλιου 2011!!!!!!
εγω ειμαι τωρα 29εβδομαδων και 4ημερων!!ανυπομωνω να γεννησω...την αλλη βδομαδα εχω ραντεβου στο γιατρο για τα τυπικα του μηνα!ολα καλα γενικα,τα κιλα που εχω παρει ειναι εννια ως τωρα αλλα κανω διατροφη την οποια θα πρεπει να ακολουθησω ως το τελος της κυησης γιατι δεν εχω ζαχαρο αλλα προδιαθεση κι ετσι καλου κακου πηγα σε ενδοκρινολογο και μου εδωσε διατροφη...(πολυ υγιεινα)...οποτε δε βλεπω να ξεπερναω τα 12 κιλα που απο την αρχη μου εθεσε ο γιατρος! Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! - Σελίδα 2 215994 Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! - Σελίδα 2 215994 Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! - Σελίδα 2 215994 αυτα τα νεα μου κοριτσακια!περιμενω τα δικα σας,εεε;;;φιλακιααααααααα Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! - Σελίδα 2 417472 Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! - Σελίδα 2 417472 Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! - Σελίδα 2 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 22 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις