26 Απ: Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! Σαβ Δεκ 04, 2010 1:34 am
agapi
Σιωπηλή δύναμη
αλεξανδρα μου ποτε δεν ξερεις...μπορει και να ερθει ο μπομπιρας στις 19! σε μια γνωστη μου εγινε ετσι και γεννησε την μερα των γεννεθλιων του αντρα της!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 22 ... 42
Μπραβο agapi!!!!!συγχαρητηρια!!!!εγω δε ξερεις ποσο ανυπομωνω να παω να ξεμπερδευω με αυτην την εξεταση!!!να σου πω,αυτο που λενε οτι η εικονα του μωρου οταν γεννηθει δεν απεχει πολυ κιαπαυτο που βλεπεις στη Β Επιπεδου ισχυει;;;μου λεγε μια γνωστη μου οτι μεχρι και σε ποιον μοιαζει ειχαν δει στην β επιπεδου...!!!!για πες εσυ ως πιο εμπειρη απο μας!!!εμεις ψαρακια ακομα!!!!!agapi έγραψε:αλεξανδρα μου ποτε δεν ξερεις...μπορει και να ερθει ο μπομπιρας στις 19! σε μια γνωστη μου εγινε ετσι και γεννησε την μερα των γεννεθλιων του αντρα της!!!
Ναι εννοειται οτι θα γραψω να πω τα νεα μου!!!αχ μωρε η φατσουλα φαινεται ολοκαθαρα απτον ογδοο;;;ακου πραγματα!!εγω ειμαι τοσο περιεργη για το πως θα ειναι το μικρουλι μου...αφου καθε φορα παιρνω τις φωτο που μου δινει ο γιατρος και τις χαζευω(λες και φαινεται τιποτα καθαρα,αλλα τελος παντων,κλασσικη χαζομαμα παιδι μου!!!το παραδεχομαι!)παιρναει ο καιρος...αντε να ρθει ο Απριλιος!!!!!!!!!!!!agapi έγραψε:η αληθεια ειναι οτι καταλαβαινεις πολλα απο τα χαρακτηριστικα του!! νομιζω μαλιστα οτι ο γιος θα μου μοιαζει....χαχαχα βεβαια να σου πω την αληθεια αργοτερα φαινεται καλυτερα απο οτι θυμαμαι και απο την κορη μου! φαντασου οτι περιπου απο τον 8ο μηνα και μετα η κορη μου ηταν ολοιδια με τον υπερηχο οταν γεννηθηκε!! ειχα παθει μεγαλη πλακα...περιμενω νεα σου και εντυπωσεις οταν με το καλο πας και εσυ...!!!!
Καλως ηρθες belle στην παρεα μας!!!θα σου αρεσει πολυ...εχεις δει το φυλο;;belle έγραψε:καλημέρα σε όλες τις μελλουσες μαμάδες... Είμαι νέα στην παρέα σας , εγκυμονώ το πρώτο μου παιδί και η ΠΗΤ είναι στις 29 Απρίλη. Θα γεννήσω στο Ιασώ ... χαίρομαι που σας βρήκα για να ανταλλάσω απόψεις και άγωνίες μαζί σας σαν νέα μαμά έχω πολλές....
Καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όλες!
Σημερα έχω ραντεβού με τον γιατρό μου θα κάνουμε εξέταση καρδιάς στο έμβρυο... εχω μεγάλη αγωνία!!!
ortikaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ? ΕΜΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΡΟΥΛΑΣ ΜΟΥ!!!!ΕΙΜΑΙ 27Ε 5Η. ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ;
σορυ που σας βομβαρδισα με απανωτες ερωτησεις!!!φιλακια!!! και thanks προκαταβολικα!ALEXANDRA STR. έγραψε:Καλημερα μανουλιτσες Απριλιου 2011(και οχι μονο! )
φουσκωσαν λετε οι κοιλιτσες σας,εε;εγω κοριτσακια κλεινω αυριο τις 27 εβδομαδες και κοιλιτσα δεν θα το ελεγα οτι εχω μεγαλη!απεναντιας δηλαδη
με βλεπουνε και μου λενε "εσυ εισαι 26 και εβδομαδων;;;;;;;;;;; "
και τα κιλακια μου τα εχω παρει δε μπορεις να πεις 7 με 8 σιγουρα!!!!
τι να πω...λετε να ξεπεταχτει αργοτερα μπαμ μπαμ;;;;θα δειξει!!!
το να εχεις μικρη κοιλιτσα σε βοηθαει στον τοκετο;;;κατι τετοιο ακουσα...
κοριτσια (ασχετο) αλλα θελω να ρωτησω καμια πιο εμπειρη απο μενα...τα κιλα τους τελευταιους μηνες τα παιρνεις δυο δυο;;;ή αν προσεξεις εισαι οκ!!γιατι εγω πρεπει ως 12 να παρω και εχω παρει ηδη 7 με 8 οπως προειπα!
ALEXANDRA STR. έγραψε:Καλημερα μανουλιτσες Απριλιου 2011(και οχι μονο! )
φουσκωσαν λετε οι κοιλιτσες σας,εε;εγω κοριτσακια κλεινω αυριο τις 27 εβδομαδες και κοιλιτσα δεν θα το ελεγα οτι εχω μεγαλη!απεναντιας δηλαδη
με βλεπουνε και μου λενε "εσυ εισαι 26 και εβδομαδων;;;;;;;;;;; "
και τα κιλακια μου τα εχω παρει δε μπορεις να πεις 7 με 8 σιγουρα!!!!
τι να πω...λετε να ξεπεταχτει αργοτερα μπαμ μπαμ;;;;θα δειξει!!!
το να εχεις μικρη κοιλιτσα σε βοηθαει στον τοκετο;;;κατι τετοιο ακουσα...
κοριτσια (ασχετο) αλλα θελω να ρωτησω καμια πιο εμπειρη απο μενα...τα κιλα τους τελευταιους μηνες τα παιρνεις δυο δυο;;;ή αν προσεξεις εισαι οκ!!γιατι εγω πρεπει ως 12 να παρω και εχω παρει ηδη 7 με 8 οπως προειπα!
victoria.. έγραψε:GEIA SAS KORITSIA....SES EUXOMAI MIA KALH SUNEXEIA THS EGUMOSUNHS SAS KAI ME ENAN PONO....EIMAI LIGO STENAXWRHMENH GIATI THN PERASMENH EVDOMADA HMOUN 28 EVDOMADA TO MWRAKI MOU ZUGIZE 1185...STHN ARXH O GIATROS EIPE PAME KALA...AKOLOU8HSE H EKSETASH DOPPLER K EDEIKSE PWS H MIA ARTHRIA EPAPSE NA LEITOURGEI.....MOU MILHSE AKOMA KAI GIA PRWWRO TOKETO...EXW AGXW8EI...TO KSERW DEN PREPEI ALLA......APO TOTE AN MIA MERA DEN THN NIWSW THN MIKROULA MOU STENAXWRIEMAI.....ZHTW THN EMPSUXWSH SAS....
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 22 ... 42
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης