51 Απ: Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! Κυρ Φεβ 13, 2011 10:22 am
giouli25
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΔΩ...ΕΧΩ ΠΗΤ 16/4...ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΑΝΑΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΩΡΑΚΙ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ortikaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ??? ΑΧ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟΝ 7ο ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!! ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΙ ΟΛΑΣ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΓΕΝΝΑΩ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!!!! ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΟΝΕΙΡΑ?[/quote
αχ ortikaki αν ανυπομωνω λεει;;;μετραω τις μερες....σε δεκα μερες κλεινω τον εβδομο και μπαινω στον ογδοο...αυτο το διαστημα θα ασχολειθω με την επιπλωση(κουνιες,καροτσια,πορτ μπεμπε κτλ)καθως και τα ρουχαλακια του γιατι ακομα δεν εχω κανει τιποτα!!! οποτε θα μου περασουν καπως και οι μερες!!!εσεις εχετε αρχισει με τα αυτα τα ψωνια του μωρουλινιου σας;;;;;
Springbaby έγραψε:Γεια σας κι από μένα!! Χαίρομαι που σας βρήκα! Έχω πητ 2 Απριλίου!!! Είναι κοριτσάκι και το πρώτο μας. Μετράω και τις μέρες σαν παλαβή!
fofoula έγραψε:Springbaby έγραψε:Γεια σας κι από μένα!! Χαίρομαι που σας βρήκα! Έχω πητ 2 Απριλίου!!! Είναι κοριτσάκι και το πρώτο μας. Μετράω και τις μέρες σαν παλαβή!
Είμαστε πολύ κοντά... Έγώ 3/4, αγοράκι και το πρώτο μου!!!!!
Κι εγώ εχω μεγάλη αγωνία!!!! Με το καλόοοοο!!!
ola kala pigan sto epomeno rantevou...h mia arthria arxise na leitourgei pali..ti kanei telika h swsth diatrofh....eimai xaroumenh...agapi έγραψε:victoria μου,μην στεναχωριεσαι το μωρο σου σε χρειαζεται ηρεμη και χαρουμενη. εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις σαν τη δικη σου και ολα πηγαν καλα!ολα θα πανε τελεια και σε λιγο καιρο θα εχεις στην αγκαλια σου ενα ομορφο και γερο ζουζουνι που θα σου παρει τα μυαλα....!!!!!!!οσο για το βαρος του ειναι μια χαρα απο οσο γνωριζω!
Με το καλόοοο σου εύχομαι!!!!!!!!!!!
Springbaby έγραψε:Με το καλόοοο σου εύχομαι!!!!!!!!!!!
Εγώ να δεις αγωνία!!!!!!!!!
Πού θα γεννήσεις? Εγώ στο Ιασώ.
Αυτές τις μέρες προσπαθώ να φτιάξω βαλίτσα και αγχώνομαι μήπως δεν πάρω σωστά πράγματα...
Springbaby έγραψε:Λοιπόν εγώ έχω το εξής πρόβλημα - δεν μπορούσα ποτέ μου τις πυτζάμες και τα νυχτικά - δεν φόρεσα ποτέ ούτε ως παιδί. Επομένως, σκέφτομαι μήπως τα καταφέρω να τη βγάλω με άνετες φόρμες άντε και κάνα κολάν (πιστεύω πως θα θέλω έντονα να έχω την αίσθηση πως με κρατάει κάτι σφιχτά από κάτω γιατί και τις πρώτες μέρες περιόδου ήθελα να φοράω σφιχτά πράγματα) και χύμα μπλούζες που ανοίγουν μπροστά για θηλασμό. Τι λέτε?
victoria.. έγραψε:ola kala pigan sto epomeno rantevou...h mia arthria arxise na leitourgei pali..ti kanei telika h swsth diatrofh....eimai xaroumenh...agapi έγραψε:victoria μου,μην στεναχωριεσαι το μωρο σου σε χρειαζεται ηρεμη και χαρουμενη. εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις σαν τη δικη σου και ολα πηγαν καλα!ολα θα πανε τελεια και σε λιγο καιρο θα εχεις στην αγκαλια σου ενα ομορφο και γερο ζουζουνι που θα σου παρει τα μυαλα....!!!!!!!οσο για το βαρος του ειναι μια χαρα απο οσο γνωριζω!
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΠΥΤΖΑΜΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΑΒΟΛΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ Μ ΑΥΤΕΣ. ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΟΡΜΕΣ. ΤΟ ΚΟΛΑΝ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΛΟΧΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΟΓΚΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ.
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΠΥΤΖΑΜΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΑΒΟΛΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ Μ ΑΥΤΕΣ. ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΟΡΜΕΣ. ΤΟ ΚΟΛΑΝ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΛΟΧΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΟΓΚΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ.
μεγάλο μέγεθος για να κρατάνε τις σερβιετες λοχείας
Springbaby έγραψε:μεγάλο μέγεθος για να κρατάνε τις σερβιετες λοχείας
Πόσο μεγάλες πια είναι αυτές οι σερβιέτες λοχείας βρε κορίτσια??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης