526 Απ: Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! Πεμ Δεκ 29, 2011 1:37 pm
elzu
Η ψυχή της παρέας!
zennia έγραψε:Ευη μου συμφωνώ και εγώ με την σκέψη σου.Άντε γιατί νομίζω πως η υπερπροστατευτικότητα καμιά φορά μας βάζει σε λάθος δρόμους.Εγώ πάντως είμαι της παλιάς σχολής που λένε....ακόμη και να κάνει κρύο ντύνω την μικρή και πάμε βολτίτσα έξω,ή με τα μικρόβια και την καθαριότητα δεν είμαι μανιακή.Όλα σε λογικά πλαίσια πάντα.Μάλλον θα προσπαθήσω να δώσω εβαπορέ να δούμε τι θα γίνει.Πάντως βρε κορίτσια διάβασα σε ένα ιατρικό παιδιατρικό βιβλίο που έπεσε στα χέρια μου στο νοσοκομείο που δούλευω,πως τα μωράκια στην ηλικία των δικών μας θα πρέπει να πίνουν 450-500 ml γάλα καθημερινά.Αυτό για μας φαντάζει ακατόρθωτο.Πίνουμε γύρω στα 350-400 mlortikaki έγραψε:Μαρια α;υτο το γαλα ειναι απο τον 6ο μηνα και ειναι απολυτα ασφαλες γι αυτη την ηληκια.και αν το καλοσκεφτεις στο εμποριο υπαρχουν τοσες διαφορετικες μαρκες σκονης ειναι δυνατον ολες να ειναι ποιοτικα ιδιες;;;ασε που ειναι πανακριβες και εγω λυπαμαι αλλα δε μπορω πλεον να ανταπεξελθω σε πολλα εξοδα οποτε περνοντας αυτο το γαλα εξικονομω επιπλεον χρηματα για να τα αξιοποιησω αλλου.με 2 παιδια και στεγαστικο δανειο τα εξοδα μου ειναι στο κοκκινο οποτε ας κανουμε και λιγο οικονομια τοσα και τοσα παιδια μεγαλωσαν με αυτο τι επαθαν;;;
Ζεννια μου αυτο με το κρυο και την καθαριοτητα συμφωνω απολυτα!!!Εγω την εβγαλα και χτες και σημερα με -12 απο το σπιτι...βεβαια πολυ καλα ντυμενη και με το πλαστικο πανω απο το καροτσι!!!Ειχε πολυ γελιο ολοι εξω ηταν κουκουλομενοι με κατεβασμενα τα κεφαλια...και η Δημητρουλα ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ!!!Πεθανα στο γελιο μετα οταν σκεφτομουν το σκηνικο!!!
Για το αλλο που λες νομιζω οτι ειναι υπερβολικο κατι τετοιο....ξερουν ποσο θα φανε και θα πιουνε...δεν ειναι χαζα τα νινακια μας!