Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
454 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 454 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 42]

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα...που κανει 3-4 φορες???Ε τις αλλες 15 τις κανει στην πανα...αλλα εγω το εκανα πιο πολυ να συνηθηζει...οτι τα κακα τα κανουμε στο γιο γιο το περιμενα...παντα μου τα εκανε στο μπανιο της...αλλα καλο ειναι να τον αρχισεις πιο πολυ για να το μαθει...

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα, κορίτσια!! Ωραία μέρα έχει σήμερα!
eirinifth, περαστικά σας! Εύχομαι γρήγορα να γίνετε καλά!
Έλενα, μπράβο στη Δημητρούλα! Ναι, πρέπει να είναι πολύ κουραστικό... Αν ακολουθήσει και ο Λευτεράκης το παράδειγμα της Δημητρούλας, τότε θα προσπαθήσω και εγώ!
Εύη μου, πολύ γέλασα με το "ταλιμπανού ψωνάρα"!! Very Happy
cal, και εμένα χθες τα έφαγε όλα μισά... Τρώει που τρώει λιγότερο, χθες το παρατράβηξε! Πάντως σήμερα, άλλη μέρα! Φρουτόκρεμα κάναμε ρεκόρ! Smile Ελπίζω να έφαγε και η κουκλίτσα σου!

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχχχ αυτο το μικρο μου εχει απο χθες το απογευμα ολο ναι ναι ναι μας λεει! και το θεμα ειναι πως δε μπορω να καταλαβω τι εννοει.τι σημαινει αυτο το ναι ναι ναιν;;

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eirinifth έγραψε:κοριτσακια μου καλημερα σας τι κανετε??? χαθηκαμε εντελως....!! εμεις ειμαστε βαρια συναχωμενοι οικογενειακως.... μαυρο χαλι, και εμεις δε πειραζει για το μικρουλη μου στεναχωριεμαι λιγακι. σημερα ειμαστε λιγο καλυτερα εμεις οι μεγαλοι, ο μικρος ειναι πολυ καλυτερα απο χθες δοξα το θεω!!!
Ελενα μου μπραβο κοριτσακι μου που τα καταφερατε, χαιρομαι παρα πολυ για εσας. Λεω να ακολουθησω το παραδειγμα σου και να προσπαθησω και εγω σε λιγες μερες που θα γινει καλα ο μικρουλης μου, μηπως και καταφερω τιποτα πριν επιστρεψω στη δουλεια!!!

περαστικα σας!!!!!

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ortikaki έγραψε:οχι πιθανον να τα ειχε κανει εκεινη την ωρα!!!
να ρωτησω κατι,οχι μονο εσενα Ελενα αλλα ολες,καθε φορα που αλλαζετε πανα βαζετε μετα και κρεμα οπως sudocreamqγιατι εμενα ο γιατρος μου ειπε σε καθε αλλαγη πανας υγρο ταλκ και μονο μετα το μπανιο κρεμα για συγκαμα.και για βαριες περιπτωσεις εγω χρησιμοποιω τη purenal
Kαλημέρα κοριτσάρες.Εμένα Ευη μου κάθε πρωί που ξυπνά στις 9.30 περίπου είναι γεμάτη η πάνα της κακάκια και νομίζω οτι τα κάνει μετά της 7 που της δίνω το γάλα της στο κρεββάτι ενώ μισοκοιμάται.Πάντως δεν μου κοκκινίζει ενώ τα έχει μάλλον αρκετή ώρα στην πάνα της.Δεν είμαι και σίγουρη βέβαια τί ώρα τα κάνει.Όποτε αυτή την ωραία μυρωδιά την νιώθω κάθε πρωί!!!!!!Εγώ της βάζω την κρεμούλα για αλλαγή πάνας της FREZYDERM απο την μέρα που γεννήθηκε.Είμαι ικανοποιημένη αν και το κοριτσάκι μου ποτέ δεν κοκκίνησε βρε κορίτσια.Πολύ ανθεκτικό το δερματάκι της.Και πάνες αγοράζω απο τα lidl,που η ποιότητα τους δεν είναι και σαν τα pampers.Το υγρό ταλκ της FREZYDERM το χρησιμοποιώ και εγώ και της το βάζω στο λαιμουδάκο και στις μασχάλες της.Ετσι μου είπε η παιδίατρος για να μην κοκκινίζει και ερεθίζεται.Πάντως και εγώ θα συμφωνίσω με την Ευη Έλενα μου οτι η σκόνη τάλκ έχει σχεδόν απαγορευτεί απο τους παιδιάτρους λόγω της εισπνοής της απο τα πνευμόνια των μωρών.Τί να πώ δεν ξέρω και με σιγουριά,αλλά αφού δεν έχει πρόβλημα η Δημητρούλα συνέχισε την.

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zennia έγραψε:
να ρωτησω κατι,οχι μονο εσενα Ελενα αλλα ολες,καθε φορα που αλλαζετε πανα βαζετε μετα και κρεμα οπως sudocreamqγιατι εμενα ο γιατρος μου ειπε σε καθε αλλαγη πανας υγρο ταλκ και μονο μετα το μπανιο κρεμα για συγκαμα.και για βαριες περιπτωσεις εγω χρησιμοποιω τη purenal
Kαλημέρα κοριτσάρες.Εμένα Ευη μου κάθε πρωί που ξυπνά στις 9.30 περίπου είναι γεμάτη η πάνα της κακάκια και νομίζω οτι τα κάνει μετά της 7 που της δίνω το γάλα της στο κρεββάτι ενώ μισοκοιμάται.Πάντως δεν μου κοκκινίζει ενώ τα έχει μάλλον αρκετή ώρα στην πάνα της.Δεν είμαι και σίγουρη βέβαια τί ώρα τα κάνει.Όποτε αυτή την ωραία μυρωδιά την νιώθω κάθε πρωί!!!!!!Εγώ της βάζω την κρεμούλα για αλλαγή πάνας της FREZYDERM απο την μέρα που γεννήθηκε.Είμαι ικανοποιημένη αν και το κοριτσάκι μου ποτέ δεν κοκκίνησε βρε κορίτσια.Πολύ ανθεκτικό το δερματάκι της.Και πάνες αγοράζω απο τα lidl,που η ποιότητα τους δεν είναι και σαν τα pampers.Το υγρό ταλκ της FREZYDERM το χρησιμοποιώ και εγώ και της το βάζω στο λαιμουδάκο και στις μασχάλες της.Ετσι μου είπε η παιδίατρος για να μην κοκκινίζει και ερεθίζεται.Πάντως και εγώ θα συμφωνίσω με την Ευη Έλενα μου οτι η σκόνη τάλκ έχει σχεδόν απαγορευτεί απο τους παιδιάτρους λόγω της εισπνοής της απο τα πνευμόνια των μωρών.Τί να πώ δεν ξέρω και με σιγουριά,αλλά αφού δεν έχει πρόβλημα η Δημητρούλα συνέχισε την.

και γω τα καλλυντικα της frezyderm χρησιμοποιω ειναι απλα τελεια μοσχοβολαει ο τοπος οταν την κανω μπανακι.εν το μεταξυ μπορει να ειναι λιγο ακριβουτσικα αλλα εγω μεχρι τωρα εχω τελειωσει 1 αφρολουτρο και 1 σαμπουαν και τα δευτερα τα ξεκινησαμε τωρα.

mariabel

mariabel
Καλησπέρα! Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! - Σελίδα 32 417472
Εύη και zennia, όντως το FREZYDERM είναι τέλειο! Άρχισα να το χρησιμοποιώ στους 4 μήνες, γιατί γέμισε με κοκκινίλες από το προηγούμενο αφρόλουτρο και θεωρώ ότι είναι πολύ καλό. Είναι ακριβό, αλλά δεν τελειώνει εύκολα, οπότε δεν αξίζει το μωρουδέλι μας ένα καλό αφρόλουτρο;
Στην αλλαγή της πάνας δε βάζω κάθε φορά κρέμα. Δεν έχω ρωτήσει τη γιατρό (ίσως να μου είχε πει στην πρώτη επίσκεψη-δε θυμάμαι), αλλά δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Έβαζα κρεμούλες-δειγματάκια, που μας είχαν δώσει στο νοσοκομείο και τώρα έχω πάρει της fissan. Ξέρω ότι δεν κάνει να βάζουμε πολύ. Μια γνωστή μου βάζει τόση κρέμα, λες και σοβατίζει τη μικρή της!!!! Της το έχω πει, αλλά δεν ακούει!

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

εγω βαζω αν καμια συγκαει μεχρι να φυγει κ πλεον καθε βραδυ ωστε να μην εχουμε παλι συγκαμα(καμια φορα την βρισκω με κακακια το πρωι κ αυτα της δημ το συγκαμα οχι τοσο τα τσισακια)...την sudocream βαζουμε, η chicco δεν εκανε δουλεια σε μας...

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elzu έγραψε:Εμενα μου ειπε πουδρα και οχι κρεμα οχι μονο η παιδιατρος μου αλλα και οι δυο παιδιατροι στο νοσοκομειο που γεννησα...πουδρα και οχι κρεμα...και οχι παντα...οταν δω οτι κοκκινιζει...αλλα απο τοτε που ειχαμε το προβλημα με το πουλακι της βαζουμε μονο λαδακι σχεδον σε καθε αλλαγμα...

τι προβλημα?απο τις κρεμες?

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elzu έγραψε:την πουδρα καλε την γνωστη...απαγορευτικε???Και γιατι την δινουν παντου?

ναι ναι δεν κανει για τα μωρα...να σας πω που την βαζω εγω τη σκονη?....το καλοκαιρι κατω απο το στηθος γιατι κοκκινιζω και με ενοχλει...

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariabel έγραψε:cal[/color], και εμένα χθες τα έφαγε όλα μισά... Τρώει που τρώει λιγότερο, χθες το παρατράβηξε! Πάντως σήμερα, άλλη μέρα! Φρουτόκρεμα κάναμε ρεκόρ! Smile Ελπίζω να έφαγε και η κουκλίτσα σου!

ετσι και ετσι...σημερα μου εβγαλε καινουργια κολπα...δεν κλεινει μονο το στομα αλλα σπρωχνει και το κουταλι και φυσικα τα κανει ολα χαλια...δεν θελει ξαφνικα και την φαριλακτε...μηπως να αρχισω και γω τον τραχανα?θυμιστε μου ποιον δινω, τον γλυκο χωρις αυγο?

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ortikaki έγραψε:αχχχ αυτο το μικρο μου εχει απο χθες το απογευμα ολο ναι ναι ναι μας λεει! και το θεμα ειναι πως δε μπορω να καταλαβω τι εννοει.τι σημαινει αυτο το ναι ναι ναιν;;

η δικια μου λεει ναι οταν ακουσει χτυπο(πορτα, το χερι στο τραπεζι κ.α) πολυ πλακα..

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cal έγραψε:

τι προβλημα?απο τις κρεμες?

η μικρη μου εχει πολλα υγρα και της ειχε κλεισει η ουρηθρα και απο τοτε μου ειπε να της ανοιγω τα χειλακια και να την κανω με λαδακι...

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και γω Frezyderm , κανει θαυματα. Μονο αυτα χρησιμοποιω ακομη και τωρα και στα δυο μου παιδια.

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα μανουλίτσες.Και εμείς έχουμε αναπτυξιακές προόδους τις δύο τελευταίες μέρες.Έχει αρχίσει να κάνει <ντα> στην κούκλα της και μάλιστα όταν της λέμε <ντα> ψάχνει αμέσως την κούκλα.Επίσης σήμερα άρχισε να μου μιλά συλλαβίζοντας την λέξη να-να-να συνέχεια.Χρωμάτιζε την φωνή της λές και μου έλεγε κάτι βρε κορίτσια.Νομίζω οτι έχει αρχίσει να θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας.Και τέλος και το πιο ωραίο είναι που μας μαλώνει.....και μάλιστα κάνει το χεράκι της σαν δασκάλα με το δαχτυλάκι να προεκτείνεται μπροστά και μας μαλώνει με έντονο ύφος,είτε τσιρίζοντας,είτε λέγοντας το να-να-να.Πόλυ γέλιο κορίτσια!!!!!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η μικρη μου μπαμπαλιζει σχεδον 2 μηνες τωρα. Σημερα ομως , επιασε το μαγουλο του μπαμπα της και ειπε μπα μπα. Ο ανδρας μου κοντεψε να λιποθυμισει απο την χαρα του. Ειναι απλα ερωτευμενος μαζι της.
Καποια στιγμη που την αλλαζα και μπηκε στο δωματιο , τον κοιταξε ( με λατρεια παντα) και το ξαναειπε.
Κοντεψε να φυγει ο δικος μου απο το παραθυρο....

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα μανούλες.Περάσαμε μια ύσηχη νύχτα με την Θωμαίδα.Στις 8.00 είπιε το γαλατάκι της στο κρεββάτι και ξανακοιμήθηκε.Εγώ πίνω καφεδάκι και σας σκέφτομαι.....Έρχονται απόκριες.Οι πρώτες μας!!!Τί σκέφτεστε να ντύσουμε τα μικρά μας??????

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζεννια και κοριτσια καλημερα!Κοριτσια εδω χιονιζει απο το πρωι!Δεν ελιωσε το αλλο και τωρα το ξανα εστρωσε!Ζεννια μου αυτην την κουβεντα την ειχαμε με την Ευη!Εγω βρηκα κατι στολες μεχρι 15 ευρω σε ζωακια και αλλα διαφορα...εγω κατι σε ζωακι σκεφτομαι τωρα που εχει κρυο εδω γιατι και τοτε τα ιδια θα ειναι...αυτα τα ζωακια ειναι σαν φορμα εξοδου αλλα ειναι και το κεφαλι σκεπασμενο!Αλλα μου ειπε η ευη οτι εχει στα jumbo και αν τυχει να παω προς τα εκει τα ριξω και εκει μια ματια...αλλα σιγουρα θα την ντυσω!Και εμεις ειχαμε μια πολυ ησυχη νυχτα!Αλλα χορταινει υπνο και ξυπναει πολυ νωρις...απο της 5.30 ειναι ξυπνια αλλα κοιμηθηκε παλι στις 8 και κατι...

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα μανουλιτσες απριλιου 2011!!!!
Και μεις κοιμηθηκαμε καλα δλδ οπως παντα κοιμηθηκαμε στις 21.00 ξυπνησαμε 7.00 φαγαμε ξανακοιμηθηκαμε ξυπνησαμε φαγαμε και τωρα μολις την εβαλα ξανα στο κρεβατακι της για υπνο.
εγω κοριτσια στολη δε θα αγορασω αυτο ελεγα στην ελενα,εχω απο τη μεγαλη μου για φετος πριγκιπισουλα,του χρονου κοκκινοσκουφιτσα και μετα αρχιζει η συλλογη της μπαρμπι! οχι οχι πειτε μου μια μπαρμπι που δεν την εχουμε στολη,δεν υπαρχει!!!!επισης καλες προσφορες βγαζει και το carrfour σε στολες για αυτη την ηληκια,ειχα δει περυσι στολη με 8-10 ευρω πολυ εμφανισιμη.

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευη μου αυτο δεν το ειχα σκεφτει..θα περιμενω αν ειναι να δω αν θα βγαλει...ισως βγαλει και το Lidl...κοριτσια το χεσιμο το καταφεραμε μπορω να πω...καλα ειχα πει οτι για το χεσιμο θα παμε...χαχα...φαινοταν απο μωρο...4 μερε συνεχομενα στο γιογιο...ευη εσυ που εχεις μεγαλυτερη κορη...οταν πηγαινες καπου και ησουν στην φαση του γιογιο...τι εκανες?το επαιρνες μαζι σου?

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δε ξερω αν στο χω ξαναπει αλλα εμενα η αντωνια μου καθαρισε 3,5 χρονων,στο γιογιο δεν εκατσε ποτε γι αυτο και ειχα αλλαξει τοσα πολλα μηπως και καλα δε τη βολευαν.οποτε η αντωνια εμαθε κατευθειαν στη τουαλετα,της ειχα παρει εκεινο το καθισματακι που μπαινει στη λεκανη.
ξερετε ποιο ηταν το πιο παραξενο;;; δε φορουσε πανα απο 2,5 ετων και την ηθελε μονο οταν ηταν να κανει την αναγκη της δεν ηθελε ρε παιδια να κατσει στο γιογιο πως το λενε.

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α ευη μου ενταξει...Κατερινα και εσυ νομιζω εχεις μεγαλυτερο παιδακι νομιζω...πως το εκανες?

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
που θες να πας και το σκεφτεσαι τοσο;γιατι αν ειναι να πας πχ στη μαμα σου ε τοτε παρε το μαζι σου!

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θα παμε σε ενα ζευγαρι αλλα δεν το θελω για τωρα...για ποιο μετα σκεφτομουν...και ρωτησα...τωρα ειναι πολυ νωρις...αλλα σε εναν μηνα σιγουρα θα πρεπει να το παιρνω...ειδα ενα ωραιο που μαζευει και εχει σακουλες μεσα...4-6 προσπαθειες σημερα...εχουμε προοδο!Η δημητρουλα απο σημερα της λες στειλε φιλακι και κανει μουατσ...χαχα θα την φαω

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ααααα ναι το ειδα και γω αυτο,μ αρεσε η σακουλα γιατι αλλιως ειναι λιγο μπλιαξ να το καθαρισεις!!!!χαχαχα
εμεις απο χθες αναμεσα στις μπουκιτσες λεμε μαμ μαμ μαμ και επισης απο σημερα το μεσημερι ξεκινησα να δινω γαλα πριν κοιμηθει γιατι αλλιως το απογευμα πειναει πολυ και εχει γκρινια,επαθα πλακα της εκανα 150 και το ηπιε ολο!
μμμμμμμμμματςςς και ενα φιλι απο μενα στη δημητρουλα Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! - Σελίδα 32 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις