Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
429 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 429 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 42]

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα μανουλίτσες.Βρε Έλενα δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που τα καταφέρνει η Δημητρούλα.Λές και είναι δικό μου παίδι...αυτό μου δίνει κουράγιο να προσπαθήσω και στην δική μου!!!!!Cal μου τι έχει το μικράκι σου?Μήπως είναι τα δοντάκια του ή απλά είναι αδιάθετο το ζουζούνι?Πάντως εμένα το να σηκώνεται απο ανάσκελα και να κάθεται στον πωπό της είναι ένα απο τα λίγα που καταφέρνει εδώ και μια εβδομάδα.Βάζει το χεράκι της στο πλάι και σηκώνεται.Τώρα μπορώ να πώ οτι κάνει προσπάθειες να σηκωθεί και στο πάρκο της.Πιάνεται απο το δίχτυ και σηκώνεται στα γόνατα και μένει εκεί.Ακόμη δεν έχει ανακαλύψει πως να σηκωθεί απο τα γόνατα όρθια.Πάντως κορίτσια νομίζω πως δεν θα μπουσουλίσει αλλά θα περπατήσει κατευθείαν η μικρούλα....

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσακια!Εμεις απο χτες καθομαστε στον ποπο μας και δεν μπουσουλαμε ακομα...σερνομαστε...περπαταει οταν την πιασεις απο τα χερακια αλλα απαξ και το αφησεις κοκκαλονει...δεν κανει τιποτα...ουτε σηκωνεται....ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥ...

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζεννια μου και εμενα ετσι κανει...καθετε μονο στα γονατα...και μετα τιποτα...οσο για το περπατημα και εγω αυτο πιστευω...οτι δεν θα μπουσουλησει ποτε...δεν το εχει...

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ εμενα που μπουσουλαει πηγαινει παντου και δε καθεται σε ενα μερος πανω απο 3 δευτερολεπτα,αλλα οπου κι αν παει καταληγει στη κρεβατοκαμαρα μας να κοιτιεται στο καθρευτη της ντουλαπας να γελαει να κανει ναζακια παλαμακια.η νονα της που μολις εφυγε τη χαρακτιρησε ως μια ταλιμπανου ψωναρα!!!

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
φαφουτακι ειναι ακομη...μπορει να παιζει δοντι...αδιαθετη δεν ειναι, ουρλιαζει ολη την ωρα...στο πλαι γυρναει με μετα καθεται στον πωπω της αλλα οχι απο ανασκελα να σπρωξει και να ανεβει μπροστα, αν και κατι προσπαθει τελευταια, γιαυτο ρωταω...

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα και απο ανασκελα σηκωνετε και καθεται.οπου κι αν τη βαλω να κατσει ψιλοξαπλωμενη σηκωνετε και καθεται.καλε λετε να εχει σκουλικακια στο ποπο της;

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ortikaki έγραψε:αχ εμενα που μπουσουλαει πηγαινει παντου και δε καθεται σε ενα μερος πανω απο 3 δευτερολεπτα,αλλα οπου κι αν παει καταληγει στη κρεβατοκαμαρα μας να κοιτιεται στο καθρευτη της ντουλαπας να γελαει να κανει ναζακια παλαμακια.η νονα της που μολις εφυγε τη χαρακτιρησε ως μια ταλιμπανου ψωναρα!!!

ελα ρε..χαχαχα..

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ααα απο ανασκελα???Α η Δημητρουλα ειναι πολυ πισω σε αυτο τοτε...εμεις απο μπρουμητα καθομαστε στο πωπω

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευη μου το πιστευω αυτο...ειναι ησυχα τωρα πολυ και το φοβαμαι για το μελλον παρα πολυ,...πιστευω οτι οσο θα μεγαλωνουν θα μας κανουν την ζωη δυσκολη

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ουφ επιτελους στα κρεβατακια τους και οι δυο,το σπιτι εχει μια υπεροχη ηρεμιααααα αλλο να σας λεω και αλλο να βλεπετε!!!!
ναι το πιστευω αυτο τα ησυχα ζωηρευουν κια τα ζωηρα ηρεμευουν.αχ τι μας περιμενει ποσα ξημερωβραδιασματα στο μπαλκονι θα περασουμε μεχρι να ερθουν απο εξω.....

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και η Δημητρουλα στο κρεβατακι της!Σημερα καναμε 8 προσπαθειες και η 3 ηταν πετυχημενες...μονο το πρωι...μετα το χασαμε λιγακι χιχι

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δε πειραζει και οι 3 για την ηληκια της οχι απλα ειναι πολλες ειναι πααααααρα πολλες.εδω τα μεγαλα παιδακια και δε μπορουν εσενα που ειναι και μικρακι ακομα;

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θα το δουλεψουμε αλλα ειναι αρκετα κουραστικο η αληθεια ειναι...

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cal έγραψε:γεια σας μανουλες, τι κανετε???...σημερα η δικια μου τα ετρωγε ολα μισα Crying or Very sad
αληθεια εσας σηκωνεται απο ξαπλα στον πωπω?

Οχι ακομη Crying or Very sad

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κορτσουδια τι κανετε;εγω επαθα ασφιξια πρωι πρωι ξυπνησε η μικρη και με το που μπηκα στο δωματιο να τη παρω μου ηρθε μια μποχα στα μουτρα....ναι ναι καλα καταλαβατε ειχε κανει κακα!!! καλε χειροτερα και απο βοθρος εχει γινει η μυρωδια τους δεν αντεχετε ειναι και χειμωνας και ειναι ολα κλειστα και δεν εχει και απο που να φυγει η βρωμα!!!!χιχιχι

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχα ευη μου!ξυπνησες μια και καλα!!!χαχα
Να δεις και τι ωραια που μοιριζουν στο γιογιο που ειναι ανοιχτα!!!Αλλα αλλη χαρη βρε παιδι μου...ο ποπος δεν γινεται απο πανω εως κατω χαλια...με ενα μωρομαντηλο καθαρισες...σημερα 3-3...
Ευη μου καλα ο ποπος της?Δεν κοκκινησε?

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οχι πιθανον να τα ειχε κανει εκεινη την ωρα!!!
να ρωτησω κατι,οχι μονο εσενα Ελενα αλλα ολες,καθε φορα που αλλαζετε πανα βαζετε μετα και κρεμα οπως sudocreamqγιατι εμενα ο γιατρος μου ειπε σε καθε αλλαγη πανας υγρο ταλκ και μονο μετα το μπανιο κρεμα για συγκαμα.και για βαριες περιπτωσεις εγω χρησιμοποιω τη purenal

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμενα μου ειπε πουδρα και οχι κρεμα οχι μονο η παιδιατρος μου αλλα και οι δυο παιδιατροι στο νοσοκομειο που γεννησα...πουδρα και οχι κρεμα...και οχι παντα...οταν δω οτι κοκκινιζει...αλλα απο τοτε που ειχαμε το προβλημα με το πουλακι της βαζουμε μονο λαδακι σχεδον σε καθε αλλαγμα...

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τη σκονη εννοεις;;; δεν απαγορευετε αυτο;γι αυτο βγηκε το υγρο ταλκ ειναι το ιδιο σε μορφη κρεμας

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
την πουδρα καλε την γνωστη...απαγορευτικε???Και γιατι την δινουν παντου?

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
νομιζω επειδη ειναι σκονη και λογικα ετσι οπως τη βαζεις αυτο το εισπνεει το μωρο. εμενα παντως ο γιατρος μου λεει οχι στη πουδρα μονο υγρο ταλκ

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω παντως με την πουδρα σωθηκα...οταν ειχε κοκκινισει απο τις πανες του μαρινοπουλου 2 φορες της εβαζα πουδρα και εγινε...αλλα απο εδω και περα μονο babylino...τα δοκιμασα, τα ειδα και ψηφισα!χαχα

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μονες μας ειμαστε μου φαινεται

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πιο καλη η μοναξιααααα...ελα φεης τοτε!

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσακια μου καλημερα σας τι κανετε??? χαθηκαμε εντελως....!! εμεις ειμαστε βαρια συναχωμενοι οικογενειακως.... μαυρο χαλι, και εμεις δε πειραζει για το μικρουλη μου στεναχωριεμαι λιγακι. σημερα ειμαστε λιγο καλυτερα εμεις οι μεγαλοι, ο μικρος ειναι πολυ καλυτερα απο χθες δοξα το θεω!!!
Ελενα μου μπραβο κοριτσακι μου που τα καταφερατε, χαιρομαι παρα πολυ για εσας. Λεω να ακολουθησω το παραδειγμα σου και να προσπαθησω και εγω σε λιγες μερες που θα γινει καλα ο μικρουλης μου, μηπως και καταφερω τιποτα πριν επιστρεψω στη δουλεια!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις