726 Απ: Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! Τετ Ιαν 11, 2012 9:00 am
cal
Πανταχού παρούσα!
ksapphire δεν εχω καταλαβει εσυ ζεις Ελλαδα ή εξωτερικο?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Kαλησπέρα κοριτσάρες.Έυη μου χαίρομαι πολύ που τα παρέλαβες...!!!!!Περιμένω να μου πείς αν τους άρεσαν.Κάνε υπομονή βρε κορίτσι μου για όλους έχει ο θεός.Βέβαια ξέρω πως αυτό που λέω είναι κουταμάρα γιατί όταν τραβάς τα ζόρια μόνο εσύ ξέρεις τι περνάς.Έξω απο τον χορό πολλά τραγούδια λες!!!Τί να σου πώ βρε κορίτσι μου υπομονή και προσευχή.Τίποτε άλλο.Σε σκέφτομαι......ortikaki έγραψε:zennia μου μολις πηρα το δωρακι σου!!!! ευχαριστω παααααααααααααααααρα πολυ το απογευματακιθα το τιμησουμε οπωσδηποτε.
cal έγραψε:
ksapphire δεν εχω καταλαβει εσυ ζεις Ελλαδα ή εξωτερικο?
zennia έγραψε:Kαλησπέρα κοριτσάρες.Έυη μου χαίρομαι πολύ που τα παρέλαβες...!!!!!Περιμένω να μου πείς αν τους άρεσαν.Κάνε υπομονή βρε κορίτσι μου για όλους έχει ο θεός.Βέβαια ξέρω πως αυτό που λέω είναι κουταμάρα γιατί όταν τραβάς τα ζόρια μόνο εσύ ξέρεις τι περνάς.Έξω απο τον χορό πολλά τραγούδια λες!!!Τί να σου πώ βρε κορίτσι μου υπομονή και προσευχή.Τίποτε άλλο.Σε σκέφτομαι......ortikaki έγραψε:zennia μου μολις πηρα το δωρακι σου!!!! ευχαριστω παααααααααααααααααρα πολυ το απογευματακιθα το τιμησουμε οπωσδηποτε.
ortikaki έγραψε:zennia έγραψε:Kαλησπέρα κοριτσάρες.Έυη μου χαίρομαι πολύ που τα παρέλαβες...!!!!!Περιμένω να μου πείς αν τους άρεσαν.Κάνε υπομονή βρε κορίτσι μου για όλους έχει ο θεός.Βέβαια ξέρω πως αυτό που λέω είναι κουταμάρα γιατί όταν τραβάς τα ζόρια μόνο εσύ ξέρεις τι περνάς.Έξω απο τον χορό πολλά τραγούδια λες!!!Τί να σου πώ βρε κορίτσι μου υπομονή και προσευχή.Τίποτε άλλο.Σε σκέφτομαι......ortikaki έγραψε:zennia μου μολις πηρα το δωρακι σου!!!! ευχαριστω παααααααααααααααααρα πολυ το απογευματακιθα το τιμησουμε οπωσδηποτε.
τους εκανα χθες το απογευμα,η αληθεια ειναι πως δε το περιμενα αλλα η Νικολετα εφαγε ολο οσο της εκανα!!!! ειχε πολυ πλακα χαζομασουλουσε και αν ξεφευγε εστω και ενα μεσα απο το στοματακι της το εσπρωχνε παλι μεσα με το δαχτυλακι της!χιχιχιχι να το φαω!!!! η Αντωνια μου απλα αδιασε το πιατακι της.Νομιζω δε πως η Αντωνια μου με το νεος ετος ειναι αλλο παιδι ενα τελειο και συμπονετικο και υπακουο κοριτσακι.Τις λατρευω απλα και τις 2.
elzu έγραψε:Κοριτσια δεν θα το πιστεψετε!Εχω χεστει απο την χαρα μου...την εβαλα στο γιογιο και με το που εκατσε 1 λεπτο μετα...εκανε τσισα και εκανε μπραβο μονη της!!!χαχα ειχε πολυ πλακα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης