Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
765 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 765 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

26τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 7:29 am

cassiani

cassiani
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ζουζουνομαμα έγραψε:cassiani μου εχω και αδερφια και γονεις. αλλα τι μου φταινε κι αυτοι? πρεπει να στηριχτω σε μενα. εγω εκανα λαθος επιλογη στον αντρα
edaksei den sou eipa na tous fortotheis gia mia zoi alla mia simparastasi gia tin arxi gia na kaneis to proto vima.oi dikoi ti lene den se stirizoun?pia einai i gnomi tous.den nomizo na se vlepoun san varos.

27τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 7:32 am

ζουζουνομαμα

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πριν παρω οριστικη αποφαση δεν τους εχω πει τιποτα. μονο η αδερφη μου ξερει

28τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 7:34 am

cassiani

cassiani
ζουζουνομαμα έγραψε:πριν παρω οριστικη αποφαση δεν τους εχω πει τιποτα. μονο η αδερφη μου ξερει
den ksero ego ektos pao tin aderfi mou tha to sizitaga me oloi mou tin oikogeneia giati eimaste poli koda aftoi sigoura tha theloun to kalo mou kai tha me voithousan kai psixologika kai ilika.

29τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 7:38 am

nena1988

nena1988
πραγματικα η θεση σου ειναι δυσκολη,ισως αν πηγαινες σε μια συμβουλο γαμου κρυφα?Να σου πω αν θες να δωσεις μια δευτερη ευκαιρια στον αντρα σου-αν πραγματικα πιστευεις οτι συμβαινει κατι και οι τροποι να το κανεις ειναι οι παραπανω οπως ειπαν τα κοριτσια και αφου συζητησεις μαζι του και δωσεις δευτερη ευκαρια,κατι που εγω δεν ξερω αν θα εκανα-γιατι δεν περνεις τα παιδια σου να πατε να ζησετε ολοι μαζι στο νησι?Ειναι δυσκολη η σχεση απο αποσταση κοπελα μου πολυ δυσκολη...Ουτως η αλλως λες οτι και εκει που μενεις νοικιαζετε...Παντως και αυτο που σου ειπε για τα παιδια,πες του οτι δεν ισχυει κανενα δικαστηριο και κανενας δικαστης δεν μπορει να στερησει τα παιδια απο την μανα-μονο αν υπαρχει θεμα πορνειας,ναρκωτικων,και εγκαταλειψη συζηγικης στεγης με αλλον αντρα κακοποιηση παιδιων και τετοια μονο τοτε ο πατερας αποκτα την κηδεμονια-το οτι δεν δουλευεις δεν ειναι θεμα,διοτι ο λογος ειναι η φροντιδα των παιδιων σου και πολυ απλα θα σου σταξει μια καλη διατροφη και θα μεγαλωσεις τα παιδια σου,φυσικα αν συμβουλευτεις δικηγορο θα σου πει ακριβως τι γινεται(αυτα στα λεω για να μην σε περναει για χαζη)!!Οποια αποφαση και να παρεις να σκεφτεις στην προκειμενη περιπτωση τον εαυτο σου,διοτι τα παιδια σου ουτως η αλλως δεν τον βλεπουν τον πατερα τους οσο θα επρεπε οποτε στην σχεση τους δεν θα αλλαξει και τιποτα,απο το να ζουσατε καθημερινα μαζι εννοω!Ευχομαι οτι αποφαση και να παρεις να ειναι σωστη..

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

30τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 7:42 am

cassiani

cassiani
γιατι δεν περνεις τα παιδια σου να πατε να ζησετε ολοι μαζι στο νησι?
sosta afto to exete sizitisei?giati den pas kai esi sto nisi?poli thelo na matho!!

31τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 7:47 am

ζουζουνομαμα

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nena μου πως να μεινουν τα παιδια σε ενα σπιτι ολο μουχλα και υγρασια? τον σεπτεμβρη ημουν εκει και με την πρωτη βροχη εσταζε το ταβανι και μαυρισαν οι τοιχοι απο την υγρασια. με βρογχιτιδα τα εφερα σπιτι και τα δυο

32τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 7:53 am

nena1988

nena1988
απο τι στιγμη που θα αποφασισετε να ζεισετε εκει μαζι και θα κοιταξει να βρει και ενα σπιτι σωστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

33τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 7:55 am

cassiani

cassiani
ζουζουνομαμα έγραψε:nena μου πως να μεινουν τα παιδια σε ενα σπιτι ολο μουχλα και υγρασια? τον σεπτεμβρη ημουν εκει και με την πρωτη βροχη εσταζε το ταβανι και μαυρισαν οι τοιχοι απο την υγρασια. με βρογχιτιδα τα εφερα σπιτι και τα δυο
koita an to thelete kai oi dio afto diorthonete mporeite na vreite ena allo spiti pio sosto gia ta pedia kai gia sas.apo to na zite xoria.ego nomizo to proto pragma pou tha ekana tha itan afto gia na eimai mazi me tin oikogeneia mou an imoun o adras sou.

34τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 9:34 am

mina1982

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
loipon...epeidh exw yparxei paidi xwrismenwn goniwn kai malista o mpampas mou eixe exwsyzhgikh sxesh gia xronia exw na pw ta exhs....
1.An,leme an theleis na matheis olh thn alitheia opoia kai na einai ayth,o monos tropos einai na milhseis me thn idia thn kopela.....Den xerw pws,den xerw epiptwseis alla etsi ta paizeis ola gia ola....peite me trellh alla diykrinizw oti to lew ws THN MONH PHGH NA MATHEIS THN ALITHEIA...katalava oti ths apnthses esy mia fora sto mhnyma alla akoma kai xerei oti aytos einai pantremenos den mporeis esy na xereis ti akrivws ths exei pei,pou exoun ftasei kai ti akrivws ths exei taxei gia to mellon...to poihmataki twn pantremenwn einai gnwsto...menw gia ta paidia,zw mia kolash,eimai etoimos na fygw,exw xerisei hdh kai den to dexetai,k.l.p.,k.l.p.
2.To na meineis mazi me ton antra sou einai mia swthria lush,kathara diplwmatikh,anodinh kai epitelous enas tropos gia na zhsete san pantremenoi kai na deite pou paei olo ayto....
3.o symvoulos gamou einai isws to prwto vhma prin epixeirhseis otidhpote apo ta 2 prohgoumena...isws sou vrei dromous kai skepseis pou den xerei kamia apo mas kai to xeiristeis apotelesmatika.Omws ayto apitei xrhma xrono kai ypomonh pou den mporw na katalavw an ta diatheteis.....Eilikrina sou eyxomai ta kalytera gia sena,thn psuxoula sou kai to paidaki sou.....

35τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 10:51 am

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
nena1988 έγραψε:απο τι στιγμη που θα αποφασισετε να ζεισετε εκει μαζι και θα κοιταξει να βρει και ενα σπιτι σωστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!!!!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΝΗΣΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ Κ 1,5 ΧΡΟΝΟ Κ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΝΑΜΕ 3 ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΙΧΑΝ ΥΡΓΑΣΙΑ!!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΩΣΤΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Κ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΥΓΡΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΜΟΥΧΛΑ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΟΓΧΙΟΛΙΤΙΔΑ...
ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΩ ΣΕ ΣΟΑ (ΣΤΡΑΤΟΥ) ΤΟΥΣ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Κ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ
Shocked Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! Mad Mad Mad
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ. ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!! ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ ΝΑ ΓΛΕΝΤΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ!!!
ΑΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙΣ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ...
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ...
ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΣ...
ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΕΛΑΦΡΩΣΑ...
ΦΙΛΙΚΑ, ΔΩΡΑ Wink

36τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 11:09 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
nena1988 έγραψε:απο τι στιγμη που θα αποφασισετε να ζεισετε εκει μαζι και θα κοιταξει να βρει και ενα σπιτι σωστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΝΗΣΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ Κ 1,5 ΧΡΟΝΟ Κ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΝΑΜΕ 3 ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΙΧΑΝ ΥΡΓΑΣΙΑ!!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΩΣΤΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Κ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΥΓΡΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΜΟΥΧΛΑ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΟΓΧΙΟΛΙΤΙΔΑ...
ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΩ ΣΕ ΣΟΑ (ΣΤΡΑΤΟΥ) ΤΟΥΣ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Κ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ
Shocked Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! Mad Mad Mad
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ. ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!! ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ ΝΑ ΓΛΕΝΤΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ!!!
ΑΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙΣ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ...
ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΕΛΑΦΡΩΣΑ...
ΦΙΛΙΚΑ, ΔΩΡΑ Wink

εγω παλι για να κανω και τον δικηγορο του διαβολου δλδ να ρωτησω το εξης: οταν τον παντρευτηκε η γυναικα που λες που δεν ακολουθει τον αντρα της στη μεταθεση δεν ηξερε οτι ο αντρας της θα εχει μεταθεσεις?γιατι τοτε λοιπον η μανταμ του στερει την οικογενεια του,τα παιδια του,την αγκαλια και το χαμογελο των αγαπημενων του,τον καλο λογο κτλ κτλ???????γιατι τον παντρευτηκε για να την ταιζει να την ποτιζει και αυτος να μενει σε ενα αδειο σπιτι γεματο μουχλα γιατι δε μπορει ο ανθρωπος οικονομικα κατι καλυτερο για τον εαυτο του στο νησι αφου νοικιαζει και το σπιτι στην μεγαλουπολη για τη γυναικα και τα παιδια του????????? Shocked Shocked Shocked
και πριν βιαστειτε να με κρινετε σας απαντω οτι ειμαι γυναικα αξιωματικου περηφανη για τον αντρα μου που ποτε δεν τον αφησα να παει μονο του μεταθεση γιατι καναμε οικογενεια οχι σκορποχωρι!διχως να θελω να θιξω οικογενειες που πολλες φορες εχουν σοβαρους λογους και ζουν ετσι αλλα οταν ακουω κανενα συναδελφο να λεει πικραμενος "η γυναικα μου δεν ηθελε να φυγει απο την μαμα της ή η γυναικα μου δε μπορει στο νησι" τρελαινομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δηλαδη εσυ κυρια μου δεν του προσφερεις την αγαπη σου και την συντροφια σου που εισαι "υποχρεωμενη" να το κανεις αυτος γιατι να καθεται μεσα στο σπιτι μονος του?και υποχρεωμενη γραφω γιατι οταν επελεξες να τον παντρευτεις οικειοθελως και οχι με το ζορι αυτο σημαινε στα καλα και στα δυσκολα μαζι!οχι εμεις στα καλα και ο μαυρος στα δυσκολα!!!!!

37τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 11:22 am

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Ευάκι έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:

ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΕΛΑΦΡΩΣΑ...
ΦΙΛΙΚΑ, ΔΩΡΑ Wink

εγω παλι για να κανω και τον δικηγορο του διαβολου δλδ να ρωτησω το εξης: οταν τον παντρευτηκε η γυναικα που λες που δεν ακολουθει τον αντρα της στη μεταθεση δεν ηξερε οτι ο αντρας της θα εχει μεταθεσεις?γιατι τοτε λοιπον η μανταμ του στερει την οικογενεια του,τα παιδια του,την αγκαλια και το χαμογελο των αγαπημενων του,τον καλο λογο κτλ κτλ???????γιατι τον παντρευτηκε για να την ταιζει να την ποτιζει και αυτος να μενει σε ενα αδειο σπιτι γεματο μουχλα γιατι δε μπορει ο ανθρωπος οικονομικα κατι καλυτερο για τον εαυτο του στο νησι αφου νοικιαζει και το σπιτι στην μεγαλουπολη για τη γυναικα και τα παιδια του????????? Shocked Shocked Shocked
και πριν βιαστειτε να με κρινετε σας απαντω οτι ειμαι γυναικα αξιωματικου περηφανη για τον αντρα μου που ποτε δεν τον αφησα να παει μονο του μεταθεση γιατι καναμε οικογενεια οχι σκορποχωρι!διχως να θελω να θιξω οικογενειες που πολλες φορες εχουν σοβαρους λογους και ζουν ετσι αλλα οταν ακουω κανενα συναδελφο να λεει πικραμενος "η γυναικα μου δεν ηθελε να φυγει απο την μαμα της ή η γυναικα μου δε μπορει στο νησι" τρελαινομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δηλαδη εσυ κυρια μου δεν του προσφερεις την αγαπη σου και την συντροφια σου που εισαι "υποχρεωμενη" να το κανεις αυτος γιατι να καθεται μεσα στο σπιτι μονος του?και υποχρεωμενη γραφω γιατι οταν επελεξες να τον παντρευτεις οικειοθελως και οχι με το ζορι αυτο σημαινε στα καλα και στα δυσκολα μαζι!οχι εμεις στα καλα και ο μαυρος στα δυσκολα!!!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ... ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ....
ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ!!!
ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ???
ΕΓΩ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΚΑΤΣΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΛΗΜΝΟ Κ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΕΥΓΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ!!!!
ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ!!!ΚΙ ΑΣ ΚΛΑΙΓΟΜΑΙ ΚΑΠΟΥ-ΚΑΠΟΥ!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ!!, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ, ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!
ΘΕΛΩ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ...

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!! ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!! ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΛΕΧΟΥΔΑΚΙ Κ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΑ....
ΕΧΕΙ Κ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ Κ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΣ!!!
ΤΗΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ...

38τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 11:36 am

nena1988

nena1988
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:

ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΕΛΑΦΡΩΣΑ...
ΦΙΛΙΚΑ, ΔΩΡΑ Wink

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ... ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ....
ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ!!!
ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ???
ΕΓΩ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΚΑΤΣΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΛΗΜΝΟ Κ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΕΥΓΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ!!!!
ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ!!!ΚΙ ΑΣ ΚΛΑΙΓΟΜΑΙ ΚΑΠΟΥ-ΚΑΠΟΥ!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ!!, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ, ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!
ΘΕΛΩ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ...

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!! ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!! ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΛΕΧΟΥΔΑΚΙ Κ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΑ....
ΕΧΕΙ Κ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ Κ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΣ!!!
ΤΗΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ...

συμφωνω απολυτα και με τις δυο σας!Παρα πολλα σωστα ολα αυτα...

39τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 11:44 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

αμα δεν εχεις 2 νοικια να πληρωνεις αλλα 1 οπωσδηποτε βρισκεις κατι πολυ καλυτερο...γνωμη μου παντα χωρις να κρινω την κοπελα που ανοιξε το ποστ η οποια και μπορει να εχει σοβαρους λογους που δεν ειναι με τον αντρα της!

40τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 11:48 am

smor

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα σε όλες σας!!! Ζουζουνομαμά να κάνω μια ερώτηση; Γιατί δεν μιλάς με τον άντρα σου ανοιχτά, πολιτισμένα, χωρίς γκρίνιες, δάκρυα και τα συναφή που σιχαίνονται οι άντρες και να του πεις το εξής: αγοράκι μου οκ το καταλαβαίνω οτι ίσως να μην γουστάρεις πια να κάνουμε μαζί χωριό αλλά καλώς ή κακώς έχουμε 2 παιδιά που κανείς από τους 2 μας δεν θέλει να δει πληγωμένα με διαζύγια καβγάδες κλπ τι θα έλεγες να κάνει ο καθένας τη ζωή του και να έχουμε μια φιλική και πολύ καλή σχέση για χάρη των παιδιών! Φυσικά αυτό με την προϋπόθεση ότι πλέον έχεις ξεκαθαρίσει τα αισθήματά σου γι'αυτόν τον άνθρωπο και έχεις αποφασίσει ότι δεν θες να συνεχίσετε...... Εγώ το έχω ξεκαθαρίσει με τον άντρα μου, αν ένας από τους 2 παγώσει τότε οκ δεν χαλάμε το σπίτι μας για χάρη του παιδιού αλλά ο καθένας κάνει την ζωούλα του και όλα καλά!!!
Εύχομαι ό,τι αποφασίσεις να είναι το καλύτερο για σένα και τα ζουζουνάκια σου!!!! τριτο προσωπο - Σελίδα 2 417472

41τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 12:23 pm

ζουζουνομαμα

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευακι και αγαπη καλα τα λετε. ο αντρας μου ομως οταν τον παντρευτικα ηταν απλος εργατης με μεροκαματο 40 ευρω. οταν ημουν 6 μηνων των απελυσαν και μετα βρηκε δουλεια στην εταιρια που δουλευει τωρα με την ιδια αμοιβη. οταν ο γιος μου εγινε 2 μηνων βρηκα κι εγω δουλεια για να τα βγαλουμε περα. οταν του ειπαν για το νησι ειπαμε οτι θα παμε και οι δυο εκει μαζι με τον ενος χρονου γιο μας. ετσι και εγινε μεχρι που τους ειπαν οτι θα σταματησει το εργο που εφτιαχναν. τοτε ωντας 2 μηνων εγκυος αποφασισαμε να γυρισουμε στην πολη μας. δουλεψε εκει για περιπου εναν μηνα και μετα τον εστειλαν παλι στο νησι. ειπαμε να μην παω μαζι γιατι δεν ξεραμε τι θα γινοταν και συνεχεις μετακομισεις με παιδια δεν ειναι ευκολο. γιαυτο μην βγαζετε γρηγορα συμπερασματα. γιατι αν πραγματι ειχα απλα βολευτει δεν θα με ενοιαζε τι εκανε αρκει να μου τα ακουμπουσε

42τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 12:32 pm

mina1982

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ζουζουνομαμα έγραψε:ευακι και αγαπη καλα τα λετε. ο αντρας μου ομως οταν τον παντρευτικα ηταν απλος εργατης με μεροκαματο 40 ευρω. οταν ημουν 6 μηνων των απελυσαν και μετα βρηκε δουλεια στην εταιρια που δουλευει τωρα με την ιδια αμοιβη. οταν ο γιος μου εγινε 2 μηνων βρηκα κι εγω δουλεια για να τα βγαλουμε περα. οταν του ειπαν για το νησι ειπαμε οτι θα παμε και οι δυο εκει μαζι με τον ενος χρονου γιο μας. ετσι και εγινε μεχρι που τους ειπαν οτι θα σταματησει το εργο που εφτιαχναν. τοτε ωντας 2 μηνων εγκυος αποφασισαμε να γυρισουμε στην πολη μας. δουλεψε εκει για περιπου εναν μηνα και μετα τον εστειλαν παλι στο νησι. ειπαμε να μην παω μαζι γιατι δεν ξεραμε τι θα γινοταν και συνεχεις μετακομισεις με παιδια δεν ειναι ευκολο. γιαυτο μην βγαζετε γρηγορα συμπερασματα. γιατι αν πραγματι ειχα απλα βολευτει δεν θα με ενοιαζε τι εκανε αρκει να μου τα ακουμπουσε
Zouzounomana exeis dikio kai egw den thewrw oti prepei na krinoume etsi xwris na xeroume....epishs thewrw oti akoma kai na htan dikh sou apaithsh to na mhn menete mazi ayto thelei syzhthsh kai h tyxon (eipame den apodeixtike akoma)apistia den dikaiologeitai...yparxoun alloi tropoi na vreis lysh

43τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 12:56 pm

pipika

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Η παροιμια εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεγονται ειναι για μενα απο τις πιο σοφες παροιμιες!!!

Λοιπον ειμαι τις αποψης πως παντα φταινε κ οι δυο σε μια κριση σε μια σχεση.Κανεις δεν ειναι ο κακομοιρης και ο αλλος ο κακος εκμεταλευτης του κτλ.Αρα λοιπον παντα μιλαμε για τη δικια μου λογικη εφοσον φταινε κ οι δυο πρεπει να αναλαβουν τις ευθυνες των πραξεων τους.Ο αντρας γιατι πχ ξενοκοιταξε η γυναικα γιατι παραδειγμα επελεξε ενα χ τροπο ζωης και απομακρυνθηκε απο τον αντρα.Το διαζυγιο ειναι σκληρο ,το λεω γιατι το χω βιωσει προσωπικα,οπως και το να μεγαλωνεις 2 παιδια μονος επισης.Δε θα λεγα ποτε "ΧΩΡΙΣΕ" "ΠΑΡΑΤΑ ΤΟΝ" σε κανεναν...εγω ισως το κανα αλλα ο αλλος...δεν ξερουμε τις αντοχες του...Εγω θα σου λεγα βαλτα κατω και σκεψου...Τον γουσταρεις?Ειναι καλος πατερας?Σκεψου και αμα τον γουσταρεις μιληστε σαν ενηλικες,βρες και το γκομενακι και πες του 2 κουβεντουλες .Βεβαια και ο κυριος συζυγος σου πρεπει να μιλησει ανοιχτα να σου πει τι θελει κλτ κτλ .Τωρα εσυ αν θα κανεις την υπερβαση κ θα συγχωρεσεις αν οντως πηγε με αλλη....τι να σου πω αυτο ειναι δικη σου αποφαση κ μονον.....Τα παιδια τα κανατε μαζι παντα θα ναι ο μπαμπας τους,παντα θα τα βλεπει και ακομα αν χωρισετε.Κ εγω ειμαι της φιλοσοφιας η οικογενεια να ναι ενωμενη,δυσκολα βρισκεται καποιος που αγαπαει τα μωρα σου οταν εισαι χωρισμενος/η.Ευχομαι οντως η γκομενα να ταν καμια τρελαρα να μην ξενοπηδηξε ο αντρας σου και να μας πεις πως ολα πηγαν σουπερ.Αλλα κ εσυ ρε κοπελα μου συγνωμη δηλαδη κ για το θαρρος.Πηγαινε να μεινετε μαζι,τα παιδακια σου χωρις τον μπαμπα τους πως νιωθουν? Δοξα το Θεο υπαρχουν μηχανηματα για υγρασια ποσες οικογενειες ζουνε σε νησια και μεγαλωνουν εκει τα παιδακια τους!Αντε γιορτες ερχονται ευχομαι να ειστε μια χαρα!

http://distortedwonderland.blogspot.com

44τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 1:18 pm

mariposa

mariposa
κοριτσια καλυτερα να μην κρινουμε και ωθουμε ετσι την κοπελα να παρει λαθος αποφασεις ισως.Εξαλλου η ιδια καιμονο η ιδια ξερει ποιο ειναι το σωστο και τι πρεπει να κανει.Και μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και παιδακια και ειναι τελειως διαφορετικα και πολυ δυσκολα τα πραγματα.Σας το λεω γιατι και εγω χωρισμενους γονεις εχω και ξερω οτι ενας χωρισμος δεν ειναι και οτι καλυτερο για τα παιδια.Εσυ θα αποφασισεις το καλυτερο για εσενα και την οικογενεια σου,οπως και να εχει ευχομαι να περασει γρηγορα αυτη η δυσκολη φαση που περνατε και να περασετε πολυ ομορφα χριστουγεννα

45τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 1:26 pm

ζουζουνομαμα

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σε ευχαριστω πολυ. οπως και να εχει για τα παιδια μου θα ειναι ολα τεκεια και αυτο εχει πανω απο ολα σημασια!!!!!!!!!!!!

46τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 1:41 pm

nena1988

nena1988
νομιζω οτι κανεις δεν εκρινε προσωπικα την ζουζουνομανα απλα την γνωμη του εκφραζει ο καθενας,και απο τη στιγμη που ανεβαινει ενα θεμα και μια κοπελα λεει το προβλημα της απο εκει και περα πρεπει να δεχεται ολες τις αποψεις,δεν σημαινει οτι θα κανει αυτο που της λενε,ειδικα οταν ολη η συζητηση γινεται μεσω ιντερνετ δεν μπορεις να ξερεις "τα του οικου" κανενος..Οτι και να αποφασισεις να το κανεις με ηρεμο νου και πολλη σκεψη..

47τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 2:07 pm

princess 05/05/10

princess 05/05/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ζουζουνομαμα έγραψε:κατερινα μου συζητησαμε και ειπε οτι ηταν μια που γνωρισε σε μια καφετερια και απλα κουβεντιασαν μια δυο φορες. πρωτο ψεμα. μου ειπε οτι δεν σημαινε τιποτα γιαυτον αλλα περιμενε ξαγρυπνος να κοιμηθω εγω[γιατι λοφω εγκυμοσυνης ειχα αυπνιες]και της εστελνε μηνυματα. δευτερο ψεμα. μου ειπε οτι της ξεκοψε να μην τον ενοχλει αλλα οπως ειπα και πριν ακομη και τωρα στελνει μηνυματα οποτε μιλαμε για τριτο ψεμα. και οσο ψαχνω βρισκω κι αλλα. αυτο που σκεφτομαι ειναι τα παιδια μου και μονο. οταν μια φορα του μιλησα ηρεμα για διαζυγιο, μου ειπε κατα λεξι "ωραια αφησε τα παιδια και φυγε γιατι και στο δικαστηριο να πας εγω θα τα παρω¨" βλεπετε εγω τωρα δεν δουλευω και μενουμε σε ενοικιο και οπως λεει δεν θα μου τα δωσει κανενα δικαστνηριο γιατι δεν μπορω να τα μεγαλωσω. πιστεψτε με ομως για αυτα ζω και δεν θα τους ελειπε τιποτα

κουκλα μου και μονο ο τροπος που σου απαντησε οταν του ειπες για διαζυγιο σημαινει οτι εχει φυγει πλεον απο την αγκαλια σου...λυπαμαι που το λεω αλλα αυτο πιστευω ελπιζβω να κανω λαθος...αν μπορουν να σε βοηθησουν οι γονεις σου για σπιτι κλπ ζητα βοηθεια εξαλλου ενα δικαστηριο πολλλυυυυ δυσκολα στερει τη μαμα απο τα παιδια γι αυτο κ βγαζει διατροφες..αν θελει γκομενα ασ πληρωσει

48τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 2:30 pm

giouli73

giouli73
Δεν μπόρεσα να διαβάσω όλες τις απαντήσεις. Έχω περάσει μια πάρα πολύ άσχημη σχέση στη ζωή μου κι ευτυχώς βγήκα δυνατή.Από τότε έχω μάθει πολύ απόλυτη σε κάποια θέματα. Ζουζουνομαμα αν κατάλαβα καλά βρίσκεστε οικογενειακώς 2 μήνες το καλοκαίρι κι άμα τύχει κανά σαββατοκύριακο. Τι δουλειά κάνει? Συγνώμη αλλά πως να το πω τώρα να μην παρεξηγηθώ? Θέλεις να είστε μαζί για χάρη των παιδιών. Μα δεν είστε μαζί. Είναι μαζί σας το πρωί να σας πει μια καλημέρα? Να φάτε μαζί στο κυριακάτικο τραπέζι? Να αγκαλιάσει τα παιδιά να του πει παραμύθι και καληνύχτα? Να παίξει μαζί τους κατά την διάρκεια της μέρας? Μιλάει μαζί τους κάθε μέρα έστω κι από το τηλ? Εγώ θα σου πω με λίγα λόγια φυσικά κι είναι γκόμενά του. Αναρωτιέμαι γιατί απορείς? θες να πεις ψέματα στον εαυτό σου? Εσένα άμα στην έπεφτε κάποιος αν δεν τον γούσταρες θα το ξέκοβες με την μια δεν θα παίζατε με τα μηνύματα σαν 15χρονα. Δες μέσα σου τι ακριβώς θέλεις. Το κάνεις όντως για τα παιδιά ή για δική σου ανασφάλεια? Θα προσπαθήσω να διαβάσω και τις άλλες απαντήσεις μήπως έχασα κάτι

49τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 2:36 pm

giouli73

giouli73
tatijana έγραψε:
ζουζουνομαμα έγραψε:κατερινα μου συζητησαμε και ειπε οτι ηταν μια που γνωρισε σε μια καφετερια και απλα κουβεντιασαν μια δυο φορες. πρωτο ψεμα. μου ειπε οτι δεν σημαινε τιποτα γιαυτον αλλα περιμενε ξαγρυπνος να κοιμηθω εγω[γιατι λοφω εγκυμοσυνης ειχα αυπνιες]και της εστελνε μηνυματα. δευτερο ψεμα. μου ειπε οτι της ξεκοψε να μην τον ενοχλει αλλα οπως ειπα και πριν ακομη και τωρα στελνει μηνυματα οποτε μιλαμε για τριτο ψεμα. και οσο ψαχνω βρισκω κι αλλα. αυτο που σκεφτομαι ειναι τα παιδια μου και μονο. οταν μια φορα του μιλησα ηρεμα για διαζυγιο, μου ειπε κατα λεξι "ωραια αφησε τα παιδια και φυγε γιατι και στο δικαστηριο να πας εγω θα τα παρω¨" βλεπετε εγω τωρα δεν δουλευω και μενουμε σε ενοικιο και οπως λεει δεν θα μου τα δωσει κανενα δικαστνηριο γιατι δεν μπορω να τα μεγαλωσω. πιστεψτε με ομως για αυτα ζω και δεν θα τους ελειπε τιποτα

Καλα ας χαλαρωσει λιγο πες του,που θα σου παρει τα παιδια...Γιατι καμια πουτανα εισαι η κανα πρεζονι???Συγνωμη που τα λεω τελειως χυμα...Εγω λεω σιγα σιγα να βρεις καμια δουλεια...Να μην τον εχεις αναγκη..Αλλα και δουλεια να μην εχεις δε παιζει να στα παρει με τιποτα....Ωραιος ειναι,Κανει τις "δουλειες" του σε απειλει κι ολας...

Συμφωνώ απόλυτα με την Τατιάνα μας. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις δουλειά να νιώσεις ανεξάρτητη για πολλούς λόγους. Ρώτα και πιο ειδικούς 2-3 δικηγόρους ή δεν ξέρω που αλλού να πας. Δε νομίζω να παίρνουν έτσι απλά τα παιδιά από την μάνα.

50τριτο προσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 3:35 pm

erwtoulis

erwtoulis
Otan i mana einai anergi kai den exei akiniti periousia, an apofasisoun na min bgaloun sinenetiko diazigio ta paidia pane ston patera prosorina , mexri na brei i mana doulia.Ta blepei omos i mana opote thelei. Giati to dikastirio tin krinei san anikani mana oste na ta sintirisei. An o pateras exei gkomenes , tote pane stin mana. Ta paidia ta xanei i mana mono an einai dilomeni .....(tou dromou dld) , i narkomanis, i an exei kanei filaki. Alla k pali kati apo ola auta na einai i mana sxedon pote den tis steroun to na blepei ta paidia tis.
Giati otan einai sto nisi , den afineis ta paidia sou stous goneis sou na pas na parakolouthiseis xoris na tou peis tipota? Giati den plironeis ena ntentektib na parakolouthisei ekeinos ton antra sou ? Den pernoun polla.Etsi tha exeis k apodikseis se periptosi pou argotera theliseis na xoriseis, pou den sto euxomai. Giati se ena dikastirio zitane apodikseis.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις