Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
578 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 578 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

51τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 9:44 pm

ΔώραΝι25

ΔώραΝι25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Είναι ότι χειρότερο να το βιώνεις αυτό με τον άνθρωπο που νομίζεις ότι σε εκτιμάει και σε αγαπάει....Αυτό που έχω να προτείνω εγώ είναι όπως λένε και κάποιες από τις κοπέλες γιατί δεν μπόρεσα να διαβάσω κι όλες τις απαντήσεις πρώτα απ΄ όλα είναι να ψάξεις οπωσδήποτε να βρείς δουλειά..(δύσκολο στις μέρες μας αλλά όλα γίνονται)..Είναι το Α και το Ω όταν μια γυναίκα είναι παντρεμένη. Θα νιώσεις πιο ανεξάρτητη και πιο χρήσιμη και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Έτσι θα μπορείς να κινηθείς καλύτερα και θα νιώσεις ότι στέκεσαι στα πόδια σου!!!
Πρέπει ως τότε λοιπόν να κάνεις υπομονή...Όταν βρείς την δουλειά σου τότε ξεκίνα αντεπίθεση...Δηλαδή έχοντας εσύ μαζέψει λεφτά θα έχεις ήδη ψάξει σπίτι στο νησί που είναι ο άντρας σου...Θα πας με τα παιδιά να τον επισκεφτείς και έτσι πας να δεις και τα σπιτιά..! Θα κλείσεις ένα σπίτι που να μπορείτε να μείνετε όλοι μαζί και όταν γίνει αυτό τότε θα του κάνεις έκπληξη.Θα του ανακοινώσεις ότι έκλεισες σπίτι και ότι θα μείνετε όλοι μαζί επιτέλους...
Εκεί τότε θα δεις τον πραγματικό του εαυτό!!Εαν σαστίσει και φερθεί αμήχανα τότε την έχει χεσμένη την φωλιά του και είναι βολεμένος με την όλη κατάσταση!! Εαν θέλεις να έχεις μια ενωμένη οικογένεια κοπέλα μου πρέπει να το κάνεις....Η γυναίκα κρατάει ένα σπίτι!!!!Και αν αυτό θες τότε να το κάνεις! Δεν είμαι της εύκολης λύσης εγώ προσωπικά για διαζύγιο κτλ...Θα το πάλευα όσο δεν πάει στην θέση σου πρώτα απ' όλα για τα αγγελούδια σου και μέτα για εσένα.....Πρέπει να κάνεις ένα βήμα την φορά και να πράττεις αναλόγως...Ξεκίνα και είμαστε μαζί σου...Ότι χρειαστείς εγώ μπορώ να σε βοηθήσω τουλάχιστον στο ψυχολογικό κομμάτι...Στείλε μου μήνυμα όποτε θες και το τηλ σου αν θες να μιλήσεις κάπου!! Δύναμη και κουράγιο

52τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Πεμ Δεκ 23, 2010 11:54 pm

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις.
ξέρω όμως ότι οι άνδρες που απατούν δεν το παραδέχονται ποτέ. ακόμα κι αν τους πιάσεις στα πράσα θα σου πουν την περίφημη ατάκα δεν είναι αυτό που νομίζεις. οπότε από αυτόν μην περιμένεις να μάθεις την αλήθεια.
.....οτι τα παιδιά μένουν πάντα με τη μάνα τους εκτος ελαχιστων εξαιρέσεων.
.....οτι οι διατροφές που βγάζουν τα δικαστήρια είναι για γέλια (300-400 ευρώ)
.....οτι πρέπει να είσαι οικονομικά ανεξάρτητη, άσχετα αν χωρίσετε ή όχι.
.....οτι πριν του ανακοινώσεις οτι θέλεις να πάρετε διαζύγιο θα πρέπει να έχεις ήδη μιλήσει με έναν δικηγόρο.
.....οτι είναι πολύ πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις μόνη σου δύο παιδιά, αλλά αυτό το κάνεις ήδη.

53τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Παρ Δεκ 24, 2010 12:29 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις.
ξέρω όμως ότι οι άνδρες που απατούν δεν το παραδέχονται ποτέ. ακόμα κι αν τους πιάσεις στα πράσα θα σου πουν την περίφημη ατάκα δεν είναι αυτό που νομίζεις. οπότε από αυτόν μην περιμένεις να μάθεις την αλήθεια.
.....οτι τα παιδιά μένουν πάντα με τη μάνα τους εκτος ελαχιστων εξαιρέσεων.
.....οτι οι διατροφές που βγάζουν τα δικαστήρια είναι για γέλια (300-400 ευρώ)
.....οτι πρέπει να είσαι οικονομικά ανεξάρτητη, άσχετα αν χωρίσετε ή όχι.
.....οτι πριν του ανακοινώσεις οτι θέλεις να πάρετε διαζύγιο θα πρέπει να έχεις ήδη μιλήσει με έναν δικηγόρο.
.....οτι είναι πολύ πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις μόνη σου δύο παιδιά, αλλά αυτό το κάνεις ήδη.

συμφωνω με τη Φλωρα.
Να προσθεσω οτι τα παιδια προφανως (αν κανω λαθος διορθωσε με) τα θελει αυτος γιατι τα αγαπαει φανταζομαι και οχι για να σε εκβιασει με σκοπο να μεινεις μαζι του.
Εσυ θελεις να χωρισεις? Δες μεσα σου τι θελεις να κανεις με τον ανθρωπο σου,εγω δεν πιστευω σε αφορισμους..οταν βιωνεις κατι τετοιο ειναι πολλα τα συναισθηματα και πολλες οι πληγες που ανοιγουν και αργουν να κλεισουν. Δεν σημαινουν ολα αυτα οτι απαραιτητα πρεπει να χαλασει ενας δεσμος αγαπης.
Να πω και αυτο που πραγματικα σκεφτομαι χωρις να με παρεξηγησεις?
Αν θελεις να το λυσεις και να ειστε οικογενεια τοτε πηγαινε εκει που ειναι ο αντρας σου,να ειστε μαζι,να μεγαλωνετε μαζι τα παιδια σας. Οσο δυσκολο και αν ειναι,χωρις βοηθεια. Απο εκει θα τα λυσετε ολα ,απο αποσταση δεν γινεται δουλεια.
Ξεκαθαρισε τις προτεραιοτητες σου και βαλτον ψηλα αν τον αγαπας κ σ αγαπαει.

54τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Παρ Δεκ 24, 2010 4:43 am

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
nena1988 έγραψε:νομιζω οτι κανεις δεν εκρινε προσωπικα την ζουζουνομανα απλα την γνωμη του εκφραζει ο καθενας,και απο τη στιγμη που ανεβαινει ενα θεμα και μια κοπελα λεει το προβλημα της απο εκει και περα πρεπει να δεχεται ολες τις αποψεις,δεν σημαινει οτι θα κανει αυτο που της λενε,ειδικα οταν ολη η συζητηση γινεται μεσω ιντερνετ δεν μπορεις να ξερεις "τα του οικου" κανενος..Οτι και να αποφασισεις να το κανεις με ηρεμο νου και πολλη σκεψη..

ΖΟΥΖΟΥΝΟΜΑΜΑ, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΚΙ ΕΓΩ!!!
ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΕΡΝΑΣ, ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑ Κ ΔΥΟ ΑΝΤΕ ΤΡΕΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΖΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!!
(Κ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΓΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΖΗΣΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ).
Κ ΕΓΩ ΜΩΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ Κ ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!! Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΚΕΙ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΗΘΕΛΕ!!!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΖΟΥΜΕ...
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!! τριτο προσωπο - Σελίδα 3 417472

55τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Παρ Δεκ 24, 2010 11:54 am

ζουζουνομαμα

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δηλαδη δικαιολογειται να εχει γκομενα επειδη δεν μενουμε μαζι? αν ειναι ετσι τοτε συγνωμη. της τον χαριζω γιατι για μενα δεν αξιζει. κι εγω ζω χωρις αυτον αλλα δεν εψαξα για αντικαταστατη.

56τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Παρ Δεκ 24, 2010 12:38 pm

giouli73

giouli73
Δεν δικαιολογείται κοριτσάκι μου επειδή είστε σε απόσταση να έχει γκόμενα. Θα μπορούσε να είναι ναυτικός πχ. Το ίδιο θα έκανε και θα ξανακάνει υποθέτω και κοντά του να πας. Απλά αν είστε κοντά τα παιδιά θα βλέπουν και τον πατέρα πιο πολύ γιατί και οι 2 γονείς χρειάζονται.Το θέμα είναι να ξεκαθαρίσεις εσύ τι θέλεις. Όλα στη θεωρία καλά είναι στην πράξη είναι τα δύσκολα. Εγώ πιστεύω πρέπει να δεις σιγά σιγά τι θα κάνεις με δουλειά. Όταν εξαρτάσαι από τον άλλον οικονομικά υπομένεις πολλά. Στο λέω που δεν δουλεύω κατά κάποιο τρόπο επιλογή μου για να μεγαλώσω εγώ τα παιδιά. Βλέπω όμως ότι δεν μπορώ να προσφέρω ότι θα ήθελα οπότε κοιτάω το θέμα της δουλειάς έστω part time. Εκτός του ότι σκέφτομαι αν μου τύχει και μένα κάτι ανάλογο με το δικό σου τι θα γίνει? Γιατί πιστεύω ότι κανένας άντρας δεν μένει πιστός όλοι κάποια στιγμή κάτι θα κάνουν. Απλά να μην μάθω. Όταν θα γίνεις οικονομικά ανεξάρτητη κοιτάς τι θα κάνεις και με τον γάμο σου. Μόνο πρόσεξε που θα βρεις δουλειά. Στην περιοχή που είσαι τώρα ή εκεί που είναι ο άντρας σου? αν βρεις εκεί κι αυτός πάει μετά αλλού για δουλειά τι γίνεται με τη δουλειά τη δική σου. Ή αν χωρίσεις τι θα κάνεις θα μείνεις στο νησί? Δεν ξέρω και τι δουλειά κάνει δεν πρόσεξα να το έγραψες κάπου

57τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Παρ Δεκ 24, 2010 12:44 pm

ζουζουνομαμα

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
giouli σε εταιρια που φτιαχνουν δημοσια εργα δουλευει. τιποτα μονιμο.

58τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Παρ Δεκ 24, 2010 12:57 pm

giouli73

giouli73
Κατάλαβα οπότε δεν είναι πουθενά σταθερά πιστεύω.Όπου κάτσει κάποιο δημόσιο έργο υποθέτω θα πηγαίνουν. Εγώ στη θέση σου πιστεύω θα ακολουθούσα τον άντρα μου όπου και να πήγαινε αν ήμασταν αγαπημένοι κλπ κλπ κλπ. Στη δική σου περίπτωση νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξεις την ζωή σου εκεί που νομίζεις ότι θα είσαι καλά εσύ και τα παιδιά σου και μετά όλοι μαζί με τον άντρα σου. Γιατί εκείνος σε έβαλε σε δεύτερη μοίρα αφού πήγε με άλλη πρώτα εσένα και μετά τα παιδιά γιατί δεν σέβεται τη μάνα τους που τα μεγαλώνει. Λες και αυτή που πήγε έχει άλλο μ... δεν είναι στρογγυλό έχει άλλο σχήμα είναι τρίγωνο. Δεν ξέρω αν θα είναι καλό να τον ακολουθήσεις εκεί που πηγαίνει. Εσύ ξέρεις καλύτερα πια είναι τα υπέρ και κατά.

59τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Παρ Δεκ 24, 2010 1:07 pm

ζουζουνομαμα

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
στηναρχη πηγα μαζι του αλλα σταματησε για λιγο το εργο και γυρισαμε στην πολη μας. οταν εφυγε παλι, εμεινα πισω να γεννησω. τοτε και τα εμπλεξε με την αλλη. οταν μιλησαμε μου ειπε οτι δεν ηταν τιποτα, αλλα οταν κανω κουβεντα να παω μαζι του, μου τα μασαει. αρα λεω ποιος ο λογος? αξιζει? αν δεν του λειπουν τα παιδια του και δεν τα θελει μαζι του θα του λειπω εγω?

60τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Παρ Δεκ 24, 2010 1:18 pm

giouli73

giouli73
Αχ τι να κάνω και πως να σε βοηθήσω από δω? είναι μεγάλη κουβέντα και είναι δύσκολη η γραπτή επικοινωνία. Στο συγκεκριμένο έχω πάρει master πάντως. Αλλά εγώ τότε δεν ήμουν παντρεμένη και δεν είχα παιδιά. Φυσικά και δεν του λείπεις κοριτσάκι μου. Το μόνο που έχεις είναι να κοιτάξεις λίγο τον εαυτό σου, δεν ξέρω και πως σε λένε. Βρες μια δουλίτσα εκεί που είσαι τώρα για να μην αναστατώνεις και τα παιδιά με μετακομίσεις. Τον γάμο σου άστο για αργότερα. Θα δεις όταν γίνεις πιο ανεξάρτητη θα τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα.

61τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Παρ Δεκ 24, 2010 1:22 pm

ζουζουνομαμα

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχαριστω κοπελα μου. αυτο θα κανω.

62τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Παρ Δεκ 24, 2010 2:03 pm

giouli73

giouli73
Εύχομαι ότι κάνεις να είναι για καλό των παιδιών πρώτα και μετά δικό σου. Ο μπαμπάς από ότι φαίνεται έχει διαλέξει δρόμο. Για τον εαυτό σου μην ανησυχείς δεν γουστάρει αυτός? υπάρχουν 1010 που θα βρεθούν να γουστάρουν. Κι αν δεν βρεθούν έχεις τα παιδάκια σου. Κοίτα να είσαι εσύ καλά για να έχουν τα παιδιά τη μαμά τους όσο πιο πολλά χρόνια γίνεται. εγώ τουλάχιστον έτσι σκέφτομαι για τον εαυτό μου και τα παιδιά μου. Είμαι σίγουρη ότι θα την βρεις την άκρη σου. Αρκεί να έχουμε θέληση, πείσμα και υπομονή.

63τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Σαβ Δεκ 25, 2010 5:50 am

τιγρακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
να μην κανεις τιποτα αδιαφορια κοιτα μονο τα μικρα σου μην το παρει και πανω του.

64τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Σαβ Δεκ 25, 2010 6:21 am

τιγρακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και μην νομιζεις οτι θα κανει τιποτα θα κανει αυτην την βλακεια που εχει στο μυαλο του και ως συνηθως μετα παλι στο σπιτακι του με την γυναικα του και τα παιδια του.εσυ εργαζεσαι;;;

65τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Σαβ Δεκ 25, 2010 6:30 am

μιμή

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ?ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.

66τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Σαβ Δεκ 25, 2010 6:36 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κουκλιτσα διαβασα μερικες απαντησεις σου σε λυσεις που σου προτειναν τα κοριτσια και θελω να σου πω μερικα πραγματα,αλλα επειδη ο λογος μας εδω ειναι γραπτος κ δν μπορεις να καταλαβεις καμμια φορα,θελω να διευκρινησω οτι δν μιλαω με κακια η με ειρωνια οποτε μην παρεξηγησεις.λοιπον σε ολες τις λυσεις που σου προτειναν τα κοριτσια ειδα οτι ειχες μια ετοιμη δικαιολογια για ολα.μηπως καταβαθος δν θελεις να βρεις την δυναμη να χωρισεις?δν ειναι κακο να δωσεις μια δευτερη ευκαιρια σε καποιον ανθρωπο που εσφαλλε με τον οποιοδηποτε τροπο.αλλα εγω νομιζω οτι παρολο που εισαι απογοητευμενη και πληγωμενη δν θελεις κατα βαθος να παραδεχτεις οτι συμβαινει αυτο.Εγω προτεινω γτ κ γω προσφατα περασα απο τα ιδια,εκατσα και σκεφτηκα πολυ ηρεμα και μετα απο αρκετες συζητησεις με τα κοριτσια εδω,θελει να σκεφτεις πολυ ηρεμα και ωριμα τι ακριβως θελεις εσυ.Μην σκεφτεσαι καθολου τα παιδια,γτ πρωτον ουτως η αλλως μενουνε μακρια απο το πατερα,και δευτερον οπως ειπαν κ πολλες κανενα δικαστηριο δν θα τον δικαιωσει,κ αν το θελεις πραγματικα να χωρισει κ φοβασαι θα βρεις μια δουλεια θα βαλεις τα παιδια στο σχολειο,και τοτε θα εισαι σιγουρη για τον εαυτο σου και τις δυναμεις σου.Αλλα πρεπει να το θελεις εσυ.Οτι κανεις θα το σκεφτεις ηρεμα.Οπως σου ειπα στην αρχη κατσε σκεψου καλα κ ηρεμα και θα βρεθει λυση.Ζυγισε τα υπερ κ τα κατα και δες τι υπερεχει.Εφοσον λες οτι κατα τα αλλα δν υπαρχει προβλημα θελει καλη σκεψη.Σκεψου κ εκεινον τοσο καιρο μονος σε ενα νησι,αντρας ειναι κ ως γνωστον επι το πλειστον δν αντιστεκονται σε πειρασμους ποσο μαλλον οταν εχουνε ελευθερια κινησεων και ωραριου.

67τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Σαβ Δεκ 25, 2010 7:05 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mina1982 έγραψε:
ζουζουνομαμα έγραψε:ευακι και αγαπη καλα τα λετε. ο αντρας μου ομως οταν τον παντρευτικα ηταν απλος εργατης με μεροκαματο 40 ευρω. οταν ημουν 6 μηνων των απελυσαν και μετα βρηκε δουλεια στην εταιρια που δουλευει τωρα με την ιδια αμοιβη. οταν ο γιος μου εγινε 2 μηνων βρηκα κι εγω δουλεια για να τα βγαλουμε περα. οταν του ειπαν για το νησι ειπαμε οτι θα παμε και οι δυο εκει μαζι με τον ενος χρονου γιο μας. ετσι και εγινε μεχρι που τους ειπαν οτι θα σταματησει το εργο που εφτιαχναν. τοτε ωντας 2 μηνων εγκυος αποφασισαμε να γυρισουμε στην πολη μας. δουλεψε εκει για περιπου εναν μηνα και μετα τον εστειλαν παλι στο νησι. ειπαμε να μην παω μαζι γιατι δεν ξεραμε τι θα γινοταν και συνεχεις μετακομισεις με παιδια δεν ειναι ευκολο. γιαυτο μην βγαζετε γρηγορα συμπερασματα. γιατι αν πραγματι ειχα απλα βολευτει δεν θα με ενοιαζε τι εκανε αρκει να μου τα ακουμπουσε
Zouzounomana exeis dikio kai egw den thewrw oti prepei na krinoume etsi xwris na xeroume....epishs thewrw oti akoma kai na htan dikh sou apaithsh to na mhn menete mazi ayto thelei syzhthsh kai h tyxon (eipame den apodeixtike akoma)apistia den dikaiologeitai...yparxoun alloi tropoi na vreis lysh

απο την πρωτη στιγμη εγω ειπα οτι δεν κρινω οποια ανεβασε το ποστ και σχολιασα την τακτικη συζυγων στρατιωτικων που ανεφερε η αγαπη,που οταν ειναι κοντα στις μανουλες τους ολα καλα αλλα οταν ο αντρας τους παρει μεταθεση μακρυα βρισκουν χιλιες δικαιολογιες για να μην πανε μαζι του.ξαναδιαβασε σε παρακαλω λιγο καλυτερα τι εγραψα...και επισης γραφω επι λεξει οτι υπαρχουν οικογενειες με σοβαρους λογους που δυστυχως ζουνε χωρια...

68τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Σαβ Δεκ 25, 2010 7:31 am

ζουζουνομαμα

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευακι η δουλεια του ειναι πολυ διαφορετικη απο των στρατιωτικων. και οπως ςιπα πηγα στην αρχη και εμεινα μαζι του. αλλα μετα γυρισαμε οικογενειακος πισω. μετα απο 2 μηνες αυτος πηγε παλι εκει. τωρα για 2 μηνες θα ειναι παλι εδω.βλεπεις ετσι ειναι η δουλεια του. κι αν εψαχνα δικαιολογια για να μην ειμαι μαζι του, θα μου ειχε δωσει την καλυτερη.

69τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Σαβ Δεκ 25, 2010 8:23 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζουζουνομαμα έγραψε:ευακι η δουλεια του ειναι πολυ διαφορετικη απο των στρατιωτικων. και οπως ςιπα πηγα στην αρχη και εμεινα μαζι του. αλλα μετα γυρισαμε οικογενειακος πισω. μετα απο 2 μηνες αυτος πηγε παλι εκει. τωρα για 2 μηνες θα ειναι παλι εδω.βλεπεις ετσι ειναι η δουλεια του. κι αν εψαχνα δικαιολογια για να μην ειμαι μαζι του, θα μου ειχε δωσει την καλυτερη.

εγω δεν ειπα βρε κοπελα μου οτι ψαχνεις καμια δικαιολογια ή οτι εισαι κακη συζυγος ή οτιδηποτε αλλο.σχολιασα το θεμα των στρατιωτικων που ειχε αναφερει η αγαπη.εξαλλου τον λογο που ζειτε χωρια τον αναφερεις μετα το δικο μου ποστ.δε μπορω να σε συμβουλεψω τιποτα επι του προβληματος σου,δεν ειναι ευκολο να βρεις δουλεια οποτε η συμβουλη παρατα τη δουλεια σου δεν ειναι συνετη.το μονο που μου ερχεται ειναι το να μην νοικιαζετε 2 σπιτια αλλα ενα ισως βοηθουσε οικονομικα και γλιτωνοντας και τα χρηματα των ταξιδιων ισως να ηταν αρκετο ωστε να μην χρειαζοταν να δουλευεις αυτο το διαστημα κι εσυ.το εχω ζησει λογω μεταθεσεων να ειμαι χωρια οχι γιατι το επελεξα αλλα γιατι η υπηρεσια μας εστειλε τον εναν θεσσαλονικη και τον αλλο εβρο.δουλευα σα σκυλι μαζευα ρεπο και πηγαινα συνεχεια.αποτελεσμα?2 κηλες στον θωρακα λογω κακης στασης σωματος στα λεωφορεια τοσες ωρες και η υπηρεσια να αγνοει ολες τις αναφορες παραπονων.2 μερες πριν κινησω ασφαλιστικα μετρα εμαθα οτι ειμαι εγκυος κ με αδεια κυησεως πηγα στον αντρα μου.αυτο που θελω να πω ειναι οτι εγω δεν τον αφηνα μονο του,χωρις να κρινω εσενα.εγω δεν το αντεχα...

70τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Σαβ Δεκ 25, 2010 8:53 am

pipika

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
πως πηγαν οι γιορτες σας?ευχομαι μετον αντρασου να ειναι ολα καλα και να πηρατε αποφαση ναμη χωρισετε.....χωρις να σε ξερω σκεφτομαι πολυ την ιστορια σου τετοιες μερες

να ειστε καλα

παντως κοριτσια δυσκολο πραμα ο γαμος,μετα ερχονται κ τα μωρα...χαμος!ποσες απο μας δε δωσαμε δευτερες ευκαιριες?δε σκεφτηκαμε να παρουμε τα μωρα μας κ να φυγουμε τρεχοντας?

http://distortedwonderland.blogspot.com

71τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Κυρ Δεκ 26, 2010 9:47 am

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγτω κάπου διάβασα πως ο συζηγος αντρας ειναι μονος στο νησι ηταν ε τι να κανει;πως να αντισταθει στον πειρασμό;;
Διαφωνω με αυτό κάθετα, η αγαπη στα δυσκολα φαινεται και στους πειρασμους, ενας αντρας οπως αντιστροφα και μια γυναικα οταν αντιστεκονται σε πειρασμους σημαινει κατι πολυ δυνατό και κυρίως πως τίποτα δεν μπορεί να τους χωρισει.
10 ετη καθε χρόνο 5 μηνες λογων επαγγελματος βρισκομαι με τον αντρα μου σαβ-κυρ ειχα και ειχε πολλους πειρασμους και ποτε δεν καταφεραν να μας δυαλυσουν, οταν αγαπας αγαπας, η αγαπη στα δυσκολα φαινεται!!

Ευχομαι κι εγω κοπέλα μου ολα να είναι καλά και κυρίως να εισαι εσυ καλά!!!

72τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Κυρ Δεκ 26, 2010 10:21 pm

nikoleta

nikoleta
Όταν ήμουν φρέσκο-αρραβωνιασμένη μία κοπέλα γνωστή του άντρα μου από το παρελθόν (δεν είχαν ποτέ σχέση) του έστελνε μηνύματα και τον έπαιρνε τηλ κι εκείνος δεν απαντούσε ποτέ. Εκείνη όμως περνούσαν 3 μήνες πχ και ξανά έστελνε μήνυμα τύπου ''έλα βρε που χάθηκες; πότε θα πάμε για καφέ;'' Εκείνος συνέχιζε να μην απαντάει αλλά εκείνη δε σταματούσε με τίποτα. Κάποια στιγμή του είπα ότι θα απαντήσω εγώ και έτσι έγινε. Πήρα το τηλέφωνο και όταν τον ζήτησε της είπα ότι είμαι η αρραβωνιαστικιά του και δεν μπορεί να μιλήσει, αν θέλει να αφήσει μήνυμα. Βέβαια αν ξέρει ότι είναι παντρεμένος είναι απαράδεκτη αλλά καμιά φορά τυχαίνει να στέλνει κάποια μηνύματα χωρίς να φταίει ο άλλος. Σίγουρα η περίπτωσή σου είναι πιο δύσκολη γιατί λόγω της απόστασης δεν μπορείς να ελέγξεις την κατάσταση. Ζήτησε του να απαντήσεις εσύ στο τηλέφωνο και δώσε της να καταλάβει ότι δε χαρίζεις κάστανα! Αν δεν τρέχει τίποτα δε θα έχει πρόβλημα να μιλήσεις μαζί της...

73τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Δευ Δεκ 27, 2010 3:47 am

ζουζουνομαμα

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
νικολετα μου της εχω απαντησει και της εχω δωσει να καταλαβει οτι ειμαι μαζι του ασχετα με το τι της εχει πει. αλλα αυτη δεν σταματαει με τιποτα. προχθες του εστειλε μηνυμα οτι ηταν η επετειος της γνωριμιας τους.

74τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Δευ Δεκ 27, 2010 4:02 am

GEODATOU

GEODATOU
ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΣΟΥ.....ΡΑ!!!!(ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ).ΚΑΘΙΣΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΗ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΤΟ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ,ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΧΕΙΣ 2 ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.ΓΙ΄ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.ΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ 2 ΓΟΝΕΙΣ Ή ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΑ ΑΤΟΜΑ???Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.
Υ.Γ: ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ.

75τριτο προσωπο - Σελίδα 3 Empty Απ: τριτο προσωπο Τρι Δεκ 28, 2010 12:19 am

Μαρία Σ.

Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοπελα μου και χρονια πολλα για τις μερες. ευχομαι να εχετε συζητησει με τον αντρα σου και ολα να ειναι μια παρεξηγηση. χθες διαβασα τις απαντησεις ολων των κοριτσις και στενοχωρηθηκα για την κατασταση που βρισκεσαι. σημερα σε μαι συζητηση που ειχα με τον αντρα μου τον ρωτησα να μου πει τη γνωμη του για το προβλημα σου και μου ειπε οτι μπορει να ειναι οντως μια τρελη που τον ενοχλει αλλα και αν εχει ακι κατι μαζι της πολυ πιθανο. θεωρησε οτι το πιο βασικο προβλημα ειναι οτι δεν ειστε μαζι στο οποιο συμφωνω και γω ειναι πολυ βασικο το ζευγαρι να ειναι μαζι και οχι χωρια οποτε η γνωμη μου ειναι να κανεις μια συζητηση μαζι του και να μαζεψεις τα ρουχαλακια σου και να πατε να ζησετε ολοι μαζι. δυσκολο ξεδυσκολο ετσι ειναι η ζωη σας και πρεπει να τον ακολουθεις αν δεν γινεται αυτο ζησε μονη σου και αστον αυτον να κανει τη ζωη του ετσι ακια λλιως και τωρα χωρια ειστε. ενημερωσε μας για τις εξελιξεις. ευχομαι ολα να πανε μια χαρα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις