76 Απ: τριτο προσωπο Τρι Δεκ 28, 2010 12:52 am
ΘεονιΜ*
Πανταχού παρούσα!
Συμφωνω..αν και δεν την συμπαθω την πεθερα μου μου νεχει δωσει μια συμβουλη..ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:nena1988 έγραψε:απο τι στιγμη που θα αποφασισετε να ζεισετε εκει μαζι και θα κοιταξει να βρει και ενα σπιτι σωστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!!!!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΝΗΣΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ Κ 1,5 ΧΡΟΝΟ Κ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΝΑΜΕ 3 ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΙΧΑΝ ΥΡΓΑΣΙΑ!!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΩΣΤΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Κ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΥΓΡΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΜΟΥΧΛΑ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΟΓΧΙΟΛΙΤΙΔΑ...
ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΩ ΣΕ ΣΟΑ (ΣΤΡΑΤΟΥ) ΤΟΥΣ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Κ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ
Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ. ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!! ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ ΝΑ ΓΛΕΝΤΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ!!!
ΑΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙΣ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ...
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ...
ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΣ...
ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΕΛΑΦΡΩΣΑ...
ΦΙΛΙΚΑ, ΔΩΡΑ
Αν αφησεις τους αντρες μονους τους,ετσι ειναι το μυαλο τους.ξεχνουν δυστυχως και οικογενεια και αγαπη..θα την κανουν την βλακεια τους..την πρωτη φορα θα κοιταξουν απλα..την 2η θα μιλησουν την 3η θα βγουν και μετα ολα θα ειναι πιο ευκολα...........για μενα δωσε μια ευκαιρια να μεγαλωσου τα παιδια με τον πατερα τους..αλλα να ειστε ΜΑΖΙ σε ενα σπιτι και οχι ετσι..αν παλι δεις πως δεν αλαζει κατι σκεψου το 1000 φορες γιατι και τα παιδια δεν φταινε σε τιποτα..
Δεν μιλαω εκ του ασφαλους κοπελα μ..Και εγω εχω δει καποια μηνυματα και εγινε χαμος..πηρα το παιδι και εφυγα και ηταν 10 ημερων και ετρεχα σαν την ζουρλη γιατι ειμαι και μονη μου στην αθηνα..αταν καταλαβε πια πως εχουν τα πραγματα.. {οτι ειναι πατερας και οτι αν με αγαπαει πρεπει να ειναι σωστος} συμορφωθηκε..απο τοτε δεν εχει παρει τιποτα περιεργο το ματι μου..αν και δεν προλαβαινει χιχιχι
Δυστυχως καποιοι αντρες δεν ειναι για να κανουν οικογενειες..δεν ειναι κακο..απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ..αν δεις πως δεν αλαζει η κατασταση σκεψου τι ειναι καλυτερο για σενα και τα παιδια σου..
Μακαρι να ειστε καλα μαζι.ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
Καλες γιορτες!