Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
180 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 180 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:
Angie_77 έγραψε:Καλημερα και από εμένα !!!

mommy12585 εμένα που δεν τρώει ΤΙΠΟΤΑ τι να την κάνω μου λες?? Αν θα φάει λίγο φρούτο το πρωί, το μεσημέρι από το δικό μας ΕΛΑΧΙΣΤΟ, και το απόγευμα το δικό της αλεσμένο καμιά 10ρια κουταλίτσες !!! Αυτά. Α και κανένα μπισκότο που και που ή καμια φαρίν λακτε στις καλές μας !!!!

Από λεξούλες λέμε κι άλλες αυτές τις μέρες:

ντάσει (ενταξει)
αχ κούνι (αχ κουνελάκι)
μπαμπάνα (μπανάνα)
παπάτα (πατάτα)

Α επίσης εξετάσεις αίματος κάναμε λίγο μετά που κλείσαμε χρόνο.

Και μένα έκανε κόλπα με το φαγητό πριν αρκετούς μήνες μέχρι που ανακαλύψαμε την bebe lilly και τους mazoo and the zoo, αν δεν τη βαλω να δει τέτοια δεν τρώει...αλλά δε με πειράζει αρκεί που τρώει!
αυτο με τα ζουζουνια,τα μαζου το εκανα στην μεγαλη μου κορη.στην μικρη ευτυχως(φτου φτου)δεν χρειαζεται.χθες ειχα μακαρονια με κιμα και ειχα λιγα και για σημερα αλλα δεν ηθελα να της δωσω παλι οποτε της εκανα λαχανικα να φαει.τρωει μια πιαταρα απο το φαγητο της,ειδε ομως τα μακαροναι και την εβαλα γιλα στο πιατο και τα εφαγε και αυτα.ο αντρας μου τηγανισε ψαρια και οταν τα ειδε το ματι της εμεινε εκει,πηρε και απο εκει τον μεζε και πηγε για υπνο.το κοριτσι μου κια εμας θα φαει σε λιγο!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
mamavivo έγραψε:εφτιαξα δεντρο,τα εσπασε ολααααααα

ενταξει αυτο δεν ειναι παιδι πια...αχαχαχχα

γεμισε ολο το σπιτι μανταρινια τα αποια καταφερε και ατ επιασε πανω απο το τραπεζι,ξεκολλησε ολα τα αυτοκολητα απο την σιφονιερα του και μετααα πηγε στο δεντρο και του αλλαξε τα φωτα.οποτε δεντρο γιοκ.

εντυσα μια τεραστια καλαμια που εχω και ειναι και σε γωνια που δεν φτανει.

πως δεν του ηρθε στο κεφαλι?

ΤΑΛΙΜΠΑΝΝΝΝΝVery Happy
βιβη μου συγνωμη,αλλα γελασα πολυ με τον γιο σου.δεν το τραβηξες στο βιντεο.καλα τι του φταιξε το δεντρακι?και ειναι τοσο γλυκος,ειδικα στην δευτερη φωτο που γελαει,δεν σου φενεται για τοσο ταλιμπαν.
Χαχα φαίνεται ζιζάνιο!!!
Τουρτίτσα κι εσένα πάντως οι κορούλες σου είναι κουκλίτσες!!!! Και τι γλυκομαγουλού που είναι η μικρή σου!!! Laughing

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
mommy12585 έγραψε:
Angie_77 έγραψε:Καλημερα και από εμένα !!!

mommy12585 εμένα που δεν τρώει ΤΙΠΟΤΑ τι να την κάνω μου λες?? Αν θα φάει λίγο φρούτο το πρωί, το μεσημέρι από το δικό μας ΕΛΑΧΙΣΤΟ, και το απόγευμα το δικό της αλεσμένο καμιά 10ρια κουταλίτσες !!! Αυτά. Α και κανένα μπισκότο που και που ή καμια φαρίν λακτε στις καλές μας !!!!

Από λεξούλες λέμε κι άλλες αυτές τις μέρες:

ντάσει (ενταξει)
αχ κούνι (αχ κουνελάκι)
μπαμπάνα (μπανάνα)
παπάτα (πατάτα)

Α επίσης εξετάσεις αίματος κάναμε λίγο μετά που κλείσαμε χρόνο.

Και μένα έκανε κόλπα με το φαγητό πριν αρκετούς μήνες μέχρι που ανακαλύψαμε την bebe lilly και τους mazoo and the zoo, αν δεν τη βαλω να δει τέτοια δεν τρώει...αλλά δε με πειράζει αρκεί που τρώει!
αυτο με τα ζουζουνια,τα μαζου το εκανα στην μεγαλη μου κορη.στην μικρη ευτυχως(φτου φτου)δεν χρειαζεται.χθες ειχα μακαρονια με κιμα και ειχα λιγα και για σημερα αλλα δεν ηθελα να της δωσω παλι οποτε της εκανα λαχανικα να φαει.τρωει μια πιαταρα απο το φαγητο της,ειδε ομως τα μακαροναι και την εβαλα γιλα στο πιατο και τα εφαγε και αυτα.ο αντρας μου τηγανισε ψαρια και οταν τα ειδε το ματι της εμεινε εκει,πηρε και απο εκει τον μεζε και πηγε για υπνο.το κοριτσι μου κια εμας θα φαει σε λιγο!!!
Laughing Laughing Laughing
Δε σας είπα που έφαγε φακές σήμερα!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 37 875502

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ,ας το πω και γω μια φορά....βρε,κορίτσια πόσα γράψατε????Για να σας σχολιάσω όλες πρέπει να γράφω μέχρι το Σαββατοκύριακο....

Βιβή μου,αλήθεια τόσο ταλιμπάν ο μικρός???χαχαχα!!!Σόρυ και γω γελάω..Μας το'λεγες και δεν σε πίστευα!!!
Πάει το δεντράκι..το καημένο!!!!

Αθανασία,τόση ταλαιπωρία ε??Σκέφτομαι ότι και εμείς έπρεπε να είχαμε κάνει τις αιματολογικές αλλά το σκέφτομαι και το καθυστερώ...Εύχομαι να τελειώσετε,ανώδυνα!!!

Αλικάκι,και εμένα φακές έφαγε χθες και του αρέσουν πολύ!!!!Βρε την τσαούσω σου!!Κυκλοφορεί επικύνδυνα και με μελανιές και σένα ε????χαχαχαχα!!!!!!Μην ανησυχείς....θα την στρώσουμε εμείς!!!!
Ααααα,σκέφτηκα και το άλλο βρε συμπεθερούλα....αν κάνουν κοριτσάκι τα παιδάκια μας δεν θα έχουμε πρόβλημα με το όνομα της γιαγιάς,χαχαχαχα!!!!!

Εμείς την Δευτέρα,έχουμε το pentavac,το οποίο και αυτό δεν γράφεται από το ΙΚΑ,μόνο αν το κάνουμε εκεί δεν θα το πληρώσουμε.Το οποίο,για τώρα,είναι το τελευταίο μας εμβόλιο..το επόμενο σε έξι μήνες!!!!
Κατά τα άλλα,παρατηρώ πως και μια μέρα έχει τόση διαφορά...αρχίζει και λέει καινούριες λεξούλες!!!Και επίσης,εδώ και μέρες λέει και πότε κάνει κακά..
Τώρα μαθαίνουμε τα τσίσα!!!

Συγχωρέστε με οι υπόλοιπες...έχετε γράψει τόσα πολλά ...που δεν τα θυμάμαι!!!
Φιλάκια σε όλα τα παιδάκια μας!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΤΙΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ,ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ,ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟ ΠΗΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΤΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ΣΕ ΜΩΒ ΣΚΟΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ NO EL.ΕΣΥΣ ΤΙ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ ΦΟΡΑΤΕ?ΜΠΟΤΑΚΙ Η ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΩΡΑ?Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 19 ΜΕ 20 ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΔΙ,ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΤΟ ΠΑΡΩ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ? Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν το είδανε στο κατάστημα το παπούτσι??Εγώ του αγοράζω από croccodilino και η γυναίκα φαίνεται έμπειρη.
Μια φορά του αγόρασα αθλητικό και η πωλήτρια ήταν για τα μπάζα.Αποτέλεσμα σε 20 μέρες το παπουτσάκι δεν του έκανε!!!
Εμένα φοράει το 21, και μπροστά έχει περιθώριο.Και του πήρα ημιμποτάκι.
Τώρα θέλω κάποια στιγμή να του πάρω ugg!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΙΣ,ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΘΛΗΤΙΚΟ?ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ...ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ,ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΙΣ,ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΘΛΗΤΙΚΟ?ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ...ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ,ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ...

Ε,αφού είναι πολύ καλό παπούτσι γιατί προβληματίζεσαι???
Κι εγώ αυτό είδα από προσωπική εμπειρία...ότι αυτά τα παπούτσια είναι πιο καλά από αθλητικά.Κρατάνε το ποδαράκι πιο σταθερό.Με γειά σας!!!
Εγώ σήμερα θα πάω croccodilino να του πάρω παντοφλάκια.Δεύτερο ζευγάρι,γιατί το πρώτο που πήρα από αλλού δεν το βλέπω και πολύ σόι!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Αχ,ας το πω και γω μια φορά....βρε,κορίτσια πόσα γράψατε????Για να σας σχολιάσω όλες πρέπει να γράφω μέχρι το Σαββατοκύριακο....

Βιβή μου,αλήθεια τόσο ταλιμπάν ο μικρός???χαχαχα!!!Σόρυ και γω γελάω..Μας το'λεγες και δεν σε πίστευα!!!
Πάει το δεντράκι..το καημένο!!!!

Αθανασία,τόση ταλαιπωρία ε??Σκέφτομαι ότι και εμείς έπρεπε να είχαμε κάνει τις αιματολογικές αλλά το σκέφτομαι και το καθυστερώ...Εύχομαι να τελειώσετε,ανώδυνα!!!

Αλικάκι,και εμένα φακές έφαγε χθες και του αρέσουν πολύ!!!!Βρε την τσαούσω σου!!Κυκλοφορεί επικύνδυνα και με μελανιές και σένα ε????χαχαχαχα!!!!!!Μην ανησυχείς....θα την στρώσουμε εμείς!!!!
Ααααα,σκέφτηκα και το άλλο βρε συμπεθερούλα....αν κάνουν κοριτσάκι τα παιδάκια μας δεν θα έχουμε πρόβλημα με το όνομα της γιαγιάς,χαχαχαχα!!!!!

Εμείς την Δευτέρα,έχουμε το pentavac,το οποίο και αυτό δεν γράφεται από το ΙΚΑ,μόνο αν το κάνουμε εκεί δεν θα το πληρώσουμε.Το οποίο,για τώρα,είναι το τελευταίο μας εμβόλιο..το επόμενο σε έξι μήνες!!!!
Κατά τα άλλα,παρατηρώ πως και μια μέρα έχει τόση διαφορά...αρχίζει και λέει καινούριες λεξούλες!!!Και επίσης,εδώ και μέρες λέει και πότε κάνει κακά..
Τώρα μαθαίνουμε τα τσίσα!!!

Συγχωρέστε με οι υπόλοιπες...έχετε γράψει τόσα πολλά ...που δεν τα θυμάμαι!!!
Φιλάκια σε όλα τα παιδάκια μας!!!
Χαχα αλικάκι σόρρυ! Μ' έπιασε πολυλογία βραδυάτικα! Embarassed
Συμπεθερούλα αυτό με το όνομα καθόλου δεν το είχα σκεφτεί! Laughing Αν και εγώ δεν έχω πρόβλημα με τέτοια, ας δώσουν τα παιδιά ο,τι όνομα θέλουν στο εγγονάκι! Laughing Laughing Laughing Προς το παρόν όμως ας τους κάνουμε κι εμείς κανέναν κουνιάδο/κουνιάδα να έχουν με κάποιον να ασχολούνται τότε! Τα λέω για να τ' ακούω, χιχι!
Αααα τυχερούλα, τελειώνετε με τα εμβόλια αυτής της περιόδου!!! Εμείς, εκτός από της Δευτέρας που έρχεται, θα κάνουμε και άλλα δύο στους επόμενους 2 μήνες. Οπότε... έχουμε δρόμο μπροστά μας. Αν και μέχρι στιγμής δεν είχε αντιδράσει σε κανένα εμβόλιο, αυτό το τριπλό τώρα είναι διαφορετικό και είναι πιθανόν να εμφανίσει συμπτώματα. Ουφ, αυτό μας έλειπε τώρα!!!
Καλέ ο γιόκας σου είναι αστεράκι!!! Τα χουμε πει αυτά!!!! Μπράβο το καμάρι σου, θα ξεμπερδέψει νωρίς από το θέμα "πάνα".... Στέλε του ένα γλυκό ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 37 417472 από μένα!!! (μα τι λακάκια ήταν αυτά!!!!! Respect )
Στο θέμα ομιλία εμείς ακόμα παλεύουμε με τις γνωστές λιγοστές λεξούλες μας... Rolling Eyes

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΙΣ,ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΘΛΗΤΙΚΟ?ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ...ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ,ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ...

Ε,αφού είναι πολύ καλό παπούτσι γιατί προβληματίζεσαι???
Κι εγώ αυτό είδα από προσωπική εμπειρία...ότι αυτά τα παπούτσια είναι πιο καλά από αθλητικά.Κρατάνε το ποδαράκι πιο σταθερό.Με γειά σας!!!
Εγώ σήμερα θα πάω croccodilino να του πάρω παντοφλάκια.Δεύτερο ζευγάρι,γιατί το πρώτο που πήρα από αλλού δεν το βλέπω και πολύ σόι!!!!
Ζουζουνίτσα μου αν το παπούτσι δένει καλά στο ποδαράκι της να το πάρετε! Κι εμείς έχουμε κάτι τέτοια μποτίνια σκούρα μωβ τέλεια από μούγερ. Μέχρι στιγμής είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τα παπουτσάκια της. Βέβαια, έχουμε και αθλητικά παπουτσάκια (ήταν δώρο από τον προπονητή μου Laughing ) αλλά επειδή της είναι λίγο μεγάλα θα τα φορέσουμε λίγο αργότερα. Δεν ξέρω τελικά αν επιβάλλεται να φοράνε μποτίνια γιατί οι απόψεις διίστανται σε αυτό το θέμα.
Πάντως, και η μικρή μου φοράει επίσης 19-20. Α, και το Σάββατο που μας πέρασε μας έφεραν δώρο τα πρώτα μας σταράκια! Και αυτά βέβαια στο 21 (οπότε λίγο αργότερα θα τα φοράει κανονικά) αλλά ήταν τέλεια (λευκά με ροζ γραμμή και γλώσσα και λευκά ή ροζ κορδονάκια) και η μικρή τα ερωτεύτηκε μιλάμε! Ήθελε να τα φοράει όλη την ώρα και είχαμε δράμα για να της τα βγάλω... (με αυτά έφαγε και τη 2η τούμπα που έκανε μελανιά...!)

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ,έχω μια πολυλογού συμπεθερούλα!!!Τι καλά!!!!!
Κουνιαδάκι???? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 37 4872
Μίλησε κανείς???χαχαχαχ!!!!
Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!!!Το αντράκι μου...!!!!!
Ξεμπερδεύουμε με τα εμβόλια ναι,αλλά όχι με την πάνα.Είναι νωρίς ακόμα,έτσι το βλέπω..
Μην σκέφτεσαι καλέ για συμπτώματα,μπορεί να μην εμφανίσει τίποτα!!!!!Μάλλον,κάνατε κι εσείς διαλείματα γι αυτό έχετε ακόμα κι άλλα ε??Εμείς κάναμε κάθε μήνα.
Να μου φιλήσεις,κι εσύ, την μπουμπού σου την όμορφη!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 37 379767

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
AX TO ZOYZOYNI ΧΤΥΠΗΣΕ ....ΔΩΣΤΟΥ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟ!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΣΥΓΟΥΡΑ Η ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΑΣΑΡΕΙ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ,ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ

lenaki1982

λοιπόν....

κρέμες έχουμε σταματήσει να δίνουμε από 10 μηνών γιατί είχαμε πολλά κιλά. αντικαταστήσαμε το απογευματινό με τοστάκι, γιαουρτάκι, κλπ.

θα στολίσουμε το Σαββατοκύριακο, αλλά απλό δέντρο. καμμιά κορδέλα στο δέντρο και πάνινα στολίδια.

παπουτσάκια της φοράμε αθλητικά ΝΙΚΕ Νο 21.

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τώρα που είπατε για παπουτσάκια, εμείς φοράμε αθλητικά περισσότερο και καμια φορά μπαλαρίνες. Μόλις διάβασα για τα μποτάκια όμως ζήλεψααααααααααα!! Αλλά τώρα είναι αργά. Έχουμε δώσει ήδη 80-90 ευρώ για αυτά τα δύο ζευγάρια και δεν λέει...φοράμε ν 20 προς το παρών και έχουμε και λίγο περιθώριο ακόμα.
Ψωνίζω από το kid land πιο πολύ. Έχει πολύ καλά παπουτσάκια για αυτήν την ηλικία!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια καλημέρα!
Τελικά πήγαμε παιδίατρο χτες και κάναμε το mantoux και το τριπλό. Και ο Θεός βοηθός...!
Μετρηθήκαμε 78εκ. και ζυγιστήκαμε 10.200, αλλά πλέον σε διαφορετική ζυγαριά (ζυγιστήκαμε όρθιες παρακαλώ, οπότε το βάρος είναι μια εκτίμηση Laughing )
Από δοντάκια, εκτός από τα 4 που έχουμε, μας είπε ότι είναι πρησμένοι και 2 τραπεζίτες. Πιθανόν να είναι τα επόμενα δοντάκια μας! Shocked
Αλλά τώρα το καλύτερο: Από την ώρα που πάτησε στο ιατρείο, μέχρι και να φύγουμε (δεν ήθελε να φύγουμε και την τραβούσαμε) χαχάνιζε όλη την ώρα από ενθουσιασμό. Στην παιδίατρο χαχάνιζε όλη την ώρα της εξέτασης, ήταν ενθουσιασμένη από ένα παιχνιδάκι που της έδωσε να παίζει, καθώς και από το μπαλονάκι που μας χάρισε μετά. Μόνο την ώρα που της έκανε το εμβόλιο και το mantoux έκλαψε λιγάκι, αλλά επειδή της έδωσε το μπαλόνι αμέσως μετά, κατευθείαν το ξέχασε και χαχάνιζε και χαζογελούσε όλη την ώρα! Μα τι παιδί έχω τέλοσπάντων; Rolling Eyes Η παιδίατρος δήλωσε εντυπωσιασμένη από το πόσο συνεργάσιμη ήταν και μας είπε ότι σπάνια το βλέπει αυτό! Shocked
Πλέον (δεν) αναμένουμε τα συμπτώματα που μπορεί να εμφανιστούν στις επόμενες μέρες... Άμεσα για το mantoux και σε 7-10 μέρες για το τριπλό...

Υ.Γ.=Το ψαλιδάκι το βρήκαμε, ψάχνω ακόμα το νυχοκόπτη όμως και έχω χάσει κι ένα καλτσάκι της (τα παίρνει από το καλάθι της και τα κάνει βόλτα σε όλο το σπίτι... Shocked )

athand

athand
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Εμεις το τριπλό και το mantoux το κάναμε γύρω στις 20/10.Το ίδιο κιόλας βράδυ γέμισαν μύξες και μπούκωσαν στα καλά καθούμενα ενώ ήταν μια χαρά.Η μικρή μου δε, μου πέταξε ένα σύγκαμα για πρώτη φορα μέχρι τώρα, που την πονούσε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να ουρήσει.Αυτά τα συμπτώματα κράτησαν περίπου 6 μέρες.Λες να ήταν απο το εμβόλιο γιατί η παιδίατρος μου είπε ότι δεν κάνει κάτι το τριπλό?
Τώρα έχουμε τον Ιανουάριο την τρίτη δόση του pentavac και μετά τον επόμενο μήνα του πνευμονόκοκκου.
Αυτά επειδή τα έχουμε ξανακάνει σίγουρα δεν κάνουνε τίποτα.
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 37 215994

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
μωρε μηπως κρυωσε?γιατι δεν νομιζω το εμβολιο να προκαλει μυξουλες και συγκαμα,και η δικη μου οταν εκανε εμβολιο μετα απο μια μερα ανεβασε πυρετο με ριγος και μετα συνεχισε και τις επομενες μερες ο πυρετος,ειχε ιωσει αλλα δεν ηξερα και εκδηλωθηκε μετα το εμβολιο Very Happy

anastasia78

anastasia78
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
βρε κορίτσια δεν σας προλαβαίνω. και μια φορά που βρήκα χρόνο και έγραψα ένα κατεβατό ξέχασα να πατήσω αποστολή. από που να ξεκινήσω?
αμα χτυπάνε τα ζουζούνια βάζουμε βιταμ, δεν είναι ενοχλητικό όπως ο πάγος και δεν μένει σημάδι, δοκιμασμένο.
περιμένουμε αδερφάκι, πως θα τα βγάλω πέρα που δεν έχω βοήθεια ούτε από τον άντρα μου ένας θεός ξέρει. ο μικρός μου μου χαϊδεύει κάθε μέρα την κοιλιά. συνήθως φωνάζει αφούλη (αδερφούλη), σήμερα το πρωί φώναζε στην κοιλιά μου εϊκο (ερρίκο, έτσι θα το βαπτίσουμε πρώτα ο θεός).
από κουβέντες λέμε τα πάντα. κάνει πρόβα στον ύπνο του. και λίγο πριν κοιμηθεί τον πιάνει λογοδιάρροια. αρχίζει και λέει ότι θυμάται και σε ένα λεπτό μετά έχει κοιμηθεί. αγαπημένη φράση παπάτες-μιμμυδια, έτσι φωνάζει ο γύφτος.
πρίν 3 μέρες σταμάτησε να ξυπνάει 5-30. ξυπνούσε και δεν ξανακοιμόταν. είχα πανω απο 2 μήνες που έψαχνα να βρω τι να κάνω. τα είχα παίξει. ελπίζω να μην το ξανακάνει.
αλέθω μόνο τα φρούτα για να τρώει λίγο παραπάνω. γάλα δεν μου πίνει πολύ και τώρα του βάζω δημητριακά. του έδινα από τα δικα μου που δεν έχουν ζάχαρη και τα έτρωγε σκέτα. τώρα του πήρα παιδικά και τα βάζω στο γάλα μήπως φάει λίγο παραπάνω αλλά δεν βλέπω μεγάλη διαφορά. πάντως τα υπόλοιπα τα τσακίζει ευτυχώς.
δοντάκια έχουμε 16 αλλά μάλλον βγάζει και άλλο, μήπως είναι νωρίς?
είμασταν με ίωση. ξεκίνησε με πυρετό και μετά μπούκωσε ο καημένος. για τις μυξούλες μου είπε ο γιατρός πολύ ζεστό μπάνιο για να υγροποιούνται, αυτό μας έσωσε τελικά. μου είπε και ορό αλλά δεν έβαλα. η πολύ χρήση του ορού δημιουργει περισσότερες μυξούλες, δεν θυμάμαι που το διάβασα.
παπουτσάκια φοράμε biomecanics Νο 21. είναι μιας εταιρείας της garvalin αν θυμαμαι καλά.

αυτά μανούλες μου. ελπίζω να έχετε όλες χαρούμενες γιορτές.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντζι,να μην ζηλεύεις καθόλου..του χρόνου,να της πάρεις όσα θέλεις,χιχι!!!!

Αλικάκι,τι γλυκιά ζουζουνίτσα!!Να γελάει στον παιδίατρο????Τέλεια!!!Είσαι πολύ τυχερή!!!Για πες..τι κάνει η μικρή ζουζούνα????

Αθανασία,κουκλάκια τα ζουζουνάκια σου!!Φτού,φτού!!!!!!Αυτό με τις μυξούλες από εμβόλιο,το έχω ξανακούσει,αλλά δεν είμαι σίγουρη.Και εδώ που τα λέμε,πριν από δυο μηνες έκανε και ο δικός μου,μετά από εμβόλιο,αλλά υπέθεσα ότι θα κόλλησε κάνα μικρόβιο από το ιατρείο.Τι να σου πω???Εύχομαι να σας έχει περάσει!!!

Αναστασία,να σκέφτεσαι ότι τόσες και τόσες γυναίκες τα καταφέρνουν μόνες τους.Εσύ γιατί όχι????
Εμένα το πρότυπό μου είναι η μαμά μου.Κατάφερε να μας μεγαλώσει,μόνη της,μιας και ο μπαμπάς έλειπε 15 και 16 μήνες τον χρόνο,μιας και είναι ναυτικός.Και όταν γύριζε,καθόταν 1-2 μήνες και πάλι απ'την αρχή.Και εκείνη μόνη της,εφ'όσον όλοι οι συγγενείς ήταν στο χωριό.
Να παίρνεις δύναμη από τα παιδάκια σου,το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μπορείς να τα καταφέρεις.
Εύχομαι με το καλό,να υποδεχτείς το νινί σου.Να μας ενημερώσεις ε???

Εμείς πήγαμε χτες για το εμβόλιο,το τελευταίο για τώρα και τελικά φύγαμε άπρακτοι.Καθυστέρησε πολύ ο γιατρός να έρθει,λόγω ότι έλειπε εκτός,και έτσι θα ξαναπάμε αύριο.Αυτά!!!
Πολλά φιλιά!!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημερα κοριτσια μου,τι κανετε?εμεις καλα !εχουμε παλι πονο στα δοντακια και δεν πολυ τρωμε,εχουμε και προβλημα στα κακα μας ,κανει πολυ σκληρα και φοβαμαι μην φτασουμε σε σημειο οπως παλια να μην μπορει να κανει....σημερα θα τιν βαλω στα φρουτα ακτινιδιο να δουμε,ελπιζω να κανει .ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ τι ευχαριστα πραματα ειναι αυτα περιμενετε το αδερφακι?αχ τι καλα με το καλο,μην στεναχωριεσαι ολα θα τα καταφερεις απολαυσε τωρα τις ομορφες στιγμες με τα μικρα σου ζουζουνια.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημερα κοριτσια μου,τι κανετε?εμεις καλα !εχουμε παλι πονο στα δοντακια και δεν πολυ τρωμε,εχουμε και προβλημα στα κακα μας ,κανει πολυ σκληρα και φοβαμαι μην φτασουμε σε σημειο οπως παλια να μην μπορει να κανει....σημερα θα τιν βαλω στα φρουτα ακτινιδιο να δουμε,ελπιζω να κανει .

Να ρωτήσεις τον γιατρό σας,σχετικά με το ακτινίδιο.Δεν νομίζω να μην κάνει αλλά έτσι για να'χεις το κεφάλι σου ήσυχο.Να προσθέσεις και κολοκυθάκια στην διατροφή και γενικά τα λαχανικά είναι καλά.Επίσης το αχλάδι είναι καλό.Και ρώτησε επίσης τον γιατρό αν κάνει δαμάσκηνα και σήκα.Ξηρά,βέβαια,τέτοια εποχή.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια δεν υπαρχει προβλημα με το ακτινιδιο της το δινω απο 6 μηνων απλα τοτε της καθαριζα τα σπορια τωρα πλεον της τα βαζω ολα κανονικα.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athand έγραψε:Εμεις το τριπλό και το mantoux το κάναμε γύρω στις 20/10.Το ίδιο κιόλας βράδυ γέμισαν μύξες και μπούκωσαν στα καλά καθούμενα ενώ ήταν μια χαρά.Η μικρή μου δε, μου πέταξε ένα σύγκαμα για πρώτη φορα μέχρι τώρα, που την πονούσε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να ουρήσει.Αυτά τα συμπτώματα κράτησαν περίπου 6 μέρες.Λες να ήταν απο το εμβόλιο γιατί η παιδίατρος μου είπε ότι δεν κάνει κάτι το τριπλό?
Τώρα έχουμε τον Ιανουάριο την τρίτη δόση του pentavac και μετά τον επόμενο μήνα του πνευμονόκοκκου.
Αυτά επειδή τα έχουμε ξανακάνει σίγουρα δεν κάνουνε τίποτα.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ακριβως τα ιδια περασε και εμενα .ειδικα με το συγκαμα την ακουσα στερεο.αλλαξα πανα και εβαλα μελανι και μου το ειπε και αλλη μια κοπελα.επισης μυξες βηχας εμπλοκη και λιγα δεκατα.τον θερισε το εμβολιο

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και Καλές Γιορτές σε όλες !!!!

Δεν μπαίνω κι εγώ όπως κι εσείς κάθε μέρα και μετά διαβάζω τα νέα σας και "αυτομάτως" τα ξεχνάω γιατί είναι τόοοοοσα πολλάααααααα !!!!

Ζουζουνίτσα κι εμένα μου είχε πει η παιδίατρος για το ακτινίδιο ότι κάνει καλό, και το πορτοκάλι επίσης και νομίζω και το μέλι. Περαστικούλια να είναι !!!!

Αλικάκι μου σίγουρα του χρόνου, πρώτα ο Θεός, θα πάρουμε μποτούλες !!!! Μας έστειλε και η μαμά του νονού μας σήμερα με κουριερ (είναι από Σπάρτη) ένα πολύ ωραίο λιλά φόρεμα με ασορτί παλτουδάκι. Είναι λίγο μεγάλο για φέτος αλλά για του χρόνου θα είναι τέλειο.
Και μια ερώτηση: Για τον μπαμπά σου πώς ένιωθες όλα αυτά τα χρόνια που έλειπε?? Να ξέρω τι να περιμένω κι εγώ από την δικιά μου!!!
Ο καημένος ο άντρας μου στεναχωριέται πολύ που φεύγει και θα μας αφήσει μόνες αλλά δεν έχουμε και άλλη λύση.

Αλίκη μου (crazymommy) έπαθα πλάκα με τη μικρούλα σου που αντί να κλαίει στον παιδίατρο, εκείνη γελάει !!! Πολλά μπράβο σας!!! Και εμένα έφαγε μια φορά φακές αλλά ήταν δεν ήταν ένα κουταλάκι του γλυκού Mad Mad Mad

Εμείς το τριπλό θα το κάνουμε τελικά στις 29/12 για να μην είμαστε άρρωστες μέσα στις γιορτές και από ό,τι βλέπω αναμένονται δύσκολες μέρες ε?? Και θα είμαι και μόνηηηηηη σαν το λεμόνιιιιιι !!!!

Πολλά φιλιά σε όλες !!!!!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας μανουλιτσες, τι κανετε??
Να ειστε ολες καλά, καμια Νικη έχουμε?
Με το καλό και το νέο μωράκι της Αναστασίας(πωπω ήρωας ήρωας Laughing )!
Στολίσαμε κι εμεις, τα μπαλακια κλυδωνίστηκαν αρκετά από τα χεράκια του μικρού μου, ελπίζω να του φύγει η όρεξη Very Happy !!!
Πριν λίγες μέρες ο μικρός μου τράβηξε με δύναμη το κάθισμα του φαγητού και επεσε κάτω ανάσκελα και το κάθισμα τον πλάκωσε κανονικότατα, αφηστε! Αν και ειναι ολα μέσα στο πρόγραμμα, αλλά πώς να το συνηθισουμε?
Υπομονη στις μανούλες που είναι μόνες , αφου οι άντρες λείπουν.Και μένα ναυτικός σπούδασε, αλλά τον κέρδισε η στεριά μετά από τόσα ταξιδια!!
Καλά να περάσετε αν πάτε πουθενά, σας χαιρετώ και φιλάκια στα μωρουλίνια σας που μεγαλώνουν!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις