Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
294 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 294 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
και εμείς στολίσαμε..
φέτος είπαμε να βάλουμε μόνο μια κορδέλα και καμμιά 20αριά πάνινα στολίδια...
λοιπόν μόλις στολίζαμε χαραααααααα η κούκλα...μετά ξεκίνησε να τραβάει όσα στολίδια μπορούσε να πιάσει. ευτυχώς σταμάτησε να τα πειράζει και το μόνο που κάνει είναι να τραβάει 1 φορά τη μέρα την κορδέλα για 2 δευτερόλεπτα και την επόμενη μέρα πάλι χιχιχιι....

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντζι,μεγάλο θέμα ανοίγεις,και προβληματίστηκα πολύ αν θα έπρεπε να σου απαντήσω....
Είναι πολύ δύσκολο επάγγελμα αυτό του ναυτικού.
Η μαμά μου,αν και μόνη της στην Αθήνα,έκανε πολύ καλή δουλειά,προσπαθώντας πάντα να καλύψει τα κενά της απουσίας του.
Δεν έχω ψυχολογικά,και λόγω της μαμάς και λόγω του ότι ο μπαμπάς μας ήταν πάντα εκεί σε όλα.'Εστω και δια τηλεφώνου,τα μάθαινε όλα για εμάς.
Έλειπε 16-17 μήνες,ερχόταν για 2 μήνες και πάλι από την αρχή.
Απλά,κάποιες φορές,νιώθω ένα κενό...νιώθω ότι έχασε πολλά πράγματα από την ζωή μας...την καθημερινότητά μας.
Και αν με ρώτήσεις,ακόμα και τώρα θα σου πω ότι προτιμούσα να είχε ακολουθήσει ένα άλλο επάγγελμα κι ας μην είχαμε όλες τις ανέσεις....
Βέβαια,εδώ και 11 χρόνια,τον έχουμε πάλι κοντά μας,λόγω μιας καλής θέσης που του δόθηκε και έτσι αναπληρώσαμε και αναπληρώνουμε όλα τα κενά.
Και προσπαθούμε από την αρχή να μάθουμε ο ένας τον άλλον.
Θέλει πολύ δύναμη από σένα και εύχομαι να σταθείς βράχος!!!!!
Εσύ έχεις να κάνεις την πιο σκληρή δουλειά!!!
Δεν νομίζω να σε στεναχώρησα????
Αν,ναι,σου ζητάω συγγνώμη,απλά ηθελα να είμαι ειλικρινής.

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αλικακι έγραψε:Άντζι,μεγάλο θέμα ανοίγεις,και προβληματίστηκα πολύ αν θα έπρεπε να σου απαντήσω....
Είναι πολύ δύσκολο επάγγελμα αυτό του ναυτικού.
Η μαμά μου,αν και μόνη της στην Αθήνα,έκανε πολύ καλή δουλειά,προσπαθώντας πάντα να καλύψει τα κενά της απουσίας του.
Δεν έχω ψυχολογικά,και λόγω της μαμάς και λόγω του ότι ο μπαμπάς μας ήταν πάντα εκεί σε όλα.'Εστω και δια τηλεφώνου,τα μάθαινε όλα για εμάς.
Έλειπε 16-17 μήνες,ερχόταν για 2 μήνες και πάλι από την αρχή.
Απλά,κάποιες φορές,νιώθω ένα κενό...νιώθω ότι έχασε πολλά πράγματα από την ζωή μας...την καθημερινότητά μας.
Και αν με ρώτήσεις,ακόμα και τώρα θα σου πω ότι προτιμούσα να είχε ακολουθήσει ένα άλλο επάγγελμα κι ας μην είχαμε όλες τις ανέσεις....
Βέβαια,εδώ και 11 χρόνια,τον έχουμε πάλι κοντά μας,λόγω μιας καλής θέσης που του δόθηκε και έτσι αναπληρώσαμε και αναπληρώνουμε όλα τα κενά.
Και προσπαθούμε από την αρχή να μάθουμε ο ένας τον άλλον.
Θέλει πολύ δύναμη από σένα και εύχομαι να σταθείς βράχος!!!!!
Εσύ έχεις να κάνεις την πιο σκληρή δουλειά!!!
Δεν νομίζω να σε στεναχώρησα????
Αν,ναι,σου ζητάω συγγνώμη,απλά ηθελα να είμαι ειλικρινής.

Καλημέρα Αλίκη μου !! Όχι δεν με στεναχώρεσες Very Happy Έτσι κι αλλιώς τα σκέφτομαι και από μόνη μου κάποια από αυτά που μου γράφεις. Όντως η μαμάδες πρέπει να κάνουμε όλη την "δουλειά" όσον αφορά τα παιδιά το ξέρω. Απλά δεν έχω μπει ακόμα για τα καλά στο πετσί του ρόλου και δεν τα έχω ζήσει. Τι να πω? Το ξέρω ότι θα είναι δύσκολα αλλά πως να την βγάλουμε αλλιώς?? Τον άντρα μου τον ξέρω 7 χρόνια, και πριν παντρευτούμε, έψαχνε να βρει κατι να μείνει έξω στην στεριά. Αλλά δυστυχώς αν δεν έχεις γνωστούς να σε βολέψουν δεν γίνεται τίοπτα. Οπότε ακόμα ταξιδεύει και τρελαίνεται κάθε φορά που φεύγει και τώρα με το παιδί πιο πολύ. Αλλά φως στο τούνελ όσον αφορά την δουλειά του δεν βλέπουμε.
Anyway. Θα το παλέψουμε όπως η μαμά σου και ο μπαμπάς σου. Και πάλι σ'ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μου κάποιες σκέψεις σου. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 38 669659 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 38 669659 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 38 669659

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mangio έγραψε:γεια σας μανουλιτσες, τι κανετε??
Να ειστε ολες καλά, καμια Νικη έχουμε?
Με το καλό και το νέο μωράκι της Αναστασίας(πωπω ήρωας ήρωας Laughing )!
Στολίσαμε κι εμεις, τα μπαλακια κλυδωνίστηκαν αρκετά από τα χεράκια του μικρού μου, ελπίζω να του φύγει η όρεξη Very Happy !!!
Πριν λίγες μέρες ο μικρός μου τράβηξε με δύναμη το κάθισμα του φαγητού και επεσε κάτω ανάσκελα και το κάθισμα τον πλάκωσε κανονικότατα, αφηστε! Αν και ειναι ολα μέσα στο πρόγραμμα, αλλά πώς να το συνηθισουμε?
Υπομονη στις μανούλες που είναι μόνες , αφου οι άντρες λείπουν.Και μένα ναυτικός σπούδασε, αλλά τον κέρδισε η στεριά μετά από τόσα ταξιδια!!
Καλά να περάσετε αν πάτε πουθενά, σας χαιρετώ και φιλάκια στα μωρουλίνια σας που μεγαλώνουν!!

Mangio μου καλημέρα !!! Θέλουν προσοχή τα μικρούλια μας τώρα που μεγαλώνουν περισσότερο ξέρω. Εμένα προς το παρών είναι σχετικά ήσυχη αλλά δεν ξέρω για αργότερα τι θα κάνει.
Κι εσένα ο άντρας σου έκανε ταξίδια?? Για πόσο καιρό??
Εμένα ήθελε και θέλει ακόμα, να μείνει έξω, αλλά πως αφού δεν έχουμε ούτε ένα γνωστό να μας βοηθήσει?? Οπότε συνεχίζει να ταξιδεύει 7 μηνα στο εξωτερικό και να στεναχωριόμαστε πολύ κάθε φορά. Αλλά c'est la vie που λένε και οι γάλλοι!!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλησπερα κοριτσια βροχερη μερα σημερα....που να πας ?σπιτακι μεσα...αχ η μικρη με παδευει με το φαγητο παλι,τι θα κανω?δεν τρωει βαρεθηκα να ειμαι με ενα κουταλι στο χερι ειδικα το δεκατιανο βασανο εχει κανταντισει,ουτε φρουτα εφαγε ουτε τοστ και νευριασε και εδωσε μια με το ποδι στα φρουτα και το εριξε πανω στο σαλονι...εχθες εφαγε ακτινιδιο αλλα ακομα δεν μου εκανε κακα...ανυσηχω λιγο εαν δω οτι δεν κανει και σημερα θα δωσο το σιροπι τις,αχ κοριτσια εχω απελπιστει γκρινιαζει,νευριαζει δεν τρωει,και τιν μαλωνο και μετα τιν πιανει το παραπονο δεν ξερω στεναχωριεμαι,αλλα μερικες φορες ξεφευγω αθελα μου,τωρα κοιμαται εφαγε μονο ενα γιαυρτι και γαλα το πρωι,τιν εκανα κοτοσουπα αντε να δουμε θα φαει?

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Angie_77 έγραψε:e]Mangio μου καλημέρα !!! Θέλουν προσοχή τα μικρούλια μας τώρα που μεγαλώνουν περισσότερο ξέρω. Εμένα προς το παρών είναι σχετικά ήσυχη αλλά δεν ξέρω για αργότερα τι θα κάνει.
Κι εσένα ο άντρας σου έκανε ταξίδια?? Για πόσο καιρό??
Εμένα ήθελε και θέλει ακόμα, να μείνει έξω, αλλά πως αφού δεν έχουμε ούτε ένα γνωστό να μας βοηθήσει?? Οπότε συνεχίζει να ταξιδεύει 7 μηνα στο εξωτερικό και να στεναχωριόμαστε πολύ κάθε φορά. Αλλά c'est la vie που λένε και οι γάλλοι!!!!
Γεια σας κοριτσάκια μου!! Τι κανετε??
Αντζι, ο άντρας μου έχει σπουδασει μηχανικός του Εμπορικου Ναυτικου, ΄εκανε κάποια ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος για 4χρόνια περίπου, αλλά δουλευει σε εταιρεία που σχετίζεται κάπως με τον τομέα του,είναι μηχανολόγος. Γνωρισα πόσο δύσκολο είναι να είναι μακριά, ψάχτηκε, αλλαξε 2-3 δουλειές κ κατέληξε σε αυτήν, αλλά πάλι φεύγει πολλά ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος. Του λείπει φυσικά πολύ το παιδί, τα ξέρεις αυτα, και τον αναζηταει κ ο μικρος Crying or Very sad !
Για να παρηγορηθείς, σκέψου να τον είχες όλη την ώρα μες τα ποδια σου Very Happy !! Ενταξει, για πλάκα το λέω , εκεινοι ξερουν πόσο δεν τους αρεσει αυτο!
Πολλά φιλιά στα μικρά σας!! Παω για καθαρίσματα, κοιμηθηκε το ταρζανακι!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλησπερα κοριτσια βροχερη μερα σημερα....που να πας ?σπιτακι μεσα...αχ η μικρη με παδευει με το φαγητο παλι,τι θα κανω?δεν τρωει βαρεθηκα να ειμαι με ενα κουταλι στο χερι ειδικα το δεκατιανο βασανο εχει κανταντισει,ουτε φρουτα εφαγε ουτε τοστ και νευριασε και εδωσε μια με το ποδι στα φρουτα και το εριξε πανω στο σαλονι...εχθες εφαγε ακτινιδιο αλλα ακομα δεν μου εκανε κακα...ανυσηχω λιγο εαν δω οτι δεν κανει και σημερα θα δωσο το σιροπι τις,αχ κοριτσια εχω απελπιστει γκρινιαζει,νευριαζει δεν τρωει,και τιν μαλωνο και μετα τιν πιανει το παραπονο δεν ξερω στεναχωριεμαι,αλλα μερικες φορες ξεφευγω αθελα μου,τωρα κοιμαται εφαγε μονο ενα γιαυρτι και γαλα το πρωι,τιν εκανα κοτοσουπα αντε να δουμε θα φαει?

και το μελι βοηθαει στα κακα ρωτησε αν θελεις τον παιδιατρο σου

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
grammatiki έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλησπερα κοριτσια βροχερη μερα σημερα....που να πας ?σπιτακι μεσα...αχ η μικρη με παδευει με το φαγητο παλι,τι θα κανω?δεν τρωει βαρεθηκα να ειμαι με ενα κουταλι στο χερι ειδικα το δεκατιανο βασανο εχει κανταντισει,ουτε φρουτα εφαγε ουτε τοστ και νευριασε και εδωσε μια με το ποδι στα φρουτα και το εριξε πανω στο σαλονι...εχθες εφαγε ακτινιδιο αλλα ακομα δεν μου εκανε κακα...ανυσηχω λιγο εαν δω οτι δεν κανει και σημερα θα δωσο το σιροπι τις,αχ κοριτσια εχω απελπιστει γκρινιαζει,νευριαζει δεν τρωει,και τιν μαλωνο και μετα τιν πιανει το παραπονο δεν ξερω στεναχωριεμαι,αλλα μερικες φορες ξεφευγω αθελα μου,τωρα κοιμαται εφαγε μονο ενα γιαυρτι και γαλα το πρωι,τιν εκανα κοτοσουπα αντε να δουμε θα φαει?

και το μελι βοηθαει στα κακα ρωτησε αν θελεις τον παιδιατρο σου
ESY DINEIS MELI?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν εχει χρειαστει γιατι με το ακτινιδιο που της δινω ενεργειται κανονικα αλλα μου ειχε πει η παιδιατρος οτι αν δω και δεν ενεργεται να της δωσω μια κουταλια του γλυκου μελι .

athand

athand
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!

Zoυζουνίτσα καλησπέρα.
Μην στενοχωριεσαιγια το φαγητό.ολα τα παιδάκια περνάνε την φάση τους.
και μένα η δικιά μου πιο μικρή είχε 2 μήνες που δεν ήθελε να φάει καθόλου φαγητό.μου έτρωγε 2-3 κουταλιές και αν την πίεζα παραπάνω το έκανε εμετό.είχα τρελαθεί δεν ήξερα τι να κάνω και τελικα ακολούθησα την εξής τακτική.Τις έδινα όσο ήθελε και την συμπλήρωνα με γάλα όσπου σιγά σιγά ξαναάρχισε να τρώει κανονικά.Και τώρα ακόμα που δεν θέλει να φάει κανονική τροφή αλλά αλεσμένη ακολουθώ τον τρόπο της.τις δίνω γυρω στα 300γρ φαγητό αλεσμένο και κάθε μέρα και λιγο μη αλεσμένο για να αρχίσει να μασάει.μπορώ να σου πω ότι είμαστε σε καλό δρομο αφου εκει που τα έφτυνε έχει αρχίσει και ζητάει μόνη της να μασάει.
γενικά έχω καταλάβει ότι όταν αντιδρας απέναντι τους αυτά πεισμόνουν περισσότερο.θέλει πολύ υπομονή και σε καταλαβαίνω.
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 38 215994

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
athand έγραψε:

Zoυζουνίτσα καλησπέρα.
Μην στενοχωριεσαιγια το φαγητό.ολα τα παιδάκια περνάνε την φάση τους.
και μένα η δικιά μου πιο μικρή είχε 2 μήνες που δεν ήθελε να φάει καθόλου φαγητό.μου έτρωγε 2-3 κουταλιές και αν την πίεζα παραπάνω το έκανε εμετό.είχα τρελαθεί δεν ήξερα τι να κάνω και τελικα ακολούθησα την εξής τακτική.Τις έδινα όσο ήθελε και την συμπλήρωνα με γάλα όσπου σιγά σιγά ξαναάρχισε να τρώει κανονικά.Και τώρα ακόμα που δεν θέλει να φάει κανονική τροφή αλλά αλεσμένη ακολουθώ τον τρόπο της.τις δίνω γυρω στα 300γρ φαγητό αλεσμένο και κάθε μέρα και λιγο μη αλεσμένο για να αρχίσει να μασάει.μπορώ να σου πω ότι είμαστε σε καλό δρομο αφου εκει που τα έφτυνε έχει αρχίσει και ζητάει μόνη της να μασάει.
γενικά έχω καταλάβει ότι όταν αντιδρας απέναντι τους αυτά πεισμόνουν περισσότερο.θέλει πολύ υπομονή και σε καταλαβαίνω.
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 38 215994
ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΡΝΙΤΙΣΜΟΥ,ΠΡΙΝ ΕΤΡΩΓΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.....ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:(...)

Αλικάκι,τι γλυκιά ζουζουνίτσα!!Να γελάει στον παιδίατρο????Τέλεια!!!Είσαι πολύ τυχερή!!!Για πες..τι κάνει η μικρή ζουζούνα????

(...)

Εμείς πήγαμε χτες για το εμβόλιο,το τελευταίο για τώρα και τελικά φύγαμε άπρακτοι.Καθυστέρησε πολύ ο γιατρός να έρθει,λόγω ότι έλειπε εκτός,και έτσι θα ξαναπάμε αύριο.Αυτά!!!
Πολλά φιλιά!!!!
Χαχα, συμπεθερούλα μου μια χαρά είναι η ζουζούνα μου, σ' ευχαριστώ! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 38 417472 Εύχομαι και το αντράκι σου να είναι τόσο χαρούμενο όταν πηγαίνει παιδίατρο. Βασικά... εύχομαι όοοοολα τα παιδάκια μας να είναι έτσι. Πιστέψτε με, όταν η υπόθεση παιδίατρος γίνεται εύκολη και διασκεδαστική αυτό δίνει μιαν ανάσα στην ταλαίπωρη μανούλα που ανησυχεί για τα πάντα...
Τελικά το κάνατε το εμβόλιο;

Εμείς τελικά δεν αντιδράσαμε στο mantoux (ευτυχώς!) και προς το παρόν δεν έχουμε κανένα σύμπτωμα από το τριπλό εμβόλιο. Η μικρή είναι μέσα στα κέφια βασικά (αν και σήμερα έκανε ένα μεγάλο καρούμπαλο όταν ήταν με το μπαμπά της και παρά το βιτάμ τη βρήκα πάλι μελανιασμένη Sad ) Βέβαια, λογικά συμπτώματα αναμένουμε μέσα στο σ/κ γιατί αργούν αυτή τη φορά. Οπότε, στην αναμονή...! Ελπίζω βέβαια να μην έρθουν ποτέ...!

Ζουζουνίτσα μου θα ήθελα κι εγώ να σου πω να μην στενοχωριέσαι για το φαγητό. Όντως περνάνε φάσεις και δεν είναι χαζά, όταν πεινάσουν και το ζητάει ο οργανισμός τους θα φάνε! Πέρασα πριν κανα μήνα μια τέτοια φάση με τη μικρή και επειδή έτυχε να μιλήσω με την παιδίατρο τη ρώτησα. Μου είπε λοιπόν ότι είναι πολύ φυσιολογικό και καθόλου ανησυχητικό. Μου είπε επίσης να μην της πηγαίνουμε κόντρα γιατί θα χειροτερεύσει από αντίδραση. Έτσι κι εμείς δεν την πιέζουμε καθόλου. Όταν και όσο θέλει να φάει θα φάει. Πλέον, αυτές τις μέρες είμαστε στην ακριβώς αντίθετη φάση. Πεινάει πολύ! Το απόγευμα -κι ενώ είχε ήδη φάει μισό τοστ- έφτιαξα τραχανά με φιδέ κι έβαλα να φάω. Μου φώναξε "μαμ μαμ" και τελικά το έφαγε όλο το πιάτο που είχα βάλει για μένα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 38 911307 Αλλά ας είναι! Wink Το θέμα είναι ότι μετά ζητούσε και μπισκοτάκια. Της έδωσα 2 (η παιδίατρος είπε να μην της στερούμε τίποτα γιατί θα το χειροτερεύσουμε) αλλά ζητούσε ξανά και ξανά μέχρι το μπανάκι. Την απασχόλησα με παιχνίδι κι έτσι ήπιε μόνο γαλατάκι αλλά πραγματικά με φέρνει σε δύσκολη θέση... Δεν ξέρω και πώς να το χειριστώ, διότι εγώ πάντα ήμουν πολύ αδύνατη και έτρωγα ο,τι ήθελα. Εκείνη όμως δεν έχει το σκαρί μου... Κι έπειτα δεν θέλω να μάθει στα γλυκά (αν δεν έχει ήδη μάθει...) Rolling Eyes

Άσχετο αλλά... Αναστασία μου με το καλό να δεχτείτε και το νέο μωράκι!!! Τι ευτυχία!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 38 215994

Τέλος, κλείνω με σένα Angie μου!
1) Καλέ τι φατσούλα είναι αυτή!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 38 379767
2) Στο θέμα φαγητού τα χουμε ξαναπεί! Είστε μοντελάκια και προσέχετε από τώρα!!! Χωρίς πλάκα, πιστεύω ότι για να μην ζητάει άλλο σημαίνει ότι αυτό το λίγο που τρώει της είναι αρκετό. Μην ξεχνάμε ότι ο κάθε οργανισμός μεταβολίζει διαφορετικά...
3) Στο θέμα του μπαμπά... Δεν έχω εμπειρία, αλλά σίγουρα καταλαβαίνω πόσο δύσκολη είναι η θέση σου! Θα κουράζεσαι διπλά και θα πρέπει να κρατάς μόνη σου τις ισορροπίες και το νοικοκυριό... Αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρετε μια χαρούλα. Και είμαι σίγουρη ότι η μικρούλα σου όταν μεγαλώσει θα καταλάβει. Ο μπαμπάς της κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί για την οικογένειά του... Κουράγιο σου εύχομαι μονάχα γιατί σίγουρα θέλει αντοχές!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 38 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντζι μου,μια χαρά θα τα καταφέρετε!!!Είμαι σίγουρη!!!!
Απ'αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι είστε μια δεμένη οικογένειαα που δεν της λείπει η αγάπη.Και με την αγάπη όλα τα καταφέρνεις!!!!
Εντωμεταξύ,κοιτάζω ξανά το ποστ σου και ...κοίτα να δεις ειρωνία...πριν πολύ πολύ καιρό,ο άντρας μου έψαχνε να μπαρκάρει!!!!
Μας πήγαν όλα στραβά,υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν,νεύρα,στεναχώρια και ο άντρας μου άνεργος!!!!
Τελικά,το ξεπεράσαμε και είπαμε "κάθε εμπόδιο για καλό".
Το ζουζούνι μου,το εχω στο φέις..αν θες να γίνουμε φίλες!!!!

Ζουζουνίτσα,τα κορίτσια έχουν απόλυτο δίκιο.Μην την πιέζεις.Εξάλλου,έχουμε και τα δοντάκια,τα οποία καμιά φορά φέρνουν και ανορεξία.Υπομονή,όχι νεύρα και μην την πιέζεις!!!

Αλικάκι μου,ο γιος μου κι ο παιδίατρος...καμία σχέση!!!!!
Ε,όχι και να γελάσει!!!!!Να το δω και να μην το πιστέψω!!!!Μας ακούει όλη η πολυκατοικία!!!!!
Αυτό με τα μπισκοτάκια το κάνει και μένα.Ζητάει συνέχεια,και έρχομαι κι εγώ σε δύσκολη θέση,αλλά προσπαθώ κι εγώ να τον απασχολώ,να το ξεχνάει,να μην το παρακάνουμε κιόλας!!!
ΥΓ.Χαίρομαι που δεν είχατε συμπτώματα!!!

Εμείς το κάναμε το τελευταίο εμβόλιο και τώρα θα ξαναπάμε τον Μάιο,εκτός απροόπτου.
Να σας ρωτήσω,εσείς τους δίνετε κορν φλέικς???Και αν ναι,ποιά????

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια,σε λίγες μέρες,μου φαίνεται θα ανοίξουμε και το #2!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 38 328109

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="αλικακι"]Άντζι μου,μια χαρά θα τα καταφέρετε!!!Είμαι σίγουρη!!!!
Απ'αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι είστε μια δεμένη οικογένειαα που δεν της λείπει η αγάπη.Και με την αγάπη όλα τα καταφέρνεις!!!!
Εντωμεταξύ,κοιτάζω ξανά το ποστ σου και ...κοίτα να δεις ειρωνία...πριν πολύ πολύ καιρό,ο άντρας μου έψαχνε να μπαρκάρει!!!!
Μας πήγαν όλα στραβά,υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν,νεύρα,στεναχώρια και ο άντρας μου άνεργος!!!!
Τελικά,το ξεπεράσαμε και είπαμε "κάθε εμπόδιο για καλό".
Το ζουζούνι μου,το εχω στο φέις..αν θες να γίνουμε φίλες!!!!

Καλημέρα Αλικάκι μου !!! Ναι είμαστε μια δεμένη οικογένεια που δεν της λείπει η αγάπη όπως λες, απλά γι'αυτό πονάμε και περισσότερο κάθε φορά !!!!
Αλλά εδώ είμαστε και θα το παλέψουμε και πάλι!! Καλά να είμαστε!!!
Ευτυχώς που το ξεπεράσατε τα προβλήματα και δεν χρειάστηκε να φύγει ο άντρας σου και να βλέπεις την ζωή σου σε επανάληψη !!! Λόγο του μπαμπα σου εννοώ !!! Το σκέφτεσαι ???
Ναι εννοείται θέλω να γίνουμε φίλες στο face. Με τι όνομα θα σε βρω??

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
εχετε δικιο κοριτσια,δεν καταφερνω τιποτα στο να στεναχωριεμαι ουτε σημερα δεν εφαγε το πρωι θα δω οταν ξυπνησει εαν φαει,ουτε νευρα ,ουτε να τιν πιεσω δεν κανει,αχ εαν δεν ειχα και εσας σε πιον θα τα ελεγα ο αντρας μου λειπει απο το πρωι μεχρι το βραδυ και ειμαι ολη μερα μονη με τιν μικρη,δοξα το θεο δουλιτσα να υπαρχει και ας λειπει,αλλα αυτο θεμα με τιν μικρη με τσακισε...τερμα δεν τιν πιεζω καθολου εαν πειναση θα μου πει.ευχαριστω ολες σας

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μα γι'αυτό δεν είμαστε εδώ,Ευαγγελία μου???Για να μοιραζόμαστε απόψεις,ανησυχίες κλπ.......
Μην αγχώνεσαι,παρά μονάχα αν σου πει ο παιδίατρος ότι χάνει βάρος και είναι ανησυχητικό.Γιατί ο δικός μου,νομίζεις,πάντα όρεξη έχει???
Όχι,βέβαια!!!
Υπήρχαν και μέρες που έπεφτε νηστικός για ύπνο,το βράδυ.

Άντζι,έχεις πμ!!!!!

Αααα,δεν σας είπα!!!!Εμείς τρώμε μόνοι μας!!!!!!!!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας μανουλίτσες!!!
Τα κοιμίσατε τα ζουζούνια?? Μα θέλω καιρό να ρωτήσω πού τα κοιμίζετε το μεσημερι! Εγω στο καρότσι και το βράδυ πάλι στο καρότσι κ μετά τον βαζω στην κουνια.Δεν τον κουναω, του κραταω το χεράκι. Στην αρχη τον κοιμιζα στην κουνια, αλλά έκανε τουλαχιστον 1 ωρα να κοιμηθεί, έπαιζε , γελούσε και εγώ είχα το άγχος των δουλειών και δεν είχα υπομονή τόση ώρα Embarassed ! με το καροτσι κοιμαται σε κανενα τεταρτο.
Ζουζουνιτσα, θα σου έλεγα και γω να μην αγχωνεσαι(κλασικη ατακα!)με το φαγητό! Είναι πολύ αδύνατη?? Εμένα τρώει και είναι 10 κιλά μόνο! Και μετά από κανένα μισαωρο από το φαγητό το μεσημερι του δίνω και γάλα, αλλά έτσι είναι το σκαρί του!
Και γω θέλω να δω τα μωρούλια στο φέιςμπουκ Razz !!
Αλικάκι, μια και ρώτησες για κορνφλέικς, με ενδιαφέρει και μένα! Εννοείτε με γάλα ή έτσι στεγνα? Σκληρά δεν είναι έτσι? Α! Είχα ρωτήσει και πριν μέρες αν έχετε καμιά σιγουρη συνταγή για μπισκοτάκια!! Να είναι μαλακά όμως γιατί φοβάμαι!
Φιλιά σε όλες σας!! καλό απόγευμα Very Happy !!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
mangio έγραψε:γεια σας μανουλίτσες!!!
Τα κοιμίσατε τα ζουζούνια?? Μα θέλω καιρό να ρωτήσω πού τα κοιμίζετε το μεσημερι! Εγω στο καρότσι και το βράδυ πάλι στο καρότσι κ μετά τον βαζω στην κουνια.Δεν τον κουναω, του κραταω το χεράκι. Στην αρχη τον κοιμιζα στην κουνια, αλλά έκανε τουλαχιστον 1 ωρα να κοιμηθεί, έπαιζε , γελούσε και εγώ είχα το άγχος των δουλειών και δεν είχα υπομονή τόση ώρα Embarassed ! με το καροτσι κοιμαται σε κανενα τεταρτο.
Ζουζουνιτσα, θα σου έλεγα και γω να μην αγχωνεσαι(κλασικη ατακα!)με το φαγητό! Είναι πολύ αδύνατη?? Εμένα τρώει και είναι 10 κιλά μόνο! Και μετά από κανένα μισαωρο από το φαγητό το μεσημερι του δίνω και γάλα, αλλά έτσι είναι το σκαρί του!
Και γω θέλω να δω τα μωρούλια στο φέιςμπουκ Razz !! ειμαστε 16 μηνων απο κιλα 11.500 82 ποντους
Αλικάκι, μια και ρώτησες για κορνφλέικς, με ενδιαφέρει και μένα! Εννοείτε με γάλα ή έτσι στεγνα? Σκληρά δεν είναι έτσι? Α! Είχα ρωτήσει και πριν μέρες αν έχετε καμιά σιγουρη συνταγή για μπισκοτάκια!! Να είναι μαλακά όμως γιατί φοβάμαι!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
zoyzoynitsa moy έγραψε:
Και γω θέλω να δω τα μωρούλια στο φέιςμπουκ Razz !! ειμαστε 16 μηνων απο κιλα 11.500 82 ποντους
ειμαστε 16 μηνων 11.500 απο κιλα 82 ποντους απο κιλα ειμαι ευχαριστημενη αλλα ξες δεν σταματας να αγχονεσε

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:
Τέλος, κλείνω με σένα Angie μου!
1) Καλέ τι φατσούλα είναι αυτή!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 38 379767
2) Στο θέμα φαγητού τα χουμε ξαναπεί! Είστε μοντελάκια και προσέχετε από τώρα!!! Χωρίς πλάκα, πιστεύω ότι για να μην ζητάει άλλο σημαίνει ότι αυτό το λίγο που τρώει της είναι αρκετό. Μην ξεχνάμε ότι ο κάθε οργανισμός μεταβολίζει διαφορετικά...
3) Στο θέμα του μπαμπά... Δεν έχω εμπειρία, αλλά σίγουρα καταλαβαίνω πόσο δύσκολη είναι η θέση σου! Θα κουράζεσαι διπλά και θα πρέπει να κρατάς μόνη σου τις ισορροπίες και το νοικοκυριό... Αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρετε μια χαρούλα. Και είμαι σίγουρη ότι η μικρούλα σου όταν μεγαλώσει θα καταλάβει. Ο μπαμπάς της κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί για την οικογένειά του... Κουράγιο σου εύχομαι μονάχα γιατί σίγουρα θέλει αντοχές!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 38 417472

Αλίκη μου καλησπέρα !!!! Πάντα με τον καλό τον λόγο στο στόμα είσαι !!! Thanks !!! Είσαι στο facebook?? Αν ναι πες μου πώς θα σε βρω κι εσένα.

Η μικρή σήμρερα δεν έχει βάλει μπουκιά στο στόμα της !!!!! Mad Mad Mad 4-5 κομματάκια αχλαδάκι το πρωί (πολύ μικρά κομμάτια μη φανταστείς) και της έχω ζεστάνει κοτοπουλάκι δύο φορές από το μεσημέρι αλλά εκείνη τιποτα !!! Θέλει να μου σπάσει τα νεύρα το παιδί μου σήμερα !!!! Ξέρεις τι τρώει τώρα και λέει και μαμ ?? Cheerios τα δημητριακά που τρώω εγώ!!!! Shocked Shocked

anastasia78

anastasia78
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κορίτσια εγώ του δίνω δημητριακα εδώ και αρκετο καιρό. ξεκίνησα με τα δικά μου, που τα έλεγε κιτσι κίτσι (απο το κριτσι κριτσι), επειδη δεν είχαν ζαχαρη. τώρα του πήρα cherios για να βάζω στο γάλα του μήπως πιει λίγο παραπάνω γιατί έχουμε ένα θεματάκι.
εγώ τον κοιμίζω στο στήθος. μερικές φορές μου είχε κοιμηθεί και απλά χαιδεύοντας το κεφαλάκι του. του αρέσει επίσης να τον σταυρώνεις. το έκανε μια μέρα η μαμά μου γιατί γκρίνιαζε και ήξερε ότι αρέσει και στην ανηψιά μου. από τότε άμα δυσκολευεται να κοιμηθεί μου λέει σταυό σταυο. ξυπνάνε το βράδυ τα παιδάκια σας? εμένα δεν ξυπναει αμα προλαβω να του χωσω το καλαμακι στο στομα και να πιει γαλα. αλλά πρέπει να έχει πεινασει γιατί αλλιώς τσαμπα ξυπνάω και μετα ξυπναει και αυτός χαράματα.

zoyzoynitsa και όλες οι μανουλες μην αγχωνεστε αμα δεν τρώνε. δεν θα πάθουν τίποτα από την πεινα. και εγώ μια εποχή έκλαιγα που δεν έτρωγε τίποτα, μετά τον έμαθε η πεθερά που τον τάισε δυο φορές να παιζει και να τρωει καμια ωρα, και για να φαει παιδευόμουν μια ώρα με παιχνιδια και βλακείες. μια μέρα τα πήρα και αφού δεν ήθελε να φάει δεν τον ζόρισα. το έκανα λίγες μερες, έβαζα και δικό μου φαγητό και έτρωγα και αμα ήθελε τον τάιζα, τώρα δεν τον προλαβαίνω στο φαί.και μου τρώει τα πάντα. η αδερφή μου έχει τρία παιδιά. η μεγάλη της ακόμη και τώρα την βασανίζει στο φαί αλλά σαν πρώτο παιδάκι το κυνήγαγε να φαει. τα άλλα 2 δεν τα προλαβαίνει αλλά ποτέ δεν τα πίεσε.

στολίσαμε και δεντρο και το χάρηκε πολύ. κάθε λίγο και λιγάκι ξεκρεμαει και από μια μπαλα και την κρεμάει αλλού. χθες πήγαμε ικεα και ξεσάλωσε. του άρεσε πολύ. κάποια στιγμή ανακάλυψε μια βιβλιοθήκη και φώναζε βιβίο βιβίο και πηρε ένα και κάθησε στο πάτωμα. τι κάνεις εκέι δημήτρη? διαβασει μου λέει.
βρήκε και μια σκηνή και του άρεσε πολύ και έλεγε συνέχεια φωλιτσα. και του την πήραμε αλλά δεν το κατάλαβε και του την στήσαμε το πρωί και ξετρελάθηκε. ααα που το θυμήθηκα. απαγορεύσανε μια σκηνη από τα ικέα. μια που μοιαζει με κύβο.

angie μου εγώ μεγάλωσα χωρίς μπαμπά και ξέρω πως είναι αλλά εσάς ο μπαμπας θα γύρίσει και ότι κάνει το κάνει για σας. εσύ απλά θα κάνεις υπομονή και θα μεγαλώνεις το παιδακι με αγάπη και θα έχεις εμάς για συμπαράσταση.

καλο βράδυ σε όλες!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και γω θέλω να δω τα μωρούλια στο φέιςμπουκ Razz !!

Καταρχάς,δεν κατάλαβα κάτι..γιατί αγχώνεσαι αν παίζει και γελάει,πριν κοιμηθεί???Επίσης πρέπει να κάθεσαι δίπλα του,για να κοιμηθεί???
Εγώ θα σου έλεγα να τον αφήσεις μονο του στην κούνια και θα αποκοιμηθεί παίζοντας.Εγώ έτσι κάνω και όποτε θέλει κοιμάται.
Τα κορν φλέικς,με γάλα εννοώ γιατί σκέτα τα φοβάμαι κι εγώ!
Για κουλουράκια,είχαν πει τα κορίτσια για μια συνταγή στο μπλογκ και ήταν τέλεια,Θα ψάξω να τα βρω και θα σου πω αν είναι.

anastasia78 έγραψε:κορίτσια εγώ του δίνω δημητριακα εδώ και αρκετο καιρό. ξεκίνησα με τα δικά μου, που τα έλεγε κιτσι κίτσι (απο το κριτσι κριτσι), επειδη δεν είχαν ζαχαρη. τώρα του πήρα cherios για να βάζω στο γάλα του μήπως πιει λίγο παραπάνω γιατί έχουμε ένα θεματάκι.
εγώ τον κοιμίζω στο στήθος. μερικές φορές μου είχε κοιμηθεί και απλά χαιδεύοντας το κεφαλάκι του. του αρέσει επίσης να τον σταυρώνεις. το έκανε μια μέρα η μαμά μου γιατί γκρίνιαζε και ήξερε ότι αρέσει και στην ανηψιά μου. από τότε άμα δυσκολευεται να κοιμηθεί μου λέει σταυό σταυο. ξυπνάνε το βράδυ τα παιδάκια σας? εμένα δεν ξυπναει αμα προλαβω να του χωσω το καλαμακι στο στομα και να πιει γαλα. αλλά πρέπει να έχει πεινασει γιατί αλλιώς τσαμπα ξυπνάω και μετα ξυπναει και αυτός χαράματα.

στολίσαμε και δεντρο και το χάρηκε πολύ. κάθε λίγο και λιγάκι ξεκρεμαει και από μια μπαλα και την κρεμάει αλλού. χθες πήγαμε ικεα και ξεσάλωσε. του άρεσε πολύ. κάποια στιγμή ανακάλυψε μια βιβλιοθήκη και φώναζε βιβίο βιβίο και πηρε ένα και κάθησε στο πάτωμα. τι κάνεις εκέι δημήτρη? διαβασει μου λέει.
βρήκε και μια σκηνή και του άρεσε πολύ και έλεγε συνέχεια φωλιτσα. και του την πήραμε αλλά δεν το κατάλαβε και του την στήσαμε το πρωί και ξετρελάθηκε. ααα που το θυμήθηκα. απαγορεύσανε μια σκηνη από τα ικέα. μια που μοιαζει με κύβο.

καλο βράδυ σε όλες!!

Δηλαδή είναι καλά αυτά τα cherios,που λες??Θα τα δοκιμάσω και βλέπουμε.
Εγώ τον σταυρώνω πάντα πριν κοιμηθεί,απότότε που γεννήθηκε,μετά από συμβουλή της μαμάς μου.
Σκηνή έχουμε κι εμείς,όχι από τα ΙΚΕΑ ,αλλά από jumbo.Ναι,είχαν απαγορέψει μια σκηνή γιατί είχα επικύνδηνα κομμάτια.Αλλά και η δική μας στις οδηγίες,λέει,να χρησιμοποιείται πάνω από τα 3,για τον ίδιο λόγο.
Όπως και να χει,μην τα αφήνετε να παίζουν μόνα τους.Πάντα με επίβλεψη.

Εμείς που στολίσαμε,μόνο το κοιτάζει!!Εντάξει,δεν έχει και την καλύτερη πρόσβαση αλλά δεν το πειράζει!!
Και του χρόνου μανούλες!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα μανουλες,χαθηκα γιατι εχει πεσει πολυ δουλεια καιι τρεξιμο.

ΣΚΑΝΔΑΛΙΕΣ ΔΙΟΝΥΣΗ της τελευταιας βδομαδας.

τραβηξε την κουρτινα τοσο δυνατα που επεσε.ευτυχως επεσε πισω του.

ξεκολλησε ολα τα αυτοκολλητα τα χριστουγεννιατικα

εχει μανια να τρωει το χαλι...ημαρτον.

δεν θελει να κοιμαται στην κουνια ,μονο στο κρεβατι μου.

ανεβηκε στην καρεκλα και μετα πανω στην τραπεζαρια...εγκεφαλικο.!!

μου εσπασε το κινητο ...τελειως.

φυλαει την παναγιτσα την εικονα(μακια μακια)πολυ γελιο. και μετα ξεκιναει να κοπαναει το σιδερο.

παιρνει την ηλεκτρικη σκουπα και την παει βολτα σε ολο το σπιτι.

εχω φριξει.λεπτο ησυχος.το οχι δεν υπαρχει στην ακουστική του.

και πολλα αλλα που αν τα θυμηθω θα τα γραψω.

ααααααα κατεβαινει απο την αλλαξιερα του η οποια ειναιο πανω στο πλυντηριο...αλλο ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ.Very Happy

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamavivo έγραψε:Καλημερα μανουλες,χαθηκα γιατι εχει πεσει πολυ δουλεια καιι τρεξιμο.

ΣΚΑΝΔΑΛΙΕΣ ΔΙΟΝΥΣΗ της τελευταιας βδομαδας.

τραβηξε την κουρτινα τοσο δυνατα που επεσε.ευτυχως επεσε πισω του.

ξεκολλησε ολα τα αυτοκολλητα τα χριστουγεννιατικα

εχει μανια να τρωει το χαλι...ημαρτον.

δεν θελει να κοιμαται στην κουνια ,μονο στο κρεβατι μου.

ανεβηκε στην καρεκλα και μετα πανω στην τραπεζαρια...εγκεφαλικο.!!

μου εσπασε το κινητο ...τελειως.

φυλαει την παναγιτσα την εικονα(μακια μακια)πολυ γελιο. και μετα ξεκιναει να κοπαναει το σιδερο.

παιρνει την ηλεκτρικη σκουπα και την παει βολτα σε ολο το σπιτι.

εχω φριξει.λεπτο ησυχος.το οχι δεν υπαρχει στην ακουστική του.

και πολλα αλλα που αν τα θυμηθω θα τα γραψω.

ααααααα κατεβαινει απο την αλλαξιερα του η οποια ειναιο πανω στο πλυντηριο...αλλο ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ.Very Happy

Καλά Βιβή ΘΗΡΙΟ ο γιος σου ε !!!!!!!!! Εμείς που τα διαβάζουμε γελάμε αλλά εσύ θα έχεις τρελαθεί !!!!!!! Μέχρι τα 2 είναι τόσο ζωηρά ή και μετά ???
Φιλιά στον ατρόμητο Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις