226 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.7!! Δευ Ιαν 10, 2011 11:39 pm
manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
οντως,ελα ομως που κανουνε κ οχι ενα μονο.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
GEODATOU έγραψε:ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ή ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΥΑΚΙ ΣΠΑΝΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΩ ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΩ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΓΥΡΩ ΜΟΥ.ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ!!!!ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ!!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ.ΑΝ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ,ΟΚ???
GEODATOU έγραψε:ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ,ΜΑΡΑΚΙ.
ΑΥΤΗ Η ΑΤΙΜΗ ΚΑΡΔΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!
Μαρία έγραψε:
Τζο και Ευάκι άμα με θέλετε στην παρέα σας, εδώ είμαι εγώ: εθελοντής μακάκας με τα όλα του! εθελοντής θύμα εκ γενετής! μιλάμε τι πάμε στοίχημα ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο από εμένα? θα χάσετε σας προειδοποιώ!
anyway, καλή καρδιά να έχουμε!
Ευάκι έγραψε:Μαρία έγραψε:
Τζο και Ευάκι άμα με θέλετε στην παρέα σας, εδώ είμαι εγώ: εθελοντής μακάκας με τα όλα του! εθελοντής θύμα εκ γενετής! μιλάμε τι πάμε στοίχημα ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο από εμένα? θα χάσετε σας προειδοποιώ!
anyway, καλή καρδιά να έχουμε!
ενταξει βρε κοριτσια ας μη μαλωσουμε τοσες λεξεις εχει το λεξικο!!!μαλ@κας,θυμα,κοροιδο και τοσες ακομη!!!ας παρει η καθεμια απο μια και ξεμπερδεψαμε!!!!!!!!!!!!
ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!!!!ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ???Ευάκι έγραψε:
ενταξει βρε κοριτσια ας μη μαλωσουμε τοσες λεξεις εχει το λεξικο!!!μαλ@κας,θυμα,κοροιδο και τοσες ακομη!!!ας παρει η καθεμια απο μια και ξεμπερδεψαμε!!!!!!!!!!!!
Ευάκι έγραψε:δε βαριεσαι βρε καλλιοπη,τωρα θα αλλαξουμε?
για να αλλαξω πρεπει να καθομαι και να μαλωνω με τον καθενα που εμαθε τοσα χρονια να με "πηδαει" και τις φωνες και τα μαλωματα δε τα μπορω...μου αρκει 1 στους 100 που με συναναστρεφονται να με αγαπα γι'αυτο που ειμαι και οι υπολοιποι 99 τι να κανουμε δε πειραζει...
ασχετο αλλα η μικρη μου που χθες εβηχε σα γαιδουρι και ειχε μυξα ποταμι και γκρινια στο φουλ σημερα ειναι μια χαρα! θα σκισω τα πτυχια μου που ειπε και εκεινη η φιλολογος στο money drop!!!!!!!!!!!!!!
Kalliopi έγραψε:
ΑΣΤΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ!ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΝΙΖΕΣ ΤΩΡΑ.....
Ευάκι έγραψε:Kalliopi έγραψε:
ΑΣΤΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ!ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΝΙΖΕΣ ΤΩΡΑ.....
ποια κορνιζα?!?!?!?!?επρεπε να τα βαλω σε κορνιζα λες?
ασε μαρακι θα μας τρελανουν τα παλιοπαιδα!!!ετσι μου εκανε ο κωνσταντινος ενα πρωι,πηγε στο μπανιο και ακουω ενα βηχα σαν του παππου που λες μονο που καπνιζε 2 πακετα τη μερα!και κλαιει και να λεει τι επαθα και τον αφηνω στη μανα μου(σχολειο κλειστο κι εγω δουλευα)και το μεσημερι ροδανι η γλωσσα του και βηχα καθολου ολη μερα μου ειπε η μανα μου!!!
Kalliopi έγραψε:
ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ,ΑΠΛΩΣ ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΧΙ!
vasoula έγραψε: Καλημέρα!!!!!
Κορίτσια το παιδάκι μου υποφέρει απο κολικούς, απο τις 3 την νυχτα εως τις 7 υπέφερε, τρελαθηκα που το εβλεπα έτσι
Μαράκι μου πως είναι το παιδί;;;;
GEODATOU έγραψε:Kalliopi έγραψε:
ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ,ΑΠΛΩΣ ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΧΙ!
NAI,TO ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!
vasoula έγραψε: Καλημέρα!!!!!
Κορίτσια το παιδάκι μου υποφέρει απο κολικούς, απο τις 3 την νυχτα εως τις 7 υπέφερε, τρελαθηκα που το εβλεπα έτσι
Μαράκι μου πως είναι το παιδί;;;;
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.7!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης