76 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.7!! Τετ Ιαν 05, 2011 4:20 am
Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
κοίτα, μεταξύ μας πάντα, και εγώ θέλω να κοιμηθώ αλλά δεν γίνετε(όπως πάντα εξάλλου!)
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Athin@ έγραψε:Εγώ ξύπνησα 11:15.
Μαρία έγραψε: έτσι γιατί ζηλεύουμε τώρα!
Kalliopi έγραψε:ΧΑΛΟΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ ΛΙΓΟ!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Ευάκι έγραψε:Μαρία έγραψε:Ευάκι μου εγώ πάλι δεν τα πάω πολύ καλά με το ξύδι, και στις σαλάτες δηλαδή στο μαρούλι στο λάχανο πάντα λεμόνι βάζω! αλλά πραγματικά είναι πολύ νόστιμη η συνταγή! και εύκολη
ε τοτε αυτο φταει που δε σου μοιαζει ο μικρος!!!το λεμονι!!!! γιατι ειδες οτι εγω που τρωω ξυδακι καρμπον τα βγαζω!!!!!!!!
καλα εχω κανει ΤΗΝ ανακαλυψη σημερα!!!!!!! (ειμαι με 1 ωρα υπνο,αμα κοιμηθω το μεσημερι θα σταματησω να πεταω μ@λ@κιες!!!!!!!!!!!)
Μαρία έγραψε:Athin@ έγραψε:Εγώ ξύπνησα 11:15.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] έτσι γιατί ζηλεύουμε τώρα! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μαρία έγραψε:
καλέ τι με έπιασε! ο μονόλογος την Μαρίας!
Nena έγραψε:Εσείς αγιαστήκατε για τα φώτα???
Ευάκι έγραψε:Μαρία έγραψε:
καλέ τι με έπιασε! ο μονόλογος την Μαρίας!
κατα το "ο μονολογος του γυφτου"???????????????????????????? καλα ντε!μη βαρας!!!παω για υπνο σε λιγο!!!!!!!!!
Athin@ έγραψε:Nena έγραψε:Εσείς αγιαστήκατε για τα φώτα???
Τι να σου πω.Χτύπησε 2 φορές το κάτω κουδούνι και μία φορά το πάνω αλλά δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι (διάβαζα μέχρι τις 3 το "δεσποινίς ετών 29 και κάτι ψηλά" ).Μάλλον κάλαντα θα ήταν γιατί σιγά μην έρχεται παππάς στα σπίτια στο κέντρο του Πειραιά.
Athin@ έγραψε:Θα με καταστρέψει οικονομικά αυτό το παιδί.
Μετά τα γυαλιά του ηλίου που μου διέλυσε τα Χριστούγεννα και το κινητό που μου κατέστρεψε, τώρα πήγα για λίγο στην κουζίνα και κάτι πάτησε,άνοιξε το AUTO-CAD και το κόλλησε.Μόνο το Χ και την ελαχιστοποίηση δέχεται.
Θα το πνίξω.
Nena έγραψε:Κάτι δεν θα του άρεσε στο σχέδιο...
Athin@ έγραψε:Nena έγραψε:Κάτι δεν θα του άρεσε στο σχέδιο...
Ευτυχώς άνοιξε το πρόγραμμα και όχι κάποιο σχέδιο.Το ξεμπλόκαρα,μη ρωτήσεις πως ό,τι μου κατέβαινε πάταγα.
Μαρία έγραψε:άξια άξια!
Ευάκι έγραψε:τελικα δε κοιμηθηκα ακομη...και δε με βλεπω!τωρα ηρθε ο αντρας μου,τα μικρα κοιμουνται ηδη και μεχρι να φαμε ολο και καποιο θα ξυπνησει.......
αθηνα το'χεις βλεπω!δεν ερχεσαι κι απο εδω μια βολτιτσα?εχω κατι θεματακια με το λαπτοπ
Ευάκι έγραψε:αθηνα το'χεις βλεπω!δεν ερχεσαι κι απο εδω μια βολτιτσα?εχω κατι θεματακια με το λαπτοπ
Μαρία έγραψε:άμα ξυπνήσει κάποιο μικρό και εσύ κοιμάσαι και το προσέχει ο άντρας σου? τι λέω τώρα ε?
Ευάκι έγραψε:αμα του το ζητησω θα τα κρατησει,αλλα μονο σημερα που ειμαι απο υπηρεσια...
εχω και φεισμπουκ!
εχω και κοτερο παμε μια βολτα????????????
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.7!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης