Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
252 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 252 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

anna81

anna81
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εχει τυχει να κοπανησω το κεφαλι μου στον τοιχο, για να μην αγγιξω την μικρη..

Απο οτι ειδα στο τικερ σου η κορουλα σου ειναι μικρη.

Ακομα δεν καταλαβαινει το χτυπημα ουτε στον ποπο, ουτε στο χερακι.

Προσπαθησε την ωρα που νιωθεις οτι ερχεται το εγκεφαλικο, να πας σε αλλο δωματιο, παρε βαθιες ανασες και μετα εξηγησε της με βαρια φωνη ποιο ηταν το λαθος της..

Υπομονη! Σε νιωθω, πιστεψε με!!

27Μιας και όλες λέμε τον πόνο μας.... - Σελίδα 2 Empty mias kai oles leme ton pono mas Παρ Ιαν 21, 2011 12:15 am

stefanakos

stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημέρα ατηιν εγώ θα σε συμβούλευα να έβρισκες μια δουλειά αν μπορουσες για να ξεφεύγεις και να έχεις και τα δικά σου χρήματα παρόμοια περιστατικα θα συμβουν πολλα αλλα πρέπει να έχεις υπομονή αν έβρισκες μια απασχόληση θα ήταν όλα καλύτερα πιστεύω. εγώ έχω δύο παιδιά αλλά δουλευω γιατί δεν θα μπορουσα συνέχεια στο σπίτι

http://hawk-girl.blogspot.com/

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πόσο χαίρομαι που τα γράφετε αυτά δε λέγετε.Γιατί όπως λέει και η maria-eva νόμιζα οτι τον μόνο διάολο τον έχω εγώ.Αφού ο πιο πολύς κόσμος μου "τη λέει" που έχω μαζέψει τα πάντα μέσα στο σπίτι.Ναι είδα και τα ντουλάπια και τα συρτάρια που τα έχω στη θέση τους.Όλο άδεια είναι.Και αυτά τα σκουπίδια πια -που σημειωτέων δεν μπορώ να τους αλλάξω θέση γιατί ο μόνος ελεύθερος χώρος μέσα στο σπίτι είναι πάνω στο κεφάλι μου- τα έχει ρημάξει.Εχτές το βράδυ πάλι πήρε ένα τσόφλι απο τα αυγά που είχα φτιάξει και το έχωσε όλο στο στόμα.Στο τσακ την πρόλαβα και της το έβγαλα να μην το καταπιεί (νόμιζα οτι την πρόσεχε ο μπαμπάς της)

stefanakos έγραψε:καλημέρα ατηιν εγώ θα σε συμβούλευα να έβρισκες μια δουλειά αν μπορουσες για να ξεφεύγεις και να έχεις και τα δικά σου χρήματα παρόμοια περιστατικα θα συμβουν πολλα αλλα πρέπει να έχεις υπομονή αν έβρισκες μια απασχόληση θα ήταν όλα καλύτερα πιστεύω. εγώ έχω δύο παιδιά αλλά δουλευω γιατί δεν θα μπορουσα συνέχεια στο σπίτι

Αχ κοπέλα μου (καλως ήρθες κιόλας) απο εκεί ξεκινάει το προβλημά μου.Δυστυχώς η συμφωνία μας με τον άντρα μου ήταν αυτή όταν αποφασίσαμε για παιδί,οτι τουλάχιστον μέχρι τα δύο θα την έχω εγώ,γιατί δεν έχουμε βοήθεια και δεν θέλουμε να την πάμε σε σταθμό ακόμα.Ελπίζω απο Σεπτέμβρη να επιστρέψω στην ενεργό δράση,αν και μου τα μασάει λιγάκι ο αντρούλης μου.

stefanakos

stefanakos
Athin@ έγραψε:Πόσο χαίρομαι που τα γράφετε αυτά δε λέγετε.Γιατί όπως λέει και η maria-eva νόμιζα οτι τον μόνο διάολο τον έχω εγώ.Αφού ο πιο πολύς κόσμος μου "τη λέει" που έχω μαζέψει τα πάντα μέσα στο σπίτι.Ναι είδα και τα ντουλάπια και τα συρτάρια που τα έχω στη θέση τους.Όλο άδεια είναι.Και αυτά τα σκουπίδια πια -που σημειωτέων δεν μπορώ να τους αλλάξω θέση γιατί ο μόνος ελεύθερος χώρος μέσα στο σπίτι είναι πάνω στο κεφάλι μου- τα έχει ρημάξει.Εχτές το βράδυ πάλι πήρε ένα τσόφλι απο τα αυγά που είχα φτιάξει και το έχωσε όλο στο στόμα.Στο τσακ την πρόλαβα και της το έβγαλα να μην το καταπιεί (νόμιζα οτι την πρόσεχε ο μπαμπάς της)

stefanakos έγραψε:καλημέρα ατηιν εγώ θα σε συμβούλευα να έβρισκες μια δουλειά αν μπορουσες για να ξεφεύγεις και να έχεις και τα δικά σου χρήματα παρόμοια περιστατικα θα συμβουν πολλα αλλα πρέπει να έχεις υπομονή αν έβρισκες μια απασχόληση θα ήταν όλα καλύτερα πιστεύω. εγώ έχω δύο παιδιά αλλά δουλευω γιατί δεν θα μπορουσα συνέχεια στο σπίτι

Αχ κοπέλα μου (καλως ήρθες κιόλας) απο εκεί ξεκινάει το προβλημά μου.Δυστυχώς η συμφωνία μας με τον άντρα μου ήταν αυτή όταν αποφασίσαμε για παιδί,οτι τουλάχιστον μέχρι τα δύο θα την έχω εγώ,γιατί δεν έχουμε βοήθεια και δεν θέλουμε να την πάμε σε σταθμό ακόμα.Ελπίζω απο Σεπτέμβρη να επιστρέψω στην ενεργό δράση,αν και μου τα μασάει λιγάκι ο αντρούλης μου.
ax elpizv na pane ola kala prosp;athise na mhn to valeis kato

http://hawk-girl.blogspot.com/

anna81

anna81
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Προσωπικα, η καλυτερη δουλεια οταν εισαι μανουλα ειναι μια παρτ ταιμ.

Γιατι ετσι, ξεφευγεις κι απο το σπιτι, χωρις ομως να λειπεις ολη μερα.

Και με ο,τι συνεπαγετε αυτο.

Εγω αφησα την μικρη 40 ημερων και ειμαι σχεδον ολη μερα στο μαγαζι.

Ποσες φορες εχω μουτζωσει τον εαυτο μου!!!!

ntina

ntina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ουφ κορίτσια μια από τα ίδια και εμένα ο μικρός σκέτο διαολάκι, διαλύει τα πάντα στο πέρασμα του,έχω μαζέψει σχεδόν τα πάντα από το σπίτι αλλά πόσο πια που τα βάλω? να τα κραμάσω από το το ταβάνι?τι να κάνουμε όμως υπομονή πρέπει να κάνουμε όλες.
εμένα εχθές ο μικρός με έφτασε στα όρια μου δεν θέλω να του φωνάζω απλά γονατίζω μπροστά του και του λέω ότι αυτό που κάνει είναι κακό με έντονη φωνή, εχθές όμως δεν άντεξα έκανε συνέχεια το ίδιο πράγμα και δεν με έκουγε με τιποτα εεεεεε πόσο υπομονή να κάνω του έβαλα καιεγώ τη φωνή και τον έβαλα για ύπνο χωρίς αγκαλιές και φιλιά εεεεε αυτό ήταν όταν ήρθε ο πατέρας από τη δουλεια πήγε στην αγκαλιά του και όταν του έλεγα εγώ έλα στη μαμά δεν έρχόταν....σπάραξε η καρδιά μου δεν έχω ξανανοιώσει τόσο άσχημα στη ζωή μου...πήγα μέσα στο μπάνιο έβαλα τα κλάματα!!
από τη μία λες πρέπει να βάζω που και που καμιά φωνή για να μη κάνουν ότι θέλουν και να καταλαβαίνουν το σωστό από το λάθος αλλα από την άλλη ο άτιμος ο δικός μου να μου κρατάει κα μούρη δεν το περίμενα το σκατούλι!με έσκασε κορίτσια σας λέω δεν μπορώ να το ξεπεράσω έχω συνέχεια μπροστά στα μάτια μου το ύφος του......

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ntina έγραψε:με έσκασε κορίτσια σας λέω δεν μπορώ να το ξεπεράσω έχω συνέχεια μπροστά στα μάτια μου το ύφος του......

Πόοοοοσο σε καταλαβαίνω, πόσο!!!!!!!!!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ntina

ntina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πόοοοοσο σε καταλαβαίνω, πόσο!!!!!!!!!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad [/quote]

άστα βρε κοριτσάκι μου κουρέλι με έκανε, όλα αυτά για μια φωνή!!!!δεν με ήθελε εχθές που είδε τον πατέρα του με τιποτα...αφού έκλαψα και εγώ και ξέσπασα πήγα ήρεμα κοντά του και του μίλαγα του γέλαγα κι αυτός δεν με ήθελε...μετά από καμιά ώρα το ξεπέρασε και ήρθε στην αγκαλιά μου (και ανακουφίστηκα λιγάκι)!!μια σταλιά ανθρωπάκια ρε συ κι όμως έχουν τόσο έντονο χαρακτήρα!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Πόσο χαίρομαι που τα γράφετε αυτά δε λέγετε.Γιατί όπως λέει και η maria-eva νόμιζα οτι τον μόνο διάολο τον έχω εγώ.Αφού ο πιο πολύς κόσμος μου "τη λέει" που έχω μαζέψει τα πάντα μέσα στο σπίτι.Ναι είδα και τα ντουλάπια και τα συρτάρια που τα έχω στη θέση τους.Όλο άδεια είναι.Και αυτά τα σκουπίδια πια -που σημειωτέων δεν μπορώ να τους αλλάξω θέση γιατί ο μόνος ελεύθερος χώρος μέσα στο σπίτι είναι πάνω στο κεφάλι μου- τα έχει ρημάξει.Εχτές το βράδυ πάλι πήρε ένα τσόφλι απο τα αυγά που είχα φτιάξει και το έχωσε όλο στο στόμα.Στο τσακ την πρόλαβα και της το έβγαλα να μην το καταπιεί (νόμιζα οτι την πρόσεχε ο μπαμπάς της)

είμαστε 5 παιδιά. ο αδελφός μου είναι τέταρτος στη σειρά και όσο παίδεψε αυτός τη μάνα μου δεν την παιδεψαμε όλες οι τέσσερις μαζί.
για περίπου μια δεκαετία δεν είχαμε κουρτίνες στο σπίτι μας γιατί έκανε τον ταρζάν και η μάνα μου φοβόταν να μην πεσει από κανένα μπαλκόνι.
έπαιρνε τα κουζινομάχαιρα και έκανε τον νίντζα με αποτέλεσμα τα μαχαίρια να τα έχουν σε ντουλάπι ψηλά.
μέχρι να μεγαλώσει οι γονείς μου είχαν αλλάξει 3 φορές σαλόνι γιατί χοροπήδαγε όλη την ώρα επάνω τους. και και και...ατελείωτη η λίστα. δεν ησύχαζε με τίποτα. μόνο με το βλέμμα ήταν ικανός να κάνει ζημιά.
δεν άκουγε κανέναν και με κανέναν τρόπο. ούτε με το καλό ούτε με το άγριο.
το ίδιο παιδί βέβαια όταν πήγαινε σε ξένο σπίτι δεν σηκωνόταν από την καρέκλα και όλοι έλεγαν στη μάνα πόσο τυχερή ήταν που είχε τόσο ήσυχο παιδί. (μετά την τελευταία δήλωση η μάνα μου άρχισε τα φάρμακα χαχαχαχα)
σίγουρα δεν είναι το μόνο ζωηρό παιδί. και σίγουρα δεν είσαι η μόνη μάνα που εκνευρίζεται και βγαίνει εκτός εαυτού.

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:είμαστε 5 παιδιά. ο αδελφός μου είναι τέταρτος στη σειρά και όσο παίδεψε αυτός τη μάνα μου δεν την παιδεψαμε όλες οι τέσσερις μαζί.
για περίπου μια δεκαετία δεν είχαμε κουρτίνες στο σπίτι μας γιατί έκανε τον ταρζάν και η μάνα μου φοβόταν να μην πεσει από κανένα μπαλκόνι.
έπαιρνε τα κουζινομάχαιρα και έκανε τον νίντζα με αποτέλεσμα τα μαχαίρια να τα έχουν σε ντουλάπι ψηλά.
μέχρι να μεγαλώσει οι γονείς μου είχαν αλλάξει 3 φορές σαλόνι γιατί χοροπήδαγε όλη την ώρα επάνω τους. και και και...ατελείωτη η λίστα. δεν ησύχαζε με τίποτα. μόνο με το βλέμμα ήταν ικανός να κάνει ζημιά.
δεν άκουγε κανέναν και με κανέναν τρόπο. ούτε με το καλό ούτε με το άγριο.
το ίδιο παιδί βέβαια όταν πήγαινε σε ξένο σπίτι δεν σηκωνόταν από την καρέκλα και όλοι έλεγαν στη μάνα πόσο τυχερή ήταν που είχε τόσο ήσυχο παιδί. (μετά την τελευταία δήλωση η μάνα μου άρχισε τα φάρμακα χαχαχαχα)
σίγουρα δεν είναι το μόνο ζωηρό παιδί. και σίγουρα δεν είσαι η μόνη μάνα που εκνευρίζεται και βγαίνει εκτός εαυτού.

Αυτό είναι παιδί....όχι αστεία!!!!!!! Μιας και όλες λέμε τον πόνο μας.... - Σελίδα 2 328109

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιατί ολα τα παιδιά πρέπει να κάνουν τον Ταρζάν, το νιντζα, τον σούπερμαν? Γιατί δεν μπορούν να είναι σαν τα αρκουδάκια της αγάπης? Μουρόχαβλα?????? Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Γιατί ολα τα παιδιά πρέπει να κάνουν τον Ταρζάν, το νιντζα, τον σούπερμαν? Γιατί δεν μπορούν να είναι σαν τα αρκουδάκια της αγάπης? Μουρόχαβλα?????? Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

χαχαχα!!!!!!!!!!καλοοοο!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Γιατί ολα τα παιδιά πρέπει να κάνουν τον Ταρζάν, το νιντζα, τον σούπερμαν? Γιατί δεν μπορούν να είναι σαν τα αρκουδάκια της αγάπης? Μουρόχαβλα?????? Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

χαχαχαχα μας πέθανες

GEODATOU

GEODATOU

ΚΕΝΤΑΣ ΛΕΜΕ!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ Αθηνά μου...

Εγώ σήμερα σκεφτόμουν το εξής:
Όλοι λένε ότι οι πρώτοι 3-4 μήνες είναι δύσκολοι (πιθανόν λόγω κολικών, δύσκολου ωραρίου κτλ).
Μετά ξέρω πως θα αρχίσουν τα δοντάκια, οι ωτίτιδες, τα κρυολογήματα κτλ.
Μετά το παιδί θα θέλει να περπατάει-μπουσουλάει-πηδάει και να πειράζει-πιάνει-σπάει-αρπάζει ότι βρίσκει από περιέργεια...κ.ο.κ.

Τελικά,
Υπάρχει καμιά "καλή" ηλικία????

Καθόμουν τώρα το μεσημέρι κι έφτιαχνα το άλμπουμ της μικρής.
Είχα χαζέψει με της φωτογραφίες της!!! Είναι τόσο γλυκιά!
Και ξαφνικά σκέφτομαι:
"Βρε ηλίθια!!! Κάθεσαι και χαζεύεις τις φωτογραφίες ενώ το έχεις ολοζώντανο μπροστά σου!!!"
Θέλω να τη φάω, να τη ζουπίξω, να τη φιλήσω, να τη ρουφίξω!
Κι όμως από το ΦΟΒΟ μου μήπως αρχίσει και κλαίει και γκρινιάζει...

ΧΑΝΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!
Στιγμές που δεν πρόκειται να ξαναέρθουν ποτέ...
Περιμένω να μεγαλώσει και ουσιάστικά "βιάζομαι" να μεγαλώσει για να "γλιτώσω" από τα ενοχλητικά πονάκια της και όλα τα συναφή, και χάνω την ουσία!

Και στην τελική, διαβάζοντας όλα αυτά που σας κάνουν τα ζουζουνάκια σας, σκέφτομαι μήπως τελικά τα πονάκια και οι κολικοί είναι καλύτερα??

Ξέρω πως δεν είναι και πολύ παρήγορο αυτό που σου λέω, αλλά έτσι για να λέμε τον πόνο μας όλες μαζί...

Όσο για την κλεισούρα...
Το ένιωσα κι εγώ καλά 40 μέρες τώρα...
Κι όσο για τα χρήματα, σκέψου εμένα που ο άντρας μου είναι άνεργος...

Υπάρχουν και χειρότερα...
Μήπως αυτό σε παρηγορεί?
Εγώ αυτό σκέφτομαι μπας και πάρω λίγη δύναμη...

μιμή

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΗΡΕΜΕΣ.ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΜΑΣ.ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΑΥΤΟ.ΔΕΙΧΝΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ,ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΜΟΥ.ΘΕΛΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΜΑΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΛΟΙ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ.ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΑΤΗΡΙΑ.ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΙΧΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΝ

μιμή

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΟΤΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!!!!!!!!!!!!.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εντάξει για μια ακόμα φορά:
Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

Tziz έγραψε:
Περιμένω να μεγαλώσει και ουσιάστικά "βιάζομαι" να μεγαλώσει για να "γλιτώσω" από τα ενοχλητικά πονάκια της και όλα τα συναφή, και χάνω την ουσία!.
Αυτό είναι πολύ σωστό.Πολλές φορές που νοιώθω πίεση ηρεμώ τον εαυτό μου λέγοντας "που θα πάει θα μεγαλώσει και θα σταματήσει" και μετά την κοιτάζω,την καμαρώνω και νοιώθω περήφανη με το παραμικρό διαφορετικό της (όπως πχ μέχρι τώρα τον παππού τον έλεγε παπά και σήμερα τον είπε "πουπού" !!!!!!και προσπάθησε να πει τυρί έλεγε κάτι σε "τθιί" !!!!!κι εγώ συγκινήθηκα).

Αλλά όσες δεν το έχετε κάνει ακόμα μην το κάνετε.
Μιμή έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις και τα γράφεις πολύ ωραία.Αυτό που έκανα εγώ ήταν υστερία.Σήμερα της φώναξα (σε φυσιολογικό τόνο) να μην κάνει κάτι γιατί θα χτύπαγε.Της φώναξα στην τρίτη φορά που της το είπα και είδα οτι άρχισε να τρέμει το κάτω χειλάκι της.Έτρεξα και την πήρα αγκαλίτσα και της έλεγα κάτι του στυλ "συγνώμη αγαπούλα μου δε θέλει να φωνάζει η μαμά αλλά σε λατρεύει και φοβάται για σένα" και κάτι τέτοια.Η ψυχούλα μου με κοίταζα με τις ματάρες της σα να έλεγε καλά τρελή είναι η μάνα μου;;;Αλλά το φιλάκι που εισέπραξα ήταν όλα τα λεφτά!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις