251 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.7!! Δευ Μαρ 21, 2011 3:54 am
Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:σου'χω νεαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!
ειμαστε σε παραλληλες ζωες τελικα!!!!!!!
Αλήηηηηθειααααααα;;;;;;;;;;;;;
Σου στέλνω πμ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευάκι έγραψε:σου'χω νεαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!
Athin@ έγραψε:Ευάκι έγραψε:σου'χω νεαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!
Σου στέλνω πμ!
Tziz έγραψε:Γεια σας!!
Βίβιαν Ολυμπιακός είναι ο άντρας σου, κι έβλεπε χτες τον αγώνα????
Τι ξεφτίλα πια αυτή η ΑΕΚ....
Αθηνούλα άντε με το καλό και χωρίς το πάμπερ!!!
Ευάκι, σε περιμένουμε!!! Να έρθεις!
Εγώ, δεν ξέρω αν διαβάσατε το σχετικό θεματάκι.... παρμένη με την πεθερά ως συνήθως.
Για το Νίκο, δουλειά τέλος. Τον έχω σπίτι κι αυτόν τώρα.
Θέλανε να του κάνουν πρόσληψη με 700ευρώ. 100 ευρώ τουλάχιστον είναι οι βενζίνες του. Οπότε ας κάτσει σπίτι με τα 500 του ΟΑΕΔ, μπας και στο μεταξύ βρει κάτι καλύτερο...
Συμφωνείτε?
Μιλουπακι έγραψε:Athin@ έγραψε:Ευάκι έγραψε:σου'χω νεαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!
Σου στέλνω πμ!
χαχαχα η μια το αλλο μισο της αλλης
Tziz έγραψε:
Για το Νίκο, δουλειά τέλος. Τον έχω σπίτι κι αυτόν τώρα.
Θέλανε να του κάνουν πρόσληψη με 700ευρώ. 100 ευρώ τουλάχιστον είναι οι βενζίνες του. Οπότε ας κάτσει σπίτι με τα 500 του ΟΑΕΔ, μπας και στο μεταξύ βρει κάτι καλύτερο...
Συμφωνείτε?
dimitroula έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!
Τι αερας ειναι αυτος! Ευτυχως δεν εχει υγρασια αλλιως θα το ειχαμε δαγκωσει παλι!
Βιβιαν με το καλο κοπελα μου!
Athin@ έγραψε:Γειά σου Δημητρούλα!Ναι ρε γμτ ξαναχειμώνιασε αλλάαααααα απο ότι άκουσα είναι τα τελευταία κρύα και μετά καλοκαίριιιιιι!!!
Βίβιαν με το καλό.Ωραία ημερομηνία κλείσατε.Ούτε ντάλα καλοκαίρι ούτε κρύο.
dimitroula έγραψε:Αθηνα μου ας μην καλοκαιριασει ακομα! χαχαχαχαχα
Δεν την μπορω τη ζεστη με τιποτα!
Παντού ή μόνο εκεί που ακουμπάει;Ρωτάω γιατί της δικιάς μου της πέφτανε πίσω στο κεφάλι τον καιρό που κοιμότανε μόνο ανάσκελα.Έβρισκα τούφες όχι αστεία.Vivian έγραψε:Ρε κοριτσακια μου να σας ρωτησω κατι αλλο της μικρη μου εδω και 2 εβδομαδες της πεφτουν τα μαλακια! Πλεον δεν εχει σχεδον καθολου ... Τι συμβαινει; Η γιατρος μου ειπε να μην ανυσυχω! Αλλααα
Μιλουπακι έγραψε:καλα ειμαστε αγγελικη μου αναρωσαμε και ολας για ποσο δεν ξερω, ειμαι πολυ χαρουμενη τελικα στην γιορτουλα θα ειμαστε και οι γονεις και θα καμαρωσω πρωτη φορα τον γιο να λεει ποιημα και να κανει χορευτικο, πω πω αν δεν εχεις παιδια δεν μπορεις να καταλαβεις αλλα οντως ειναι συγκινητικες στιγμες, μου φαινεται θα φορεσω και μια πανα πριν παω οχι στην συναντηση δεν ηρθα οποτε αλλο κοριτσακι ειδες
Μιλουπακι έγραψε:καλα η μικρη σου μια κουκλιτσα ειναι μεγαλωσε πω πω!!
Athin@ έγραψε:Tziz έγραψε:Οπότε ας κάτσει σπίτι με τα 500 του ΟΑΕΔ, μπας και στο μεταξύ βρει κάτι καλύτερο...
Συμφωνείτε?
Εγώ συμφωνώ πάντως.Δε διάβασα το θέμα ακόμα.Σκουπίζου-με τώρα.
Μιλουπακι έγραψε:ε ναι αγγελικη αν ειναι ετσι δεν συμφερει και δεν ειναι μονο η βενζινη δεν θα παρει και κατι να φαει εκει να πιει οποτε παραπανω παει, μεχρι να τελειωσει το επιδομα θα εχει βρει και κατι ο ανθρωπος, ελπιζω ολα καλα να σας πανε
Vivian έγραψε:Ξέχασα το σημαντικότερο να σας πωωωωωω 3 Σεπτεμβρίου βαφτιζόμαστε επιτελοοοους!!!! Σημερα ο αντρουλης μου εκλεισε ημερομηνια!!
Athin@ έγραψε:dimitroula έγραψε:Αθηνα μου ας μην καλοκαιριασει ακομα! χαχαχαχαχα
Δεν την μπορω τη ζεστη με τιποτα!
Την πολύ ζέστη ούτε εγώ,αλλά δεν μπορώ και τα πολλά ρούχα απάνω μου και τη συννεφιά.Παντού ή μόνο εκεί που ακουμπάει;Ρωτάω γιατί της δικιάς μου της πέφτανε πίσω στο κεφάλι τον καιρό που κοιμότανε μόνο ανάσκελα.Έβρισκα τούφες όχι αστεία.Vivian έγραψε:Ρε κοριτσακια μου να σας ρωτησω κατι αλλο της μικρη μου εδω και 2 εβδομαδες της πεφτουν τα μαλακια! Πλεον δεν εχει σχεδον καθολου ... Τι συμβαινει; Η γιατρος μου ειπε να μην ανυσυχω! Αλλααα
Tziz έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:καλα ειμαστε αγγελικη μου αναρωσαμε και ολας για ποσο δεν ξερω, ειμαι πολυ χαρουμενη τελικα στην γιορτουλα θα ειμαστε και οι γονεις και θα καμαρωσω πρωτη φορα τον γιο να λεει ποιημα και να κανει χορευτικο, πω πω αν δεν εχεις παιδια δεν μπορεις να καταλαβεις αλλα οντως ειναι συγκινητικες στιγμες, μου φαινεται θα φορεσω και μια πανα πριν παω οχι στην συναντηση δεν ηρθα οποτε αλλο κοριτσακι ειδες
Ναι να την πάρεις την πάνα, και μπόλικα χαρτομάντηλα!
Επίσης μην ξεχάσεις τη φωτογραφική μηχανή να τραβήξεις βίντεο!
Μάλλον θα έμοιαζε... Είχε κοτσιδάκι ακριβώς όπως κάνεις κι εσύ της δικιάς σου...Μιλουπακι έγραψε:καλα η μικρη σου μια κουκλιτσα ειναι μεγαλωσε πω πω!!
Σε ευχαριστώ! Έχει γίνει θηριάκι! Κοντεύει τα οκτώ κιλά! Και τους 68 πόντους! Ούτε τα 06 θα της κάνουν σε λίγο!Athin@ έγραψε:Tziz έγραψε:Οπότε ας κάτσει σπίτι με τα 500 του ΟΑΕΔ, μπας και στο μεταξύ βρει κάτι καλύτερο...
Συμφωνείτε?
Εγώ συμφωνώ πάντως.Δε διάβασα το θέμα ακόμα.Σκουπίζου-με τώρα.Μιλουπακι έγραψε:ε ναι αγγελικη αν ειναι ετσι δεν συμφερει και δεν ειναι μονο η βενζινη δεν θα παρει και κατι να φαει εκει να πιει οποτε παραπανω παει, μεχρι να τελειωσει το επιδομα θα εχει βρει και κατι ο ανθρωπος, ελπιζω ολα καλα να σας πανε
Ήμουν σίγουρη ότι θα συμφωνήσετε.
Όλοι το ίδιο σκέφτονται...
Σε ευχαριστώ Μαρίτσα! Κι εσύ ότι ποθείς!
Αθηνά, βάλε τη μικρή για ύπνο και διάβασε με την ησυχία σου, γιατί είναι μεγάααααααλο το θέμα....Vivian έγραψε:Ξέχασα το σημαντικότερο να σας πωωωωωω 3 Σεπτεμβρίου βαφτιζόμαστε επιτελοοοους!!!! Σημερα ο αντρουλης μου εκλεισε ημερομηνια!!
Βίβιαν με το καλό!!!
Κι εμείς Σεπτέμβρη (24) θα το κάνουμε!
Είναι η καλύτερη εποχή!
Αν κατάλαβα καλά, βαφτίζεις και τα δύο? Ή μόνο τη μικρή? Μπερδεύτηκα...
dimitroula έγραψε:Μηπως ειναι τα πρωτα μαλλάκια που πέφτουν? Για να σου ειπε να μην ανησυχείς κατι απλο θα ειναι. Να σου πω την αληθεια δεν θυμάμαι να το εχω ξανακούσει.
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.7!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης