Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 13]

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποτε περιμενεις?

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toutounaki έγραψε:
mama katerina έγραψε:κοριτσια οσο περιεργο και αν σας φαινεται οσο πιο πολλες μερες τοσο καλυτερα δυναμωνει το σπερμα!!! προτεινω καθε 3-4 μερες!! Wink Wink Wink

Εγώ Μαμά Κατερίνα λέω 3 μέρες να είμαστε μέσα (γιατί κάποιοι γιατροί λένε πως η μέση διαρκεια ζωής του σπέρματος είναι 72 ώρες περίπου). 3 μέρες είναι καλά, μην τον ...ξεπατώσουμε κιόλας το σύζυγο, να μας βλέπει και να τρέχει να κρυβεται! Embarassed Embarassed Embarassed

χαχαχαχαχα καλα λες!!!!!!! Wink

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το φλεβαρη αδιαθετησα στις 22 αρα λογικα σημερα!

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ortikaki έγραψε:ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ. Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ 2ο ΠΑΙΔΑΚΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΜΟΝΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΨΥΧΟΦΘΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΕΓΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ. ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.
Υ.Γ. ΠΕΡΥΣΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ. ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!!

Ούτε εγώ νομίζω πως ήταν τυχαίο! Σου εύχομαι ολόψυχα να κρατήσεις γρήγορα και το δευτερο παιδάκι σου στην αγκαλιά σου και να τα καμαρώνεις και τα δυο παιδάκια σου!
Άγχος τρελλό δεν έχω, όχι προς το παρόν τουλάχιστον, γιατί έχω ήδη ένα παιδάκι το οποίο μας έκανε τη χάρη και μας ήρθε με την πρώτη προσπάθεια και αυτό είναι ένα υπερ σε σχέση με μια κοπέλα που προσπαθεί για το πρώτο και ίσως αναρωτιέται μήπως έχουμε κάποιο πρόβλημα, μήπως το ένα, μήπως το άλλο κ.λ.π και από την άλλη τοσο το παιδάκι μου όσο και η δουλειά μου δε μου αφήνουν πολλά περιθώρια να σκέφτομαι τις ερωτήσεις των συγγενών -πότε πάμε για το δεύτερο;-
Άλλωστε αυτό το μήνα μόνο ξεκινήσαμε να προσπαθούμε, έχω πιστεύω καιρό ν' αγχωθώ...
Αν παρόλα αυτά με δείτε να ξεφεύγω, επαναφέρετέ με στην τάξη πάραυτα παρακαλώ!

toutounaki

toutounaki
tattooed_snowhite έγραψε:το φλεβαρη αδιαθετησα στις 22 αρα λογικα σημερα!

Είσαι πάντα τόσο σταθερή Χιονάτη μου; Αν ναι, δε θα σου είναι δύσκολο να τα καταφέρεις!

toutounaki

toutounaki
art86 έγραψε:κ εγω αυτο λεω ν α κανω αν δν γινει παλι...αλλα μου ειναι δυσκολο ν μν τυο σκεφτομαιιι..τελοσ παντων ελπιζω ν πανε ολα καλα αυτη τη φορα

Γιατί να μην πάνε καλέ; Θετική σκέψη είπαμε!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι τουτουνακι μου! παρολο που εχω χασει 58 κιλα η περιοδος μου καθολου δεν αλλαξε
!!! 27-28 μερες νταν! χιχιχι

toutounaki

toutounaki
tattooed_snowhite έγραψε:ναι τουτουνακι μου! παρολο που εχω χασει 58 κιλα η περιοδος μου καθολου δεν αλλαξε
!!! 27-28 μερες νταν! χιχιχι

Και 28 ημέρες είναι σήμερα; Ε, σου εύχομαι να μη δεις τίποτα!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω κοριτσι!!!!!! μακαρι χιχιχιχ... αλλιως την επομενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Smile Smile I love you

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:ευχαριστω κοριτσι!!!!!! μακαρι χιχιχιχ... αλλιως την επομενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Smile Smile I love you

την επομενη μαζι!!!!!

(28η σημερα ναι!)

toutounaki

toutounaki
tattooed_snowhite έγραψε:
tattooed_snowhite έγραψε:ευχαριστω κοριτσι!!!!!! μακαρι χιχιχιχ... αλλιως την επομενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Smile Smile I love you

την επομενη μαζι!!!!!

(28η σημερα ναι!)

Εγώ θα περιμένω στις 22 Απριλίου (αυτή τη φορά είχα 9 ημέρες καθυστερηση και φοβομουν μήπως έχω προβλημα, αλλά σήμερα ευτυχώς αδιαθετησα)!
Εσύ εύχομαι να τελειώνεις τώρα!

veniou

veniou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalhspera egw exw mia mera ka8isterish ala edw kai meres es8anwme xalia apo to prwi kai kata thn diarkia tis meras me ponaei to kefali mou exw zalades 8elw na koimame sinexia me ponah h mesh mou.koritsia lete na eimai egkuos!

toutounaki

toutounaki
veniou έγραψε:
kalhspera egw exw mia mera ka8isterish ala edw kai meres es8anwme xalia apo to prwi kai kata thn diarkia tis meras me ponaei to kefali mou exw zalades 8elw na koimame sinexia me ponah h mesh mou.koritsia lete na eimai egkuos!

Πολύ πιθανό! Περίμενε 3-4 μέρες και αν δεν αδιαθετησεις πήγαινε για β χοριακή! (Αν δε μπορείς να κρατηθείς με 1 ημέρα καθυστερηση κάνε ένα test φαρμακείου κι επανέλαβε το σε 3-4 μερες)

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βενιου σου ευχομε να εισαι !!! με το καλο κοριτσι μου! εχεις αλλα παιδακια?
εγω προσπαθω για το πρωτο εδω και 2 μηνες ειμαι φρεσκια ακομα χιχιχ.

τουτουνακι μου τουλαχιστον ηρθε η περιοδος και σταματησε η ταλαιπωρια, και σωματικη , με τις εννοχλησεις και ψυχολογικη!

περνω την ευχη σου και την κανω φυλαχτο! ευχαριστω! χιχιχι Embarassed

Maria S

Maria S
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
toutounaki έγραψε:Κι εμένα Μαρία το πρώτο μου ήρθε πολύ εύκολα με την 1η προσπάθεια (να έπαιξε ρόλο που ήμασταν σε διακοπές και περνούσαμε ζάχαρηWink. Τώρα μέτρησα την πρώτη μου αποτυχία, αλλά πιστεύω η 2η φορά να είναι πιο τυχερή... sunny

Στο εύχομαι να είναι τυχερή η δεύτερη!

Εγώ θα περιμένω ακόμα 5-6 μέρες αν και είμαι πολύ σταθερή και έχω καλό προαίσθημα αλλά με το αγγελουδάκι μου και 10 φορές την μέρα πάνω κάτω τη σκάλα στο σπίτι αγχώνομαι και δεν θα έπρεπε...

Καλή επιτυχία και σύντομα καλά νέα τουτουνάκι!!!

Maria S

Maria S
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Στην πρώτη εγκυμοσύνη 2 predictor βγήκαν αρνητικά και πήγα γυναικολόγο κατευθείαν γιατί δεν ήθελα να μπώ σε διδικασία χωριακής (μικροβιολογικό εργαστήριο δεν έχω κοντά). Όμως τώρα το σκέφτομαι... να πάω να κάνω τεστ ή να περιμένω, και να πάω πάλι κατευθείαν στο γιατρό;;

toutounaki

toutounaki
Maria S έγραψε:Στην πρώτη εγκυμοσύνη 2 predictor βγήκαν αρνητικά και πήγα γυναικολόγο κατευθείαν γιατί δεν ήθελα να μπώ σε διδικασία χωριακής (μικροβιολογικό εργαστήριο δεν έχω κοντά). Όμως τώρα το σκέφτομαι... να πάω να κάνω τεστ ή να περιμένω, και να πάω πάλι κατευθείαν στο γιατρό;;

Αν μπορεις να κρατηθεις πηγαινε στο γιατρο. Αν όχι Το self clear πιστευω θα δειξει.

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μετα απο 2-3 παρακαλια του αμορε, και 7000 φιλια μου ειπε σημερα να κανω το 2ο τεστ.
δεν επρεπε να το κανω γιατι δεν ειμαι ουτε στην 2η μερα καθηστερησης αλλα υπεκηψα στα φιλια τι να εκανα?
το εκανα και μου βγηκε ενα αχνο ''T'' !!! OYTE KAN + !

ομολογο πως τωρα μπερδευτικα αρκετα ! Laughing Laughing

toutounaki

toutounaki
Και μας μας μπέρδεψες... Τί είναι το Τ ? Μήπως ήταν χαλασμένο; Έίδες την ημ/νια λήξης?

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toutounaki έγραψε:Και μας μας μπέρδεψες... Τί είναι το Τ ? Μήπως ήταν χαλασμένο; Έίδες την ημ/νια λήξης?

οχι δεν ηταν ληγμενο, κανονικα επρεπε να κανει σταυρο και εκει που αρχιζε να σχηματιζετε.... τσακ! σταματησε και δεν συνεχισε μεχρι κατω για να γινει ο σταυρος και σχηματισε μονο ενα αναποδο Τ

toutounaki

toutounaki
cyclops affraid cyclops

Πάρε ψηφιακο clear blue που λέει έγκυος ή όχι.. Ούτε το Τ ούτε το Γ βοηθαει!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δυστηχως δεν το βρισκω εδω στην Κερκυρα, σε οσα εχω δει βασικα, θα περιμενω αλλες 2 μερες καιιιιιι ειδωμεννννννν Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 2 215994

Maria S

Maria S
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
art86 έγραψε:ας συστηω λοιπον και εγω.....προσπαθουμε σχεδον εναμισι χρονο....κ τπτ...αυτη την φορα εχω καλο προαισθημα οτι επιτελουσ θα γινει.....ευχομαι σε ολεσ μασ ενα θετικο τεστ κ μια καλη εγκυμοσηνη...χριστε μ τι ευτυχια να ερθει επιτελους.

Καλή επιτυχία και με το καλό τα ευχάριστα...

toutounaki

toutounaki
tattooed_snowhite έγραψε:δυστηχως δεν το βρισκω εδω στην Κερκυρα, σε οσα εχω δει βασικα, θα περιμενω αλλες 2 μερες καιιιιιι ειδωμεννννννν Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 2 215994

Υπομονή! Σε καταλαβαίνω απόλυτα και σου εύχομαι την Παρασκευή ημέρα της εθνικής εορτής να δεις ένα μεγάλο -μεγάλο σταυρό όσο μεγάλος είναι ο σταυρός της σημαίας μας!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toutounaki έγραψε:
tattooed_snowhite έγραψε:δυστηχως δεν το βρισκω εδω στην Κερκυρα, σε οσα εχω δει βασικα, θα περιμενω αλλες 2 μερες καιιιιιι ειδωμεννννννν Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 2 215994

Υπομονή! Σε καταλαβαίνω απόλυτα και σου εύχομαι την Παρασκευή ημέρα της εθνικής εορτής να δεις ένα μεγάλο -μεγάλο σταυρό όσο μεγάλος είναι ο σταυρός της σημαίας μας!

αχ ναιιιιιιιιι εχουμε και την εθνικη εορτη! χαχαχα αχ αυτο το μυαλο!!! ωραια ευχη τουτουνακι! χαχαχ θα ειναι και σημαδιακο χαχαχαχ ευχαριστω κουκλα μου! Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 13]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις