Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
628 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 628 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 13]

276Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Ιαν 05, 2012 2:27 pm

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
desT έγραψε:
toutounaki έγραψε:Ευχαριστώ και αντεύχομαι! Όλα να σου πάνε τέλεια!

Τελικά εγώ που ειχα ξεκινησει το θεμα έμεινα έγκυος τελευταία. Κάλλιο αργα παρα ποτε! Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 875502

Μην ανησυχείς γι' αυτό. Δεν είσαι τελευταία. Έχω μείνει εγώ ακόμα. Και μιας και μετράμε εγώ αισίως κλείνω το Ιανουάριο 10 μήνες προσπαθειών.
Άϊντε πάμε για να χρονίσουμε. Θα κάνω και τούρτα. Very Happy

Ότι και να κάνεις το μωρό θα έρθει να το ξέρεις. Δε δέχομαι κουβέντα επί τούτου.Ορίστε μας.

277Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Ιαν 05, 2012 2:53 pm

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella01 έγραψε:
Ότι και να κάνεις το μωρό θα έρθει να το ξέρεις. Δε δέχομαι κουβέντα επί τούτου.Ορίστε μας.

Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 417472
Αυτή η αισιοδοξία σου με σκλαβώνει Χρύσα μου. Αν είναι να έρθει πάντως μην αργήσει, please... παρακαλώ πολύ πριν τα γενέθλια μου τον Μάρτιο. Μεγαλώώώώνω...

Αυτό το θεματάκι πάντως πολύ το αγαπούσα.

278Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Παρ Ιαν 06, 2012 1:25 am

markella01

markella01
desT έγραψε:
markella01 έγραψε:

Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 417472
Αυτή η αισιοδοξία σου με σκλαβώνει Χρύσα μου. Αν είναι να έρθει πάντως μην αργήσει, please... παρακαλώ πολύ πριν τα γενέθλια μου τον Μάρτιο. Μεγαλώώώώνω...

Αυτό το θεματάκι πάντως πολύ το αγαπούσα.

Δεν είμαι αισιόδοξη. Είμαι σίγουρη. Έχει διαφορά.
Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 417472 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 417472 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 417472 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 417472

279Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Παρ Ιαν 06, 2012 1:41 am

toutounaki

toutounaki
desT έγραψε:
toutounaki έγραψε:Ευχαριστώ και αντεύχομαι! Όλα να σου πάνε τέλεια!

Τελικά εγώ που ειχα ξεκινησει το θεμα έμεινα έγκυος τελευταία. Κάλλιο αργα παρα ποτε! Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 875502

Μην ανησυχείς γι' αυτό. Δεν είσαι τελευταία. Έχω μείνει εγώ ακόμα. Και μιας και μετράμε εγώ αισίως κλείνω το Ιανουάριο 10 μήνες προσπαθειών.
Άϊντε πάμε για να χρονίσουμε. Θα κάνω και τούρτα. Very Happy

Οπως βλέπεις και για σενα απλως θεμα χρονου είναι. Όσο για την ηλικια και εγω ενα θεματακι το ειχα (κι ειμαι και ολίγον μεγαλύτερη απο σενα), αλλα στο τελος τα καταφερα!
Xaftounaki καλως ορισες και καλή επιτυχια συντομα!

280Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Παρ Ιαν 06, 2012 1:54 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουτουνακι με το καλοοοο!!! θυμαμαι που τα λεγαμε σε αλλο θεμα και ηθελες δευτερο παιδακι!!!! να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!!!!! Smile

281Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Παρ Ιαν 06, 2012 1:58 am

toutounaki

toutounaki
Καλημερα mamakaterina, ευχαριστώ! Κι εγω θυμαμαι που σε ρωτουσα για την ωορρηξια με τη θερμομετρηση. Τελικά ακολουθησα τη συμβουλή σου ανα 3 ημερες γιατί είχαμε και οι 2 κουραστει χωρις αποτελεσμα με το καθημερινο και οταν τελικα απελπιστικα και βαρεθηκα να μετραω κι ειπα αντε στο καλο τοτε... εμεινα!

282Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Παρ Ιαν 06, 2012 5:49 am

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια!!
toutounaki συγχαριτήρια!! Έυχομαι να πάνε όλα καλά και να κρατάς στα χέρια σου ένα γερό πανέμορφο μπεμπάκι σε λίγο καιρό!!

xaftounaki σου εύχομαι σύντομα να είσαι εγκυούλα και να μας ανακοινώσεις τα ευχάρηστα!!!

desT εγω την έκοψα την τούρτα και μετράω και μήνες!! Τώρα όμως βρήκαμε οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα δικά μου και μπαίνω για επέμβαση σε 1-2 βδομάδες.. Αν όλα πάνε καλά θα προσπαθήσουμε πάλι μόνοι μας αλλιως εξωσωματική.. Δεν πτωούμαστε όμως και είμαστε διατεθημένοι να κάνουμε ότι χρειαστεί! Καλό και το ταξίδι αλλα όταν φτάσεις στον προορισμό σου δεν σε νοιάζει τι πέρασες!!

Την καλησπέρα μου και στα αλλα κορίτσια και εύχομαι μεσα στο 2012 να είμαστε όλες Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 990599 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 990599 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 990599 χιχιχιχιχιχι

283Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Σαβ Ιαν 07, 2012 6:57 am

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!
toutounaki συγχαριτήρια!! Έυχομαι να πάνε όλα καλά και να κρατάς στα χέρια σου ένα γερό πανέμορφο μπεμπάκι σε λίγο καιρό!!

xaftounaki σου εύχομαι σύντομα να είσαι εγκυούλα και να μας ανακοινώσεις τα ευχάρηστα!!!

desT εγω την έκοψα την τούρτα και μετράω και μήνες!! Τώρα όμως βρήκαμε οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα δικά μου και μπαίνω για επέμβαση σε 1-2 βδομάδες.. Αν όλα πάνε καλά θα προσπαθήσουμε πάλι μόνοι μας αλλιως εξωσωματική.. Δεν πτωούμαστε όμως και είμαστε διατεθημένοι να κάνουμε ότι χρειαστεί! Καλό και το ταξίδι αλλα όταν φτάσεις στον προορισμό σου δεν σε νοιάζει τι πέρασες!!

Την καλησπέρα μου και στα αλλα κορίτσια και εύχομαι μεσα στο 2012 να είμαστε όλες Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 990599 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 990599 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 990599 χιχιχιχιχιχι

Rinamar, διάβασα τι σου συμβαίνει και στεναχωρήθηκα πραγματικά.
Χαίρομαι, για την αισιοδοξία σου και την επιμονή σου. Είμαι και εγώ τέτοιος άνθρωπος αλλά δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αν μου τύχαινε κάτι τέτοιο πριν το πρώτο μου παιδί. Ενδεχομένως σαν και σένα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Καμιά φορά ειλικρινά ντρέπομαι να αναφέρω το πόθο μου για τρίτο παιδί όταν υπάρχουν γυναίκες που προσπαθούν τόσο για το πρώτο.
Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και γρήγορα να κρατήσεις ένα ή και περισσότερα μωράκια σας αγκαλιά. Μακάρι να είναι αυτός ο χρόνος σας.

284Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Σαβ Ιαν 07, 2012 7:58 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τώρα ανακάλυψα αυτό το θέμα και αποφάσισα να πω τον πόνο μου.

"Προσπαθούμε" με τον άντρα μου εδώ και λίγους μήνες. Όχι κανονικά, απλά δεν φυλαγόμαστε και λέμε όποτε έρθει.

Η περίοδός μου είναι εντελώς άστατη αλλά βρίσκω την ωορηξία μου με τεστ ωορηξίας.

Την τελευταία φορά λοιπόν, βρήκα την ωορηξία μου με τεστάκι. Κανονικά, μετά από 14-16 μέρες μου έρχεται. Τώρα όμως μαζί με τη σημερινή μετράω 19 μέρες. Έκανα το πρωί ένα predictor και ήταν αρνητικό αλλά η περίοδος άφαντη.

Πριν λίγο, είδα λίγη ροζ βλέννα, οπότε έρχεται η Ρωσιδούλα.

Ελπίζω αυτό που θέλουμε όλες να πραγματοποιηθεί γρήγορα και χωρίς προβλήματα!

285Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Σαβ Ιαν 07, 2012 8:24 am

blackrose

blackrose
elena25 έγραψε:Τώρα ανακάλυψα αυτό το θέμα και αποφάσισα να πω τον πόνο μου.

"Προσπαθούμε" με τον άντρα μου εδώ και λίγους μήνες. Όχι κανονικά, απλά δεν φυλαγόμαστε και λέμε όποτε έρθει.

Η περίοδός μου είναι εντελώς άστατη αλλά βρίσκω την ωορηξία μου με τεστ ωορηξίας.

Την τελευταία φορά λοιπόν, βρήκα την ωορηξία μου με τεστάκι. Κανονικά, μετά από 14-16 μέρες μου έρχεται. Τώρα όμως μαζί με τη σημερινή μετράω 19 μέρες. Έκανα το πρωί ένα predictor και ήταν αρνητικό αλλά η περίοδος άφαντη.

Κι αν η ροζουλα δεν ειναι ρωσιδουλα???????? και ειναι Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 990599

Αντε και το 2012 θα φερει μωρακια και σε αυτο το θεματακι ειμαι σιγουρη!!!!!!!!!!! Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 544943

286Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Σαβ Ιαν 07, 2012 8:27 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Μακάρι κοριτσάκι μου να μην είναι η ακατανόμαστη και να μας ανακοινώσετε σύντομα τα ευχάριστα!!! Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 417472

287Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Σαβ Ιαν 07, 2012 8:29 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπαααα... Θα είχε βγει θετικό το τεστ τότε βρε κορίτσια... Crying or Very sad Άσε που την νιώθω να έρχεται κανονικά...

Δεν πειράζει, την επόμενη φορά!

288Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Σαβ Ιαν 07, 2012 8:43 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δν πειράζει, αν δν το περιμενεις θα ειναι πιο γλυκια η εκπληξη....εξαλλου ποσες και ποσες ξεκίνησαν με αρνητικα τεστ! Wink Wink

289Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Σαβ Ιαν 07, 2012 9:07 am

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT έγραψε:
Rinamar, διάβασα τι σου συμβαίνει και στεναχωρήθηκα πραγματικά.
Χαίρομαι, για την αισιοδοξία σου και την επιμονή σου. Είμαι και εγώ τέτοιος άνθρωπος αλλά δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αν μου τύχαινε κάτι τέτοιο πριν το πρώτο μου παιδί. Ενδεχομένως σαν και σένα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Καμιά φορά ειλικρινά ντρέπομαι να αναφέρω το πόθο μου για τρίτο παιδί όταν υπάρχουν γυναίκες που προσπαθούν τόσο για το πρώτο.
Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και γρήγορα να κρατήσεις ένα ή και περισσότερα μωράκια σας αγκαλιά. Μακάρι να είναι αυτός ο χρόνος σας.

Πρώτα απ'όλα να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου και σου εύχομαι αυτός σου ο πόθος να σου ζεστάνει τοσο πολύ την κοιλίτσα σου ώστε να φωλιάσει το τρίτο σου σποράκι! Και σε αυτό δεν χωράνε ντροπές αλλα μόνο περιφάνεια που είσαι τυχερή και σε αξίωσε ο Θεός Very Happy Very Happy

Γλυκιά μου και να ήξερες ποση δύναμη τελικά μας έχει δώσει ο Θεός και δεν το ξέρουμε! αλλα έτσι είναι... αν δεν πιάσεις πάτο δεν καταλβαίνεις οτι τελικά έχεις πόδια ελατήριο και μπορείς να κάνεις μια τσαααφ! και να'σαι πάλι στην επιφάνεια! Ολοι περνάμε δύσκολα το θέμα είναι πως θα τει "δει κανείς!" ..τωρα τα λέω και λιγο εκ του ασφαλούς.. στο 2012 είμαστε παιδί θα κάνω όπως κα να έχει, αν είμουνα στην εποχή της γιαγιάς μου..εκει.. αστο καλύτερα!!

Έλενα καλώς ήρθες και καλή χρονιά! Ευχομαι μέσα στο 2012 να είσαι εγκυούλα!
..το predictor δεν είναι και τόσο αξιόπιστο απ'οτι έχω διαβάσει.. σίγουρα εσύ ξέρεις καλύτερα το σώμα σου και τα συμπτώματα της "Αλέκας" αλλα μήπως να έπερνες ένα αλλο τεστάκι όπως clearblue, selfclear, first step, αν συνεχίσει να είναι αφαντη η κυρία; λέω εγω τωρα... Very Happy

290Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Σαβ Ιαν 07, 2012 9:24 am

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toutounaki έγραψε:
tattooed_snowhite έγραψε:
tattooed_snowhite έγραψε:καλημερα κοριτσακια τι κανετε? εχουμε κανενα ευχαριστο νεακι?
και μεις ειμαστε τωρα στον 3ο μηνα προσπαθειας.
επαψα να μετραω τα παντα, απλα απολαμβανουμε την διαδικασια, ξεκινησα και ποδηλατο 3 ωρες τη μερα, πολυ μαγειρεμα
και ολα οκ.
με το καλο σε ολα τα κοριτσια και χαλαρα!!!!!!

κοριτσακια μου τελικα ηρθε ο πελαργος!!!!!!
ειμαι 5 εβδομαδων, ευχομαι να πανε ολα καλα και να ερθει και η σειρα σας γρηγορα! ειναι το πρωτο μου ...
η δεσποινις τουτουνακι τι κανει????? Smile Smile Smile

Κοριτσάκι μου πόσο χαιρομαι δεν ξερεις!!! Να σου ζήσει η κούκλα σου!!!
Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 328109
Εγώ ειχα φυγει απο το φορουμ λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων και ήρθα τώραπου είμαι επισήμως 9 εβδομάδων! Καλλιο αργα παρα ποτέ!!!

Για την ιστορια, προηγηθηκαν 7 αποτυχημενες προσπαθειες! Shocked

σ'ευχαριστω θερμα για τις ευχες!

πως περασε ο καιρος ε? χαρηκα παρα πολυ που σε ''ξαναειδα'' και μαλιστα εγκυουλα! με το καλο κοριτσι μου!
σου εστηλα και π.μ καλη χρονια και με το καλο να κρατησεις το μπομπιρακι σου!

κοριτσια καλη επιτυχια σε ολες, αυτο το τοπικ ειναι γουρλιδικο Razz

291Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Σαβ Ιαν 07, 2012 9:33 am

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 50580 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 50580 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 50580 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 50580 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 50580 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 50580 καλη και τελειωμηνη εγκυμοσυνη να εχεις με το καλο και σε εμας

292Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Σαβ Ιαν 07, 2012 10:13 am

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tattooed_snowhite έγραψε:
κοριτσια καλη επιτυχια σε ολες, αυτο το τοπικ ειναι γουρλιδικο Razz

Ευχαριστούμεεεεεε Very Happy Very Happy απο το στόμα σου και στου πελαργού τ'αυτί!
..αντε να ξεκουφαθεί και αυτός χαχαχαχα Very Happy

293Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Φεβ 02, 2012 10:43 am

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φου, φου... ένα δύο, ένα δύο...
Ετοιμάζομαι για ανακοίνωση...
Ναι λοιπόν ήρθε η ώρα να το ανακοινώσω.
Οκτώ εβδομάδων και 3 ημέρες σήμερα.
Περίμενα να ακούσω καρδούλα πριν σας το ανακοινώσω πράγμα που έγινε την Τρίτη.
Μεγάλο άγχος σ' αυτήν την εγκυμοσύνη αν θα πάνε όλα καλά. Προς το παρόν το έχω ανακοινώσει μόνο σε γονείς και στους άμεσους συναδέλφους (που τους αφορά).
Νομίζω ότι είμαι η τελευταία από τις 'παλιές' του θέματος αυτού.
Καλή επιτυχία σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν. Έχετε καλή πιστή.

294Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Φεβ 02, 2012 10:48 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συγχαρητήρια Δεσποινάκι!!!

Τέλεια νέα!

Εύχομαι όλα να πάνε απίστευτα τέλεια και με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μέλος!

Πάρα πολύ χάρηκα με τα νέα σου βρε Δεσποινιώ! Μπράβο!!! Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 50580 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 50580 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 50580 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 50580 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 50580

295Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Φεβ 02, 2012 10:52 am

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ, Έλενα!
Πως σου φαίνεται η καινούργια μου υπογραφή; Laughing

296Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Φεβ 02, 2012 10:55 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:Ευχαριστώ, Έλενα!
Πως σου φαίνεται η καινούργια μου υπογραφή; Laughing

Απίστευτα τέλεια κοριτσάκι!!!

Ρε συ, αλήθεια, πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!!

297Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Φεβ 02, 2012 11:12 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:Φου, φου... ένα δύο, ένα δύο...
Μεγάλο άγχος σ' αυτήν την εγκυμοσύνη αν θα πάνε όλα καλά. Προς το παρόν το έχω ανακοινώσει μόνο σε γονείς και στους άμεσους συναδέλφους (που τους αφορά).

Συγχαρητηρια κοπελα μου!!! Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 50580 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 50580 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 50580
να εχεις μια πολη καλη εγκυμοσυνη!!! ,,,ολα τελεια θα πανε!!!!! Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 50580 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 50580 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 50580 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 50580

εγω πραγματικα μονο εδω μεσα δν φοβαμαι να το πω...στους γυρω μου θα φοβομουν κι εγω!!χιχιχι

298Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Φεβ 02, 2012 11:21 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Δεσποινακιιιιι! συγχαρητηρια !!!!!!!!!! να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!!!!!! Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 50580

299Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Φεβ 02, 2012 12:41 pm

markella01

markella01

Και σε σκεφτόμουν σήμερα...
Ακούσαμε καρδιά? Τέλεια?????
Κορίτσι μου όλα τα καλά του κόσμου σου εύχομαι με πρώτο πρώτο το τυχερό σου μπεμπάκι που είναι στην κοιλιά.
Τα μωρά μας θα έχουν μόνο 9 εβδομάδες διαφοράαααααα!!!!

300Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Φεβ 02, 2012 1:28 pm

toutounaki

toutounaki
desT έγραψε:desT έγραψε:
Φου, φου... ένα δύο, ένα δύο...
Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 215994 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 215994 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 215994 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 215994 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 215994 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 654316 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 654316 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 654316 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 654316 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 654316 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 654316 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 654316 sunny sunny sunny sunny flower flower flower Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 536304 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 536304 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 536304 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 875502 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 875502 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 893968 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 893968 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 893968 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 893968 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 893968 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 893968 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 604962 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 604962 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 604962 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 417472 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 417472 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 12 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 13]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις