301 Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Φεβ 02, 2012 1:37 pm
toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χαιρομαι οσο δε λεγεται απο το πως κατεληξε αυτο το θεματακι!
Κε Πελαργε, ευχαριστουμε πολυυυυυ!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
zoyzoynitsa moy έγραψε:κοριτσια ειμαι η ευαγγελια εχω μια κορουλα 19 μηνων αλλα εαν μπορειτε να με βοηθησετε γιατι σε αυτα δεν τα παω και πολυ καλα..περιοδος μου ηρθε στις 10 ιανουαριου μετα τιν γεννα μου ερχετε 4 μερες πριν τιν αναμενομενη περιοδο το ερωτημα ειναι,κυκλο αν εχω μετρησει καλα εχω καθε 24 με 28 μερες,και αν ναι,τοτε επρεπε να εχω αδιαθετησει μεχρι σημερα?
desT έγραψε:Φου, φου... ένα δύο, ένα δύο...
Ετοιμάζομαι για ανακοίνωση...
Ναι λοιπόν ήρθε η ώρα να το ανακοινώσω.
Οκτώ εβδομάδων και 3 ημέρες σήμερα.
Περίμενα να ακούσω καρδούλα πριν σας το ανακοινώσω πράγμα που έγινε την Τρίτη.
Μεγάλο άγχος σ' αυτήν την εγκυμοσύνη αν θα πάνε όλα καλά. Προς το παρόν το έχω ανακοινώσει μόνο σε γονείς και στους άμεσους συναδέλφους (που τους αφορά).
Νομίζω ότι είμαι η τελευταία από τις 'παλιές' του θέματος αυτού.
Καλή επιτυχία σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν. Έχετε καλή πιστή.
boubou έγραψε:zoyzoynitsa moy έγραψε:κοριτσια ειμαι η ευαγγελια εχω μια κορουλα 19 μηνων αλλα εαν μπορειτε να με βοηθησετε γιατι σε αυτα δεν τα παω και πολυ καλα..περιοδος μου ηρθε στις 10 ιανουαριου μετα τιν γεννα μου ερχετε 4 μερες πριν τιν αναμενομενη περιοδο το ερωτημα ειναι,κυκλο αν εχω μετρησει καλα εχω καθε 24 με 28 μερες,και αν ναι,τοτε επρεπε να εχω αδιαθετησει μεχρι σημερα?
Σήμερα είσαι στην 24η μέρα αλλα λες ότι φτάνεις και 28 οπότε απο εκει και μετά θα πρέπει να "ανησυχεις" ..πάντα κοιτάμε τον μεγαλύτερο κύκλο για να μετρήσουμε καθυστέρηση!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης