Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
714 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 714 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 43]

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:Τζουριτσα ακουω..Αυτο δεν ειναι παραχωρηση..Αυτο ειναι ΄΄δωσε θαρρος στον χωριατη να σου ανεβει στο κρεβατι'. Μαλλον λαθος το λεω ε?? Shocked

Κοριτσια μη ψαχνεστε για τσουναμι στον Πειραια.Μολις ακουσα στο ραδιοφωνο οτι εσπασε τμημα του φραχτη του Μορνου και εχει πλημμυρισει η γυρω περιοχη της Βοιωτιας. Να το θεωρησω τυχαιο γεγονος οτι οταν αρχισαμε να το συζηταμε, κατι έγινε??? Shocked Shocked

τώρα σοβαρά μιλάς ή πλάκα μας κάνεις???? Shocked
ωραία, μπορούμε πλέον να χαρακτηριστούμε ως γκαντεμοπαρέα! ή αλλιώς Μητσοτάκης group!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:
Άντε, για να μην έχεις παράπονο, θα στείλω το ιδιωτικό τζετ. Χωράει στο πάρκινγκ δίπλα από το σπίτι σου?
Μήπως ένα αερόστατο θα ήταν πιο βολικό?? Πειραιάς είναι αυτός. Μη φάμε και κληση για παράνομο παρκάρισμα...

Χαχαχαχαχα γιατι και συντέλεια να γινει αν δεν πληρωσεις κληση την πατησες!!!!

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Athin@ έγραψε:Τα ποτά ποιά θα τα βάλει;

Γιάννα μου θέλεις απάντηση τώρα;

Ναι ναι ...Πλακα θα ειχε..

Επειδη μας βλεπω να διανυουμε τις τελευταιες μας ημερες -οχι τιποτα αλλο πολυ το μελεταμε- τα ποτακια θα τα βαλω εγω..
Οτι προλαβουμε να πιουμε, να φαμε και να αρπαξουμε.. Απο τον Τζονυ εννοω και οτι αφησει το Μαρακι

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε: ή αλλιώς Μητσοτάκης group!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ελιωσα!!!! Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μητσοτακης club μαζι με ολη την οικογενεια..Εχει γινει της τρελλης λεει..
Δειτε αυτο: http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231101707

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:
Athin@ έγραψε:Τα ποτά ποιά θα τα βάλει;

Γιάννα μου θέλεις απάντηση τώρα;

Ναι ναι ...Πλακα θα ειχε..

Επειδη μας βλεπω να διανυουμε τις τελευταιες μας ημερες -οχι τιποτα αλλο πολυ το μελεταμε- τα ποτακια θα τα βαλω εγω..
Οτι προλαβουμε να πιουμε, να φαμε και να αρπαξουμε.. Απο τον Τζονυ εννοω και οτι αφησει το Μαρακι

έτσι έτσι! αν και δεν νομίζω να αφήσω και πολλά! αχαχαχαχαχα

Vivian έγραψε:
Μαρία έγραψε: ή αλλιώς Μητσοτάκης group!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ελιωσα!!!! Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

ε μα τι να πω! δεν είναι να πούμε κάτι, ή να πάμε κάπου, κάτι θα γίνει! εμείς θα καταστρέψουμε τον κόσμο μου φαίνεται δεν χρειάζεται να το ψάχνουμε άλλο

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
Tziz έγραψε:
Άντε, για να μην έχεις παράπονο, θα στείλω το ιδιωτικό τζετ. Χωράει στο πάρκινγκ δίπλα από το σπίτι σου?
Μήπως ένα αερόστατο θα ήταν πιο βολικό?? Πειραιάς είναι αυτός. Μη φάμε και κληση για παράνομο παρκάρισμα...

Χαχαχαχαχα γιατι και συντέλεια να γινει αν δεν πληρωσεις κληση την πατησες!!!!

Αμ τι νόμιζες... Θέλω εγώ μετά από 30 χρόνια να μου έρθει η κλήση μέσω εφορίας επί 800φορές???
Δεν είμαστε για τέτοια τώρα..
Το δημόσιο δε στα χαρίζει αυτά γιαυτό κι εγώ προσέχω για να έχω.

Και μιας και το αναφέραμε, ο αντρούλης μου την έφαγε την κληση σήμερα στο παλιοκολωνάκι που πήγε για μια δουλειά.

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:
Και μιας και το αναφέραμε, ο αντρούλης μου την έφαγε την κληση σήμερα στο παλιοκολωνάκι που πήγε για μια δουλειά.

άντε καλοφάγωτη βρε! να υποθέσω ότι του έπεσε λίγο βαριά ε?

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στο Κεντρο της Αθηνας θα την φας την κληση. Μεχρι να πεταχτεις στα goody's να ξαλαφρωσεις στην τουαλετα, τσουπ εχει πεταχτει η δημοτικη αστυνομια μπροστα σου. Βρε καλε μου, ενα κατουρηματακι ηθελα να κανω..Βρε χρυσε μου.. Τιποτα!!! Νομιζω κιολας οτι σε καποια σημεια του κεντρου εχει απογορευτει μεχρι και η ελεγχομενη σταθμευση με την καρτα που περνεις απο το περιπτερο. Ειναι μονο για τους κατοικους. Αστα!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε εκείνον δεν ξέρω αν του επεσε βαριά, σε μένα πάντως ναι!
Έχουμε και το εμβόλιο τώρα στις 7 άλλα 60ευρά...
Ξέρεις γιατί? Εγώ -φτου φτου- δεν έχω φάει ποτέ κλήση, ούτε με το μηχανάκι 9 χρόνια, ούτε με το αυτοκίνητο 5 χρόνια.
Ε λοιπόν δεν καταλαβαίνω, γιατί και πώς κάποιος την τρώει. Ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ...

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το γιατί Αγγελική μου και το πώς είναι άλλη πονεμένη ιστορία! ανάλογα πόσες κλήσεις έχει γράψει στο μπλοκάκι του ο αντίστοιχος... τροχονόμο να τον πω δημοτική αστυνομία να την πω δεν ξέρω, αν το έχει γεμίσει την γλυτώνεις αλλιώς την πατάς! αχαχαχαχαχα

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχα να σας πω τι παθαμε προχτες?!!?!?!?!
μπαινουμε στο αμαξι λεμε να παμε στο cosmos στον παιδοτοπο,αναβει κατευθειαν η ενδειξη για βενζινη!λεει ο βαγγελης "ευα το αμαξι δεν εχει βενζινη" του απανταω κι εγω "το ξερω,ηθελα να μετρησω την καταναλωση (τρομαρα μου) και το αφησα μεχρι να γινει κοκκινο το λαμπακι!" λεει "ποιο λαμπακι να γινει κοκκινο?" λεω κι εγω "καλα στραβος εισαι?αυτο που τωρα ειναι κιτρινο!!!" αυτο μου λεει μονο κιτρινο αναβει!!!!!!!!!! cyclops cyclops cyclops
παταει εκει κατι κουμπια (ουτε ξερω ποια) γραφει στο καντραν υπολοιπο 0χλμ!!!! ε λεω κι εγω "παμε εδω πιο κατω να βαλουμε βενζινη!!!" ασε λεει θα μας φτασει να παμε (λες και θα πηγαιναμε στο περιπτερο της γειτονιας) και βγαινουμε στον περιφερειακο!!!μετα απο κανα χιλιομετρο σβηνει το αμαξι εντελως!!!!!και τι λεει ρε κοριτσια θα με τρελανει!!!!
ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕΣ?ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΟΥ??? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] συγγνωμη εγω εφταιγα που δεν εβαλε βενζινη???
για να τελειωσω την ιστορια βγαλαμε τα παιδια απο το αμαξι,βαλαμε τριγωνο,καθησαμε μεσα απο τις μπαρες και χαζευαμε το ηλιοβασιλεμα μεχρι να ερθει ο μπαμπας μου να μας φερει ενα μπετονακι βενζινη!!!!!!! cheers

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ευάκι στις Τρι Μαρ 29, 2011 6:37 am, 1 φορά

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:Επειδη μας βλεπω να διανυουμε τις τελευταιες μας ημερες -οχι τιποτα αλλο πολυ το μελεταμε- τα ποτακια θα τα βαλω εγω..
Οτι προλαβουμε να πιουμε, να φαμε και να αρπαξουμε..

Vacation 2012 by Mitsotakis group.
Δεκτά εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού!!!

Tziz έγραψε:ο αντρούλης μου την έφαγε την κληση σήμερα στο παλιοκολωνάκι που πήγε για μια δουλειά.

Με τις υγείες σας βρε!!!

Gianna_V έγραψε:Μεχρι να πεταχτεις στα goody's να ξαλαφρωσεις στην τουαλετα, τσουπ εχει πεταχτει η δημοτικη αστυνομια μπροστα σου.

Ναι κανέναν παρκαρισμένο στις ράμπες των πεζοδρομίων δεν ξέρουν να γραψουν ...Twisted Evil

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
έλα βρε Ευάκι έχεις και παράπονο! χαζέψατε και το ηλιοβασίλεμα! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 8 215994

ναι βέβαια το Μητσοτάκης group δέχεται εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού και ΟΓΑ, καθώς επίσης μπορείτε να πάρετε και ένα διακοποδάνειο! σάμπως θα χρειαστεί να το ξεπληρώσετε ποτέ? Razz Razz

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:αχαχαχα να σας πω τι παθαμε προχτες?!!?!?!?!
μπαινουμε στο αμαξι λεμε να παμε στο cosmos στον παιδοτοπο,αναβει κατευθειαν η ενδειξη για βενζινη!λεει ο βαγγελης "ευα το αμαξι δεν εχει βενζινη" του απανταω κι εγω "το ξερω,ηθελα να μετρησω την καταναλωση (τρομαρα μου) και το αφησα μεχρι να γινει κοκκινο το λαμπακι!" λεει "ποιο λαμπακι να γινει κοκκινο?" λεω κι εγω "καλα στραβος εισαι?αυτο που τωρα ειναι κιτρινο!!!" αυτο μου λεει μονο κιτρινο αναβει!!!!!!!!!! cyclops cyclops cyclops
παταει εκει κατι κουμπια (ουτε ξερω ποια) γραφει στο καντραν υπολοιπο 0χλμ!!!! ε λεω κι εγω "παμε εδω πιο κατω να βαλουμε βενζινη!!!" ασε λεει θα μας φτασει να παμε (λες και θα πηγαιναμε στο περιπτερο της γειτονιας) και βγαινουμε στον περιφερειακο!!!μετα απο κανα χιλιομετρο σβηνει το αμαξι εντελως!!!!!και τι λεει ρε κοριτσια θα με τρελανει!!!!
ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕΣ?ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΟΥ??? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] συγγνωμη εγω εφταιγα που δεν εβαλε βενζινη???
για να τελειωσω την ιστορια βγαλαμε τα παιδια απο το αμαξι,βαλαμε τριγωνο,καθησαμε μεσα απο τις μπαρες και χαζευαμε το ηλιοβασιλεμα μεχρι να ερθει ο μπαμπας μου να μας φερει ενα μπετονακι βενζινη!!!!!!! cheers

Ρε τον κακομοιρη τον ανδρα σου!!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Κριμα που δεν ηταν εκει η πεθερα να φανει και σε κατι χρήσιμη!! Να παει να φερει βενζινη!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:

Ρε τον κακομοιρη τον ανδρα σου!!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Κριμα που δεν ηταν εκει η πεθερα να φανει και σε κατι χρήσιμη!! Να παει να φερει βενζινη!!

συγγνωμη αλλα αν υποθεσουμε οτι φταιω εγω που το αμαξι δεν ειχε βενζινη αυτος γιατι το εβγαλε στον περιφερειακο ενω περασαμε διπλα απο 3 βενζιναδικα!!!!!!!!!!εεεεεεεεεε????????? Razz

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
συγγνωμη αλλα αν υποθεσουμε οτι φταιω εγω που το αμαξι δεν ειχε βενζινη αυτος γιατι το εβγαλε στον περιφερειακο ενω περασαμε διπλα απο 3 βενζιναδικα!!!!!!!!!!εεεεεεεεεε????????? Razz

όχι μου αρέσει που πραγματικά ψάχνεις να βρεις απάντηση σε αυτό τώρα εσύ!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχαχαχα ευακι γελαγες αυτο που εγραψα με την Δημητρα ε;; ε που να ξερω εγω ποια ειναι η καθεμια..κι εσενα αν σε εχω δεν ξερω ποια εισαι αραγε σε εχω;;;;;;;;; και μην γελασεις Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 8 215994

Ευακι αν ηταν μεσα η πεθερα θα την εστελνες για βενζινη;;;;;

Καλα εμεις στην Πατρα ολο μας γραφανε 10 αυτοκινητα στη σειρα το δικο μας ειχε κληση γιατι φυσικα ειχε αλλες πινακιδες...ε λοιπον κι εμεις καμια δεν πληρωσαμε!!!!!!

Εφτιαξα που λετε την γαριδομακαροναδα κι εκει που μαγειρευοταν η κουζινα κλεινει, ε ρε παλι λεω. Εχω της miele αλλου η εστια και αλλου ο φουρνος, η εστια μου σβηνει πολλες φορες και δεν ξερω γιατι και πηρα miele την ποιο ακριβη παναθεμα με. Φυσικα ελιωσαν τα μακαρονια, κριμα τα ζαρζαβατικα που εβαλα μεσα!!!
Ετσι περιμεναμε με τον ανδρα μου να ανοιξει και μας πηρε ο υπνος, ξυπναω η δολια και που ημουν;;;;;;;;;;;;
Με ειχε βουτηξει και με ειχε βαλει στην αγκαλια του λες και θα του εφευγα!! Σε μια φαση δεν επαιρνα ανασα, γυριζω το κεφαλι μου και τι να δω;;;;;;; ο μπεμπης ξυπνιος να μας κοιτα και να γελα!!!!!
Ελιωσα στο γελιο!!!!!
..και το αλλο, δεν μπορω να καταλαβω το καλοκαιρι πως μαγειρευω 8 με 10 φαγητα καθημερινα και τωρα το χειμωνα βαριεμαι να φτιαξω ενα!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
axaxaxaxa βρε Βασούλα τέλειος ο μικρός! σου λέει, τι κάνουν τώρα? γιατί κάθονται έτσι! αχαχαχα

βρε καλό μου, κάνεις τόσα φαγητά το καλοκαίρι και λόγω του μαγαζιού (μαγειρεύεις και εκεί ε?) που λογικό είναι να βαριέσαι τον χειμώνα! Laughing

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσαρες μου ποσα γραψατε! Razz Απ το πρωι δεν εχω κατσει καθολου, ετρεχα σαν το Βεγγο. Μπηκα τωρα να διαβασω και εμεινα μ ανοιχτο το στομα!affraid

Ελπιζω να ειστε καλα. Παρατηρησα στο φορουμ θεματα φωτια! χαχαχαχα

Εφτιαξα γεμιστα σημερα. Εχω ελαττώσει πολυ το φαγητο αλλα σημερα μου ηρθε να φαω μεχρι και τη γαστρα. Ειμαι παιδι των λαδερων! Τελος! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 8 536304

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε:χαχαχαχαχαχα ευακι γελαγες αυτο που εγραψα με την Δημητρα ε;; ε που να ξερω εγω ποια ειναι η καθεμια..κι εσενα αν σε εχω δεν ξερω ποια εισαι αραγε σε εχω;;;;;;;;; και μην γελασεις [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Καλα εμεις στην Πατρα ολο μας γραφανε 10 αυτοκινητα στη σειρα το δικο μας ειχε κληση γιατι φυσικα ειχε αλλες πινακιδες...ε λοιπον κι εμεις καμια δεν πληρωσαμε!!!!!!

Εφτιαξα που λετε την γαριδομακαροναδα κι εκει που μαγειρευοταν η κουζινα κλεινει, ε ρε παλι λεω. Εχω της miele αλλου η εστια και αλλου ο φουρνος, η εστια μου σβηνει πολλες φορες και δεν ξερω γιατι και πηρα miele την ποιο ακριβη παναθεμα με. Φυσικα ελιωσαν τα μακαρονια, κριμα τα ζαρζαβατικα που εβαλα μεσα!!!
Ετσι περιμεναμε με τον ανδρα μου να ανοιξει και μας πηρε ο υπνος, ξυπναω η δολια και που ημουν;;;;;;;;;;;;
Με ειχε βουτηξει και με ειχε βαλει στην αγκαλια του λες και θα του εφευγα!! Σε μια φαση δεν επαιρνα ανασα, γυριζω το κεφαλι μου και τι να δω;;;;;;; ο μπεμπης ξυπνιος να μας κοιτα και να γελα!!!!!
Ελιωσα στο γελιο!!!!!
..και το αλλο, δεν μπορω να καταλαβω το καλοκαιρι πως μαγειρευω 8 με 10 φαγητα καθημερινα και τωρα το χειμωνα βαριεμαι να φτιαξω ενα!!!

με εχεις σπουργιτενια μου!!!πως δε μ'εχεις???
αν ηταν η πεθερα μου μεσα στο αμαξι δε ξερω αμα θα την εστελνα ειναι προκληση αυτο που ρωτατε!!!νομιζω πως θα την εστελνα αλλα δε θα χανοταν η ατιμη!!!σα τη γατα απο το ανεκδοτο!!!να σας το πω????

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαράκι άσε βλέπω κατσαρόλα τον χειμώνα και λακάω, πετάγομαι στον αέρα, βγάζω κοκκινίλες χαχαχαχαχα!!!

Α ρε Δημητρούλα τι μου έκανες τώρα ακου γεμιστάααααααααααααααα και το λές έτσι μα δεν ντρέπεσαι λιγο χαχαχαχα
πεθαίνω για γεμιστά, στείλε δυο ντοματούλες!!!
Τι βάζεις μέσα για πές?????
Λοιπόν πάβ να ξυπνησω τον άντρα μου να μου να πάει να μου βρεί γεμιστά!!
Η να πάρω λέτε την πεθερά να της πω να μου φτιάξει;;; Δεν είναι κακή ιδέα πάντως χαχαχαχαχα!!!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλώς την και πάλι! εγώ από το πρωί έχω κολλήσει στον υπολογιστή, σηκώνομαι κάνω μια δουλειά, πάλι εδώ, πλένω πιάτα, πάλι εδώ, καθαρίζω χόρτα πάλι εδώ! τώρα θέλω να σκουπίσω και να μαζέψω λιγάκι γιατί ο γιος μου το έχει κάνει πάλι εδώ μέσα Βιετνάμ!

πες το Ευάκι το ανέκδοτο πες το! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 8 328109

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
vasoula έγραψε:χαχαχαχαχαχα ευακι γελαγες αυτο που εγραψα με την Δημητρα ε;; ε που να ξερω εγω ποια ειναι η καθεμια..κι εσενα αν σε εχω δεν ξερω ποια εισαι αραγε σε εχω;;;;;;;;; και μην γελασεις [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ελιωσα στο γελιο!!!!!

με εχεις σπουργιτενια μου!!!πως δε μ'εχεις???
αν ηταν η πεθερα μου μεσα στο αμαξι δε ξερω αμα θα την εστελνα ειναι προκληση αυτο που ρωτατε!!!νομιζω πως θα την εστελνα αλλα δε θα χανοταν η ατιμη!!!σα τη γατα απο το ανεκδοτο!!!να σας το πω????

αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ και ξαν αχαχαχαχαχα εχω λιωσει στο γέλιοοοοοοο μου πεσε ο καφεςςςςς Very Happy Very Happy και ναι ριξτο το ανεκδοτο!!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:καλώς την και πάλι! εγώ από το πρωί έχω κολλήσει στον υπολογιστή, σηκώνομαι κάνω μια δουλειά, πάλι εδώ, πλένω πιάτα, πάλι εδώ, καθαρίζω χόρτα πάλι εδώ! τώρα θέλω να σκουπίσω και να μαζέψω λιγάκι γιατί ο γιος μου το έχει κάνει πάλι εδώ μέσα Βιετνάμ!

πες το Ευάκι το ανέκδοτο πες το! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 8 328109

χαχαχαχαχαχα κι εγω το ίδιο, μια δουλειά κι εδώ πάλι, κάτσε να πάω να δώ τα κοχύλια που βράζω μην λιωσουν κι αυτά χαχαχαχαχα!!!!!1

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις