Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
473 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 473 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 43]

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ένας άντρας ήθελε να ξεφορτωθεί την γάτα της γυναίκας του. Μη ξέροντας τι να κάνει,
μια μέρα στο καφενείο ρωτούσε τους γύρω του! Ένας του λέει:
- "Μην
στεναχωριέσαι ρε φίλε, έχω εγώ την λύση!! Θα πας να την αφήσεις στον
διπλανό χωριό. Έτσι δεν θα μπορέσει να βρει τον δρόμο πίσω!!!"
Πάει την άλλη μέρα στο καφενείο ο άντρας τον βλέπει ο άλλος που του έδωσε την λύση και του λέει:
- "Να μην σε ρωτήσω καλύτερα, σίγουρα θα πέτυχε ε;;"
- "Δυστυχώς όχι! Έκανα όλα όσα μου είπες αλλά η γάτα όταν γύρισα σπίτι ήταν ήδη εκεί!!" απαντάει ο άντρας.
-
"Εντάξει μωρέ μην ανησυχείς! Θα σου πω τι να κάνεις! Τώρα θα την
αφήσεις στον Παρνασσό!! Είναι σίγουρο πως δεν θα μπορέσει να γυρίσει!"
Την άλλη μέρα στο καφενείο...
- "Τι έγινε;; Φυσικά δεν γύρισε ε;;;"
- "Γύρισε δυστυχώς, γύρισε!!!Και μάλιστα πριν από εμένα"
- "Μα καλά, πως;"
- "Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω!"
-
"Μην στεναχωριέσαι. Μ` αυτό που θα σου πω τώρα αποκλείεται να βρει τον
δρόμο! Λοιπόν, θα πας σε αυτό το χωριό. Σε εκείνο το σημείο θα
συναντήσεις μια διασταύρωση. Θα στρίψεις δεξιά και θα συνεχίσεις ευθεία.
Μετά θα στρίψεις αριστερά, θα πας όλο ευθεία και μετά πάλι αριστερά! Θα
σου σχεδιάσω και ένα χάρτη!"
Την άλλη μέρα...
- "Τι έγινε ρε φίλε; Πες μου τα αποτελέσματα του περίφημου σχεδίου μου..."
- "Άσε ρε φίλε!! Καλά που ήταν και η γάτα μαζί μου γιατί αλλιώς δεν θα έβρισκα τον δρόμο πίσω!!"

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! βρε το δόλιο! η πεθερά του μετενσαρκωμένη θα ήταν! αχαχαχα

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βασω μου εχεις τετοια σχεση με την πεθερα μη το συζητας! Επρεπε να χεις παραγειλει ηδη! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 9 564595

Βασικα εγω τα κανω με ρυζι. Βαζω μεσα κρεμμυδακι, σκορδακι, μαϊντανό, φρεσκια τοματα, λαδακι, αλατι, πιπερι και ριγανη. Σημερα εβαλα και κρεμμυδακι φρεσκο! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 9 40746

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευα χαχαχαχααχαχαχα

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitroula έγραψε:βασω μου εχεις τετοια σχεση με την πεθερα μη το συζητας! Επρεπε να χεις παραγειλει ηδη! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

η βασω με την πεθερα της?????
μανα με κορη να το πω??????
μπα οχι αδερφες!!!αδερφες ειναι!!!!!!!!!! μιλαμε για τοση αγαπη!!!!!!!! Razz Razz

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitroula έγραψε:βασω μου εχεις τετοια σχεση με την πεθερα μη το συζητας! Επρεπε να χεις παραγειλει ηδη! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 9 564595

Βασικα εγω τα κανω με ρυζι. Βαζω μεσα κρεμμυδακι, σκορδακι, μαϊντανό, φρεσκια τοματα, λαδακι, αλατι, πιπερι και ριγανη. Σημερα εβαλα και κρεμμυδακι φρεσκο! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 9 40746

και εγώ έτσι τα κάνω, ορφανά! μόνο σκόρδο δεν βάζω! καμιά φορά βάζω άνηθο αντί για μαιντανό και αν τύχει και δεν έχω ξεμείνει βάλω ξερό δυόσμο αντί για ρίγανη Very Happy

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευάκι έγραψε:
dimitroula έγραψε:βασω μου εχεις τετοια σχεση με την πεθερα μη το συζητας! Επρεπε να χεις παραγειλει ηδη! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

η βασω με την πεθερα της?????
μανα με κορη να το πω??????
μπα οχι αδερφες!!!αδερφες ειναι!!!!!!!!!! μιλαμε για τοση αγαπη!!!!!!!! Razz Razz

Να υποθεσω οτι αυτη η υπεροχη σχεση περιγράφεται σε αλλο ποστ? Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 9 40746
Δεν εχω και πεθερα οποτε δεν μπαίνω στο συγκεκριμένο ποστ! Razz

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Προσπαθει η καψερη να ειναι καλη μετα απο 10 χρονια φυσικα αλλα τις κανω καψονια, ναι αν την παρω τηλ και της το ζητησω σε 3 ωρες θα ειναι εδω με ολοκληρο ταψί!!!!!!
Λοιπόν Δημητρούλα κανε αυτο, κανονικα δεν λεω τα μυστικα του επαγγελματος αλλα σε εσας δεν πειραζει!!!!

Βάλε μέσα, πιπεριά κοκκινη και πράσινη, ενα μικρο κολοκυθι στο μουλτι πρωτα και χοντροκομμενα ολα, δυόσμο και δάφνη!!!!
Επισης το μαιντανο και το δυόσμο να τον βάζεις αφου εχεις κατεβάσει την γέμιση απο τα γεμιστά, ετσι δεν χανουν την φρεσκάδα και την μυρωδιά!!

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βασω θα το εκανα ευχαριστως αλλα ο μικρος δεν τρωει πιπεριες. Ακομα και ψιλοκομμένη να την εχω την καταλαβαινει ο ατιμος. Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι μπορω να το κανω στα δικα μας και αυτουνου να του τα κανω κανονικα! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 9 40746

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμένα του αρέσουν πολύ οπότε να το θυμηθώ την επόμενη φορά να το κάνω έτσι Βασούλα πιστεύω θα είναι τέλειο

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε: Προσπαθει η καψερη να ειναι καλη μετα απο 10 χρονια φυσικα αλλα τις κανω καψονια, ναι αν την παρω τηλ και της το ζητησω σε 3 ωρες θα ειναι εδω με ολοκληρο ταψί!!!!!!
Λοιπόν Δημητρούλα κανε αυτο, κανονικα δεν λεω τα μυστικα του επαγγελματος αλλα σε εσας δεν πειραζει!!!!

Βάλε μέσα, πιπεριά κοκκινη και πράσινη, ενα μικρο κολοκυθι στο μουλτι πρωτα και χοντροκομμενα ολα, δυόσμο και δάφνη!!!!
Επισης το μαιντανο και το δυόσμο να τον βάζεις αφου εχεις κατεβάσει την γέμιση απο τα γεμιστά, ετσι δεν χανουν την φρεσκάδα και την μυρωδιά!!

την εχεις στρωσει και σε θαυμαζω γι'αυτο!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
εγω ρωτησα τον αντρα μου για τα πλανα του και λεει ολο δε ξερω και θα δουμε και του λεω "για να ξερεις ετσι και παμε και δω μουτρα κατεβασμενα εφυγα πριν ξεφορτωσω καν το αμαξι" και μου ειπε καλα θα κανεις........... cyclops τι να πει κι αυτος ο δολιος τους βαρεθηκε τοσα χρονια!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειδικα το κολοκυθακι θα ειναι τελειο κι εγω πιπεριες μακρυα αλλα στα γεμιστα τις τρωω!!
Ευακι ακριβως τι να πει ποια ο ανθρωπος οντως βαρεθηκε!!!

Παω να ταισω τον μπεμπη!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας!!
Ξανάρθα!
Εξαφανίστηκα απότομα γιατί είχε περάσει η ώρα κι έπρεπε να μπω για μπανάκι και να πάμε παιδίατρο.
Ρίξαμε κι ένα καβγαδάκι με τον ανήρ, έτσι για να 'χουμε...

Athin@ έγραψε:Ναι κανέναν παρκαρισμένο στις ράμπες των πεζοδρομίων δεν ξέρουν να γραψουν ...Twisted Evil

Ευχαριστούμε Αθηνούλα μου! Τέτοιες υγείες δεν τις θέλω!
Έτσι την έφαγε. Όχι ράμπα, αλλά θέση για κάτοικο της περιοχής. Λίγο η μούρη του αυτοκινήτου λέει προεξείχε.
Μάλλον δε θα χώραγε ο άλλος και γι αυτό φώναξε την τροχαία. Ξέρω γω...

Ευάκι έγραψε:συγγνωμη αλλα αν υποθεσουμε οτι φταιω εγω που το αμαξι δεν ειχε βενζινη αυτος γιατι το εβγαλε στον περιφερειακο ενω περασαμε διπλα απο 3 βενζιναδικα!!!!!!!!!!εεεεεεεεεε????????? Razz

Έλα ντε... Αυτά τα ανεξήγητα τα κάνουν ώρες ώρες και μετά λένε για μας...

Ευάκι έγραψε:Ένας άντρας ήθελε να ξεφορτωθεί την γάτα της γυναίκας του. ....
- "Άσε ρε φίλε!! Καλά που ήταν και η γάτα μαζί μου γιατί αλλιώς δεν θα έβρισκα τον δρόμο πίσω!!"

Ευάκι εγώ το ξέρω λίγο διαφορετικά.
Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες την πάει τη γάτα όσο πιο μακριά γίνεται (το λέω εν συντομία) και την παρατάει. Παίρνει το δρόμο του γυρισμού λοιπόν και χάνεται!!
Τι να κάνει τι να κάνει, παίρνει τηλέφωνο σπίτι. Το σηκώνει η γυναίκα του "Έλα άντρα μου, που είσαι???"
"Να σου πω ρε γυναίκα, είναι η γάτα εκεί?"
"Εδώ είναι..."
"Για δώστη μου λίγο γιατί χάθηκα"

Τες πα. Κάπως έτσι...

dimitroula έγραψε:Να υποθεσω οτι αυτη η υπεροχη σχεση περιγράφεται σε αλλο ποστ? Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 9 40746
Δεν εχω και πεθερα οποτε δεν μπαίνω στο συγκεκριμένο ποστ! Razz

Αχχχχ Δημητορύλα...
Χάνεις τα καλύτερα!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tziz μου γιατι μαλωσατε;; το γνωστο θεμα;; Κοριτσια ποια ειναι η Μαριτσα του facebook εδω?

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το Μιλουπάκι είναι Βασούλα μου

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αληθεια????? ειναι πολυ γλυκεια!!
καλε μαρακι τι εγραψε μια απο κει;; ειδες;;

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε: Αληθεια????? ειναι πολυ γλυκεια!!
καλε μαρακι τι εγραψε μια απο κει;; ειδες;;

καλέ που? στο fb? τι τι?

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βασούλα μάντεψε έχει ΠΜ! ααχαχαχα για να μην ξενχιόμαστε

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ηρθαααααααααααα!!!! Μου λειψατεεεεεεεεεεε!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 9 536304 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 9 536304 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 9 536304 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 9 536304 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 9 536304 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 9 536304 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 9 536304 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 9 536304 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 9 536304 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 9 536304 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 9 536304 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 9 536304 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 9 536304

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Ηρθαααααααααααα!!!! Μου λειψατεεεεεεεεεεε!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

καλως το το ομορφφοκοριτσο με τα ομορφοπαιδακια της!!!που ησουν καλε?

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είναι η δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν την Κυριακή) που τσακωνόμαστε για χάρη της παιδιάτρου...
Η μάλλον για να το θέσω καλύτερα, για τα λεφτά που παίρνει η παιδίατρος...
Πληρώσαμε τώρα 30 ευρά για το εμβόλιο. Και 30 η επίσκεψη, 60.
Τον προηγούμενο μήνα, πήγαμε σε παιδίατρο του ΙΚΑ. Και μόλις το είδε ότι το κάναμε αλλού το εμβόλιο είπε, "Κι εγώ μπορώ να το συνταγογραφήσω!" για να μη μας χάσει από πελάτες, κατάλαβες???

Αφού κυρά μου το συνταγογραφείς το κωλοεμβόλιο, εμάς γιατί μας βάζεις να τρέχουμε στο κέντρο μάνας και παιδιού, να μας το γράψουν, να το πάρουμε, και μετά να ερθουμε σε σένα να μας το κάνεις????
Γιατί δεν το λες εξ'αρχής???
Τελικά μου τα έγραψε και πήγα και τα πήρα.
Αλλά με τον άντρα μου τσακώθηκα για παρεξήγηση. Δεν κατάλαβα να σας πω την αλήθεια. Ή λέγαμε το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια, ή λέγαμε άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε... Στο τέλος βριστήκαμε και μετά με κυνηγούσε να με προλάβει με το μωρό στο μάρσιπο...

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχαχαχα τι ωραια σαν παιδακια του γυμνασιου κανατε αααααα και εμεις σκοτωθηκαμε προχθες για την παιδιατρο.

Να σου πω καλα παει καλα αυτη;; Γιατι δεν σας τα εγραφε;;;;;; Shocked
..και το εμβολιο κανει 30 μονο και ειναι μονο ενα;; Μηπως εκανες το 3ο εμεις σε λιγες μερες θα το κανουμε, αλλα το 2ο ηταν 2 κουτια φαρμακακια 50 ευρω το ενα και 60 το αλλο, μας τα εγραψαν ομως στην αεροπορια και αυτα και τα πρωτα!!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καπου λιγο σας χανω οταν μιλατε για κεντρα μανας και παιδιου και τετοια που δεν εχουμε εμεις αλλα μου κανει αισθηση που πληρωνεται εξτρα 30 για να κανει ενα εμβολιο!!!!!!!ελεος ρε κοριτσια σιγα τη δουλεια!!!η δικη μου παιδιατρος παιρνει 40 την επισκεψη και 50 αν δει και τα 2 παιδια.τις προαλλες ειδε και τα 2 κανονικα,μετρησεις τα παντα,εκανε μαντου την μικρη και 2 εμβολια τον μεγαλο και πηρε 50!συμφωνα με της δικης σου την ταριφα επρεπε να παρει 30x2 παιδια 60 και 3x30=90 τα 3 εμβολια παμε στα 150???για μιση ωρα???
δλδ στο 8ωρο 2400 ευρω????????????? το αγγιγμα του Μηδα εχει??????????????? Razz Razz Razz

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
Vivian έγραψε:Ηρθαααααααααααα!!!! Μου λειψατεεεεεεεεεεε!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

καλως το το ομορφφοκοριτσο με τα ομορφοπαιδακια της!!!που ησουν καλε?

Πηγα τον Κωνσταντινουλη παιδοτοπο!!!! Δεν μαζεύεται απο την αυλη τα χωματα και τα λουλουδια και ειπα να τον ντυσω ανθρωπο και να τον παω να τα διαλύσει αλλου!!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπον εβαλα σκουπα, σφουγγαρισα, ξεσκονισα, εβαλα πληντυριο, τα απλωσα, επλυνα ενα νεροχυτη φουλ πιατα και κατσαρολικα, επλυνα βεραντες, επλυνα τα μπουκαλια, θηλες και αποστειρωτη, εκανα μπανιο το παιδι, το ταισα και τωρα παω να φαω!!!!!!!

Ε ψοφησα στην κουραση!!!!!!!!
Με την αλλη γυναικα να κανει γενικη εγω δεν τα μπορω αυτα, χαλασα τα νυχια μου, τα μαλλιά μου σκονιστηκαν, τα χερακια μου μουλιασαν, πνιγηκα στην σκονη εγω ποιος εγω η βασωωω να κανω τετοια πραγματαααααααααααα αχαχαχααχχαχαχα καθως εβαζα σκουπα λοιπον ονειρευομουν πως ειχα 2 υπηρετριες εδω μεσα και μου τα εκαναν ολα!!!!
Ηταν ωραια αισθηση!!!!!! Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις