326 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! Τετ Μαρ 30, 2011 2:54 am
Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μαρία έγραψε:
ρε Καλλιόπηηηηη ΠΜ λέμεεεεεε
ΣΙΓΑ ΚΑΛΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕΣ!!!!ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μαρία έγραψε:
ρε Καλλιόπηηηηη ΠΜ λέμεεεεεε
Μαρία έγραψε:
ρε γμτ! δεν γίνετε και να γκαστρωθεί μπας και ηρεμήσει επιτέλους! τεχνικά αδύνατο! μα μιλάμε συνέχεια με έναν πονοκέφαλο!σε γιατρό δεν πάει όμως! βέεεεεεεεεβαια! μόνο προχτές μου είπε: να πάω να κάνω καμία αξονική? ή του ύψους ή του βάθους όπως κατάλαβες!
Μαρία έγραψε:Αθηνάκι νομίζω ότι αν της βάλεις έτσι στην κατάψυξη θα χαλάσουν!
vasoula έγραψε:athinoula μου οχι δεν μπαινουν καταψυξη, απλα καθαρισε τις, μην τις κοψεις, καθαρισε τις εννοω κοψε το πανω και το κατω μερος απο λιγο!!
dimitroula έγραψε:Αθηνα μου δεν εχω αποψη. Ασχετο αλλα τρελαίνομαι για μελιτζάνες!
Athin@ έγραψε:vasoula έγραψε:athinoula μου οχι δεν μπαινουν καταψυξη, απλα καθαρισε τις, μην τις κοψεις, καθαρισε τις εννοω κοψε το πανω και το κατω μερος απο λιγο!!
Γιατί;;;;;
Gianna_V έγραψε:
Μαρια ειναι πολυ ασχημο συναισθημα να νομιζουν οτι επειδη καθομαστε στο σπιτι δεν κουραζομαστε. Μερικες φορες ευχομαι να συνεχιζα την δουλεια..
dimitroula έγραψε:Τελικα ολοι αντρες ιδιοι ειναι! χαχαχαχα
Μαρία έγραψε:dimitroula έγραψε:Τελικα ολοι αντρες ιδιοι ειναι! χαχαχαχα
καρμπόν όμως!
Γιάννα μου εγώ έχω μανία με το σπίτι, μπορεί να κάνω τις περισσότερες φορές όσα βλέπει η πεθερά που λένε, αλλά να δεν τα κάνω και αυτά, κάτι μου κάθετε στραβά! και δεν είναι ότι τα κάνω και μετά μένουν έτσι, σε χρόνο μηδέν, έχει ξαναγίνει εδώ μέσα μπάχαλο λόγω του παιδιού! και πάει λέγοντας!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης