76 Απ: STOP στα greeklish !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παρ Μάης 27, 2011 12:07 pm
nopi30
Η ψυχή της παρέας!
Το βρηκα, το βρηκα..... ΓΙΟΥΧΟΥ γραφω Ελληνικα επιτελους κοντευα να σκασω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
nopi30 έγραψε:Το βρηκα, το βρηκα..... ΓΙΟΥΧΟΥ γραφω Ελληνικα επιτελους κοντευα να σκασω
αλικακι έγραψε:nopi30 έγραψε:Το βρηκα, το βρηκα..... ΓΙΟΥΧΟΥ γραφω Ελληνικα επιτελους κοντευα να σκασω
Μπράβο βρε θηρίο!!!!Τα κατάφερες???
Γιούπι!!!!!!!!Ηρθαν τα ματάκια μου στην θέση τους χαχαχα!!!!!!!!
nopi30 έγραψε:Το βρηκα, το βρηκα..... ΓΙΟΥΧΟΥ γραφω Ελληνικα επιτελους κοντευα να σκασω
supermom έγραψε:έχεις τόοοοοοσο δίκιο. Εγώ έχω κι άλλο θέμα...με τα κεφαλαία και τους τόνους ή μάλλον την απουσία τους. Τα γράφω επί τη ευκαιρία γιατί αλλιώς θα φάω κράξιμο νομίζω.
CHRISLA2216 έγραψε:supermom έγραψε:έχεις τόοοοοοσο δίκιο. Εγώ έχω κι άλλο θέμα...με τα κεφαλαία και τους τόνους ή μάλλον την απουσία τους. Τα γράφω επί τη ευκαιρία γιατί αλλιώς θα φάω κράξιμο νομίζω.
επειδη το ανεφερες... εγω γραφω μονο ελληνικα- απλα επειδη το θελω- αλλα η ασχετη δεν ξερω πως βαζουμε τονο...
αγγελικημαρια έγραψε:...ουτε ακολουθω παντα κανονες γραμματικης κ συντακτικου.οι νεοτερες γενιες ομως μεγαλωνοντας συνηθιζουν στους λατινικους χαρακτηρες με αποτελεσμα να κανουν παρα πολλα ορθογραφικα λαθη...
Διαφωνω καθετως. Γραψε ορθογραφημένα κι ας ειναι γκρικλις.γραψτε στα ελληνικα και ας ειναι και ανορθογραφα.
Nena έγραψε:
Προτιμω να γραψει καποιος γκρικλις, προσπαθωντας να ακολουθησει την ελληνική ορθογραφία (πχ yparxw αντι του iparxo) παρά να γραφει ανορθόγραφα και ασύντακτα ελληνικά (ηπάρχω, υπάρχο, κτλ κτλ).
Συμφωνω, και ουδέποτε υποστηριξα οτι θελω ντε και καλά να γραφουν όλοι με γκρικλις διοτι έτσι πρεπει. Ομολογώ ομως οτι οι περισσοτερες απο εμας (ή τουλάχιστον εγώ) μάθαμε να να δακτυλογραφούμε σε υπολογιστή που δεν υποστήριζε ελληνικό αλφάβητο. Ναι, είναι θέμα συνηθειας. Την οποία δεν θα αποβάλλω επειδη τρεις τύποι στην τηλεόραση και τέσσερις άγνωστες σε ένα φόρουμ μου είπαν να το κάνω (δεν το λέω προσβλητικά).Angie_77 έγραψε:Νένα μου να σου πω κάτι?? Για εμένα όσο ανορθόγραφο είναι το "ηπάρχο" άλλο τόσο είναι και το "yparxw". Π.χ από πότε το ελληνικό γράμα ωμέγα έχει αντικαθασταθεί από το λατινικό W ???
Κι εγώ είμαι υπέρ της ορθογραφίας, και ακόμη κι αν τελείωσα μόνο Λύκειο, προσπαθώ να γράφω όσο πιο ορθογραφημένα μπορώ. Απόψεις είναι όλες και γνώμες και όπως λες και εσύ όπως βολεύεται ο καθένας.
Ναι, ηταν το πρωτο σχολειο εκμάθησης γκρικλις στην Ελλάδα.μπεμπινι 1 έγραψε:νενα ορθογραφημενα γκρικλις?αυτα μαθαινες στο σχολειο σου?ΧΑΛΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν θεωρω αστεια την άποψη σου, παρεξηγηθηκα μάλλον, θεωρω οτι η αιτια της ανορθογραφίας ειναι βαθυτερη, και οτι τα γκρικλις απλα ειναι ενα συμπτωμα. Σου λέω οτι κι εγω εγραφα ΜΟΝΟ σε γκρικλις για 12 σχεδον χρονια.αγγελικημαρια έγραψε:http://2gym-zefyr.att.sch.gr/Portal/index.php?option=com_content&view=article&id=256%3Agreeklish&Itemid=41
ο καθενας εχει την αποψη του κ δημοκρατια εχουμε κ ελευθερια κ ας γραφει ο καθενας οπως θελει. δε με πειραζει που θεωρεις αστεια την αποψη μου!ισως και να μην ειναι αιτια της γλωσσικης κρισης ισως κ να ναι(διαλλακτικοτητα πανω απ ολα)... αυτο θα κριθει πολλα χρονια αργοτερα απ τα παιδια μας κ τα εγγονια μας
Ειμαι σιγουρη. Νομιζω οτι με οσα εμαθες σημερα επαθες και υπερχειλιση...μπεμπινι 1 έγραψε:ααααααααα!!!!!!!!!!!!!αυτο ειναι το θεμα σου,εισαι βολεμενη!πες το να το καταλαβουμε.ειμαι πληρης με οσα ξερω.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης