126 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! Σαβ Απρ 02, 2011 12:13 am
Ήρια
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μα τι καιρος και αυτος βρε κοριτσια!!!!! Ακουσατε ποτε θα φτιαξει μηπως?!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μαρία έγραψε:αχ Βασούλα άπειρες συζητήσεις έχουν γίνει επί του θέματος! άστα!
εδώ έχει μαύρη μαυρίλα πάντως! είναι θέμα λεπτών να αρχίσει να βρέχει, αν δεν βρέχει ήδη δηλαδή!
δεν ξέρω πότε θα φτιάξει αλλά κάτι πήρε το αυτάκι μου (το όμορφο!!!!) ότι όλος ο Απρίλης κάπως έτσι θα πάει!
Ήρια έγραψε:
Αληθειαααα??!! ε οχιιι και αργει να τελειωσειι ακομα ο APril..... εεεεε ΜΑΡΑΚΙ? APRILLL?!!!! xaxaxaxxaxaxaxaxax
Kalliopi έγραψε:KAΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ;;; ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ...
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ!
ΒΑΣΩ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!ΚΑΙ ΓΩ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ,ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ!
ΜΑΡΑΚΙ ΜΗ ΜΟΥ ΣΥΓΧΙΖΕΣΑΙ!!!!BE COOL GIRL!
ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΜΙΑ;;;
Ήρια έγραψε:Kalliopi έγραψε:KAΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ;;; ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ...
ΒΑΣΩ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!ΚΑΙ ΓΩ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ,ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ!
ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΜΙΑ;;;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!!
ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ?!!! να περασουμε μια βολτα...!!! χαχααα
Kalliopi έγραψε:Ήρια έγραψε:Kalliopi έγραψε:KAΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ;;; ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ...
ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΜΙΑ;;;
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΛΕ!ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ!ΑΧ ΔΕ Σ'ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΝΑ ΔΕΙΣ....
Μαρία έγραψε:
Καλημέρα Καλλιόπηηηηηηηη! i am cool baby don't worry!
Ήρια έγραψε:Kalliopi έγραψε:Ήρια έγραψε:Kalliopi έγραψε:KAΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ;;; ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ...
ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΜΙΑ;;;
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΛΕ!ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ!ΑΧ ΔΕ Σ'ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΝΑ ΔΕΙΣ....
ενταξειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι .... λίγο το ξανθο μου . λιγο το ξενυχτιι , πόσα να αντεξωωω η γυναικα...!!!! χαχαχαααχαχαχα
Kalliopi έγραψε:Ήρια έγραψε:Kalliopi έγραψε:Ήρια έγραψε:Kalliopi έγραψε:KAΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ;;; ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ...
ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΜΙΑ;;;
ενταξειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι .... λίγο το ξανθο μου . λιγο το ξενυχτιι , πόσα να αντεξωωω η γυναικα...!!!! χαχαχαααχαχαχα
ΝΑΙ ΚΑΛΕ,ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΣ;ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΑΒΑΜΕ!ΧΟΧΟΧΟ
manoula_24xr έγραψε:ρε κοριτσια 3 φορες εχωγραψει που παει το μηνυμα μουυυυυυυυυυυυυ?????????????????????
manoula_24xr έγραψε:ρε κοριτσια 3 φορες εχωγραψει που παει το μηνυμα μουυυυυυυυυυυυυ?????????????????????
manoula_24xr έγραψε:manoula_24xr έγραψε:ρε κοριτσια 3 φορες εχωγραψει που παει το μηνυμα μουυυυυυυυυυυυυ?????????????????????
Καλημεραααααααααααααααααααααααααα
Τικανετεεε????Εγω τελειωνω το μαγειρεμα,συμμαζευω κ θα ετοιμαστω για καφεδακι κμετα για ψωνια να φτιαξω μια τουρτα απο πανες!!!!!!
Ήρια έγραψε:μμμμ και εγω παω να ντυθω να παρω τον αντρουλη μου να παμε για ψωνια γιατι το ψυγειο μας ειναι αδειο και σε λιγο θα αρχισουμε να τρωμε ο ενας τον αλλο εδω μεσα για να επιβιωσουμε!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης