151 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! Σαβ Απρ 02, 2011 2:52 am
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πηγα και εγω την βολτα μου και επεστρεψα!!! Κοριτσια εχει πολυ κρυο!! Χιονανθρωπακι εγινε ο Κωνσταντινουλης μου!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευάκι έγραψε:εεεεεε κατι λιγο.............ξυπνησε και η μικρη εκανε και εμετο,τι κακο κι αυτο με τα δοντια της οταν βγαζει δοντακια εχει μυξουλες και κανει εμετο για να βγαλει τα φλεματα.τωρα κοιμηθηκε ξανα,οι διπλα ξαναρχισαν τον καυγα και βαριεμαι να πω να τους βρισω.....ωραιο μεσημερι ε??????
dimitroula έγραψε:Κατεβαίνοντας πηρα και την ανακύκλωση. Διπλα στον καδο ηταν μια γατα πεθαμενη. Την βλεπει ο μικρος και μου λεει:
- Μαμα τι επαθε η γατουλα?
- Πηγε στον ουρανο
- Πηγε στον ουρανο και επεσε?
- Οχι Δημητρη μου , την πατησε αυτοκινητο και πηγε στον ουρανο.
- Οχι θα ξυπνησει
- Καλα θα ξυπνησει(για να τον αποφυγω)
Στο γυρισμο βλεπει μια παρομοια γατα ζωντανη, και τι μου λεει?
- Να μαμα ξυπνησε η γατουλα!
dimitroula έγραψε:Aγγελικη αυτο δεν το ειχα σκεφτεί!
Tziz έγραψε:Να υποθέσω από το μικρό διάλογο που έχεις γράψει, ότι δε θέλει δεύτερο παιδί????
Ευάκι έγραψε:δε μου ειπες θα πατε για πασχα λαμια θα συναντηθουμε???
Athin@ έγραψε:Ευάκι έγραψε:δε μου ειπες θα πατε για πασχα λαμια θα συναντηθουμε???
ΟΧΙ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ευάκι έγραψε:να εισαι σιγουρη οτι θα παιξει ρολο που δε θα πας!!!
Athin@ έγραψε:Ευάκι έγραψε:να εισαι σιγουρη οτι θα παιξει ρολο που δε θα πας!!!
χα χα χα μην το πεις του άντρα σου αυτό και με κυνηγάει αν θέλει να έρθει
Κοριτσάκια σας αφήνω!
Θα βγούμεεεεεεεε!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Tziz έγραψε:Πιστεύω ότι δεν το εννοούσε.
Το κατάλαβες κι εσύ έτσι?
Απλά ξέρει ότι αυτό θα σας πάει πίσω με όλα τα υπόλοιπα.
Ευάκι έγραψε:
καλα να περασετεεεεεεεε!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης