Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
654 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 654 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πηγα και εγω την βολτα μου και επεστρεψα!!! Κοριτσια εχει πολυ κρυο!! Χιονανθρωπακι εγινε ο Κωνσταντινουλης μου!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 272517 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 272517 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 272517 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 272517 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 272517 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 272517 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 272517 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 272517

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρααααα!!!!!!!!!τί κανετε??? όλες καλά βλέπω,η Ήρια μόνο βηχαλάκι?
εγώ είμαι πτώμα πήγα σούπερ,λαική,φούρνο,ψαρά και μετά σε όοοοοολα τα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης για να βρούμε τραπεζοκαθίσματα για το μεγάλο μας μπαλκόνι που το φτιάξαμε φέτος!!!εν τέλει βρήκαμε στο πράκτικερ 2,10 μετρα παρακαλώ!!!!!!!!!!!είναι ένα πανέμορφο τέρας!!!χαχαχαχα!!! γυρίσαμε σπίτι να μαγειρέψω ο άντρας μου πήγε με τον πατέρα μου το φέραν,τα ανέβασαμε και φάγαμε και τώρα κοιμούνται όλοι!!!!!!!!!θα ξαπλώσω κι εγώ στον καναπέ και αν σκάσουν οι διπλανοί -οι οποίοι τί περίεργο!!!!!!!!! μαλώνουν!!!!!- θα πάρω κι εγώ εναν υπνάκο!!!!!!!!! Sleep

Ήρια

Ήρια
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεεια σαςςςςςςςςςςςςς τι κανετε?!! εμεις πηγαμε για τα ψωνια μας , μολις φαγαμεεεεεεε καλαααα τα σηκωσα παλι τα μαγαζιααααα!!! αλλα τι καλος ο αντρουλης μου δεν μου λεει οχιιιι σε τιποτα!! χαχαχαχαχχααχαχαχα

Με γειααα Ευακιιι ......!!! Αντε να το χαρειτε τωρα!!!!!! εεεεε ψιτ δεν πιστευω να ξαπλωσες??!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εεεεεε κατι λιγο.............ξυπνησε και η μικρη εκανε και εμετο,τι κακο κι αυτο με τα δοντια της οταν βγαζει δοντακια εχει μυξουλες και κανει εμετο για να βγαλει τα φλεματα.τωρα κοιμηθηκε ξανα,οι διπλα ξαναρχισαν τον καυγα και βαριεμαι να πω να τους βρισω.....ωραιο μεσημερι ε??????

Ήρια

Ήρια
Ευάκι έγραψε:εεεεεε κατι λιγο.............ξυπνησε και η μικρη εκανε και εμετο,τι κακο κι αυτο με τα δοντια της οταν βγαζει δοντακια εχει μυξουλες και κανει εμετο για να βγαλει τα φλεματα.τωρα κοιμηθηκε ξανα,οι διπλα ξαναρχισαν τον καυγα και βαριεμαι να πω να τους βρισω.....ωραιο μεσημερι ε??????

Αχ μωρε η καημενουλα... και εμενα εχτες ολο το βραδυ εμετο εκανε για να βγαλει φλεμματα!!! Μα καλα τι παθαινουν μεσημεριατικα?!!! εε που να πας τωρα?! μετα απο τοσο φαγτηο?!!! αχαχχαα εγωωω καλα κανω και δεν εχω γειτονες!! χαχαα

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οι δικοι μου δεν εχουν προβλημα!!!μαλλωνουν οτι ωρα να'ναι!την αλλη φορα στι ς3 τα ξημερωματα τσιριζαν!ΕΛΕΟΣ δηλαδη!!!!!!!!!τι καναν το ιδιο ονειρο βλεπαν και τσακωθηκαν?δεν εχουν καθολου σεβασμο ουτε στα παιδια μου που κοιμουνται ουτε και λιγη ντροπη ρε συ να μου πουν συγγνωμη μια φορα για ολη αυτη τη φασαρια...τιποτα...
να σου πω τι καλα να εμενα κι εγω ετσι μονη μου!μη μου πεις οτι εχεις κι εσυ αυλη οπως η κουμπαρουλα σου!!!

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πω δεν μπορω να ακουω για εμετό σε πιτσιρικια. Στεναχωριέμαι! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 534787
Περαστικουλια!

Κοριτσια ξεπατωθηκα να φερω τα πραματα σπιτι. Δεν εχουμε και καθολου ανηφορες εδω, καταλαβαίνετε! χαχαχαχα

Ευακι με ΄γεια σας! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 654316

Δημητρουλα τι καλο ψώνισες?

Κατεβαίνοντας πηρα και την ανακύκλωση. Διπλα στον καδο ηταν μια γατα πεθαμενη. Την βλεπει ο μικρος και μου λεει:

- Μαμα τι επαθε η γατουλα?
- Πηγε στον ουρανο
- Πηγε στον ουρανο και επεσε?
- Οχι Δημητρη μου , την πατησε αυτοκινητο και πηγε στον ουρανο.

- Οχι θα ξυπνησει
- Καλα θα ξυπνησει(για να τον αποφυγω)

Στο γυρισμο βλεπει μια παρομοια γατα ζωντανη, και τι μου λεει?
- Να μαμα ξυπνησε η γατουλα!

Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 40746

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κορίτσια, εγω κοιμηθηκα αφου πρωτα ειχα μια τσαντιλα λογω καιρου, παμε στην 4η εβδομαδα τωρα μεσα Mad

Ευακι καλοριζικο το τραπεζι Very Happy

Ηρια τι ψωνισες;;

vivian γιατι εβγαλες τον μικρουλη εξω με τετοιο κρυο;;

Οσο για τους γειτονες τι να πω Mad Mad Mad Mad κι εγω απο το κατω διαμερισμα γυρισα τωρα κι εγινε ο πανικος δεν σας λεω τιποτα, παραλιγο να τους ορμηξω!!!
3 παιδια, γιαγια και κορη μενουν στον ιδιο οροφο, ειχαν βγει εξω στο διαδρομο ολοι και γινοταν χαμος, με συγχωρειτε τωρα ειναι αυτο στις 3 το μεσημερι;; ποτε δεν θα αφησω τον γιο μου τετοια ωρα να βγει εξω στο διαδρομο για παιχνιδι!!!!
Ξυπνησα κι εγω και το παιδι με τα ουρλιαχτα της γιαγιας να λεει δωστου την μπαλα τωρα, το παιδι μου φοβηθηκε τοσο πολυ που εκανα μια ωρα να το ηρεμησω Mad ανοιγω την πορτα κατεβαινω στον κατω οροφο και εγινε χαμος και στο τελος τους λεω με την αλλη εχει αστυνομια και οχι να ξανακατεβω παλιοθεοτρελη!!!
Ελα ρε τι ειναι αυτα;;; Να πας σε στανη της λεω να ζησεις γιατι μονο εκει σου αρμοζει, αει σιχτιρ πια!!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι γλυκουλης Δημητρα ο μικρος σου! Very Happy

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ηρθα και εγωωωωωω!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Smile Smile Smile

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλως την Very Happy
Τι κανεις;; εγω περιμενω να ξυπνησει ο μπεμπακος μου να παιξουμε Very Happy μου τον εχει δωσει ο καιρος, ξεκινησε με ηλιο και τελικα δεν βγηκαμε και τσαμπα ισιωανα μαλλι!!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα!!!
Είναι καμιά μανούλα εδώ???

dimitroula έγραψε:Κατεβαίνοντας πηρα και την ανακύκλωση. Διπλα στον καδο ηταν μια γατα πεθαμενη. Την βλεπει ο μικρος και μου λεει:

- Μαμα τι επαθε η γατουλα?
- Πηγε στον ουρανο
- Πηγε στον ουρανο και επεσε?
- Οχι Δημητρη μου , την πατησε αυτοκινητο και πηγε στον ουρανο.

- Οχι θα ξυπνησει
- Καλα θα ξυπνησει(για να τον αποφυγω)

Στο γυρισμο βλεπει μια παρομοια γατα ζωντανη, και τι μου λεει?
- Να μαμα ξυπνησε η γατουλα!

Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 40746

Άχου μωρέ ο μικρούλης...
Στεναχωρήθηκε που πέθανε η γατούλα.. Sad
Δεν ήθελε να το πιστέψει...

Τι γλυκά που είναι τα παιδάκια!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειά σας!!!
Έχω έρθει στους γονείς μου και μπήκα λίγο να πω ένα γεια!!!
Είπα να σας πω και την πλάκα που έκανα στον άντρα μου την Παρασκευή αλλά απ'ότι είδα το κάνανε πολλές...χι χι χι!
Είχαμε μία συζήτηση τώρα τελευταία σχετικά με δεύτερο παιδί λόγω κάποιων ενοχλήσεων τέλος πάντων που μπορούσαν να παραπέμψουν σε συμπτώματα (η οποία συζήτηση με ψιλοστεναχώρησε, αλλά θα σας τα πω άλλη φορά αυτά) και του κάνω όταν ήρθε απο τη δουλειά: "δηλαδή αν έρθει τώρα δεύτερο κατα λάθος δεν θα το αγαπάς;" και μου λέει "φυσικά θα το αγαπάω" α του λέω "γιατί το πρωί έκανα και εμετό" και μένει παγωτό.Shocked Παιδιά με κοίταζε αμίλητος, ανέκφραστος και πράσινος. affraid

ΧΑ ΧΑ ΧΑ εγώ πάντως το καταευχαριστήθηκα...ψόφησα στο γέλιο!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 328109

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Aγγελικη αυτο δεν το ειχα σκεφτεί! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 587529

Αθηνουλαααααα! Τον έστειλες και εσυ τον άντρα σου! χαχαχα
καλα να περνατε!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνά μου τι του έκανες καλέ του ανθρώπου???
Προσπαθώ να τον φανταστώ....

Εμείς πάλι δεν κάναμε καμία πλάκα ο ένας στον άλλο.

Να υποθέσω από το μικρό διάλογο που έχεις γράψει, ότι δε θέλει δεύτερο παιδί???? Ή τες πα κάτι τέτοιο?
Αν είναι αυτό, κι εμένα μου έλεγε κάτι τέτοιες πατάτες ο Νίκος τις προάλλες, αλλά κάτσε να το πάρω εγώ απόφαση και δε θα καταλάβει από πού του ήρθε!!
Είδα και μια έγκυο χθες στο σούπερ μάρκετ και ζήλεψα!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 215994

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitroula έγραψε:Aγγελικη αυτο δεν το ειχα σκεφτεί! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 587529

Ποιο πράγμα?
Ότι στεναχωρήθηκε?
Νομίζω ότι είναι το πιο πιθανό.
Αν αγαπάει και τα ζωάκια, ένας λόγος παραπάνω. Στο λέω γιατί κι εγώ όταν ήμουν μικρή, αν δεν έβλεπα αίματα, έλεγα "κοιμάται" κι ας ήξερα βαθιά μέσα μου ότι ήταν ψόφια...

Άστα γιατί θυμήθηκα το γάτο μου πάλι... Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Να υποθέσω από το μικρό διάλογο που έχεις γράψει, ότι δε θέλει δεύτερο παιδί????

Θέλει αλλά όχι τώρα. Ούτε εγώ θέλω τώρα. Δηλαδή θέλω αλλά δεν μας παίρνει ακόμα. Εκτός και αν έρθει κατα λάθος οπότε φυσικά και είναι καλοδεχούμενο ή έτσι νόμιζα.
Έκανε μια βλακεία όταν ήμουνα αδιάθετη (όλες καταλαβαίνετε τι) και τις τελευταίες μέρες ήμουνα κάπως. Η κοιλιά μου, το στήθος μου, πείνα σαν πουσ...εχμ...λύκος. Ξέρω πως κατά την περίοδο είναι δύσκολο αλλά όχι και αδύνατο να πιάσει, όπως και αυτά που ανέφερα είναι συμπτώματα που τα έχω σχεδόν πάντα κατα την ωορρηξία. Απλώς μου ήρθε και του έκανα μια κουβέντα. Και μου είπε αν είμαι τώρα να το ρίξω. Φυσικά του είπα οτι αποκλείεται και αν δεν θέλεις κύριε να μην κάνεις βλακείες (κάνουμε με προφύλαξη αλλά επειδή ήμουνα αδιάθετη βρήκε ευκαιρία). Αφήστε που κι αυτός δεν θα με άφηνε να το ρίξω απλώς θα αγχωνόταν μέχρι να ακουστεί μπαμ.

Αλλά αυτή η αρχική του αντίδραση με στεναχώρησε πολύ. Αφού είχαμε πει οτι αν έρθει κατα λάθος δεν θα το σκεφτούμε καθόλου, τώρα γιατί μου τα αλλάζει;

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!!!!!!τι κανετε?
αθηνουλα πως περνατε?δε μου ειπες θα πατε για πασχα λαμια θα συναντηθουμε???
αγγελικη βαριεμαι να βαζω τονους μου υποσχεσαι να με διαβαζεις χωρις τονους???
πηγαμε σε εγκαινια βιβλιοπωλειου,ειδαμε καραγκιοζη,αγορασαμε βιβλια και γυρισαμε!ουφ ξεπατωθηκαμε σημερα!!! περιμενω να τα βαλω για υπνο να κανω ντουζακι και να ξαπλααααααρωωωωωω!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:δε μου ειπες θα πατε για πασχα λαμια θα συναντηθουμε???

ΟΧΙ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 654655 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 654655 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 654655 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 654655 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 654655 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 654655

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:δε μου ειπες θα πατε για πασχα λαμια θα συναντηθουμε???

ΟΧΙ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

καλα κι εγω δε ξερω αν θα παμε!!!αλλα να εισαι σιγουρη οτι θα παιξει ρολο που δε θα πας!!!αρνητικο εννοειται!!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες.
Κι εμένα ενω το θέλει, λόγω οικονομικού φοβάται πολύ.

Πιστεύω ότι δεν το εννοούσε.
Το κατάλαβες κι εσύ έτσι?
Απλά ξέρει ότι αυτό θα σας πάει πίσω με όλα τα υπόλοιπα.

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:να εισαι σιγουρη οτι θα παιξει ρολο που δε θα πας!!!

χα χα χα μην το πεις του άντρα σου αυτό και με κυνηγάει αν θέλει να έρθει Very Happy Very Happy Very Happy

Κοριτσάκια σας αφήνω!
Θα βγούμεεεεεεεε!!!!!!!!! cheers cheers cheers cheers Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 536304 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 536304 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 536304 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 893968 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 893968 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 604962 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 875502

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:να εισαι σιγουρη οτι θα παιξει ρολο που δε θα πας!!!

χα χα χα μην το πεις του άντρα σου αυτό και με κυνηγάει αν θέλει να έρθει Very Happy Very Happy Very Happy

Κοριτσάκια σας αφήνω!
Θα βγούμεεεεεεεε!!!!!!!!! cheers cheers cheers cheers [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

καλα να περασετεεεεεεεε!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Πιστεύω ότι δεν το εννοούσε.
Το κατάλαβες κι εσύ έτσι?
Απλά ξέρει ότι αυτό θα σας πάει πίσω με όλα τα υπόλοιπα.

Ναι μωρέ το ξέρω.
Και καταλαβαίνω γιατί αγχώνεται. Θέλουμε να το πάμε προγραμματισμένα για να έχουμε φύγει απο αυτό το σπίτι (είδες πόσο μικρό είναι), να έχουμε τελειώσει με το άλλο και λόγω χώρου και για να δούμε τι μας έχει απομείνει απο οικονομικής άποψης και ως τότε να έχω μαζέψει κάποια ένσημα, να πάρω κανένα επίδομα, να έχει πάρει και η πεθερά μου σύνταξη να βοηθήσει με το καινούριο μωρό...ΑΛΛΑ...αν έρθει πιο πριν, ήρθε!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
καλα να περασετεεεεεεεε!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ευχαριστούμε!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 379767 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 7 531909

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις