Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
577 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 577 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνά καλά να περάσετε!
Ευάκι πάντα σε διάβαζα και πάντα θα σε διαβάζω! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 8 417472
Κι εγώ σας αφήνω προς το παρόν γιατί είναι ο brother εδώ. Τα λέμε αργότερα!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Γειά σας!!!
Έχω έρθει στους γονείς μου και μπήκα λίγο να πω ένα γεια!!!
Είπα να σας πω και την πλάκα που έκανα στον άντρα μου την Παρασκευή αλλά απ'ότι είδα το κάνανε πολλές...χι χι χι!
Είχαμε μία συζήτηση τώρα τελευταία σχετικά με δεύτερο παιδί λόγω κάποιων ενοχλήσεων τέλος πάντων που μπορούσαν να παραπέμψουν σε συμπτώματα (η οποία συζήτηση με ψιλοστεναχώρησε, αλλά θα σας τα πω άλλη φορά αυτά) και του κάνω όταν ήρθε απο τη δουλειά: "δηλαδή αν έρθει τώρα δεύτερο κατα λάθος δεν θα το αγαπάς;" και μου λέει "φυσικά θα το αγαπάω" α του λέω "γιατί το πρωί έκανα και εμετό" και μένει παγωτό.Shocked Παιδιά με κοίταζε αμίλητος, ανέκφραστος και πράσινος. affraid

ΧΑ ΧΑ ΧΑ εγώ πάντως το καταευχαριστήθηκα...ψόφησα στο γέλιο!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 8 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 8 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 8 328109

axaxxaxaa κι εγω το ιδιο εκανα και μαλιστα εδειξα και τεστ θετικο, το περσυνο του μπεμπη δηλαδη Very Happy Very Happy

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Περασα ενα τελειο βραδυ!!! Το Λενακι μας εσβησε την τουρτα του!!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 8 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 8 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 8 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 8 654316

Μου λειψατε σημερα!!!!! I love you I love you I love you I love you

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βίβιαν???
Ακόμα ξύπνια?

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Βίβιαν???
Ακόμα ξύπνια?

Ναι Αγγελικουλα μου!!! Και εσυ ε;; Το ονομα της μικρης σου υπεροχο!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι είναι του πεθερού!
Από όταν γνώρισα το Νίκο κι έμαθα το όνομα του μπαμπά του, είπα "έτσι θέλω να βγάλω το παιδί μου, αν μου δώσει ο Θεός!"

Αλλά και της δικής σου είναι τέλειο!
Αλήθεια, είναι άσχετο ή λένε κάποια (τη μαμά σου ή την πεθερά σου) έτσι?

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Ναι είναι του πεθερού!
Από όταν γνώρισα το Νίκο κι έμαθα το όνομα του μπαμπά του, είπα "έτσι θέλω να βγάλω το παιδί μου, αν μου δώσει ο Θεός!"

Αλλά και της δικής σου είναι τέλειο!
Αλήθεια, είναι άσχετο ή λένε κάποια (τη μαμά σου ή την πεθερά σου) έτσι?

Οχι ειναι ενα ονομα που απλα μας αρεσει! Αλλα η μικρη θα βαφτιστει Λυδια-Ισιδωρα! Ισιδωρα λενε την πεθερα μου! Αλλα Λυδια θα την φωναζουμε!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε συ Βίβιαν... θα με πεις χαζή αλλά το έχω απορία....
Είναι Λυδία ή Λύδια???
Δηλαδή πού τονίζεται??

GEODATOU

GEODATOU
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ.ΑΧ?ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΤΑ.ΟΙΜΕ.ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΑΧΤΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ.ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΛΐΣ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.ΕΝΑ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ.ΤΡΕΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΕΠΕΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΑΝΙΑΣΕΙ.ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ. Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 8 379767 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 8 379767 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 8 379767

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια και απο εμένα... εμείς σήμερα δεν έχουμε και πάρα πολύ καλή διάθεση... Sad

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κι απο εμας!!!!!!!!!
ειχαμε ενα τελειο βραδυ κοιμηθηκαν και τα 2 σερι μεχρι το πρωι αλλα ξυπνησαν στις 7.30 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
θα βαλω μια σκουπιτσα τωρα και να πιουμε κανα καφεδακι!!!
elzu τι παθατε?

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κι απο εμένα Very Happy
geogatou περαστικα στον μικρουλη σου, με το καλο η βαφτιση!!!

Ευάκι και εμείς τα ίδια κοιμήθηκε στις 02:30 και ξύπνησε 7 και τώρα κοιμήθηκε!!

Εlzu κι εγώ διάθεση μηδέν με τέτοιο αυπνία!!!1

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!

Ευακι πρωινη σημερα? χεχεχεχε
Εμεις θα παμε σε παιδικο παρτυ σε κανα διωρο οποτε σηκωθηκα να κανω ετοιμασιες! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 8 564595

Πως ειστε?

Εγω ειμαι σε δίλημμα. Ο μικρος κατουριεται τα βραδια, οχι παντα(ειχε να κατουρηθει 3 μερες), αλλα εχτες κατουρηθηκε 2 φορες. Με κουρασε η διαδικασια αλλαξε ρουχα, αλλαξε σεντονια, βαλε μπουγαδα, βαλε νάιλον στο στρωμα κτλ! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 8 93981
Συν οτι δεν κανει να μενει και με τα ρουχα μουσκεμα. Μεχρι να το παρει χαμπαρι και να ερθει να τον αλλάξω καποια ωρα εχει περασει.

Σκεφτηκα μηπως γυρισα στη βραδινή πανα. Εσεις τι λετε κοριτσια?

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
GEODATOU έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ.ΑΧ?ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΤΑ.ΟΙΜΕ.ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΑΧΤΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ.ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΛΐΣ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.ΕΝΑ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ.ΤΡΕΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΕΠΕΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΑΝΙΑΣΕΙ.ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ. Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 8 379767 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 8 379767 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 8 379767

Με το καλο κοριτσαρα μου! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 8 417472

Καλα πως χτυπησε? τουλαχιστον ειναι ενταξει?

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα Βασω! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 8 215994

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Δημητρούλα μου τι ωραία καλά να περάσετε!!!!! Very Happy Very Happy

Ο μικρός κοντεύει τα 5 έτσι;; Δεν είναι λίγος μεγάλος για πάνα;; Ισως μετά την συνηθίσει πάλι!! Αλλά δεν ξέρω και απο αυτά, της κουμπάρας μου στα 2,5 την έκοψε, μακάρι να είμαι κι εγώ τόσο τυχερή!!!
Αλλά και πάλι είναι ταλαιπωρία αυτό το άλλαγμα μέσα στην νύχτα και μέτα έχεις και την έννοια μην κρυώσει το παιδί!!

CHRISLA2216

CHRISLA2216
vasoula έγραψε: Καλημέρα Δημητρούλα μου τι ωραία καλά να περάσετε!!!!! Very Happy Very Happy

Ο μικρός κοντεύει τα 5 έτσι;; Δεν είναι λίγος μεγάλος για πάνα;; Ισως μετά την συνηθίσει πάλι!! Αλλά δεν ξέρω και απο αυτά, της κουμπάρας μου στα 2,5 την έκοψε, μακάρι να είμαι κι εγώ τόσο τυχερή!!!
Αλλά και πάλι είναι ταλαιπωρία αυτό το άλλαγμα μέσα στην νύχτα και μέτα έχεις και την έννοια μην κρυώσει το παιδί!!

ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ?
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ??
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια μου κοντευει τα πεντε. Του την εχω κοψει πολυ καιρο την βραδινή πανα μηπως και μαθει. Η παιδιατρος μου ειχε πει οτι δεν φταιει εκεινος που κατουριεται, δεν μπορει να το ελέγξει.

Πρεπει να φυγω τωρα. θα σας διαβασω μετα! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 8 417472

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Ρε συ Βίβιαν... θα με πεις χαζή αλλά το έχω απορία....
Είναι Λυδία ή Λύδια???
Δηλαδή πού τονίζεται??

Λυδία ειναι κοριτσακι μου γλυκο!!!

Καλημερα ομορφουλες μου! Να εχετε μια τέλεια Κυριακή!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 8 417472

naysika

naysika
Μαρία έγραψε:περατικούλια Δημητρούλα, τι έγινε κρύωσε η μικρή? αρρωστούλα?

μου έσπασε τα νεύρα γιατί ενώ ο καιρός είναι χάλια ξεκίνησε να πάει στο χωριό, ενώ δεν μπορεί να κάνει δουλειά σήμερα στα κτήματα, και καλά για να κόψει ξύλα! αφού το βλέπει ότι θα βρέξει, δεν θα προλάβει να τα κόψει! αλλά βέβαια δεν πήγαμε εχτές στην μανούλα, να μην πάμε σήμερα! Twisted Evil Mad και άμα του λέω τίποτα μου απαντάει: εσύ τους έχει δίπλα! και άμα τους έχω δίπλα τι έγινε, για΄τι πάω και ποτέ? ενώ εκείνος κάθε μέρα εκεί είναι λόγω της δουλειάς! και βέβαιαααααα και καλά να πάει να τους κόψει ξύλα, ενώ για τους δικούς μου να μην κάνω ποτέ τίποτα εγώ, αρχίζει την γκρίνια και μου το κοπανάει συνέχεια, ενώ εκείνος τα πάντα κάνει για τους δικούς του! τεσπα! μην τα θυμάμαι και τσαντίζομαι πρωινιάτικα! δεν πάει να ... δει στην γωνία αν έρχομαι! Razz Razz ε δεν θα χαλάσω και την ζαχαρένια μου, χ@στηκα! ε μα πια!

αυτάααααα, τι λέγαμε? Razz Razz πόσο είναι η Ήρια δημητρούλα?

ασχετο αλλα θελω να γραψω και μου βγαζει συνεχεια αυτο το ποστ!

naysika

naysika
επιτελουςςς!!καλησπερα κοριτσακια μου!!τη κανεται?εγω εδω παλευω με τα μικρα γιατι ειμαι μονη μου!!οι αντρες του σπιτιου εχουν παει ποδοσφαιρο και εγω κανω δουλιτσες στο σπιτι!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 8 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 8 215994

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!!!πως ειστε?πως ειναι τα μικρουλια σας?εγω τα εβαλα για υπνο,ολο το πρωι τρεχαν παιζαν στο πανω μπαλκονι,ηρθε παρεα για καφε και βρηκαν ξενο κοσμο να τυρραναν!!!χαχαχα!!!!!!! ποια θελει να ερθει το απογευμα να "απασχολησει" λιγο τα παιδια??? Laughing Laughing Laughing

naysika

naysika
Ευάκι έγραψε:καλησπερα!!!πως ειστε?πως ειναι τα μικρουλια σας?εγω τα εβαλα για υπνο,ολο το πρωι τρεχαν παιζαν στο πανω μπαλκονι,ηρθε παρεα για καφε και βρηκαν ξενο κοσμο να τυρραναν!!!χαχαχα!!!!!!! ποια θελει να ερθει το απογευμα να "απασχολησει" λιγο τα παιδια??? Laughing Laughing Laughing

καλησπερα Ευακι!!!τη κανεις?εμεις εδω σπιτι μολις τελειωσαμε με το φαγητο και καθομαστε!!τα παιδια παιζουν πλει στεσιον και αλλα παιχνιδια!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:καλησπερα!!!πως ειστε?πως ειναι τα μικρουλια σας?εγω τα εβαλα για υπνο,ολο το πρωι τρεχαν παιζαν στο πανω μπαλκονι,ηρθε παρεα για καφε και βρηκαν ξενο κοσμο να τυρραναν!!!χαχαχα!!!!!!! ποια θελει να ερθει το απογευμα να "απασχολησει" λιγο τα παιδια??? Laughing Laughing Laughing

Εγω ερχομαιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Ευχαριστωωωωως!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
naysika έγραψε:

καλησπερα Ευακι!!!τη κανεις?εμεις εδω σπιτι μολις τελειωσαμε με το φαγητο και καθομαστε!!τα παιδια παιζουν πλει στεσιον και αλλα παιχνιδια!!
[/quote]

τα δικα μου κοιμήθηκαν!!!τί χαρα!!!!!σκέφτομαι τώρα τί να μαγειρέψω για αύριο...γμτ τελος η άδεια..... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Vivian έγραψε:
Εγω ερχομαιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Ευχαριστωωωωως!!!

έρχεσαι μουσίτσα εεε?????δε πιστεύω να έρχεσαι για να τσεκάρεις τη νύφη σου εεε????? Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις