Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
537 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 537 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

CHRISLA2216

CHRISLA2216
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευάκι έγραψε:καλησπερα!!!πως ειστε?πως ειναι τα μικρουλια σας?εγω τα εβαλα για υπνο,ολο το πρωι τρεχαν παιζαν στο πανω μπαλκονι,ηρθε παρεα για καφε και βρηκαν ξενο κοσμο να τυρραναν!!!χαχαχα!!!!!!! ποια θελει να ερθει το απογευμα να "απασχολησει" λιγο τα παιδια??? Laughing Laughing Laughing

πες μου που μενεις, και 5-7 που ειμαι ελευθερη ερχομαι..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
CHRISLA2216 έγραψε:
Ευάκι έγραψε:καλησπερα!!!πως ειστε?πως ειναι τα μικρουλια σας?εγω τα εβαλα για υπνο,ολο το πρωι τρεχαν παιζαν στο πανω μπαλκονι,ηρθε παρεα για καφε και βρηκαν ξενο κοσμο να τυρραναν!!!χαχαχα!!!!!!! ποια θελει να ερθει το απογευμα να "απασχολησει" λιγο τα παιδια??? Laughing Laughing Laughing

αχαχαχαχα!!!5-7 δεν παιζει!!!καταρχας 6 θα ξυπνησουν και μεχρι τις 7 θα ειναι ολο χαδια και αγκαλιες!!! 7-9 ειναι το δυσκολο!!!δεχεσαι??? Laughing

CHRISLA2216

CHRISLA2216
Ευάκι έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:

αχαχαχαχα!!!5-7 δεν παιζει!!!καταρχας 6 θα ξυπνησουν και μεχρι τις 7 θα ειναι ολο χαδια και αγκαλιες!!! 7-9 ειναι το δυσκολο!!!δεχεσαι??? Laughing

ok.. απλα 7-9 θα φερω και τα δικα μου μαζι....

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
έρχεσαι μουσίτσα εεε?????δε πιστεύω να έρχεσαι για να τσεκάρεις τη νύφη σου εεε????? Razz

Οχι πονηρη αλεπου!!! Για να ξεκουρασω την συμπεθερουλα ερχομαι!!!!
Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 587529 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 587529 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 587529 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 587529

Ήρια

Ήρια
ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Τ ΚΑΝΕΤΕ?!!!

ΕΕΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑΑ ΠΕΡΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΙΑΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΚ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ GIRLS ?

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρια έγραψε:ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Τ ΚΑΝΕΤΕ?!!!

ΕΕΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑΑ ΠΕΡΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΙΑΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΚ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ GIRLS ?

Εννοειτε το κουμπαρακι δεν θα παρω!!!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
CHRISLA2216 έγραψε:

κατάλαβα θα κάνουμε ένα κεφάλι καζάνι!!!!! drunken

Vivian έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
έρχεσαι μουσίτσα εεε?????δε πιστεύω να έρχεσαι για να τσεκάρεις τη νύφη σου εεε????? Razz

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

εντάξει τότε να έρθεις!!! I love you I love you I love you

εμείς εδώ κλασσικά!εσύ γιατί άργησες κυρία μου?? Razz

Ήρια

Ήρια
Ευάκι έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:

Vivian έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

ΕΚανααα δουλειεεςςς Ευακιιιι ετοιμασουυυυ!! επλενααα αυλεςςςς , μπαλκονιααα και παραθυραααα!! το τσουναμιιι ερχεταιιιι!!! χαχααχχαχχαχαχαχαχαχχαχ Shocked Shocked Shocked Shocked

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitroula έγραψε:Κοριτσια μου κοντευει τα πεντε. Του την εχω κοψει πολυ καιρο την βραδινή πανα μηπως και μαθει. Η παιδιατρος μου ειχε πει οτι δεν φταιει εκεινος που κατουριεται, δεν μπορει να το ελέγξει.

Μήπως είναι κρυωμένος?
Μήπως ξεσκεπάζεται και κρυώνει??
Μήπως βλέπει άσχημα όνειρα, και κατουριέται από το φόβο του, μέσα στον ύπνο του???
Μήπως να έκοβες το βραδινό γαλατάκι ή να του το έδινες λίγο νωρίτερα, για να το έχει κατουρήσει πριν πέσει για ύπνο????

Vivian έγραψε:
Tziz έγραψε:Ρε συ Βίβιαν... θα με πεις χαζή αλλά το έχω απορία....
Είναι Λυδία ή Λύδια???
Δηλαδή πού τονίζεται??

Λυδία ειναι κοριτσακι μου γλυκο!!!

Καλημερα ομορφουλες μου! Να εχετε μια τέλεια Κυριακή!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 417472

Γεια σου κι εσένα!
Οκ. Θα το θυμάμαι τώρα...

naysika έγραψε:ασχετο αλλα θελω να γραψω και μου βγαζει συνεχεια αυτο το ποστ!

Μάλλον είχες πατήσει την πολλαπλή απάντηση κατα λάθος την προηγούμενη φορά και το κράτησε.
Μπορούσες απλά να το σβήσεις πριν να γράψεις...

Καλησπέρα!!!
Τριγυρνούσα σε άλλα θεματάκια πριν έρθω..
Τι κάνετε??
Εμείς μαγειρέψαμε μακαρόνια ω γρατέν (με πενάκι) και βάλαμε τριών ειδών τυριά και ζαμπόνια - μπέικον κτλ και γίνανε μούρλια!!!
Έφαγα μια πιατάρα να!
Κατα τα άλλα θέλω να κάνω και δίαιτα... Φτου μου...

Ήρια

Ήρια
Vivian έγραψε:

συμφωνειι ....... Πάρτοο και κρατα τοο για κανενα μηνα!!! Στο επιτρεπωω!!! χαχαχαχαχχα

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:
Εμείς μαγειρέψαμε μακαρόνια ω γρατέν (με πενάκι) και βάλαμε τριών ειδών τυριά και ζαμπόνια - μπέικον κτλ και γίνανε μούρλια!!!
Έφαγα μια πιατάρα να!

Εγω εφαγα μπιφτεκι γεμιστο!!! Φτου μου και μενα!!!

Ευακι τρεχω να γραψω για το τσουναμι μην χασουμε την ευκαιριαα!!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρια έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:

Vivian έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

ΕΚανααα δουλειεεςςς Ευακιιιι ετοιμασουυυυ!! επλενααα αυλεςςςς , μπαλκονιααα και παραθυραααα!! το τσουναμιιι ερχεταιιιι!!! χαχααχχαχχαχαχαχαχαχχαχ Shocked Shocked Shocked Shocked

αν ξαναγίνει τπτ και σήμερα θα ζητήσω εισαγγελική παρέμβαση!!!!!!έτσι αν η πεθερά σου σε λέει άχρηστη νοικοκυρά θα της δείχνεις το ένταλμα και θα ξεμπερδεύεις!!!! Razz Razz Razz

Ήρια

Ήρια
Vivian έγραψε:
Tziz έγραψε:
Έφαγα μια πιατάρα να!

Εγω εφαγα μπιφτεκι γεμιστο!!! Φτου μου και μενα!!!

Ευακι τρεχω να γραψω για το τσουναμι μην χασουμε την ευκαιριαα!!!!!

το γνωστο μπιφτεκιι γεμιστό κουμπαρούλα?! γιατι αν ειναι αυτοο σε εφαγα!!! χαχααχαχαχαχααα εγω παλιι εφαγα μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζακιιι !!! αχχααα

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρια έγραψε:
Vivian έγραψε:

συμφωνειι ....... Πάρτοο και κρατα τοο για κανενα μηνα!!! Στο επιτρεπωω!!! χαχαχαχαχχα

Αχ το αντρακι μας στην φωτο!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 334590

Ήρια

Ήρια
Ευάκι έγραψε:
Ήρια έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:

Vivian έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

αν ξαναγίνει τπτ και σήμερα θα ζητήσω εισαγγελική παρέμβαση!!!!!!έτσι αν η πεθερά σου σε λέει άχρηστη νοικοκυρά θα της δείχνεις το ένταλμα και θα ξεμπερδεύεις!!!! Razz Razz Razz

χαχαχαχαχαχαχααχααχααα .... Ε οχι ρε Ευακιιι μην φτασουμε μεχριι εκειιι!! λεωω να τ αφησωωω να βρομησει!! αχαχαχαα ΝΑΙ ΝΑΙ ας τολμησει να πει κατι!!! χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρια έγραψε:[
το γνωστο μπιφτεκιι γεμιστό κουμπαρούλα?! γιατι αν ειναι αυτοο σε εφαγα!!! χαχααχαχαχαχααα εγω παλιι εφαγα μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζακιιι !!! αχχααα

Ναι το γνωστοοοοοο!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 667478 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 667478 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 667478 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 667478 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 667478 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 667478 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 667478 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 667478 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 667478 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 667478 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 667478

Ήρια

Ήρια
Vivian έγραψε:
Ήρια έγραψε:
Vivian έγραψε:

Αχ το αντρακι μας στην φωτο!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 334590

Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 379767 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 379767 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 379767 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 379767 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 379767 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 379767 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 379767 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 379767 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 379767 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 379767 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 379767

Ήρια

Ήρια
Vivian έγραψε:
Ήρια έγραψε:[

Ναι το γνωστοοοοοο!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 667478 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 667478 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 667478 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 667478 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 667478 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 667478 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 667478 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 667478 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 667478 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 667478 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 667478

Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 606100 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 606100 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 606100 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 606100 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 606100 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 606100 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 606100 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 606100 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 606100

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι παίζει ρε κορίτσια με αυτό το μπιφτέκι και δε μας λέτε?!?!?!?!
έχετε καμιά ωραία συνταγή???

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:τι παίζει ρε κορίτσια με αυτό το μπιφτέκι και δε μας λέτε?!?!?!?!

Οχι εχουμε ενα ωραιο ιταλικο εστιατόριο!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 893968 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 893968 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 893968 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 893968 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 893968 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 893968 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 893968

Ήρια

Ήρια
Vivian έγραψε:
Ευάκι έγραψε:τι παίζει ρε κορίτσια με αυτό το μπιφτέκι και δε μας λέτε?!?!?!?!

Οχι εχουμε ενα ωραιο ιταλικο εστιατόριο!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 893968 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 893968 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 893968 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 893968 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 893968 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 893968 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 893968

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙΣ?!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΘΕΛΩΩΩ ΝΥΧΙΑ!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θέλω κι εγώωωω!!!
και νύχια!!!και μπιφτέκι!!!
και προπαντώς δε θέλω να πάω δουλειά αύριο!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:θέλω κι εγώωωω!!!
και νύχια!!!και μπιφτέκι!!!
και προπαντώς δε θέλω να πάω δουλειά αύριο!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Οτι θελει το κοριτσι μου!!!! Ελα εσυ και θα σε εχω εγω βασίλισσα!!! Κανω ενα γαλλικο στα νυχια τελειο!!! Ουτε ειδικος δεν το κανει ετσι!!(εχω κανει μαθηματα χιχιχιχι)!!!

naysika

naysika
καλησπεραααα!!!τη μου κανεται?

εεε Βιβιαν θελω και εγω το γαλλικο!!!δεν το ξεχναω! Smile Smile Smile Smile Smile

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitroula έγραψε:Κοριτσια μου κοντευει τα πεντε. Του την εχω κοψει πολυ καιρο την βραδινή πανα μηπως και μαθει. Η παιδιατρος μου ειχε πει οτι δεν φταιει εκεινος που κατουριεται, δεν μπορει να το ελέγξει.

Πρεπει να φυγω τωρα. θα σας διαβασω μετα! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 9 417472

Μηπως το παιδι βλεπει ονειρα και κατι τον φοβιζει;;
Πηρα το mommy ναι ναι το περιοδικο για μαμα και παιδακι δεν το πισετευω πλεον πως αγοραζω τετοια περιοδικα!!!!!
Λοιπιν εχει μεσα ενα αρθρο για το πως να σταματησουν την πανα!!!Παρτο!!

Καλησπερα κορίτσια τι κανετε?
Εγω τώρα ξύπνησα, το μεσημεράκι βγήκα βολτούλα με μια μανούλα απο εδώ που γνώρισα που μένει και 3 στενα παρακατω, μας έπιασε και λίγη βροχούλα και αρχίζαμε μέσα στο πάρκο να τρέχνουμε και έτσι δεν κράτησε πολύ η βολτούλα!!!
Τα χω πάρει με το καρότσι του μωρού, έσπασε ενα κουμπωματακι αλλα γενικα τωρα ειμαι στον πειρασμο να πάω να πάρω ενα τριροδο, εχει καμια σας ειναι ανετο?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις