Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
663 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 663 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:ναι καλε ειδαμε κι εσενα που ειχες την τελεια μυτη και πηγες και την στουκαρες!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Καλέ έψαχνα τρόπο να την κάνω γαλλική και πήγαινε πολλά η πλαστική κατάλαβες. Ενώ έτσι και μύτη έφτιαξα και πληρώθηκα! Very Happy

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Για να μην παρεξηγηθώ, ο άντρας σου είναι μια χαρά παλικάρι κι η Γωγώ κουκλίτσα. Κι αν του μοιάσει στη μύτη, πάλι κουκλάρα θα είναι!!!

Καλά χαζό είσαι;

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
GEODATOU έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ: ,ΛΥΔΙΑ=ΚΩΣΤΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ=ΒΙΒΙΑΝ(ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ)

Πεστα Γεωργια μου!!! Που λενε ολοι οτι ο γιοκας μου δεν μου μοιαζει!!!

ΗΡΙΑ=ΠΕΘΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΑΚΙΑ.

Χαχαχαχα εγκεφαλικο θα παθει!!!!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:βιβιαν δε μου ειπες ποτε θα ερθεις θεσσαλονικη???

Αρχες Ιουνιου λεμεεεε!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 26 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 26 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 26 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 26 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 26 215994

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μιας που μειναμε εμεις κι εμεις να σας πω τι εκανα σημερα στη δουλεια να γελασετε???θα σας πω!!!(αυτο λεγεται δημοκρατια!!!)
ερχεται ο τραυματιοφορεας μου λεει "ο ασθενης σου ειναι πολυ φοβισμενος ολο μου λεει ειμαι ο Γιωργος Χ. στο σωστο χειρουργειο να με πατε" και τετοια λεω οκ και μπαινω στην αιθουσα!αρχιζει παλι αυτος να λεει "ειμαι ο Γιωργος Χ.με φεραν στη σωστη αιθουσα?"
με πιανει και μενα η βλακεια μου και του λεω "ναι καλε κυριε Γιωργο!!!εδω ειμαστε για την επεμβαση αλλαγης φυλου!!!μονο τωρα πριν σας ναρκωσουμε πειτε μας οταν σας ξυπνησουμε πως να σας φωναζουμε???γεωργια?τζω?τζωρτζια?γωγω?πως?????"
τα επαιξε ο χριστιανος Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
μετα καταλαβε και αρχισε να γελαει!!!!!!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

naysika

naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευάκι έγραψε:μιας που μειναμε εμεις κι εμεις να σας πω τι εκανα σημερα στη δουλεια να γελασετε???θα σας πω!!!(αυτο λεγεται δημοκρατια!!!)
ερχεται ο τραυματιοφορεας μου λεει "ο ασθενης σου ειναι πολυ φοβισμενος ολο μου λεει ειμαι ο Γιωργος Χ. στο σωστο χειρουργειο να με πατε" και τετοια λεω οκ και μπαινω στην αιθουσα!αρχιζει παλι αυτος να λεει "ειμαι ο Γιωργος Χ.με φεραν στη σωστη αιθουσα?"
με πιανει και μενα η βλακεια μου και του λεω "ναι καλε κυριε Γιωργο!!!εδω ειμαστε για την επεμβαση αλλαγης φυλου!!!μονο τωρα πριν σας ναρκωσουμε πειτε μας οταν σας ξυπνησουμε πως να σας φωναζουμε???γεωργια?τζω?τζωρτζια?γωγω?πως?????"

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:μιας που μειναμε εμεις κι εμεις να σας πω τι εκανα σημερα στη δουλεια να γελασετε???θα σας πω!!!(αυτο λεγεται δημοκρατια!!!)

Βρε τρελο;;; χαχαχαχαχαχαχαχα ελιωσα στο γελιο!

Επισης χαιρομαι που εισαι ακρως δημοκρατικο ατομο!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 26 50580 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 26 50580 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 26 50580 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 26 50580 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 26 50580 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 26 50580

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντε ρε τον ανθρωπάκο τι τον έκανες; Δεν του έφτανε ο πόνος του; Very Happy Very Happy

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
Επισης χαιρομαι που εισαι ακρως δημοκρατικο ατομο!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

επιτέλους ένας άνθρωπος που αναγνωρίζει την αξία μου!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Athin@ έγραψε:Άντε ρε τον ανθρωπάκο τι τον έκανες; Δεν του έφτανε ο πόνος του; Very Happy Very Happy

σιγά καλέ τον πόνο!!!ένα τόσο δα μικρο σκουληκακι ειχε!!!'εχω κανει και χειροτερα!!!!!!!!!!! Razz

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνυχτα κοριτσακια!!!θα σας δω το πρωι!!!δε δουλευω αυριο!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:καληνυχτα κοριτσακια!!!θα σας δω το πρωι!!!δε δουλευω αυριο!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Καλη ξεκουραση Ευακι μου αγαπημενο!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 26 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 26 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 26 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 26 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 26 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 26 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 26 334590

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνύχτα Ευάκι!!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αύριο έχει λαϊκή και μάλλον θα έχω τα πεθερικά εδώ. Οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπω.
Μη γράψετε πάλι 40 σελίδες και μου βγουν τα μάτια!
Τώρα θα πάω για μπανάκι τη μικρή. Τα λέμε σε λίγο -αν μπορέσω να κάτσω...

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ μόλις την έκανα μπανάκι και τώρα πίνει το γάλα της. Σας καληνυχτώ κι εγώ, λέω να πάω για νανάκια σιγά σιγά! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 26 531909

naysika

naysika
Athin@ έγραψε:Εγώ μόλις την έκανα μπανάκι και τώρα πίνει το γάλα της. Σας καληνυχτώ κι εγώ, λέω να πάω για νανάκια σιγά σιγά! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 26 531909

καληνυχτα Αθηνα μου!!!και εγω μολις εκανα ενα μπανακι και επιτελους να χαλαρωσω!!!

Kalliopi

Kalliopi
ΑΡΓΗΣΑ ΑΛΛΑ ΗΡΘΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;ΕΛΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΟΟΟΟΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ.ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΓΛΥΚΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑ...ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΣΤΕΛΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΟ SMS ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΑ;; scratch

Kalliopi

Kalliopi
ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΟΛΕΣ;;;ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ;;;;;;;; Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 26 534787

naysika

naysika
Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΟΛΕΣ;;;ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ;;;;;;;; Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 26 534787

edw eimai kai egw!!!

Kalliopi

Kalliopi
ΕΛΑ ΡΕ ΕΛΕΝ!ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γύρισα!!

Έβαλα τη μικρή για ύπνο, έπλυνα και τα μπιμπερό, τα έβαλα αποστείρωση και να'μαι!

naysika

naysika
th kanetai koritsia moy?εμενα πριν λιγο κοιμηθηκε η ναυσικα

Kalliopi

Kalliopi
ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ...ΑΠΟΡΩ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ 1 ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ!ΚΑΙ ΕΧΕΙ 2-3 ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΞΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ;;;ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΣΟΥ ΧΤΕΣ!ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ;

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ Καλλιόπη μου!
Είναι πολύ καλούλα!
Μεγαλώνει κι αυτή κι έχει ομορφύνει!
Είναι μια στρογγυλή φατσούλα απαλή και ροδαλή!
Κοιμήθηκε δυο φορές στην αγκαλιά μου, γιατί δεν κοιμάται κι αλλιώς, αν την ακουμπήσεις κάτω ξυπνάει, και μου φάνηκε πούπουλο!!!
Να σκεφτείς πως είναι δύο μηνών και μόλις τώρα έφτασε τα κιλά γέννησης της δικιάς μου! Και το μέγεθός της φυσικά...!

Η αδερφή μου βέβαια δεν είναι καλά.. (στα μυαλά της εννοώ)
Θα σας τα πω κάποια στιγμή.
Τον έβαλε στο σπίτι το λεχρίτη.
Και η μάνα μου είναι κλάψτα Χαράλαμπε. Όλη μέρα κλαίει...
Τι θα κάνω με αυτή την κοπέλα δεν ξέρω. Μυαλό κουκούτσι!

Kalliopi

Kalliopi
ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ...ΚΑΛΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ;;;ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΝ;

naysika

naysika
Kalliopi έγραψε:ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ...ΑΠΟΡΩ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ 1 ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ!ΚΑΙ ΕΧΕΙ 2-3 ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΞΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ;;;ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΣΟΥ ΧΤΕΣ!ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ;

Tziz έγραψε:Αχ Καλλιόπη μου!
Είναι πολύ καλούλα!
Μεγαλώνει κι αυτή κι έχει ομορφύνει!
Είναι μια στρογγυλή φατσούλα απαλή και ροδαλή!
Κοιμήθηκε δυο φορές στην αγκαλιά μου, γιατί δεν κοιμάται κι αλλιώς, αν την ακουμπήσεις κάτω ξυπνάει, και μου φάνηκε πούπουλο!!!
Να σκεφτείς πως είναι δύο μηνών και μόλις τώρα έφτασε τα κιλά γέννησης της δικιάς μου! Και το μέγεθός της φυσικά...!

Η αδερφή μου βέβαια δεν είναι καλά.. (στα μυαλά της εννοώ)
Θα σας τα πω κάποια στιγμή.
Τον έβαλε στο σπίτι το λεχρίτη.
Και η μάνα μου είναι κλάψτα Χαράλαμπε. Όλη μέρα κλαίει...
Τι θα κάνω με αυτή την κοπέλα δεν ξέρω. Μυαλό κουκούτσι!

μπορει να εκανε πισω λογο του παιδιου!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις