Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ,ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΚΟΡΑΚΛΑ;;;;;ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ Η ΚΟΥΚΛΑ ΣΟΥ!ΚΑΝΑΜΕ ΘΡΕΦΤΑΡΙΑ ΕΜΕΙΣ...ΧΕΧΕΧΕ!javascript:emoticonp('Razz')

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ξέρω αν τα ξαναβρήκαν, αλλά αυτό που μας είπε η αδερφή μου είναι ότι θέλει λέει να αναγνωρίσει το παιδί...
Τώρα.
Αφού την άφησε και τα τράβηξε όλα ολομόναχη και χωρίς να έχει δώσει φράγκο, ούτε μια πάνα για τη μικρή δεν έφερε, ή ένα σκατολοϊδι όταν ήρθε σπίτι, θέλει λέει να το αναγνωρίσει...

Και η αδερφή μου με κούφανε σήμερα.
Θέλει λέει να το κάνει αυτό για να τη δηλώσει στην εφορία ως προστατευόμενο μέλος.
Δεν το κατάλαβα.
Εννοούσε δηλαδή πως θέλει να την αναγνωρίσει μόνο και μόνο για να γλυτώσει κάνα φράγκο από την εφορία???? Όλα τα υπόλοιπα δεν τον νοιάζουν????

Εκτός αν κατάλαβα λάθος. Γιατί ήμουν τόσο φορτισμένη με τη μαρουλοκατινουλίτα όπως τη λέει και η ΜαρίαΜ που τσαντίστηκα και της έκλεισα το τηλ με αυτά που άκουσα...

Kalliopi

Kalliopi
Α ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΚΑΛΑ....ΜΗΠΩΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΣΤΗ; Shocked
Ε ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΗ ΘΕΣΗ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ξέρω τι τρέχει με την πάρτι της.
Ειλικρινά.
Λες και δεν είναι αδερφή μου.
Λες και δε μεγαλώσαμε στην ίδια κοιλιά, δεν πήγαμε στο ίδιο σχολείο, δεν πήραμε την ίδια μόρφωση, δεν είχαμε τους ίδιους γονείς...
Δε μπορώ να καταλάβω πώς σκέφτεται.

Μας ορκιζόταν πως Βασίλης τέλος.
Πως δε θα τον αφήσει να ξαναμπεί στη ζωή της.
Πως θα τα καταφέρει.
Της σταθήκαμε όλοι.
Και τώρα απλά αισθανόμαστε προδομένοι.

Με το που γέννησε, του έστειλε μήνυμα. Μετά του έστειλε και φωτό.
Τον παρακάλαγε να έρθει. Και ήρθε το προηγούμενο ΣΚ. Μετά από περίπου 1,5 μήνα και με άδεια χέρια και άδεια καρδιά...
Μόνο το τομάρι του τον νοιάζει και πώς θα το σώσει...(έχει χρέη).

Τες πα.
Εγώ σηκώνω τα χέρια.
Της το είπα.
Κάθε φορά που γίνεται ένα σκηνικό, η μάνα μου με παίρνει τηλ κλαίγοντας, για να με ρωτήσει αν ξέρω κάτι, αν μου έχει μιλήσει η Σοφία, και μετά με βάζουν "δικηγόρο" ή μεσολαβητή, να τους λύσω το πρόβλημα..
Δεν αντέχω άλλο.
Κι αυτός ο αδερφός μου! Είναι πιο "απέξω". Της τα χώνει, αλλά δεν κάνει κι αυτός κάτι μπας και την ταρακουνήσει λίγο. Όλο εμένα βάζουν!
Λες κι εγώ δεν έχω τα δικά μου προβλήματα...
Τες πα.

Σε πρίζω βραδιάτικο κι εσένα...

Λοιπόν η ιδέα σου με τα sms μου άρεσε πολύ. Το σκεφτόμουν κι εγώ.
Τσάμπα λεφτά για προσκλήσεις. Τσάμπα χαρτί. Ας γίνουμε λίγο οικολόγοι!! χιχιχιχιχι!!

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αγγελική μου σας καταλαβαίνω αλλά η Σοφία είναι σε ευάλωτη θέση!Ίσως νιώθει άσχημα που είναι μόνη της !Δεν είναι εύκολο όλο αυτό!Το κακό σε αυτήν την περίπτωση είναι πως αν της πάτε κόντρα ,την σπρώξετε πιο πολύ κοντά του!

Αυτός όπως και εσείς καταλάβατε μάλλον κάποιον σκοπό έχει και γύρισε!Θέλει τρόπο για να την κάνετε να το δει αυτό!

Kalliopi

Kalliopi
ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΗΖΕΙΣ...ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ!
ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΡΙΚΑΡΕΙ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΣΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΥΑΛΩΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΙΣΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ;ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΕ!ΑΚΟΥΓΕ ΤΗΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ,ΜΕΙΝΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ!
ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ...

ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑ; Razz Razz Razz ΜΠΑΑΑΑ,ΠΑΛΙ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΜΕ 70 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΜΆΡΕΣΕ ΠΟΛΥ!

Kalliopi

Kalliopi
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΩ!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 27 417472

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνύχτα Καλλιόπη!!!

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καληνύχτα και απο μένα!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sasanath έγραψε:Αγγελική μου σας καταλαβαίνω αλλά η Σοφία είναι σε ευάλωτη θέση!Ίσως νιώθει άσχημα που είναι μόνη της !Δεν είναι εύκολο όλο αυτό!Το κακό σε αυτήν την περίπτωση είναι πως αν της πάτε κόντρα ,την σπρώξετε πιο πολύ κοντά του!

Αυτός όπως και εσείς καταλάβατε μάλλον κάποιον σκοπό έχει και γύρισε!Θέλει τρόπο για να την κάνετε να το δει αυτό!

Δεν το έχει δει τόσα χρόνια που την εκμεταλλεύεται (οικονομικά εννοώ) θα το δει τώρα που όπως λες είναι και σε ευάλωτη θέση???

Και ναι νιώθει άσχημα που είναι μόνη της. Ήρθαν κάποιες τύπισσες στο σπίτι -αυτές που πουλάνε βιβλία ψυχολογίας και ανατροφής κτλ για τις νέες μητέρες- και της είπαν ότι το παιδί πρέπει να έχει "πρότυπο" πατέρα, το οποίο μεγαλώνοντας θα αγαπήσει ή θα απορρίψει ανάλογα με την κρίση του. Ότι δηλαδή δεν πρέπει να κρατάει τον πατέρα στην απέξω.
Πιάστηκε λοιπόν η αδερφή μου από αυτό, και τον έφερε σπίτι...

Kalliopi έγραψε:ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΗΖΕΙΣ...ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ!
ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΡΙΚΑΡΕΙ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΣΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΥΑΛΩΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΙΣΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ;ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΕ!ΑΚΟΥΓΕ ΤΗΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ,ΜΕΙΝΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ!
ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ...

ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑ; Razz Razz Razz ΜΠΑΑΑΑ,ΠΑΛΙ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΜΕ 70 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΜΆΡΕΣΕ ΠΟΛΥ!

Ναι είναι ευάλωτη και το ξέρω.
Αυτό είπα και στους γονείς μου.
Η αδερφή μου ήταν μπροστά εννοείται, γιατί δε μου αρέσει να παίζουμε το χαλασμένο τηλέφωνο.
Τους είπα πως έχουν απόλυτο δίκιο σε ότι λένε, αλλά το "πρόβλημά" τους είναι ότι έχουν οικειοποιηθεί το πρόβλημα της Σοφίας κι ενεργούν σα να είναι αυτοί οι γονείς του παιδιού - λογικό αφού ζουν στο ίδιο σπίτι και η όλη κατάσταση τους επηρρεάζει, αλλά όχι σωστό, κατ'εμέ...
Τους είπα λοιπόν να αποστασιοποιηθούν και να της δώσουν λίγο χρόνο μέχρι να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Έτσι κι αλλιώς είναι πολύ νωρίς ακόμα και οι ορμόνες της είναι όπως όλες ξέρουμε μετά τη γέννα...

Είχα δεν είχα σας έπριξα πάλι βραδιάτικο. Ενώ είπα ότι θα τα πω μια άλλη φορά, τα έβγαλα πάλι τα εσώψυχά μου...

Ώρα να σωπάσω...

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sasanath έγραψε:Καληνύχτα και απο μένα!

Καληνύχτα!!

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσιααααααααα! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 27 417472

Αγγελικη μου ομοιοπαθουσα βλεπω! Και μενα τα οικογενειακα με κυνηγανε παντα. Απο αυτη την αποψη το λεω!

Ελπιζω τουλαχιστον να κοιμηθηκες ηρεμα εχτες. Μας κανει καλο οταν τα βγαζουμε απο πανω μας! Wink

Εχτες δεν μπηκα και πολυ. Πηγα τον μικρο για εργοθεραπεια, μετα γυρισε και η κολόνα μου υστερα απο 1,5 μερα. Κομματια ηταν ο καημενος. Τουλαχιστον τελειωσε τη δουλεια.

CHRISLA2216

CHRISLA2216
καλημερουδια κι απο μενα!!!! απο την μουντη κ συννεφιασμενη θεσ/νικη..
καμια προταση για φαγητο σημερα???

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα και από την πολύ συννεφιασμένη Κόρινθο!
για φαγητό έχω να προτείνω κολοκυθάκια με πατάτες στο φούρνο ή φακές ή γεμιστά ή φασολάδα ή αρακά, ή μακαρονάδα, έπιασα τα νηστίσιμα δεν ξέρω κιόλας αν νηστεύεις Χρύσλα μου! εγώ όχι βέβαια, αλλιώς κάνε καρμπονάρα, κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο, μπιφτέκια, βοήθησα καθόλου ή να πω κιάλλα?αχαχαχα

αχ τι νύστα πάλι σήμερα βρε κορίτσια! όλη μέρα νυστάζω και τα βράδια στριφογυρνάω στο κρεβάτι! αι στο καλό!
άντε να ξεκινήσω καμιά δουλειά να κάνω εδώ μέσα!

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
CHRISLA2216 έγραψε:καλημερουδια κι απο μενα!!!! απο την μουντη κ συννεφιασμενη θεσ/νικη..

Καλημερα κοριτσακι μου!

Τωρα σωθηκες! Δεν κατεβαζει τιποτα το μυαλο μου! χαχαχαχα

Εμενα μου εχουν περισσέψει λιγα μακαρονια και ασπρη σαλτσα. Θα βρασω και λιγα ακομα και ειμαι τζετ!Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 27 536304

Τελικα τι εκανες με τα παιχνιδια? Τα κατεβασες?

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλως την Μαρια! Και εγω νυσταζω! Πρωτότυπο ε? χαχαχαχα

Και στην Κορινθο συννεφιά διαβαζω! Παω να δω τον καιρο! χεχεχεχεχε

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitroula έγραψε:Καλως την Μαρια! Και εγω νυσταζω! Πρωτότυπο ε? χαχαχαχα

Και στην Κορινθο συννεφιά διαβαζω! Παω να δω τον καιρο! χεχεχεχεχε

Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 27 125586 νύστα νύστα μέσα στην πρωτοτυπία ναι! αχαχα

CHRISLA2216

CHRISLA2216
Μαρία έγραψε:καλημέρα και από την πολύ συννεφιασμένη Κόρινθο!
για φαγητό έχω να προτείνω κολοκυθάκια με πατάτες στο φούρνο ή φακές ή γεμιστά ή φασολάδα ή αρακά, ή μακαρονάδα, έπιασα τα νηστίσιμα δεν ξέρω κιόλας αν νηστεύεις Χρύσλα μου! εγώ όχι βέβαια, αλλιώς κάνε καρμπονάρα, κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο, μπιφτέκια, βοήθησα καθόλου ή να πω κιάλλα?αχαχαχα

αχ τι νύστα πάλι σήμερα βρε κορίτσια! όλη μέρα νυστάζω και τα βράδια στριφογυρνάω στο κρεβάτι! αι στο καλό!
άντε να ξεκινήσω καμιά δουλειά να κάνω εδώ μέσα!

οχι δεν νυστευουμε!! θα κανω φακες που ειναι και γρηγορες.. μπραβο!! κι ευχαριστω

CHRISLA2216

CHRISLA2216
dimitroula έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:καλημερουδια κι απο μενα!!!! απο την μουντη κ συννεφιασμενη θεσ/νικη..

Καλημερα κοριτσακι μου!

Τωρα σωθηκες! Δεν κατεβαζει τιποτα το μυαλο μου! χαχαχαχα

Εμενα μου εχουν περισσέψει λιγα μακαρονια και ασπρη σαλτσα. Θα βρασω και λιγα ακομα και ειμαι τζετ!Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 27 536304

Τελικα τι εκανες με τα παιχνιδια? Τα κατεβασες?

αμα σου πω οτι τα ξεχασα δημητρουλα?? ειχα κατι μαστορια εδω τις τελευταιες μερες κ ξεχασα τελειως τα παιχνιδια.. θα τα δοκιμασω σε λιγο ομως

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
CHRISLA2216 έγραψε:
οχι δεν νυστευουμε!! θα κανω φακες που ειναι και γρηγορες.. μπραβο!! κι ευχαριστω

παρακαλώ δεν κάνει τίποτα καλή μου!
εγώ έχω παστίτσιο από εχτές! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 27 328109 άσε που μπορεί να έρθουν κάτι φίλες μου το απογευματάκι και να παραγγείλουμε και τίποτα το βράδυ! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 27 654316

Ήρια

Ήρια
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?!! πΩΣ ΕΙΣΤΕ?!!! ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ..... ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΤΗΝ ΗΡΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ΤΑΞΙΔΙ..... !!! ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΗΣ , ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΝΤΕΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ ... ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΩΤΙΤΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ....!!!

Kalliopi

Kalliopi
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!ΚΑΙ ΔΩ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΣΗΜΕΡΑ......ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΖΩ ΤΡΕΛΑ ΑΚΟΜΑ,Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ... Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 27 911307

Ήρια

Ήρια
Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!ΚΑΙ ΔΩ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΣΗΜΕΡΑ......ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΖΩ ΤΡΕΛΑ ΑΚΟΜΑ,Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ... Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 27 911307

καλημερα Καλλιοπη μας... και εμας εδω συννεφια αστα να πανε.....!!! εμενα παλι βλεπει πρωι πρωι τον μπαμπουλα ΑΕ ..... μα με τι κεφια ξυπνανε και αυτα πρωι πρωι?!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλώς τα κορίτσια! και μένα το σκατόπαιδο με το που ξύπνησε ήθελε να του βάλω κινούμενα σχέδια! ε σήμερα δεν του πέρασε, κλείνει 12ωρα κάθε μέρα ελεος πια! αλλά τώρα ρίξαμε πάλι έναν καβγά βαρβάτο για τα κακά του που δεν θέλει να πάει με τίποτα τουαλέτα, πονάει και η μέση μου, μια ομορφιά είμαστε!

Δημητρούλα, αν είχε ωτίτιδα θα έκανε και πυρετό, άσε που θα παραπονιόταν ξανά! οπότε μάλλον της λείπει ο μπαμπάς! Very Happy

Kalliopi

Kalliopi
ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!ΑΦΗΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΩΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 9(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΜΑΣ,ΜΗ ΜΕ ΚΡΑΞΕΤΕ)
ΑΣΧΕΤΟ.....ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΝΑ;;;;ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις