Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
630 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 630 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:
ΑΣΧΕΤΟ.....ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΝΑ;;;;ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ;

να σου πω την αλήθεια δεν του έχω δώσει ποτέ! δεν νομίζω να πειράζει, κάνε δοκιμή, δώσε του λίγο να δεις και αν θα του αρέσει και αν θα τον πειράξει. ο Νίκος μου ζητάει και μου λέει θέλω ανανά! Shocked που τον ξέρεις ρε πιτσικουλιά τον ανανά εσύ? Laughing

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΠΡΕ ΕΝΑ ΑΝΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΡΗ ΚΑΚΟΥΡΓΑ!!!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΛΙΓΟ,ΘΑ ΔΩ...

Ήρια

Ήρια
Μαρία έγραψε:καλώς τα κορίτσια! και μένα το σκατόπαιδο με το που ξύπνησε ήθελε να του βάλω κινούμενα σχέδια! ε σήμερα δεν του πέρασε, κλείνει 12ωρα κάθε μέρα ελεος πια! αλλά τώρα ρίξαμε πάλι έναν καβγά βαρβάτο για τα κακά του που δεν θέλει να πάει με τίποτα τουαλέτα, πονάει και η μέση μου, μια ομορφιά είμαστε!

Δημητρούλα, αν είχε ωτίτιδα θα έκανε και πυρετό, άσε που θα παραπονιόταν ξανά! οπότε μάλλον της λείπει ο μπαμπάς! Very Happy

ΛΕΣ ΒΡΕ ΜΑΡΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ?!!! ΟΥΦ ΔΕΝ ΞΕΡΩ... ΑΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ DVD ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΟΛΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ...

Ήρια

Ήρια
Kalliopi έγραψε:ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!ΑΦΗΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΩΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 9(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΜΑΣ,ΜΗ ΜΕ ΚΡΑΞΕΤΕ)

ναι αμε της εχω δωσει εγω....!!!! και της αρεσε κιολας!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσαρες καλημερα τι κανετε?Εγω δν κοιμηθηκα καλα η μικρη εκανε εμβολιο εχτες κ το ξημερωμα σηκωσε πυρετο ευτυχως κατεβηκε γρηγορα.Κ ετσι σηκωθηκαμε απο τις 7κ κατι,βεβαια εγω χουζουρευα στον καναπε κ η κορη μ ηταν αγκαλια με μια λεκανη γτ ειχε την εντυπωση οτι απο τον πυρετο θα κανει εμετο.Ηταν 3 ωρες αγκαλια με την λεκανη πανω στον καναπε ακουνητη.Φοβαται μην ξερασει κ λερωσει τα χαλια κ οποτε θελει να ξερασει ψαχνει πλακακι η τρεχει τουαλετα.

Kalliopi

Kalliopi
Ήρια έγραψε:
Kalliopi έγραψε:ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!ΑΦΗΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΩΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 9(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΜΑΣ,ΜΗ ΜΕ ΚΡΑΞΕΤΕ)

Α ΓΙΑ ΠΕΣ!ΠΟΤΕ ΤΗΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕΣ;;;

Kalliopi

Kalliopi
manoula_24xr έγραψε:Κοριτσαρες καλημερα τι κανετε?Εγω δν κοιμηθηκα καλα η μικρη εκανε εμβολιο εχτες κ το ξημερωμα σηκωσε πυρετο ευτυχως κατεβηκε γρηγορα.Κ ετσι σηκωθηκαμε απο τις 7κ κατι,βεβαια εγω χουζουρευα στον καναπε κ η κορη μ ηταν αγκαλια με μια λεκανη γτ ειχε την εντυπωση οτι απο τον πυρετο θα κανει εμετο.Ηταν 3 ωρες αγκαλια με την λεκανη πανω στον καναπε ακουνητη.Φοβαται μην ξερασει κ λερωσει τα χαλια κ οποτε θελει να ξερασει ψαχνει πλακακι η τρεχει τουαλετα.

ΑΧ ΜΩΡΕ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ!!!ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΡΩΣΕΙ!ΧΑΧΑΧΑ Razz

Ήρια

Ήρια
Kalliopi έγραψε:
Ήρια έγραψε:

Α ΓΙΑ ΠΕΣ!ΠΟΤΕ ΤΗΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕΣ;;;

νομίζω ήταν 15-16 μηνων η πρωτη φορα .... δεν θυμαμαι και καλα γιατι δεν αγοραζω και πολυ συχνα ανανα η αλήθεια ειναι .... χαχααα αλλα τον τρωει και προχτες πηρα και εφαγε... ειναι γλυκος και της αρεσει!!

Ήρια

Ήρια
Kalliopi έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:Κοριτσαρες καλημερα τι κανετε?Εγω δν κοιμηθηκα καλα η μικρη εκανε εμβολιο εχτες κ το ξημερωμα σηκωσε πυρετο ευτυχως κατεβηκε γρηγορα.Κ ετσι σηκωθηκαμε απο τις 7κ κατι,βεβαια εγω χουζουρευα στον καναπε κ η κορη μ ηταν αγκαλια με μια λεκανη γτ ειχε την εντυπωση οτι απο τον πυρετο θα κανει εμετο.Ηταν 3 ωρες αγκαλια με την λεκανη πανω στον καναπε ακουνητη.Φοβαται μην ξερασει κ λερωσει τα χαλια κ οποτε θελει να ξερασει ψαχνει πλακακι η τρεχει τουαλετα.

καλημερα μανουλα!!!! τι καλο κοριτσιι ειδες?!!!! κοριτσια εμενα πλακα πλακα δεν μου εχει κανει ποτέ πυρετο απο εμβόλιο .... ποιο κανατε Μανουλα?!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρια έγραψε:

ΛΕΣ ΒΡΕ ΜΑΡΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ?!!! ΟΥΦ ΔΕΝ ΞΕΡΩ... ΑΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ DVD ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΟΛΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ...

ε ναι αν το κάνει συνέχεια όταν φεύγει ο μπαμπάς, τότε μάλλον είναι άλλο ένα τέτοιο!
και μένα παίζει όοοοολη μέρα η τηλεόραση παιδικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθεται και τα βλέπει όλα! σηκώνεται πάει να παίξει κάνει ζημιές, αρκεί να μην του αλλάξεις το κανάλι! τι πράγμα και αυτό! έτσιμου έρχεται να διακόψω τη Nova αλλά ρε γμτ, δεν θα έχω καλό σήμα μετά στα κανάλια! Laughing

καλημέρα Πόπη, α εσύ είσαι τυχερή,γιατί εμείς παρόλο που έχουμε τα επεισόδια με τους εμετούς, και ξέρει ότι τώρα θα του έρθει να ξεράσει, δεν πάει στο μπάνιο ούτε στα πλακάκια, τα κάνει στο χαλί στον καναπέ, όπου βρει εκτός από εκεί που πρέπει! άντρες παιδί μου τι περιμένεις!

ναι Καλλιόπη ο ανανάς τον μάρανε τον άντρα αχαχαχαχα, αλλά άμα το θυμηθώ καμιά μέρα θα πάρω να του δώσω να δοκιμάσει, έχει ακούσει την θεία του που λέει ότι τς αρέσει γι'αυτό το ζητάει και αυτός! Wink

Kalliopi

Kalliopi
ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΚ!ΟΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΝΑΣ!!!Ε ΜΩΡΕ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΜΟΥ!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρια έγραψε:
Kalliopi έγραψε:

καλημερα μανουλα!!!! τι καλο κοριτσιι ειδες?!!!! κοριτσια εμενα πλακα πλακα δεν μου εχει κανει ποτέ πυρετο απο εμβόλιο .... ποιο κανατε Μανουλα?!

Ναι η αγαπη μου προσεχει σε τετοια θεματα.Δν θυμαμαι πως λεγεται παντως ειναι ενα αντιτετανικο διφθεριτιδας κ κατι αλλο,το ειχαμε καθυστερησει πολυ γτ ελειπε η παιδιατρος κ μια ειχε συναχι η μικρη κ περασαν 5μηνες.Παντως δν μου κανει πυρετο σε ολα τα εμβολια.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την manoula_24xr στις Τετ Απρ 06, 2011 12:25 am, 1 φορά

fatsoulinaki

fatsoulinaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
glittergraphics.gr

Καλημερα κ απο μενα κοριτσια!!!!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:
οχι δεν νυστευουμε!! θα κανω φακες που ειναι και γρηγορες.. μπραβο!! κι ευχαριστω
παρακαλώ δεν κάνει τίποτα καλή μου!
εγώ έχω παστίτσιο από εχτές! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 28 328109 άσε που μπορεί να έρθουν κάτι φίλες μου το απογευματάκι και να παραγγείλουμε και τίποτα το βράδυ! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 28 654316

Εφτιαξες παστίτσιο??????? Την μπεσαμελ δική σου ή στο κουτί;;

Ήρια έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?!! πΩΣ ΕΙΣΤΕ?!!! ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ..... ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΤΗΝ ΗΡΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ΤΑΞΙΔΙ..... !!! ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΗΣ , ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΝΤΕΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ ... ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΩΤΙΤΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ....!!!

Να την πας στο γιατρο στην μικρουλα!!

Μανούλα περαστικά στην μικρούλα σου!!

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;;
Very Happy
Κάπου διάβασα για γεμιστά, αχ τι τέλεια!!!!!!!

Εγω χθές πέρασα πάρα πολύ ωραία, βγήκα το απογευμα με τον μικρούλι και πήραμε σβάρνα όλα τα μαγαζιά για να δούμε για καρότσι, αυτό που έχουμε δεν μου αρέσει ξαφνικά δεν βολεύει το παιδί!!
Είδα ένα βρε κορίτσια αυτά τα μοντέρνα με δυο ρόδες πίσω μεγάλες και 2 μικρές μπροστά τέλειο σας λέω πανεμορφο, εργαλείο θα ναι και για το χωριό τέλειο αλλά κάνει 700 ευρώ Shocked Shocked έτσι απόφασισα να την στήσω στην πλατεία να μαζέψω κανα ευρώ Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 28 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 28 215994 τι λέτε δεν είναι καλή ιδέα???????αχαχαχαχαχαχα

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε:
Μαρία έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:
οχι δεν νυστευουμε!! θα κανω φακες που ειναι και γρηγορες.. μπραβο!! κι ευχαριστω
παρακαλώ δεν κάνει τίποτα καλή μου!
εγώ έχω παστίτσιο από εχτές! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 28 328109 άσε που μπορεί να έρθουν κάτι φίλες μου το απογευματάκι και να παραγγείλουμε και τίποτα το βράδυ! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 28 654316

Ήρια έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?!! πΩΣ ΕΙΣΤΕ?!!! ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ..... ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΤΗΝ ΗΡΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ΤΑΞΙΔΙ..... !!! ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΗΣ , ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΝΤΕΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ ... ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΩΤΙΤΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ....!!!

Να την πας στο γιατρο στην μικρουλα!!

Μανούλα περαστικά στην μικρούλα σου!!

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;;
Very Happy
Κάπου διάβασα για γεμιστά, αχ τι τέλεια!!!!!!!

Εγω χθές πέρασα πάρα πολύ ωραία, βγήκα το απογευμα με τον μικρούλι και πήραμε σβάρνα όλα τα μαγαζιά για να δούμε για καρότσι, αυτό που έχουμε δεν μου αρέσει ξαφνικά δεν βολεύει το παιδί!!
Είδα ένα βρε κορίτσια αυτά τα μοντέρνα με δυο ρόδες πίσω μεγάλες και 2 μικρές μπροστά τέλειο σας λέω πανεμορφο, εργαλείο θα ναι και για το χωριό τέλειο αλλά κάνει 700 ευρώ Shocked Shocked έτσι απόφασισα να την στήσω στην πλατεία να μαζέψω κανα ευρώ Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 28 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 28 215994 τι λέτε δεν είναι καλή ιδέα???????αχαχαχαχαχαχα

ευχαριστω βασουλα,ρεσυ ειναι πανακριβατα τιμημενα,παντως εγω εκανα δευτερο θα επαιρνα της quinny ειμαι ερωτευμενη μαυτη τη μαρκα!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε:

καλέ δική μου μπεσαμέλ τι νόμιζες! αχαχα δεν μου αρέσει καθόλου η άλλη στο κουτί!

να σου πω δεν είναι κακή ιδέα αυτό με την πλατεία αχαχα αλλά νομίζω στην Εκκλησία είναι καλύτερα Βασούλα Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 28 215994 Razz Razz

Ήρια

Ήρια
fatsoulinaki έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
glittergraphics.gr

Καλημερα κ απο μενα κοριτσια!!!!

καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μανουλα τα είδα κι αυτά πυ λές δεν μου άρεσαν και τόσο, καλά ήταν αλλά αυτό που είδα ήταν σούπερ!!! Είναι της κονκορτ το γραφω ετσι γιατι δεν γνωρίζω πως γράφεται στα αγγλικά!!!

Μαρακι μου όχι στην εκκλησία γιατί πάει η πεθερά και θα νιώσει προσβολή ααα πήγαμε και μαζί σε ένα μαγαζί να ρωτήσουμε, την συναντήσαμε στον δρόμο, καλά ήταν!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 28 215994

Μπράβο για την μπεσαμέλ, οι περισσότερες βάζουν στο κουτί, είναι μια αηδία!!!

Κορίτσια τι γλυκειά που είναι η Μαρία!!!! Μιλήσαμε στο τηλ και ήταν σαν να μιλούσα σε μαθητριούλα!! Very Happy

Kalliopi

Kalliopi
vasoula έγραψε: δρόμο, καλά ήταν!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 28 215994

Κορίτσια τι γλυκειά που είναι η Μαρία!!!! Μιλήσαμε στο τηλ και ήταν σαν να μιλούσα σε μαθητριούλα!! Very Happy

ΚΑΛΕ ΒΑΣΩ ΜΗΝ ΤΗΣ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΑΕΡΑ!!!! Razz Razz Razz Razz

ΑΛΛΑ Σ'ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ! Razz Razz Razz

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nαι είναι πολύ γλυκούλα!!!!!

Αχχχχχχ κορίτσια να το δείτε και πεστε μου γνώμη
http://www.ebaby.gr/concord-1-2/trio-neo-travel-set-ni-lava-concord.html

Kalliopi

Kalliopi
vasoula έγραψε:Nαι είναι πολύ γλυκούλα!!!!!

Αχχχχχχ κορίτσια να το δείτε και πεστε μου γνώμη
http://www.ebaby.gr/concord-1-2/trio-neo-travel-set-ni-lava-concord.html

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΕΙΝΑΙ!ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ SITE ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΩ...

Kalliopi

Kalliopi
ΒΑΣΟΥΛΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ...

http://www.bimbomarket.it/it/en/travel-systems-C40.htm

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ CONCORD...

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια!
Ξύπνησα 10:45 σήμερα Rolling Eyes Embarassed και η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να συνέλθω. Η μικρή ροχάλιζε του καλού καιρού. (τώρα χορεύει το "conga" )

Δήμητρα είναι καλύτερα η μικρή; Η δικιά σου Πόπη;
Διάβασα μόνο λίγα τελευταία δεν είδα πιο πίσω.

Βασούλα το καρότσι είναι τέλειο, αλλά δεν είναι λίγο κοροϊδία τόσα λεφτά; Τι εννοείς οτι το άλλο δεν βολεύει τον μπέμπη; (ελπίζω να μην παρεξηγηθείς που ρωτάω ε; I love you )

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:
vasoula έγραψε: δρόμο, καλά ήταν!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 28 215994

ΚΑΛΕ ΒΑΣΩ ΜΗΝ ΤΗΣ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΑΕΡΑ!!!! Razz Razz Razz Razz

ΑΛΛΑ Σ'ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ! Razz Razz Razz

Embarassed Embarassed Embarassed ευχαριστώ για τα καλά λόγια!
Razz Razz Razz ναι Βάσω μου την Καλλιόπη είχα προλάβει να την προειδοποιήσω πριν την πάρω τηλέφωνο, να μην νομίζει ότι μιλάει με κανένα παιδάκι! αχαχαχα εσένα δεν πρόλαβα!

και η Βάσω είναι πολύ γλυκό και καλό κορίτσι, μπορεί να μην ξέρεις κάποιον από κοντά, αλλά καμιά φορά μπορείς να το συμπεράνεις και έτσι απλά! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 28 417472
άντε και εσύ Καλλιόπη καλή είσαι! Razz Razz Razz πώς μου αρέσει να σε πειράζω και εσένα! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 28 215994

Βασούλα σε πήρε τηλέφωνο?

Kalliopi

Kalliopi
ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΑΘΗΝΑΚΙ!ΦΡΕΣΚΑΔΟΥΡΑ,Ε;;; Razz Razz Razz Razz Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις