701 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! Τετ Απρ 06, 2011 1:11 am
Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΑΑΑΑΑ!ΜΕ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙΣ ΜΑΡΙΑ!!!!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ..."Ε ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΗΗΗΗ ΕΙΣΑΙ",ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Kalliopi έγραψε:ΑΑΑΑΑ!ΜΕ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙΣ ΜΑΡΙΑ!!!!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ..."Ε ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΗΗΗΗ ΕΙΣΑΙ",ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ!
Μαρία έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΑΑΑΑΑ!ΜΕ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙΣ ΜΑΡΙΑ!!!!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ..."Ε ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΗΗΗΗ ΕΙΣΑΙ",ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ!
έλα βρε αφού σε αγαπάω το ξέρεις! αφού είσαι τρελοκομείο και ως γνωστόν εγώ με τα τρελοκομεία έχω πολύ καλή σχέση! αχαχαχαχαχαχα
Gianna_V έγραψε:Καλημερα κοριτσακια μου..Τι κανετε? Ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλα..
Εγω δεν ειμαι και στα καλυτερα ψυχολογικα μου αλλα νομιζω οτι θα τα καταφερω..
Δε λες τίποτα Καλλιόπη μου.Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΑΘΗΝΑΚΙ!ΦΡΕΣΚΑΔΟΥΡΑ,Ε;;;
Κατάλαβα. Όντως έπρεπε να το έχεις πάρει απο την αρχή. Τώρα δε θα πάρεις το καλαθάκι το ξαπλωτό έ;vasoula έγραψε:...
Χαλόου! Εγώ τα έκανα χτες και προχτές με δόσεις.Ευάκι έγραψε:αθηναααααα καλημεραααααα!!!εγω εκανα γενικη ολο το σπιτι και τωρα τελειωσα!!!
Γιάννα πολύ δύσκολη περίπτωση, σε καταλαβαίνω. Και έχεις δίκιο που λες για τα μάτια που δεν βλέπονται. Θέλει ΠΟΛΥ θέληση και προσπάθεια και απο τις δύο πλευρές.Gianna_V έγραψε:...
Gianna_V έγραψε:
Και το μονο σιγουρο ειναι οτι η παρεα σας ηρθε στην ζωη μου στην πιο καταλληλη στιγμη..Ευχαριστω
Μιλουπακι έγραψε:καλημερα κοσμε! Γιαννα μου σε καταλαβαινω αμα εισασταν και μεσοτοιχια ειναι δυσκολο να συνηθησεις θα ειναι πιο εντονη η απουσια αλλα υπομονη κοριτσακι μου αν εισαστε τοσο δεμενες τοσα χρονια δεν θα χαθειτε, οι υπολοιπες τι μου κανετε; εγω εβαλα το φαι γινεται, ταισα την κορη, εκανα κατι δουλιτσες και τωρα καθησα λιγο
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης