Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
646 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 646 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΑΑΑΑΑ!ΜΕ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙΣ ΜΑΡΙΑ!!!!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ..."Ε ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΗΗΗΗ ΕΙΣΑΙ",ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:ΑΑΑΑΑ!ΜΕ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙΣ ΜΑΡΙΑ!!!!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ..."Ε ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΗΗΗΗ ΕΙΣΑΙ",ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ!

Razz Razz Razz έλα βρε αφού σε αγαπάω το ξέρεις! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 29 334590 αφού είσαι τρελοκομείο και ως γνωστόν εγώ με τα τρελοκομεία έχω πολύ καλή σχέση! αχαχαχαχαχαχα

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι είναι πολύ ακριβό κορίτσια, 700 μόνο με το κυριως καθισμα και δώρο η τσαντα, καλλιοπη ευχαριστω είδα κι εκεί που έβαλες και πάνω κατω ιδια τίμη ενα ωραίο έλεγε 600+, αφήστε κορίτσια μου έχει κάτσει!!

athinoula αυτό μου το έδωσε η θεία μου που έχω τώρα, ολοκαίνουργιο το είχε χρησιμοποιήσει μόνο 3 φορές, αλλά το κιρίως κάθισμα μια γέρνει μια στέκεται και αυτό που στηρίζει τα ποδαράκια όλο πέφτει, μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί είχα λεφτά να το πάρω τότε και εγώ στηρίχτηκα σε αυτό, τώρα όμως τα λεφτά πάπαλα!!! Η βλαμμένη φταίω για αυτό τα χω πάρει τελείως!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!τι κανετε κοριτσουδια???
αγγελικη κι εγω θα τα ειχα παρει με τον λεγαμενο αλλα η αδερφη σου ειδικα και τωρα με τις ορμονες στο φουλ ειναι ευαλωτη!επειτα μπορει να την κουρασε να μενει με τους γονεις σας,να λαχταρα κι αυτη για μια οικογενεια οπως ολες μας!!!
καλλιοπη δωστου αλλα λιγο για να μην εχει καμια αλλεργια!
δημητρουλα υπομονη,θα περασουν οι μερες!!!κι εμενα 2 ηταν ο κων/νος οταν εφυγε για 4 μηνες ο αντρας μου!οταν γυρισε δεν τον πλησιαζε και ρωταγε θα ποτε θα φυγει,φοβοταν να δεθει!!!
μαριαααα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
η βιβιαν δε ξυπνησε???βρε μπας??? Razz Razz
ποπη περαστικα στη μικρη σου!βρε το καλο μου που δεν ηθελε και να λερωσει!!!
αθηναααααα καλημεραααααα!!!εγω εκανα γενικη ολο το σπιτι και τωρα τελειωσα!!!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαράκι μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Κορίτσια θα πάω να παίξω κίνο σίγουρα κάτι θα κερδίζω, πάντα κερδίζω τώρα δεν θα μου κάτσει και 2 μέρες πριν γεννήσω έγραψα σε ένα χαρτάκι αριθμούς το έδωσα στον άντρα μου και έπιασα όλους και τα λεφτά ήταν 2900 ευρω τοτε έπρεπε να πάω να το πάρω grrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!

Kalliopi

Kalliopi
Μαρία έγραψε:
Kalliopi έγραψε:ΑΑΑΑΑ!ΜΕ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙΣ ΜΑΡΙΑ!!!!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ..."Ε ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΗΗΗΗ ΕΙΣΑΙ",ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ!

Razz Razz Razz έλα βρε αφού σε αγαπάω το ξέρεις! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 29 334590 αφού είσαι τρελοκομείο και ως γνωστόν εγώ με τα τρελοκομεία έχω πολύ καλή σχέση! αχαχαχαχαχαχα

Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 29 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 29 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 29 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 29 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 29 315810

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα Ευάκι Very Happy Σε ποιό νοσοκομείο δουλεύεις;; Στρατιωτικό;;

Κορίτσια βαριέμαι να μαγειρέψω!
Βαριέμαι πολύ!!!!! Καλά δεν είμαι τώρα εδώ;; Που να μπλεχτώ με κατσαρόλια τώρα ουφφφφφφφφφφφφ!!!!

Kalliopi

Kalliopi
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΝΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΣΗ ΦΕΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!

ΒΑΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;;;;;;; Razz Razz

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσακια μου..Τι κανετε? Ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλα..

Εγω δεν ειμαι και στα καλυτερα ψυχολογικα μου αλλα νομιζω οτι θα τα καταφερω..

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι μου? Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 29 334590 καλημέρα!

Αθηνάκι σε χαιρέτησα? δεν σε χαιρέτησα! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 29 334590 και εσύ!

Μανούλα ξέχασα να σου πω περαστικά στην μικρούλα σου! περαστικούλια της γρήγορα λοιπόν!

ρε κοριτσάκια έχει καμία το τηλέφωνο της Αθηνάς να την πάρει να δούμε αν είναι καλά? πολύ καιρό είναι άφαντη γενικά!

Βασούλα καλά κέρδη βρε!

Αγγελική και εγώ αυτό πιστεύω για την αδερφούλα σου, οι ορμόνες της κάνουν κολοτούμπες τώρα και θα τα έχει παίξει η καημένη και κακά τα ψέματα, βαθιά μέσα στην καρδούλα της, θα έχει την ελπίδα ότι μπορεί να γίνει ένα θαύμα και να αλλάξουν όλα και να είναι μαζί και τέτοια, οι υπόλοιποι που είστε "απέξω" σκέφτεστε λογικά, εκείνη όμως? μην την αποπαίρνεις μωρέ, θα στεναχωριέται!

Γιάννα? καλημέρα! τι έχεις βρε ψυχή?

Kalliopi

Kalliopi
Gianna_V έγραψε:Καλημερα κοριτσακια μου..Τι κανετε? Ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλα..

Εγω δεν ειμαι και στα καλυτερα ψυχολογικα μου αλλα νομιζω οτι θα τα καταφερω..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ;;;;;

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια μου, μετακομιζει η κολλητη μου.Παει σε αλλη πολη γιατι εκει μενει ο καλος της..Την γνωριζω τουλαχιστον 12 χρονια και τα τελευταια 4 μεναμε μεσοτοιχια, στο διπλανο διαμερισμα..Οποτε οπως καταλαβαινετε ειναι λιγο καπως τα πραγματα..
Δεν λεω, ειμαι πολυ ευτυχισμενη που γνωρισε ενα καλο ανθρωπο και θα κανει το ονειρο της πραγματικοτητα να φυγει απο την Αθηνα αλλα μου εχει κατσει καπως το θεμα..Ειναι φιλη, πραγματικη, σαν αδερφη μου..Λεγαμε τα παντα.Δεν φοβηθηκαμε ποτε να πουμε την αληθεια η μια στην αλλη οσο και αν ποναγε..
Και τωρα..Η αληθεια ειναι οτι νιωθω ηδη την μοναξια..
Αφηστε που μου εχει κολλησει στο μυαλο οτι ματια που δεν βλεπονται γρηγορα λησμονιουνται..Οποτε αργα ή γρηγορα θα χαθουμε..

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΑΘΗΝΑΚΙ!ΦΡΕΣΚΑΔΟΥΡΑ,Ε;;; Razz Razz Razz Razz Razz
Δε λες τίποτα Καλλιόπη μου.

vasoula έγραψε:...
Κατάλαβα. Όντως έπρεπε να το έχεις πάρει απο την αρχή. Τώρα δε θα πάρεις το καλαθάκι το ξαπλωτό έ;

Ευάκι έγραψε:αθηναααααα καλημεραααααα!!!εγω εκανα γενικη ολο το σπιτι και τωρα τελειωσα!!!
Χαλόου! Εγώ τα έκανα χτες και προχτές με δόσεις.

Gianna_V έγραψε:...
Γιάννα πολύ δύσκολη περίπτωση, σε καταλαβαίνω. Και έχεις δίκιο που λες για τα μάτια που δεν βλέπονται. Θέλει ΠΟΛΥ θέληση και προσπάθεια και απο τις δύο πλευρές.

Κορίτσια ειλικρινά τη Μαρία την φανταζόμουνα να μιλάει ακριβώς όπως αναφέρατε χα χα. Δεν μου έκανε καμία εντύπωση! Μαράκιιιι
Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 29 417472

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πόσο μακριά θα πάει Γιάννα?αν είστε τόσο καλές φίλες όπως λες, δεν θα ξεχάσετε η μία την άλλη, αν και σίγουρα δεν θα είναι όπως πριν που ήσασταν και μεσοτοιχία, αλλά οι καλές φίλες οι αδελφικές μένουν πάντα έτσι! Wink
έλα βρε μην στεναχωριέσαι αφού έχεις εμάς! cyclops cyclops

Αθηνάκι κάτσε να σε προειδοποιήσω από τώρα: αν με πάρεις καμιά μέρα τηλέφωνο μην πεις: γεια σου μου δίνεις τη μαμά σου? Razz Razz Razz γιατί μου έχει τύχει και αυτό! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 29 417472

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αθηνα καλημερα κοριτσι μου..Ναι ειναι οντως πολυ δυσκολη κατασταση..

Μαρακι μου γλυκο παει Θεσσαλονικη..Δυο βηματα δλδ..Εχεις δικιο σε αυτο που λες οτι εφοσον ειμαστε τοσο καλες φιλες δεν θα χαθουμε, απλα ειναι ενας ενδομυχος φοβος που εχω που ελπιζω να μην πραγματοποιηθει..

Και το μονο σιγουρο ειναι οτι η παρεα σας ηρθε στην ζωη μου στην πιο καταλληλη στιγμη..Ευχαριστω Embarassed

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:
Και το μονο σιγουρο ειναι οτι η παρεα σας ηρθε στην ζωη μου στην πιο καταλληλη στιγμη..Ευχαριστω Embarassed

έλα εκφράσου ελεύθερα μην ντρέπεσαι! αχαχαχαχα! τι ευχαριστείς βρε! αυτό είναι το ωραίο εδώ, που τα έχουμε βρει μεταξύ μας και κάνουμε και την πλάκα μας και περνάμε ωραία έστω και έτσι!
τι στο καλό, μακριά πάει και εκείνη! δεν είναι και μία ώρα δρόμος να πεις! Rolling Eyes

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ετσι ειναι ο ερωτας Μαρακι μου...Σε στελνει οσο πιο μακρια γινεται..Κυριολεκτικα και μεταφορικα..
Η αποσταση νομιζω οτι θα ειναι ενα σημαντικο μειονεκτημα γιατι δεν θα μπορει να καταβαινει συχνα και εμεις με το μωρο δεν νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε τοσο μεγαλο ταξιδι..Τουλαχιστον οχι ακομα.Ισως εκει γυρω τον Σεπτεμβρη που θα εχει ξεπεταχτει περισσοτερο ο μικρουλης μας..Οπως και να το κανεις ομως αλλιως ειναι η καθημερινη επαφη και αλλιως ενα ταξιδι μια στο τοσο..
Τεσπα..

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιάννα εδώ χανόμαστε μέσα στην ίδια πόλη. Εγώ την αδερφή μου τη βλέπω μία φορά το μήνα μπορεί και δίμηνο που είμαστε Πειραιάς- Αργυρούπολη. Φαντάσου.

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αστα Αθηνα μου..Ξερω ποσο δυσκολα ειναι τα πραγματα..Η καθημερινοτητα μας εχει κανει να χανομαστε απο τους ανθρωπους που γουσταρουμε και αγαπαμε.
Για αυτο σας λεω..Παμε ολοι επαρχια να μαζευομαστε σε ενα καφενεδακι ολες οι μαμαδες και δεν θα χρειαζομαστε ουτε τηλεφωνα, ουτε pc's, ουτε τπτ..Η καθημερινοτητα, οι δουλειες που τρεχουν και δεν τις προλαβαινουμε και οι μεγαλες πολεις μας εχουν κανει ετσι..

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
έτσι είναι ρε κορίτσια! ειδικά όταν κάνεις παιδιά, δύσκολα συμπίπτουν τα ωράριά μας με του άλλους, και "χανόμαστε".
φανταστείτε ότι με μία πολύ καλή μου φίλη που είχα γνωρίσει στην δουλειά, και έχει και εκείνη 2 παιδιά μεγαλύτερα, ολόκληρο καλοκαίρι πέρσι δεν βρεθήκαμε ούτε μία φορά! Shocked την έβλεπα γιατί πεταγόμουν από το σπίτι, αλλά ούτε για καφέ δεν καθόμουν! ούτε για ένα μπάνιο μαζί δεν πήγαμε!

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εντω μεταξυ αυτο που ειπες Μαρακι μου ειναι πολυ σημαντικο. Η ζωη αλλαζει τελειως με τον ερχομο ενος παιδιου..Μεχρι και παρεες αλλαζεις..Εγω παρατηρησα οτι ζευγαρια χωρις παιδια με τους οποιους καναμε πολυ παρεα ακομα και οταν ημουν εγκυος τωρα πια ειναι αφαντοι..Τι να κανουμε..Δεν πειραζει..Ο καθεις επιλεγει τι θα κανει στην ζωη του και βαζει τις προτεραιοτητες του

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοσμε! Γιαννα μου σε καταλαβαινω αμα εισασταν και μεσοτοιχια ειναι δυσκολο να συνηθησεις θα ειναι πιο εντονη η απουσια αλλα υπομονη κοριτσακι μου αν εισαστε τοσο δεμενες τοσα χρονια δεν θα χαθειτε, οι υπολοιπες τι μου κανετε; εγω εβαλα το φαι γινεται, ταισα την κορη, εκανα κατι δουλιτσες και τωρα καθησα λιγο

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αθηνα αργυρουπολη ποια μενει απο τις δυο σας;

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μιλουπακι έγραψε:καλημερα κοσμε! Γιαννα μου σε καταλαβαινω αμα εισασταν και μεσοτοιχια ειναι δυσκολο να συνηθησεις θα ειναι πιο εντονη η απουσια αλλα υπομονη κοριτσακι μου αν εισαστε τοσο δεμενες τοσα χρονια δεν θα χαθειτε, οι υπολοιπες τι μου κανετε; εγω εβαλα το φαι γινεται, ταισα την κορη, εκανα κατι δουλιτσες και τωρα καθησα λιγο

Νομιζω οτι ολα ειναι θεμα συνηθειας..Οποτε με το καιρο θα συνηθισω και σε αυτο. Crying or Very sad

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Μαριτσάκι μου Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 29 334590
εγώ κλασικά τις δουλειές με δόσεις τις κάνω!

την Παρασκευή, πρώτα ο Θεός, μαντέψτε! έρχομαι Αθηνά! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 29 328109
αλλά μάλλον θα ανέβω μόνο με την πεθερά χωρίς τον Νίκο γιατί είναι λίγο άρρωστη η κουνιάδα μου και φοβάμαι να μην κολλήσει ο μικρός! αν και όλοι μαζί αν ανέβουμε, θα πρέπει να πάω μαζί με την πεθερά μου στην αισθητικό γιατί μετά θα έχει νωρίς μάθημα η κουνιάδα μου και ποιος θα την πάρει την πεθερά από εκεί οεο?
άντε ρε κορίτσια αμάν, πότε θα σας δω! Sad Sad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις