726 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! Τετ Απρ 06, 2011 2:22 am
Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:αθηνα αργυρουπολη ποια μενει απο τις δυο σας;
Καλημέρα! Η αδερφή μου.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μιλουπακι έγραψε:αθηνα αργυρουπολη ποια μενει απο τις δυο σας;
Μαρία έγραψε:γεια σου Μαριτσάκι μου
εγώ κλασικά τις δουλειές με δόσεις τις κάνω!
την Παρασκευή, πρώτα ο Θεός, μαντέψτε! έρχομαι Αθηνά!
αλλά μάλλον θα ανέβω μόνο με την πεθερά χωρίς τον Νίκο γιατί είναι λίγο άρρωστη η κουνιάδα μου και φοβάμαι να μην κολλήσει ο μικρός! αν και όλοι μαζί αν ανέβουμε, θα πρέπει να πάω μαζί με την πεθερά μου στην αισθητικό γιατί μετά θα έχει νωρίς μάθημα η κουνιάδα μου και ποιος θα την πάρει την πεθερά από εκεί οεο?
άντε ρε κορίτσια αμάν, πότε θα σας δω!
Gianna_V έγραψε:
Κριμα ρε κοριτσακι..Ερχεται και καλοκαιρακι τωρα ομως..Ολο και καποιο καφεδακι θα ερθουμε να πιουμε..Η Κορινθος δεν ειναι μακρια.
Μαρία έγραψε:
Αθηνάκι κάτσε να σε προειδοποιήσω από τώρα: αν με πάρεις καμιά μέρα τηλέφωνο μην πεις: γεια σου μου δίνεις τη μαμά σου? γιατί μου έχει τύχει και αυτό! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Gianna_V έγραψε:Κοριτσια μου, μετακομιζει η κολλητη μου.Παει σε αλλη πολη γιατι εκει μενει ο καλος της..Την γνωριζω τουλαχιστον 12 χρονια και τα τελευταια 4 μεναμε μεσοτοιχια, στο διπλανο διαμερισμα..Οποτε οπως καταλαβαινετε ειναι λιγο καπως τα πραγματα..
Δεν λεω, ειμαι πολυ ευτυχισμενη που γνωρισε ενα καλο ανθρωπο και θα κανει το ονειρο της πραγματικοτητα να φυγει απο την Αθηνα αλλα μου εχει κατσει καπως το θεμα..Ειναι φιλη, πραγματικη, σαν αδερφη μου..Λεγαμε τα παντα.Δεν φοβηθηκαμε ποτε να πουμε την αληθεια η μια στην αλλη οσο και αν ποναγε..
Και τωρα..Η αληθεια ειναι οτι νιωθω ηδη την μοναξια..
Αφηστε που μου εχει κολλησει στο μυαλο οτι ματια που δεν βλεπονται γρηγορα λησμονιουνται..Οποτε αργα ή γρηγορα θα χαθουμε..
Kalliopi έγραψε:Gianna_V έγραψε:Κοριτσια μου, μετακομιζει η κολλητη μου.Παει σε αλλη πολη γιατι εκει μενει ο καλος της..Την γνωριζω τουλαχιστον 12 χρονια και τα τελευταια 4 μεναμε μεσοτοιχια, στο διπλανο διαμερισμα..Οποτε οπως καταλαβαινετε ειναι λιγο καπως τα πραγματα..
Δεν λεω, ειμαι πολυ ευτυχισμενη που γνωρισε ενα καλο ανθρωπο και θα κανει το ονειρο της πραγματικοτητα να φυγει απο την Αθηνα αλλα μου εχει κατσει καπως το θεμα..Ειναι φιλη, πραγματικη, σαν αδερφη μου..Λεγαμε τα παντα.Δεν φοβηθηκαμε ποτε να πουμε την αληθεια η μια στην αλλη οσο και αν ποναγε..
Και τωρα..Η αληθεια ειναι οτι νιωθω ηδη την μοναξια..
Αφηστε που μου εχει κολλησει στο μυαλο οτι ματια που δεν βλεπονται γρηγορα λησμονιουνται..Οποτε αργα ή γρηγορα θα χαθουμε..
ΑΧ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!!!ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΕΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 8 ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,Η ΑΛΛΗ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΜΕΡΙΚΗ;;;;ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ...ΑΝ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ,ΔΕ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ...ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!
Μιλουπακι έγραψε:εγω 9 μηνων την βαπτισα την μικρη μια χαρα ηταν στον γιο που ηταν πιο μεγαλος τραβηξαμε ενα ζορι
Gianna_V έγραψε:Νυφικο εχω και νομιζω οτι μου κανει ακομα. Το ειχα αγορασει τοτε σε τιμη ευκαιριας απο ενα οικο νυφικων που ειχε κομματια παλιας σεζον και τα πουλουσε μονο δεν τα νοικιαζε..Δεν λεει ομως να ξανασκασω νυφουλα στα βαφτισια..Ωχχχ οσο σκεφτομαι κατι ξαδερφες του αντρα μου που θα σκασουν υπερπαραγωγη στα βαφτισια, τρομαζω με την ιδεα τι πρεπει να βαλω...Αν σκασω μυτη με τζην και all star νομιζω οτι μετα θα τρωω κραξιμο τουλαχιστον για ενα χρονο
Ο Δημητρης ειναι ο γιος σου??Και τον δικο μου Δημητρη θα τον βγαλουμε..
Kalliopi έγραψε:
ΡΕ ΧΑΖΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΖΗΝ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΚΙΑ;;;;;;ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ...ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ!!!ΕΜΕΙΣ ΧΥΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!ΝΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑΡΑΚΙΑ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ!!!
Gianna_V έγραψε:Και εμας το ιδιο.Σταρακια πρασινα..ή κοκκινα σαν του πατερα του..θα δειξει.Να σου πω την αληθεια εμεις δεν θελουμε να αγορασουμε τα κλασσικα ρουχα για την βαφτιση, αλλα ξεκαρφωτα ρουχαλακια που μας αρεσουν. Μπλουζακι με καμια σταμπα, τζηνακι και σταρακια..
Τωρα εμεις πως θα παμε στα βαφτισια?Κπαως ετσι μας βλεπω..Και εμεις ριχνουμε πολυ γελιο με το σοι..Το βαψιμο δε που θα ειναι σαν της Κλεοπατρας θα ειναι ολα τα λεφτα..
Μαρία έγραψε:Kalliopi έγραψε:
ΡΕ ΧΑΖΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΖΗΝ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΚΙΑ;;;;;;ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ...ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ!!!ΕΜΕΙΣ ΧΥΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!ΝΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑΡΑΚΙΑ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ!!!
και φαντάζεσαι λέει να ερχόμασταν και εμείς? να σκάσουμε και εμείς μύτη με τα τζινάκια μας και να μας κοιτάνε όλοι καλά καλά?
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης